|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
24.5.2010 8:17:26   
phelps
MissLady, dobrodošla, rok imaš na isti dan kot jaz user posted image , Ribicanemo, seveda te sprejmemo user posted image

Nadinne, moram ti povedat glede moje majčke (evo mene), jaz sem jo imela včeraj oblečeno in se je ful raztegnila. Mi je sedaj kar malo prevelika. Poizkusi jo 2x obleči in takoj sleči, že od tega se ful raztegne. Mi je rekla včeraj bodoča tašča, da se še nič ne pozna, pa sem ji rekla, da je taka majčka, ona pa vztraja, da se še nič ne pozna user posted image

Renesme, Don Filipe, u njami... Kje je še vikend v tem trenutku, da se bomo spet malo pocrkljali.
Jaz sem nora na čokoladne palačinke iz Kongota (notri dajo limono oz. nekaj kislega), od sladkega mi to zelo paše in pa Milka z albert keksi. Si enkrat na teden privoščim kak košček ali dva (sem bolj nora na kislo).

Sitno 5 do vikenda user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
24.5.2010 8:53:26   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- nejka000, NP 13.5.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 11.6.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10 , Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , NP 18.5.10, Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image

3.11.10
- Mifene

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 2.6.10 user posted image  user posted image  

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.5.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , NP 19.5.2010, Kozjansko user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP 12.5.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, Ljubljana user posted image  user posted image
- nejka,  25, 2user posted image  , 1user posted image , okolica Sl.Konjicuser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.5.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.03.10, Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP.27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.6.10  user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , NP 2.5.10, Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , NP 19.5.2010, Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10 user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 11.5.10 user posted image  user posted image
- Norvežanka
- sunday, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.6.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , NP 14.5.10, user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje user posted image  user posted image
- aleksa83

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.5.10, Maribor user posted image  user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, NS 20.5.10, Maribor user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10 user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 66

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
24.5.2010 9:02:44   
Renesme**
evo mojga trebuščka 16t 1d

user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
24.5.2010 9:15:13   
aleunam
Dan, končno sonček!

Ribica Nemo in MissLady, z veseljem vaju sprejmemo medse. Jaz upam, da se nas do novembra nabere vsaj 80. user posted image  Tako da vse novemberke, ki to berete, pa se odločate ali se javiti ali ne, kar dajte. Vse ste dobrodošle! Več mnenj, znakov, takšnih in drugačnih "težavic", ki jih imam tudi sama, vedno rada preberem... Da vidim, da nisem sama v tem, da preberem kako se tega rešiti, omiliti. Skratka, skoraj bi lahko rekle več glav več ve oz. več trebuščkov več čuti. user posted image  Moram povedati, da v svoji okolici nimam nobene user posted image , s katero bi se dejansko lahko odkrito pogovarjala in ki bi bila v istem kot jaz. OK, soseda ma rok avgusta, ampak se ne vidimo pogosto, niti prej nisem imela nekih stikov z njo. Tukaj pa smo vse v istem šmornu in pogovori niso nič čudni. user posted image

Bi še katera?
user posted image

Buši... odvisno kaj si oblečem. V pajkicah in tuniki se ful vidi, saj pravim, za kak mesec več (pač, podlaga od prejuser posted image ), sicer pa sem danes dopolnila 17. teden, torej vstopam v 18. in bušija z veseljem pokažem. Smo v petem mesecu, kdo bi si mislil kako čas beži. Se mi zdi, da me bo november kar presenetil in tik-tak tu.

Nežni user posted image  so prisotni in takrat se počutim kot v sedmih nebesih. user posted image

Aja, pa še slaba stran user posted image ... Kljub dokaj rednem mazanju, sta se pojavili dve čisto frišni striji. user posted image Saj jih imam že od prej, kožo mam precej neelastično in sem to pričakovala, ampak sta me vseeno neprijetno presenetili.

Renesme**, zelo lep trebušček! user posted image  Res je, ravno pravi! Na sosede pa se ne oziraj.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
24.5.2010 9:42:22   
malajka84
Renesme lepi buši!!!user posted image user posted image

Ste vidle pa je sonček..mogoče se bojo pa končno začeli lepi dnevi, čeprav sem jst ugotovila, da na soncu ne smem bit, se mi kr vrti, glava boli,...eh bomo že. Prej sm se vsa leta pražla, letos bom pa pč bl v senčki pa bo.

