|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
15.4.2010 17:27:32   
Teta M
Baguska: jaz sem imela v obeh postopkih menopur, pa obakrat po 3 ampule, pa sem v prvem pridelala samo 4 celice, v drugem postopku pa celo samo 2...pa sem bila ziher da ko bom po neuspelem prvem postopku šla na posvet za naprej,da mi bo zamenjala terapijo, pa mi je ni..je rekla saj 4 celice so super....no upam da ne bom rabila iti več na posvet,da mi tokrat rata, ampak če pa ne, bom pa prosila za kakšno drugo terapijo....sicer sem se pa odločila če ne uspe sedaj, da bom šla v naslednji postopek k dr. Rešu....kaj pa vem, malo zamenjati kliniko,
BEBIII: ja meni se je kar vlekel ta dolgi postopek,samo saj niti nimamo na izbiro, oni nam predpišejo kaj in kako,me pa lepo ubogamo....
Koliko časa ima stopka lahko lažen učinek na test?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
15.4.2010 17:37:12   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

nekje 10. dan po trensferju krvni ze pokaze

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
15.4.2010 17:40:11   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ja tud jaz sem ze sprasevala kaj komu predpisejo... in predvsem pacientke, ki so ze veckrat ble v postopku same pridejo do tega, kaj jim bolj odgovarja... jaz grem v naslednjem postopku ponovno v akcijo z menopurjem, le da bo doza dvojna... baje!user posted image

kaj a si ze bila pri Resu?? ... hm, nisi nic omenila ... kdaj gres u nov boj ....

...............

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
15.4.2010 17:40:29   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

nekje 10. dan po trensferju krvni ze pokaze

ja, ampak stopka baje lahko vpliva se nekje 14 dni cca..

ampak ce zracunas da imas npr ET na 7.dan po stopki recimo, potem je 7.dan po ET-ju lahko ze ok.. user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
15.4.2010 17:41:58   
baguSka

kaj a si ze bila pri Resu?? ... hm, nisi nic omenila ... kdaj gres u nov boj ....

ja seveda sem ti rekla lejo.... sam mas prevec drugih stvari u glau... user posted image user posted image

avgusta grem spet! ampak kot sem ze rekla: verjetno bo tko naneslo zarad ciklusa, da zacnem z inekcijami v zacetku septembra... user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
15.4.2010 18:07:09   
baguSka
punce jst vam moram neki povedat... ravnokar sem dobila ze 3-ji sms dons od mojga moza... in vsakic mi javi novicko, da je en njegov prjatu nosec!user posted image res in za vse tri je zvedu dons!! da ne govorim kok jih jaz tud poznam, k bojo letos pestvali... sej niti ne vem vec... am... cakte cakte grem probat sestet... evo: 4 prijatelji, 1 v druzini in 1 znanka... + ve punce tukaj na forumu... in danes sem zvedla se za te tri prijatelje od moza... jao!user posted image se dobr da bomo mi naslednje leto mel... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
15.4.2010 18:10:49   
baguSka
aja sej reeees, pa moja davcna referentka bo tud mela letos kmaaal!!! pa se na enga prjatla sm se spomnla, ampak z njim se ze neki casa nisva vidla... razn po telefonu, ampak sem na FB vidla trebuscka!! ajaaa pa se ena sej resss... se mi je zdel prej mal mal... user posted image user posted image user posted image

torej: 6 mojih prjatlov + 3 od moza, torej skupno 9! 1 v druzini, torej 10! + ve forumovke.... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
15.4.2010 18:25:24   
Teta M
Joj mene so pa danes te moje smotane sanje o menstruaciji čisto iz tira spravile...hudiča....že cel popoldan hodim na wc in preverjam ali so kakšni izcedki ali madeži...pa se mi zdi da jih že vidim....user posted image čisto sem zmešana....pa seveda ni nič...joooj,sem prav pozabila kako napet je bil drugi teden čakanja tudi v prvem postopku,pa sem se danes s to svojo psiho vsega spomnila.....kar iščem nekaj.....grrrrr...drugače mi bo pa dojke razneslo, pa trebuh full napihnjen, pa še vedno tisti pritisk v trebuhu, ko hodim, ali ko zakašljam,....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
15.4.2010 18:33:05   
Buska
grem spet! ampak kot sem ze rekla: verjetno bo tko naneslo zarad ciklusa, da zacnem z inekcijami v zacetku septembra..
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ja seveda sem ti rekla lejo.... sam mas prevec drugih stvari u glau... user posted image user posted image

avgusta grem spet! ampak kot sem ze rekla: verjetno bo tko naneslo zarad ciklusa, da zacnem z inekcijami v zacetku septembra... user posted image

user posted image user posted image user posted image
no, ja vedla, sem, da bomo spet skupaj ... sam, ko si napisala, da bos imela povecano dozo, sem misla, da si kej drugace ustimala
sicer pa glede na mojo user posted image (ki je prisla zdej 24 po neuspelem poskusu) ... tut ne vem, kdaj bom sla augusta .. mam sicer 3.8. datum, sam ....  bomo julija popravljal datum za pregled

uzivajcki na morju

...............

