|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
28.4.2010 18:17:01   
emma83
Karmen user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa danes tako lep dan, sonček, toplo, ni da ni.

Jaz sem bila tudi v Domžalah na nuhalni in mi je delala UZ preko trebuha, sestra me je poslala na WC preden sem šla k zdravnici, s sabo sem pa imela materinsko in zdravstveno kartico.

Za praznike bomo pa kar doma, ker ima moj pred prazniki vedno ful dela.

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.4.2010 18:28:30   
majabar
Karmen7, user posted image user posted image , verjamem, da tole nič ne pomaga, podpirajta drug drugega in kmalu vama želim spet veliko veselja!!
Marimax, sladoled me še vedno čaka, to pa zato, ker sem pojedla enega predvčerajšnjim zvečer v centru, danes pa ravnokar eno ogromno sladoledno kupo ob Ljubljanici na prelepem sončkuuser posted image .
Soncchhek, za DHT sem se odločila, ker mi rezultat 1:1677 ni dal zadostnega potrdila, da je OK. Ko berem, da imajo vse pod 1:3000, celo 1:15000, sem se kar ustrašila. Zdaj bom mirnejše spala. Je pa res, da ta številka pove le tveganje, torej nič gotovega.
Delovni teden sem zaključila, danes me čaka še mojih 5km teka, jutri zadnji trening, v petek Šmarna Gora, v soboto manjša tekma v Čakovcu, od ponedeljka naprej pa svetovni pokal.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.4.2010 18:32:53   
tejci1981
Hej-ho!

Karmen7 - user posted image

Renesme -  čestitam za poroko

Vsem, ki ste bile na NS pa čestitam za dobre rezultate!

Jaz jo imam jutri,....17.30 joj kje je še to, pa na bolniški sem, tako da imam itak takooooooo dolge dneve, ko sem sama doma.

V nedeljo zvečer sma bila z mojim na urgenci, sem malo krvavela, sem se  iz varnostnih razlogov raje šla pokazat, kot da bi blo kaj narobe (je bila sveža kri, krvavo-rjavkastega izcedka sem že tak navajena).
Pregledal me je en svetovni zdravnik, me je lepo potolažil, da ni nič narobe, kri ni iz maternice, ampak iz materničnega vratu, ker  baje zelo "nizko nosim", pa se zna zgoditi, da se bo to ponavljalo celo nosečnost!
Moram bolj kot ne počivati.
V ponedeljek pa sem mogla k moji g, na posvet ker sem negativna, (je itak na dopustu) od njene zamenjave dobila recept za dabroston, ga v slo ni za dobit, me je posla v avstrijo, kjer ga tudi nimajo,...... tako da moram naslednji teden nazaj k moji g, da mi menja zdravilo ali karkoli bo naredila.

Včeraj sem bila malo več na nogah, se mi je izcedek okrepil, tako da MORAM resnično bit več na riti!user posted image

Prebava,.....vsak drugi dan,.....trdo,.....malo,..... po novem pijem kefir, da vidimo kaj se bo zgodilo, mi donat nekak ne pomaga (al pa nisem vztrajnauser posted image ).

Poročam jutri z NS!

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.4.2010 18:34:25   
aleunam
Eruvande, ponavadi delajo preko trebuha. Je pa odvisno od debeline maternične stene, se lahko slabše vidi, zato naredijo še vaginalnega. Ali pa zato, ker se otrok noče pravilno obrniti. user posted image  Tako je bilo pri meni, potem pa ga je z vaginalnim UZ "štohala", da se je obrnil.

Prazniki... Jaz bom kar doma. user posted image

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
28.4.2010 19:51:32   
ječi12
ojla nosečke....

se javljam po dolgem času.tuki ste tok aktivne da bi mogla bit cel dan frej da bi use prebrala :) super!

usem čestitke za dobre preglede pa sožalje tistim ki jim ni uspelo....

mi smo ok,moj srček je na pregledu pred kratkim super utripal,vidt je blo use ok. NS mam 3.5 tko da komi čakam da vidimo kaj in kako :) upam valda na to da bo use ok.

drugače pa uživamo v sončku,jem kislo ker mi ful paše user posted image pa probam velik pit da bom mela dobre izvide :)

nč fajn bodite....NS poročam kako je blo.

papa

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
28.4.2010 20:03:22   
Eruvande
Hvala vse za informacije :) Imam kr mal ”treme”... pa sej bo vse tako, kot mora bit :)

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
28.4.2010 20:22:30   
Sunday
Midva greva pa jutri na morje,
štiri dni brez službe user posted image
Bom pa pogrešala naš forum
in branje vaših postov.
Želim si, da me čaka obilica lepih novic
tule, ko se vrnem!