No včeraj sva bl apa z mojem na pikniku pr njihovi familiji pa žlahti,...in...ma mi je žal da sm šla, sam živčki so delalli. Sej drugi so vsi super  ampak pač moja tašča pa sestra od mojega...eh..sej če je katera že prej kej brala ve kakšno je stanje. Uglavnem...so me spravl v slbo voljo, zato sma pa tud kr kmalu šla in mene ne bojo kmal vidli tam...ker...eh prekrute besede so padle, d bi jih sploh napisala tule...

Glede bušija se pa pr meni tud že lepo vidi, čeprov pol ga je mojih starih zalog:) Ampak vseen je tk fajn slišat k ti kdo reče...oo teb s epa že lepo vidi:) Pol ga kr še bl z veselam pokažem, čeprov je špehec zraven:)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
24.5.2010 9:50:28   
nadinne
Pozdravljeni novi novembrki...res nas je vedno več user posted image

phelps...bom poskusila z mojo majčko čez kak teden ali dva...zej še nima nekega nosečniškega trebuščka in mi no najbolj fajn svoj špehec kazat user posted image

renesme, kak lep buši user posted image

joj, alenaum kake skomine si mi naredila z lubenico user posted image Na žalost je pri meni doma na vasi v trgovini še nimajo...bo treba popoldne v špar iskat!  MLJASK!

Madonca vse ste že nekje v 18. tednu...jaz capljam komaj v 15. ja ni čudno da ni še user posted image pa bušija user posted image Strije...kake kremice pa uporabljate? Jaz razmišljam kar o navadnem mandljevem olju...ne vem no, ne da se mi neke denarje dajat, za bog ve kake kreme, pa še ne veš kaj je notri...moram it malo vprašat v trgovino, kjer majo samo naravno kozmetiko. Drugače imam pa tudi jaz že toliko strij da ne vem kje je še plac za kako novo user posted image Itak vem da bodo.

Danes sem sanjala, da sem začela fejst krvavet in da nikakor nisem mogla do zdravnika prit...groza. Ko sem se zbudila sem si mogla kar ponavljat da so samo sanje.

Drugače sem pa danes prvič v življenju na bolniški...čuden filing da sem kar doma user posted image No ampak 1 teden počitka bo pa vseeno dobro del. Sedaj pa grem malo na špancir...cvetni prah ne nagaja več tako, pa še zmigat se moram...že predolgo sedim za računalnikom user posted image

Ostanite v cvetju! user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
24.5.2010 9:56:44   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

No včeraj sva bl apa z mojem na pikniku pr njihovi familiji pa žlahti,...in...ma mi je žal da sm šla, sam živčki so delalli. Sej drugi so vsi super  ampak pač moja tašča pa sestra od mojega...eh..sej če je katera že prej kej brala ve kakšno je stanje. Uglavnem...so me spravl v slbo voljo, zato sma pa tud kr kmalu šla in mene ne bojo kmal vidli tam...ker...eh prekrute besede so padle, d bi jih sploh napisala tule...

Celo besede? user posted image  Včasih so ljudje tako... Ah, res škoda besed.

Tudi sama sem trenutno v nezavidljivi situaciji, da se nobeni ne sanja. Čakajo me še hude preizkušnje v življenju, ampak veste kaj, bom preživela! Trenutno se še pobiram po šoku, razočaranju, ampak bom dobila debelo kožo na določene ljudi, potem pa naj se kar sankajo, ker prostora v mojem življenju za njih več ne bo!

Nič, dam zdaj to na stran, zunaj je lep sonček, ni prostora za slabe misli, saj pridejo "črni" dnevi, ki jih je še preveč. Gremo nekaj delat. user posted image  

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
24.5.2010 9:57:24   
Valentina85
A bo šla katera kmalu v šolo za starše?
Jaz začnem že jutri ker je to zadnji termin pred poletje, potem pa začne šele septembra in bi trajalo do oktobra, pa si mislim, da se mi zadnje mesece ne bo dalo tam viset, tako da grem kar jutri user posted image
kako je v vaših porodnišnicah s tem, da more bit ne vem točno kolikokrat tud partner zraven, če hoče bit zraven pri porodu? Pri nas tega k sreči ni, je pa rekel da ko ne bo v službi da gre z mano user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
24.5.2010 10:01:50   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

A bo šla katera kmalu v šolo za starše?
Jaz začnem že jutri ker je to zadnji termin pred poletje, potem pa začne šele septembra in bi trajalo do oktobra, pa si mislim, da se mi zadnje mesece ne bo dalo tam viset, tako da grem kar jutri user posted image
kako je v vaših porodnišnicah s tem, da more bit ne vem točno kolikokrat tud partner zraven, če hoče bit zraven pri porodu? Pri nas tega k sreči ni, je pa rekel da ko ne bo v službi da gre z mano user posted image