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
15.4.2010 18:35:16   
baguSka
tud jst sm mela sanje o M... ampak to se nic ne pomeni tetka... sprosti se in uzivaj... user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
15.4.2010 18:36:51   
baguSka
bom uzivala se za vse vas... user posted image

sicer se je pa tud men cikljus mal razstelu... bomo vidli kako bo... do avgusta je se daaaaalec.user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
15.4.2010 18:45:51   
špica84
teta m misli pozitivno pa saj ves da bo vse uredu

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
15.4.2010 19:09:27   
športnica

Joj mene so pa danes te moje smotane sanje o menstruaciji čisto iz tira spravile...hudiča....že cel popoldan hodim na wc in preverjam ali so kakšni izcedki ali madeži...pa se mi zdi da jih že vidim....user posted image čisto sem zmešana....pa seveda ni nič...joooj,sem prav pozabila kako napet je bil drugi teden čakanja tudi v prvem postopku,pa sem se danes s to svojo psiho vsega spomnila.....kar iščem nekaj.....grrrrr...drugače mi bo pa dojke razneslo, pa trebuh full napihnjen, pa še vedno tisti pritisk v trebuhu, ko hodim, ali ko zakašljam,....

teta M u easy. ne panike delat za brezveze. to ni dobr. sprosti se. vse bo u redu. hvala bogu da hodiš v službo, k bi bla drgač skos na WCju. user posted image user posted image user posted image mislim nate. držimo pesti. še par dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
15.4.2010 19:30:04   
Teta M
Hvala drage moje za vzpodbudo.....ma ja,moram iz glave spraviti te dvome in strahove in bo vse ok.....
Športnica: še nekaj uric pa dobiš svoje pikice k sebi
Špica: enako velja tudi zate
Lepo jih sprejmita in potem samo pozitivne misli na rezultat.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
15.4.2010 19:33:34   
špica84
spomincica obilo srece jutri na punkciji,da bos pridelala cim vec lepih celic
sportnica tebi pa lep sprejem vajniih sonckov

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
15.4.2010 20:51:42   
jona klara
spominčica- srečno na punkciji, da pridelaš dobre celice, naj bo čimmanj bolečuser posted image user posted image user posted image user posted image e
špica,športnica- srečen sprejem in gretje vajinih pikic, da se mi kmalu pridružita...dobro opravita

teta m- ne se sekirati, čeprav vem kako je to hudo, ko si enkrat v tem in te je skozi strah iti na wc in pogledati kaj te čaka, bodi pozitivna in res dobro, da si v službi, ti prej mine čas, imaš pa dobre znake, podobne zelo mojim,te čakam, da me razveseliš s plusekom in bova skupaj čebljali dalje.....mirno noč

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
15.4.2010 20:53:32   
jona klara
buska- kako si pa ti? mislim nate.....upam, da si boljein da si si napolnila nove energije, ki te bo pripeljala do pozitivnega konca,držim pesti zate, a si že začela kaj s kako terapijo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image javi se mi kaj

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
15.4.2010 21:24:35   
upanje81
BEBIII pozdravljena,  berem, da greš v mesecu maju v novi postopek. Tudi sama začnem maja. Prejšnji postopek sem imela dolgi Menopur in pridelala 20 celic oplojene samo 3. Pri nama je večji problem v spermiogramu sama pa imam tudi pco. V tem postopku naj bi imela mildi postopek + imsi metodo. A si napisala, da kratki postopek zate ne pride v poštev zaradi pco? Kako to da so ga meni zdaj predpisali?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
15.4.2010 23:47:47   
baguSka
Punce - vse skupaj jutri zelim VSE NAJ NAJ!!! Sem ze totalno zmedena in nimam vec pojma kaj ma katera jutri, samo vem to, da vas je kar nekaj... uglavnem punkasice in transferke - drzim pesti jutri za vas!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
16.4.2010 7:25:31   
spominčica
Zlate ste punce!
Ful hvala za lepe želje!!!! Evo, jaz sem že v nizkem štartu...še čajčka spijem pa...... via ginekologijauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
16.4.2010 7:30:58   
Anonimen
upanje, jaz imam tudi PCO, pa sem imela že 2x mild (kratek) postopek. Prvič z 2 ampuli menopurja, pridelala hiperstimulacijo (cca. 40 foliklov), od tega 7 celic, ETja ni bilo. Drugič sem imela gonal, pridelala 7 foliklov, dobila 10 celic, 2 so mi vstavili, vendar je bil -. Meni so rekli, da mi očitno ustreza mild postopek in da je brezveze, da mi dajo dolgega. Kar se tiče pa PCO  je pa najboljše spremenit prehrano (nič sladkorja, nič bele moke, belih testenin.. ).

