jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Mojškra: točno pred enim tednom sem imela ET, tako da je danes 7 dan,računam tako kot si mi napisala da se dan ET-ja ne šteje,uff...ko bi lahko sedaj premaknila čas za 1 teden naprej, pa da bi še bila belina kot je, pa da bi še bili vsi znaki prisotni ki so tudi sedaj, bi bila kar pomirjena..... prevč teh je "pa" No ja, sej počasi bo kar bo....sem pa sanjala da se mi je ulilo....pa sem se vsa zmedena zbudila in šla seveda takoj na wc preverit situacijo.... , upam da bo teh paničnih izbruhov v taki obliki čim manj..sem pa včeraj zvečer imela čudne izpade kar se hrane tiče, najprej sem seveda jedla kisle paprike,ki jih moja mami božansko vloži, potem se mi je pa koruza jedla, pa sem si kar odprla eno mini piksno in jo pojedla.... TETAM- take sanje imam jaz skozi od kar sem noseča, kar naprej sanjam bedarije. A kislo ti je pasalo? Mačkica ti le pozitivno misli in se čuvaj, ker ti si verjetno že noseča, imaš vse znake. Kaj pa kavica? Ti diši ali smrdi? Meni je kar hitro začela smrdeti, pa tudi čokolade. No skratka držim pesti zate, imam pa občutek da ti je ratalo . tudi jaz mislim, da si nosečka že nova, ki se nam pridružiš, vsak dan ko mine si lahko vesela...bližje si cilju, znake imaš pa res taprave....meni pa kavica full diši, full se mi jo vsako dan lušta bolj kot prej in tudi sladkarije, me molra moj kr kontrolirati, da ne bom dobla še cukra,,,,je pa res, da jaz nimam slabosti, zaenkrat..vs ese še lahko obrene, prehrana se pa skozi noseč. skozi še spreminja kaj ti paše, sploh pa nisem nora na kislo, razen na solato, regrat, tega pa full pojem in radič, kumare me pa še niso impresionirale zaenkrat....full je različno ti se kr drži, v službi malo odmisli, pa še par dni pa lahko pade test.....glej, da nam javiš ,držim pesti-navijam