Kje pa imaš (lahko tudi na ZS)? Tudi jaz grem jutri. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1934
24.5.2010 10:03:14   
Valentina85
Postojna. Ti?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
24.5.2010 10:05:27   
aleunam
MS. Precej km razlike. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1936
24.5.2010 10:41:24   
Soncchhek
Ribica Nemo ( dobro ime user posted image ), MissLady, pozdravljena med nami !
Jap, meni so pa prejšnji teden odkrili gestacijski diabtesis- oz. nosečniško sladkorno....zaenkrat imam samo dieto...merim sladkor......Ta predpisana dieta obsega veliko hrane....tako da za glavne obroke ne pojem toliko....za malice pa....Jutri imam kontrolo pa da vidimo kako pridno sem jedla zadnji teden.

Joj ooo Renesme, se pozna izboklinca....iii kir bušiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! moj buši je čisto kipnil na veliko ! Včeraj štartali 15ti teden.... Mi ga je orng ven potisnilo, seveda, po zaslugi podlage od prejuser posted image . Zdaj pa že tisti, ki sploh ne vedno da sem nosečka, opazijo. Svoje povdarijo tudi nosečniške hlače.

Bostina,  sicer ne vem zakaj se gre...ampak....boli tebe k****, za vse ljudi, ki ti jemljejo energijo. Na daleč se jih izogni..... Jaz sem pred leti naredila revolucijo, ki traja še danes.....če mi kdo samo jemlje energijo s svojim negativizmom in traparijami....ga kenslam iz lajfa in pika. Ne rabim tega.

Nadinne, tudi jaz capljam 15ti teden.....strije? Jaz uporabljam od Vichy kremico....mi je fajn  ker nima vonja...hitro se vpije+ hkrati puisti na koži tak mehek nežen film....občasno se namažem še z Lush-evo masažno ploščico... Strije imam take majčkene na nogah že od prej...ker sem se ful zredila... pa me niti ne skrbijo....jaz bom lepo negovala kožo ( tako kot prej....le da sem se prej mazala z navadnim mlekom....zdaj pač s temi kremicami).....in to je to.

Ja čudno je bit....doma...nisi v službi....ampak se navadiš s časoma pa dan mine 123....

Aleunam, to so besede !!!! Pobrala se boš....greš naprej in...to ti bo izkušnja več...Zunaj je sonček....prav imaš.....nihče ti ne bo delal slabe volje, zunaj je prekrasna pomlaaaaaaaaaaddd !!!!!

Valentina 85, jaz bom šla v šolo za starše septembra....zdaj sem itaq prepozna....niti nimam časa, treba diplomsko čimprej dokončat.

Jaz si moram pa nabavit kire lepe nogavičke.....za pod krila oz. oblekce zaenkrat.....vse te ki jih imam doma....me tiščijo v pasu....
Si je katera že nabavljala kje kaj takega?.....

Jaz se počutim ful boljše....slabost je še, ampak občasna... včasih bolj včasih pa nič....odvisno... Energije včasih ogromno....drugič nič.....generalno gledano, je pa veliko boljše kot prve tri mesece.... Tudi hrano boljše okusim, bolj mi tekne.... čeprav zaradi diete bodo kilce verjetno kar enake cel čas...skorajda.....

Lep dan punce !

Neposredna povezava do sporočila: 1937
24.5.2010 10:48:32   
Sunday
Dober dan sonosečke!!!
Pa vidim, da sta dve novi med nami user posted image  
Pozdravljeni!

Renesme  luštnga bušija imaš, upam, da mi uspe, da
ga bom še jaz danes delila z vami.

Mene je včeraj moj ati hecal, da bom imela kmalu takšnega kot on
(ati ima kar velik trebuh). In mu je mami hitro nazaj povedala, da
bo meni potem izginil, on ga bo pa še kar imel. Naš ati je že par let v
12 mesecu user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
24.5.2010 12:07:50   
aleunam
Punce, pa dopusti? Že kaj rezervirano, kam greste?user posted image

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
24.5.2010 12:11:52   
Soncchhek
Mi2 sva mislila v tujino k sorodnikom, pa kolesarit....zdaj odpade.
Bomo šli eno turo po Sloveniji obiskat prijatelje....pa bo dopust....pa kir vikend slovenskega morja.....to je to. Drugače pa doma na ležalnik, v senčki, pa hladna pijačka...pa bušija božatuser posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
24.5.2010 12:20:03   
Urša08
Pozdravljeni novi sonosečki user posted image user posted image user posted image

