aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marimax 4mybaby: jaz navijam za poročno lokacijo tvojega dragega (Mauricius). Doma bosta itak preostanek življenja Hvala za odgovor glede kolesarjenja... To mi je nekako najprijetnejša oblika gibanja, ampak nisem prepričana bi ali ne bi. Mogoče sobnega... Ali pa me je sam jeziček, pa ne bo nič z mene. Sicer pa se strinjam, Mauricius... Jaz bi tudi, ampak tja res ne moreš vabiti vseh... Če zdaj pomislim... Hm, mi je malo žal, da se nisem odločila za kaj takega, ko pa bi prišla domov, pa ena piknik zabava. Bi bilo najbrž precej zamere z vseh strani, ampak mi vsaj ne bi vse mame, tete, babice, vsaka druga oseba, ki me sreča na cesti, itd. težile kako daleč smo z pripravami. Vam povem, da mi včasih jemljejo voljo. Pa vsaka svoje ideje, želje, pa to se spodobi, to mora biti obvezno prisotno... Ni konca. Saj vem, od njihovih porok je minilo po več deset let, jaz sem prva med sestričnami in bratranci, ki se bo "na veliko" poročila (ena sestrična se je v ožjem krogu). Ampak včasih je preveč. Delno upoštevam njihove nasvete, saj itak nimam pojma, kar se pa tiče barv, dekoracije in nasploh celotnega izgleda, pa bo po moje (najino). Da ne omenjam, kolikokrat so mi ženskice na njegovi strani omenile eno sosedo, ki se je poročila v 5. mesecu in ji je obleka ful lepo zakrila bušija. Ja in? Jaz ga bom poudarila, saj pa gre za življenje, ki raste v meni. Se ga neizmerno veselijo, ampak pač nekoč je bil "greh" biti noseča pred poroko. Načeloma so vsi v redu, včasih pa, ko mam že vsega polno glavo, še njihova vprašanja. Bo že... Ni pa poceni Mauricius. Kolikor sem gledala, en ta dražjih, če primerjaš z Maldivi in ostalo "smetano".
|