Vsem lep pozdravček in veliko crkljanja med prazniki!

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
28.4.2010 21:04:35   
maa2010
Karmen user posted image user posted image

Tejci, vidim, da si iz Stajerske in da imama obe jutri NS user posted image Jaz sem narocena ob 19.00 pri dr. Pelkicevi. Kam pa si se ti narocila, ce ni skrivnostuser posted image ?

Lp

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
28.4.2010 21:26:03   
škorpijonček_
Karmen user posted image , ostani pozitivna...vem, da je težko, a sčasoma bo bolje. Še vedno najprej pomisli na to, da pa morda ni bilo vse ok in je bolje tako. In držim pesti, da te bo kmalu pikica gledala z naročja user posted image .

Marimax - želja je bila čisto na vrhu, a so žal matičarke v tistem okraju očitno premalo ´okretne´user posted image , pa so rekle, da pač naj poiščeva novo lokacijo. No in potem sva našla lokacijo v Vratah in verjetno bova vseeno izpeljala v tem času. Bo pač moj lahko žural še zame user posted image . Bi pa rada, da je to na tem koncu, povezano s Triglavom, ki naju nekako druži...saj veste kaj pravijo, nad 1000m ni greha, nad 2000m pa je, če ga ne narediš. No, pa ko bodo toliko tolerantni in bo ohcet možna tudi pri Aljaževem stolpu, jo bova pa tam še enkrat ´obnovila´user posted image .

Aha, danes sem izvedela za nuhalno, imam jo komaj 20.5. - kje je še to, bom verjetno kar malo nestrpna do takrat, je pa rekla, da bo to idealen termin, ker se v 13. tednu najlepše vse vidi. No, HB imam v ponedeljek pregled, da vidim spet user posted image .

Lepo pančajte!

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
28.4.2010 22:09:51   
4mybaby
Živjo,nosečke!!

Malo pozno,pa vendar:še poročilo iz moje nuhalne. Najprej sem oddala urin,potem sva šla z dragim noter.Uz preko trebuha,tudi v 4D.Malce je ginekologinja imela težav ujeti živahneža in je vprašala po kom je takšen,jaz pa :po mamici.In nato je bil pravi mali pozer-je oči rekel,da to je pa po njem...user posted image Velik je 5,44 cm.Rezultat dobim po pošti,mi je pa dejala da ni nobene možnosti za te okvare.Nosek se je lepo videl,pet prstkov na levi rokci tudi.Naj pa bi bil dva dni starejši.PDP ostaja isti.Dobila sva CD,in ga doma neštetokrat pregledala!Srček je bil 153 na minuto in božanski občutek je slišati svojega otročka.Zdravnica ni mogla določit,sestri se je pa zdelo,da bo fantič user posted image .Tako,da mi kar dodajte user posted image .Nato mi je vzela še bris.Sestra kri za sladkor in hemoglubin-sem imela le 113 in so me častili z Retaferjem,izvidom.Plačala 42 evrov in v cca pol ure smo opravili. Kako sem si oddahnila,da je zdrav!
Jaz sem še ta mesec na bolniški.Poslali smo jim kopijo materinske in izvid ginekologinje.V roku 7 dni priporočeno pride na dom odgovor,nato greš osebnemu zdravniku.Naslednji pregled 24.5.

Sem pa še dolžna odgovore na vprašanja o poroki.user posted image Moj bi se poročil na Mauriciusu,jaz pa doma in se še dogovarjava...Bo pa še letos!Renesme** : čestitke,gospa!!!

Karmen7 : user posted image Drži se in vse dobro!
Čestitke vsem za preglede in nuhalne!! Za tiste,ki vas še čaka pa:držim pesti!!!!

Na kresovanje bomo šli,za kaki dve,tri urce.Meni kar paše iti malo ven,ko sem na bolniški in bolj doma.Drugače imam občasno še vedno krče,odvajanje s katerim nisem imela nikoli težav,mi dela preglavice.pa se takoo trudim.Donat itak,da pijem.Pa saj bo...Slabosti imam,po mojem,zaradi prebave.Zadnjič me je tudi križ fajn bolel.Kdaj pa kdaj glava.Vsaj razpoloženjska nihanja so se umirila!!user posted image To je moj čakal...hehehe. Prvega maja vstopim v 14.teden in s tem v drugo tromesečje!!user posted image In vsa hrana se mi zdi tako neslana..zato nisem ravno realen kuhar,in vedno mojega sprašujem,če še dosolim...Sladko mi sploh ne diši,a tako sem bila mahnjena na čokolade in kekse..Kaj je že to?user posted image

Želim vam lepe dni  in fajn božajte trebušćke!