(odgovor članu spominčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
16.4.2010 7:32:33   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

upanje-tudi jaz imam PCO in sem imela mild postopek. Predelala 7 celic, 5 oplodilo, 2 vstavili, ostale pa niso bile dobre za zamrznit. Uspelo mi je v prvem postopku, in sedaj sem v 10 tednu nosečnostiuser posted image user posted image .

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
16.4.2010 7:37:26   
mojškra

Mojškra: točno pred enim tednom sem imela ET, tako da je danes 7 dan,računam tako kot si mi napisala da se dan ET-ja ne šteje,uff...ko bi lahko sedaj premaknila čas za 1 teden naprej, pa da bi še bila belina kot je, pa da bi še bili vsi znaki prisotni ki so tudi sedaj, bi bila kar pomirjena.....user posted image prevč teh je "pa"
No ja, sej počasi bo kar bo....sem pa sanjala da se mi je ulilo....pa sem se vsa zmedena zbudila in šla seveda takoj na wc preverit situacijo....user posted image , upam da bo teh paničnih izbruhov v taki obliki čim manj..sem pa včeraj zvečer imela čudne izpade kar se hrane tiče, najprej sem seveda jedla kisle paprike,ki jih moja mami božansko vloži, potem se mi je pa koruza jedla, pa sem si kar odprla eno mini piksno in jo pojedla....user posted image  

TETAM- take sanje imam jaz skozi od kar sem noseča, kar naprej sanjam bedarije. A kislo ti je pasalo? Mačkica ti le pozitivno misli in se čuvaj, ker ti si verjetno že noseča, imaš vse znake. Kaj pa kavica? Ti diši ali smrdi? Meni je kar hitro začela smrdeti, pa tudi čokolade. No skratka držim pesti zate, imam pa občutek da ti je ratalouser posted image user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
16.4.2010 8:06:51   
Teta M
En prelep jutranji pozdrav!

Mojškra:
kavo spijem sedaj samo 1/dan ali pa nobene,ne čutim neke potrebe po njej....Obožujem sladkarije,sedaj mi npr.sploh ne dišijo.....Tudi sladoled,ki bi ga lahko pojedla na tone, mi sedaj manj paše.....bomo videli kaj in kako....Dojke še vedno full napihnjene in boleče,ravnotako tudi trebuh....

Vsem ki imate danes opravke na klinikah pa srečno,da boste vse prišle nazaj zadovoljne!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
16.4.2010 8:12:58   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Mojškra: točno pred enim tednom sem imela ET, tako da je danes 7 dan,računam tako kot si mi napisala da se dan ET-ja ne šteje,uff...ko bi lahko sedaj premaknila čas za 1 teden naprej, pa da bi še bila belina kot je, pa da bi še bili vsi znaki prisotni ki so tudi sedaj, bi bila kar pomirjena.....user posted image prevč teh je "pa"
No ja, sej počasi bo kar bo....sem pa sanjala da se mi je ulilo....pa sem se vsa zmedena zbudila in šla seveda takoj na wc preverit situacijo....user posted image , upam da bo teh paničnih izbruhov v taki obliki čim manj..sem pa včeraj zvečer imela čudne izpade kar se hrane tiče, najprej sem seveda jedla kisle paprike,ki jih moja mami božansko vloži, potem se mi je pa koruza jedla, pa sem si kar odprla eno mini piksno in jo pojedla....user posted image  

TETAM- take sanje imam jaz skozi od kar sem noseča, kar naprej sanjam bedarije. A kislo ti je pasalo? Mačkica ti le pozitivno misli in se čuvaj, ker ti si verjetno že noseča, imaš vse znake. Kaj pa kavica? Ti diši ali smrdi? Meni je kar hitro začela smrdeti, pa tudi čokolade. No skratka držim pesti zate, imam pa občutek da ti je ratalouser posted image user posted image .

tudi jaz mislim, da si nosečka že nova, ki se nam pridružiš, vsak dan ko mine si lahko vesela...bližje si cilju, znake imaš pa res taprave....meni pa kavica full diši, full se mi jo vsako dan lušta bolj kot prej in tudi sladkarije, me molra moj kr kontrolirati, da ne bom dobla še cukra,,,,je pa res, da jaz nimam slabosti, zaenkrat..vs ese še lahko obrene, prehrana se pa skozi noseč. skozi še spreminja kaj ti paše, sploh pa nisem nora na kislo, razen na solato, regrat, tega pa full pojem in radič, kumare me pa še niso impresionirale zaenkrat....full je različno

ti se kr drži, v službi malo odmisli, pa še par dni pa lahko pade test.....glej, da nam javišuser posted image ,držim pesti-navijam

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......