Punce a ni danes prečudovit danuser posted image meni kar doda energijo user posted image user posted image user posted image

Glede dopustov mi šibnemo 5.6 na Pag za en teden, pa potem smo skupaj še zadnji teden v juliju in prvi teden v svgustu. Takrat bomo šli mal na vikend, mal po kakih planincah, bolj tko na izi bomo meli. user posted image

Renesme iii kak lušten buši user posted image moj je pa kar precej večji, me je par dni nazaj moj slikal da bom mela za spominuser posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.5.2010 12:22:12   
Urša08
Moj buši v 14 tednuuser posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.5.2010 12:25:31   
malajka84
Urša08 to pa je lep buši!!!!user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da bomo kmalu vse že take lepe okrogle nosečke.:)

Glede dopusta, midva mava tud že rezerviran prvih deset dni julija greva na Krk, v Baško...komi čakam, bom pa letos bolj upokojenkam podobna:) V senčki...torej na plaži do 10.ure pa po 17. s emi zdi, ker mi že zdaj sonce ne paše...pa sej to ni važno, tak k je že ena rekla...na ležalniku, neki hladnega za pit...hmm al pa kakšna lubenica..pa božanje bušija pa sončni zahod....kaj si človk še lahko želi?:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.5.2010 12:33:21   
aleunam
Urša, ful je lep buši! user posted image  Meni se pri 14. tednu še ni nič poznalo.

Dopusti... Sem ravno prej opazila, da je naslednji mesec 25.6. praznik (petek) in bi lahko bil en podaljšani vikend. Drugače pa za letos nič rezerviranega.user posted image

Aja, kako pa je z popkom... A se vsem user posted image  izboči in kdaj približno?

< Sporočilo je popravil aleunam -- 24.5.2010 12:34:30 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.5.2010 12:52:57   
Urša08
alenaum meni se najbrž tok pozna ker je to že tretja nosečnost. Glede popka je pa tako v prvi nosečnosti se mi ni izobčil, v drugi pa - sem pa pozabila točno kdaj pomoje nekje v drugi polovici.

bostina super za krk user posted image itak pa senčka najbolj paše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.5.2010 13:42:02   
nadinne
urša08 vau kak buši user posted image Upam da bo moj čez kaka 2 meseca tak user posted image

Joj dopust...midva sva imela letos v načrtu sredi juilja 10 dni morja s šotorom...nobenih rezervacij, pač kamor bi naju zaneslo. Sedaj ne bo nič...zaradi denarja, pa tudi nekako ne morem s šotorom in bušijem...sploh ker mam težave s hrbtom. Upam pa vseeno da nama rata kake 3 ali 4 dni na slovenski obali kaj preživeti, če se bo dalo še kje kak apartma dobit. Sem upala, da nama rata še zadnjič sama iti na morje, romantika in to user posted image   Malo sem žalostna, ker morje obožujem, pa že lani nisva mogla it na morje...je prišlo nekaj vmes. Ja no, bomo pa drugo leto trije uživali user posted image

bostina, uživaj na Krku, jaz sem tudi že bila v Baški, sicer ko sem bila še v OŠ, ampak se spomnim da je bilo super. Vidim da se vse rade sončite...no jaz pa ne...obožujem vodo, morje, sonca pa prav nič. Mene na plaži ne boste videle po 11 uri, pa še potem se prikažem šele po 17 uri...mi je enostavno prevroče...sploh ne prenesem da imam glavo na soncu...me začne kar boleti, tako da vedno v senci user posted image Zato pa ponavadi tudi nimam ne vem kaj barve, kar je sicer škoda, ker drugače zelo hitro porjavim. Kar dobim, dobim v vodi...iz nje me pa težko spraviš user posted image

Joj morje...že kar voham morski zrak...pravi balzam...bo treba na kak izlet v Piran. Do takrat pa se tolažim z gorami...še dobro da živim pod njimi user posted image

Saj res...a katera slučajno pozna voziček ALL TERRAIN X3? Sem malo brskala po netu in mi je zelo všeč...samo slike so lahko varjljive user posted image V rdečega sem se kar zaljubila user posted image Sploh zadnje čase sem obsedena z vozički.

Glede šole za starše sem pa tudi že razmišljala...verjetno bom šla avgusta...julij mi je še prezgodaj, septembra pa moj ne bo mogel zraven, ker bo skoz v službi...saj meni avgust pa vročina in to tudi ni všeč, ampak bom že preživela. Še dobro da imamo pri nas vsak mesec tole zadevico. Pa še na srečo se mi ni treba daleč peljati.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.5.2010 13:52:40   
nov2010
Živjo nosečke!