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
29.4.2010 7:09:27   
D0aisy
Karmen7user posted image -žal mi je za vaju, čez čas bo bolje.

Vidim, da kar pridno hodite na NS in se vse lahko pohvalite z lepimi rezultati-čestitam, ker capljam zadnja za vami imam tudi NS komaj čez 3 tedne, ne vem kako bom zdržala do takrat. Kar pa se prebave tiče imam tudi jaz probleme, grem nekje na 2, 3 dni, se je mogoče kateri prebava kasneje uredila?
Lep sončen dan vam želim

(odgovor članu 4mybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
29.4.2010 7:16:59   
nadinne
Karmen7 user posted image user posted image user posted image

Joj punce kako je lepo brati poročila z NS...jaz imam čez točno 14 dni in že tako težko čakam! Škorpijonček tudi jaz bom takrat v 13t in meni so mi tudi rekli da se takrat najlepše vidi. Sem včeraj govorila s prijateljico, ki je rodila pred 2 letoma...mi je opisala kako poteka NS (ona je bila pri Pušenjaku) in tudi rekla da če imaš preveč špehca na trebuhu in se ne vidi, da potem naredijo vaginalni UZ, ampak da vedno najprej naredijo čez trebuh. Me je pa potolažila...ona je imela zelo slab rezultat po pregledu in je šla naprej potem na pregled (ne vem kako se že reče) in so bili rezultati potem super...ima zdravo navihano 2 letnico user posted image
Emma83, koliko stane NS v Domžalah? Si imela DVD s sabo ali dajo lahko že na USB ključek? Že vidim kako se mi bo vleklo teh 14 dni user posted image  

Prazniki...meni 1. maj nikoli ni bil drugega kot prost dan user posted image  Mislim da sem bila na kresovanju le 1x v življenju user posted image  Tako da bo zame to navaden vikend...če bo normalno vreme jo mahnem morda na kak izlet na morje...moram edino še dragega prepričat user posted image

Vse ki imate danes in jutri NS dobro opravite in uživajte!

(odgovor članu 4mybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
29.4.2010 10:19:19   
Soncchhek
ooo čvekice.

jaz sem pa včerja cel dan preležala.....in so se bolečine oz. "napetost" v trebuščku kar ok pomirile, nekaj malega še čutim, tudi ko se vsedem me ne boli več....ampak vseeno.....se danes počutim tako, da bi cel dan preležala in gledala filme......knjige brat se mi ne da....

Danes sem po par dneh spet bruhala...pa to sem sama kriva....namreč ko pojem zajtrk moram počakat najmanj eno uro, da si umijem zobe.....pa sem jedla polnozrnat kruh in imela občutek " kosmatih zob"user posted image in si šibam takoj umit zobe....valda izbruhala vse....ker umivanje zob mi je še vedno umetnost, takoj ko jih čistim znotraj se mi začne dvigovat za bruhanje.......Torej....sem pojedla zajtrk šeenkrat....jovo na novo...ampak izbruhala sem tudi folno.....pa mislim da je smiselno da šeenkrat vzamem.

Sem že 2 dni v hiši..niti za par minutk nisem šla ven-----zračim le za par minut, pa še od tega me pečejo oči in smrkam.....no no rožce, dejte letos hiter odcvetet....user posted image .

Pogrešam sprehode v naravi, it ven med ljudi.....
Hja...vse za mojo pikico/pikeca.....
Še 6 dni do NS.....komaj čakaaaaaaaaaaaaaaammmm !!!
En dan prej me pa še čaka za glukozo- cukrček test....fuj fuj fuj fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjj

Lep dan punce !!!!!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
29.4.2010 10:52:40   
aleunam
Jaz pa sem včeraj po dolgem času preležala eno uro na sončku - na viseči mreži. Mi je pasalo, da sem se malo pomirila od službe in vsega ostalega. user posted image  Me je prav žgalo po obrazu od vročine. Moram se malo posončiti, naj postane še bolj toplo, ker sem čist bleda.

Punce, fajn je imeti redno prebavo, ampak kar je preveč je preveč. user posted image  Spet trkam, ker se še nisem zredila, mam dovolj svoje podlage. Niham med +0,3 in -0,5 kg. user posted image  Nikoli nisem gledala na deke, zdaj pa mi je prav smešno. user posted image

Čez dobro uro grem k tašči na kosilo, ampak sem trenutno tako lačna, da bo morala ena pz žemljica v želodec.