Spet se vam malo oglašam. Res ste pridne, zagotovo vas berem 1x na dan vendar tako lepo čvekate, da se tega material akr nabereuser posted image .

Najprej dobrodošle vse na novo: MissLady in Ribica Nemo.

majabar - upam da se cse tvoje zadeve čim bolj iztečejo in boš čm prej pri tvojem dragem. in pa da boste potlej lahko vsi trije čim bolj uživali in ne bo več teh birokratskih zadev.

Renesme in Urša08 - kolk mata luštne trebuščke. Moj trebušček sicer ni še tolk opazen, saj sem nastopila 14t.

Vidim da že kar lep o dopustih razmišlajte. Ja letos bo tudi za naju to dopust ki bo zadnjikrat minil v dvoje. Ponavadi sva šla kam v tujino za dalj časa, tokrat pa mislim da naju bo zaneslo kar na hrvaško obalo.

Valentina85 in aleunam - mislim da sta kar med prvimi ki bosta obiskali šolo za starše. Jaz sem se tudi že zanimala, vendar so mi v Kranju priporočili da je sedaj pred dopusti še malo prezgodaj in jo bova tako obiskala potlej konec avgusta.

Sicer sva pa v soboto na FNZ- ju v Ljubljani obiska la Baby Center in ne moreš verjet kakšna je bla to gužva. sva že skor mislna voziček kupt, k s temi popustin in njihovimi dodatni boni b pršel kar ugodno. vendar sva potlej iz preverjenih virov zvedela da bodo za Qunniye prišle še nove barve v roku 1,5 meseca. In pa tudi baje do novembra bo FNZ potekal še dvakrat in s tem tudi te ugodnosti ki so jih ponujali v soboto.

Kaj pa vi? Že kaj razmišljate o vozičkih? Jaz mislim da sem se že čisto zagrela za Qunnyija Buzz 3. Bi pa seveda rada slišale še kakšno vaše mnenje in izbor.

No upam da nam bo tale sonček čim dalj časa lepšal tele pomladne dneve.

Lep pozdrav vsem skupaj in uživajte na polno v tem krasnem nosečniškem obdobju.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
24.5.2010 14:35:14   
aleunam
Ja, šola za starše je kar hitro, ampak sem dobila vabilo iz ZD, da se začne ta dan, pa sem mislila zakaj pa ne. Mam vsaj mir pred dopusti, pozneje pa da me slučajno kaj ne preseneti. Bi pa bilo še tam konec avgusta, september tudi v redu, ampak grem kar sedaj.

Kaj pa lahko pričakujem? Kako to poteka? Koliko časa je ponavadi? A bomo že dihali ali samo poslušali? user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
24.5.2010 14:38:23   
november2010
Pozdravljene souser posted image

Najprej pozdravljeni novi članici! user posted image user posted image

Trebušček - kak dan se mi ful pozna, kak dan ne... običajno mi zvečer ful naraste, se hecam, da vsak večer mal vzhajam :) Nimam pa kake hude podlage od prej, imam tako postavo da sem bolj ploh v trebuh in široka v boke... k hruška :D

Dopust - KOmaJ ČAKAM!! Mi imamo že kar nekaj časa rezervirano, gremo pa 26 julija za 10 dni na Bol (Brač). Nama je tam tako lepo in se imava vedno tako fajn, pa eno tako tko luštkano hišico imava najeto, tako da upam da bo tudi sinku všeč.

Voziček - jaz sem se že kar dokončno odločila za quinnya in sicer freestyla - ima vse tist kar jaz hočem, da voziček ima, poleg tega pa bom kupila samo športni del, ker košaro za quinnya in lupinico maxi cosi dobim podarjeno.

Šola za starše - midva bova šla septembra al pa celo oktobra, nama bo takrat časovno lažje, fajn je da so stvari še sveže v glavi. Šla bom pa definitivno v LJ v porodnišnico. Sicer niserm iz LJ, sam sem bila prvič ful zadovoljna s predavanji, da bom kar pri njih ostala :)

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
24.5.2010 14:55:09   
Sunday
user posted image  Uspelo mi je ticker narediti

Vozički  trenutno se nagibam k Peg Peregu...
Kaj bo pa na koncu pa še ne vem,
trenutno izbiram informacije, tako da je vsaka nova dobrodošla

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?