Pridne bodite... user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
29.4.2010 12:03:42   
Soncchhek
aleunam a prav dekce meriš hihi...si faca!

jaz imam pa spet take okuse v ustih da.....ni za povedat...
juhca za kosilo mi je tako dišala....dokler je nisem začela jest....bljak....
potem pa gledam skozi okno rožice in ptičke...da pozabim na okus in pojem vsaj en krožnik.....user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
29.4.2010 13:09:50   
tejci1981
maa2010 - tudi jaz sem pri dr. Pelkičevi user posted image ob 17.30 - komaj čakam,......pa nikamor ne mine,........

Neposredna povezava do sporočila: 1416
29.4.2010 13:40:34   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

aleunam a prav dekce meriš hihi...si faca!

Ne merim, vidim pa. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1417
29.4.2010 14:03:46   
emma83
nadinne jaz sem plačala 60€, dobila sem pa samo 2 slikici, tudi vprašat sem pozabila za posnetek. Nosečniška pozabljivost.

Zdaj grem pa še ven na sonce se mal martinčkat, sem jaz tud čist preveč bleda.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
29.4.2010 14:43:09   
Marimax
Ola sonosečke. Se pridružujem teji1981 in Maa2010 v napetem pričakovanju današnje NS. Jaz jo imam ob petih, v Ljubljani. Bomo približno vse tri ob isti uri ogledovale naše novemberske sončke.user posted image Novemberke, držite nam pesti ! Imam kar malo treme tudi jaz.

Aleunam: spraševala si glede kolesarjenja v nosečnosti. Moje laično mnenje:  glih po nekih makadamskih poteh in hribih ne bi kolesarila, zmerno po pameti pa ja. Evo ti kopiram se odgovor dr Cerarja z enega medicinskega foruma: "Seveda lahko kolesarite, vendar previdno, npr.: če imate nizek krvi pritisk in ste omotični, se ne lotite vožnje s kolesom. Kasneje pa boste postali bolj ali manj okorni in boste vse težje kolesarili. Vseeno kolesarjenje v nosečnosti ni prepovedano in ne vpliva škodljivo na samo nosečnost."
škorpijonček: super za triglavsko poroko !user posted image Pa tudi v Vratih ne bo švoh ! Lepa lokacija. Preden sva mi2 imela malčka sva ogromno hodila v hribe, tudi po več dni skupaj, pa naredila celo planinsko transverzalo. Zadnje dve leti pa s hribi bolj švoh kaže. Z dveletnikom glih na kakšno Škrlatinko in Triglav pač ne moreva/nočeva lesti. Ampak še bo čas za take pohode, se jih že veselim !

4mybaby: jaz navijam za poročno lokacijo tvojega dragega (Mauricius).
Doma bosta itak preostanek življenjauser posted image

Uživajte tale sonček danes !

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
29.4.2010 15:19:58   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Marimax

4mybaby: jaz navijam za poročno lokacijo tvojega dragega (Mauricius).
Doma bosta itak preostanek življenjauser posted image  

Hvala za odgovor glede kolesarjenja... To mi je nekako najprijetnejša oblika gibanja, ampak nisem prepričana bi ali ne bi. Mogoče sobnega... Ali pa me je sam jeziček, pa ne bo nič z mene. user posted image

Sicer pa se strinjam, Mauricius... Jaz bi tudi, ampak tja res ne moreš vabiti vseh... Če zdaj pomislim... Hm, mi je malo žal, da se nisem odločila za kaj takega, ko pa bi prišla domov, pa ena piknik zabava. Bi bilo najbrž precej zamere z vseh strani, ampak mi vsaj ne bi vse mame, tete, babice, vsaka druga oseba, ki me sreča na cesti, itd. težile kako daleč smo z pripravami. Vam povem, da mi včasih jemljejo voljo. Pa vsaka svoje ideje, želje, pa to se spodobi, to mora biti obvezno prisotno... Ni konca. user posted image  Saj vem, od njihovih porok je minilo po več deset let, jaz sem prva med sestričnami in bratranci, ki se bo "na veliko" poročila (ena sestrična se je v ožjem krogu). Ampak včasih je preveč. Delno upoštevam njihove nasvete, saj itak nimam pojma, kar se pa tiče barv, dekoracije in nasploh celotnega izgleda, pa bo po moje (najino). Da ne omenjam, kolikokrat so mi ženskice na njegovi strani omenile eno sosedo, ki se je poročila v 5. mesecu in ji je obleka ful lepo zakrila bušija. Ja in? Jaz ga bom poudarila, saj pa gre za življenje, ki raste v meni. user posted image  Se ga neizmerno veselijo, ampak pač nekoč je bil "greh" biti noseča pred poroko. Načeloma so vsi v redu, včasih pa, ko mam že vsega polno glavo, še njihova vprašanja. Bo že...

Ni pa poceni Mauricius. Kolikor sem gledala, en ta dražjih, če primerjaš z Maldivi in ostalo "smetano".

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
29.4.2010 17:08:36   
Anonimen
drage novemberke!
sicer malce pozno, ampak zato nič manj navdušeno se vam pridružujem tudi jaz :) moja pikica v trebuščku bo jutri napolnila že 10 tednov in mislim da kar ne bom dočakala trenutka ko bom štručko prvič držala v naročju. stara sem 23 let in to je moj prvi otrok.sem iz maribora. zadnja M:19.2, test je že 19.3 pokazal user posted image . 23.4 smo šli na prvi pregled in ne znam opisati čustev ko sem svojo pikico prvič videla na ekrančku... sedaj že odštevam dneve do 18.5. ko gremo na nuhalno in upam da izvemo tudi spol... PDP imam 28.11 in veselim se že rastočega trebuščka. sem pa ena izmed srečnic ki ne pozna pojma bruhanje in jutranja slabost. so pa res na udaru prsi ki že cel čas grozno bolijo in so zrasle iz B v C košarico. pa seveda pogosto lulanje... sicer me pa zanima koliko je zanesljiva napoved spola pri nuhalni svetlini? in kdaj se bo trebuščak končno začel bolj poznat?čestitke vsem novemberkam .je katera ki ima rok nekje tam kot jaz in bo rodila v mb porodnišnici? aja pa je katera ki gre zdaj 3.5. v mb na šolo za bodoče starše? :)

< Sporočilo je popravil netyka -- 29.4.2010 17:23:09 >

(odgovor članu daya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
29.4.2010 17:17:26   
majabar
netyka, dobrodošla in čestitke! Meni je na nuhalni rekla, da lahko tako zgodaj napove spol z 80% verjetnostjo. Zato bom na naslednjem UZ spet vprašala, če se še kaj bolj jasno vidi. Trebušček se pozna zelo različno, meni se še ne in jutri vstopim v 15 teden. Opazim ga samo zvečer, ko sem utrujena in mišice popustijo. Tisti pravi pa naj bi se po mojem videl že zjutraj. Imajo pa druge tudi drugačne izkušnje, ki jih bodo z veseljem delile tudi s tabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
29.4.2010 17:23:16   
škorpijonček_
Držim pesti za vse, da vam bodo pikice danes na NS čimbolj mahale, vse ostalo pa je itak OK!

Marimax...tudi midva sva že hodila prej po hribih, pa že imava plan v drugem letu, ko bo mali/a poleti dovolj ´velik/a´, da ga/jo popokava v rukzak in spet gremo naokoli, sicer za začetek na malo nižje vrhove...recimo do 1500m, kar so tudi lepi izleti in ogromno za videt, ko pa zraste pa upam, da bo tudi on/a razvil/a ljubezen do gora in jih bomo skupaj osvajali.

Drugače vse super, komaj čakam na ponedeljkov pregled, da spet vidim user posted image . Občasno me za trenutek popade napad slabosti, bruham nikoli ne, pa potem spet mine in je vse ok. Imam pa tud napade lakote...včasih so oči veliko večje od želodca, tudi do stvari, ki jih prej nikoli nisem jedla user posted image , pa očitno nisem edina.

Zdaj pa malo na sprehod še z štirinožnim ´otročkom´ in mojo boljšo polovico, ki še vedno misli, da bo dobil čez dobrih šest mesecev vesoljčka v naročje user posted image .

Naj vas greje sonček še naprej.

< Sporočilo je popravil škorpijonček_ -- 29.4.2010 17:26:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
29.4.2010 17:44:05   
Anonimen
joj ja... prvi pregled... 9 tednov, 22 mm od temena do trtice... je to ok velikost? mislim, če je v okviru normalnega? :D

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
29.4.2010 17:47:41   
majabar
Ko v tabelo vnesem 9t pride predvidena velikost 23mm, torej ravno prav:).
Škorpijonček, dobro, da si popravila tiste mesece, čez 3 bi bilo pa res prezgodaj:)!!

http://babymed.com/tools/ultrasound/first_trimester/#Results%20

< Sporočilo je popravil majabar -- 29.4.2010 17:51:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.