|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
27.4.2010 12:03:47   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

ooo čestitke za porokoooooooooooooooooooooooooooo !!!

prebava ja...jaz sem prej šla po 2-3krat na dan....odkar sem nosečka.....1krat na dan...ali pa vsak drugi dan....

Donat segreješ oz. imaš odprtega nekaj časa....pa spiješ?

Odprem da gredo mehurčki ven.

Jaz jem ful po malem hrano...več obrokov...izgleda da ni nič odpadnega veliko user posted image .

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
27.4.2010 12:14:45   
D0aisy
Renesme čestitam! Upam, da bodo čez slab mesec tudi še lepi dnevi.

Meni tudi ne paše jutri jit v službo, bi se človek lahko kar navadil na takšen ritem. Ampak bo pa zato več dinarčkov v denarnici, ki jih sedaj pri poroki krvavo potrebujeva.
Zdaj pa greva tudi midva malo ven, najprej na pico s prjatli, potem pa še na sprehod po sončku.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.4.2010 12:18:03   
Soncchhek
ooo vam zavidam tole sončkanje......
jaz sem zunaj po par minut na dan, drugače pa cel čas v hiši.....pa smrkam....tud kihnem....oči pečejo.... po grlu srbi...

pa čakam dežek, da grem potem ven !

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.4.2010 12:46:28   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Da, dr. Kamin Klaričeva dela v ZD Novo mesto (so pa tudi druge ginekologinje - prav tako v ZD, npr. Kostanjškova, ki je menda tudi zelo ok). Cena je 70 eur, dobila sem 6 slik.

Pa ko si se naročevala na NS so te po telefonu kaj vprašali oz. si izrazila željo h komu bi šla al je to kako prideš. Jaz sem namreč naročena na ponedeljek popoldan.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
27.4.2010 14:22:16   
majabar
phelps in emma83, čestitke za nuhalno!!!user posted image
soncchhek, kako pa misliš, da bi šla več kot 1x na dan, če skoraj nič ne ješ in še to pogosto izbruhaš? 1x na dan je OK, zdravo in ne pomeni zaprtja. Jaz imam pa res prvič v življenju redno prebavo, popolnoma vsako jutro grem, od kar sem noseča. Prej pa recimo na 4 dni. Spijem pa občasno tudi nekaj Donata, predvsem rahlo segretega na tešče.
Renesme, čestitke za poroko!!!!!
Pri meni pa nič novega, pripravljam se na svetovni pokal, ki ga imamo ves naslednji teden v Poreču. Komaj čakam!!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
27.4.2010 15:49:52   
Sunday
Renesme  čestitam za poroko!

Ko govorilo o prebavi, jaz že prej nisem redne, in tudi zdaj jo nimam.
Čisto na začetku sem jo pa imela zelo redno, enkrat na dan.
Zdaj se mi je pa zopet ustavilo...
Verjamem pa da se tiste, ki so prej hodile po večkrat na dan, ne počutijo v redu.

Moram povedati, da vse zelo rada berem ampak najrajši pa vsa poročila iz NS ali pa
pregledov pri ginekologu!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
27.4.2010 15:50:34   
Marimax

Bejbike, pomembna novica. Po 3 mesecih mi je danes prvič zadišala kava tako da sem si jo pravkar naredila. Njami...spet bom kofetkalauser posted image Pa čokoladni kolač zraven. Kalorije ?? Kaj je že to ?!user posted image

Renesme: cestitke za izreden dogodek, zdaj si pa gospa. Leto 2010 bo pa pri tebi z zlatimi crkami zapisano !

Phelps&Emma83: dobro sta to opravili na NS ! Bravoooo !

Soncchek: socustvujem s tabo glede teh slabosti. Ce sklepam iz nasih postov, je tebe to najbolj "udarilo". Da ti cimprej minejo te bruhuhu-juhuhu zadeve !

Glede prebave: meni čisto nič ne pomaga več. Ne jogurti, ne Donat, ne slive, nič. Na vsake dva dni, čeprav jem pa kar veliko. Bom omenila dr na naslednjem pregledu, ker me moti.

Uživajte današnji dan, naš malček je pravkar vstal, gremo na luft.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
27.4.2010 17:54:07   
Soncchhek
majabar saj jaz jem.....vsako uro pa pol do dve.....malo tega malo onega...samo naenkrat ne smem veliko, če ne izbruham...
pač zdaj se je umirilo bruhanje...vsake par dni me še obišče....user posted image .
Ampak ....jaz se grem potem spet najest....ni druge....

Ja saj jaz sem pozitivna in verjamem, da bo šlo počutje od sedaj naprej samo še navzgor.

Ja ti čveki mi kar pomagajo....itaq me pa poslušajo domači pa fant pa prijateljice pa hahhahah.....sej veste....mi boščke nosečke...

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
27.4.2010 17:56:26   
lottyka
Prav lep pozdrav vsem,

Renesme čestitam!!! In kako se kaj počutiš kot gospa?

No midva sva še vsak na svojem koncu, je prav dolgčas tkole bit ločen. Čeprav sem se že malo navadila da imam celo posteljo zase user posted image . Sem hotla vzet dopust zdele med prazniki, pa sedaj nima smisla, ker itak ne moreva bit skupaj, da pa sama potem vandram okoli mi pa ni. Tko da jutri spet v službo. Sem pa rekla da ga bom vzela potem, ko bo moj bolje, pa da mal časa potem skupaj preživiva. Če se ne bom spet premislila. Se konstantno premišljam med tem ali šparat dopust za na koncu, da prej ostanem doma, ali pa naj ga sedaj ponucam da mi če pristanem na kakšni bolniški ne propade user posted image . Dilema s katero se ukvarjam že kaki teden pomoje. 

Prebava pa tud meni dela težave sedaj. Prej sem hodila 1-3x na dan redno, sedaj pa 1x na 2-4 dni. Tako da Donat je sedaj tudi pri meni obvezno doma na zalogi. Ga pa popijem ponavadi pol litra predno grem spat ampak ne vsak dan. Pač ko začutim da ni vse tko kot bi moglo bit. Bom pa probala sedaj tko kot pišete, pol zjutraj na tešče in pol zvečer.

Meni pa danes cel dan McDonalds diši. Zaenkrat se še upiram, da ne grem po jabolčno pito in sladoled.

Čestitam vsem za lepe preglede in komaj čakam na poročila ostalih ta teden. Dobro opravite vse.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
27.4.2010 18:01:13   
majabar
Soncchhek, seveda bo boljše, po tvojih postih sodeč se mi že zdaj zdi, da ti je malo manj hudo, se motim? Imaš res smolo, da te muči še ta alergija. Samo močne bodimo in bo vse OK! Dvomesečna slabost mi je šla res na živce, zdaj pa me obišče samo še za kakšno uro na dan, to se pa zna zdržatiuser posted image !
lottyka, jaz pa sanjam o grozdju! Sladkorja sem v enem mesecu pojedla dovolj za celo leto, zdaj bi pa nekaj svežega, a se mi ne da do odprte trgovine:(.

< Sporočilo je popravil majabar -- 27.4.2010 18:03:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 1385
27.4.2010 18:23:35   
lottyka
majabar jaz imam v hladilniku narezan ananas, jagode in grozdje. Sem še zase naredila ko sem mojmu delala sadno solato. Ampak mi sadje že malo iz ušes gleda. Pomoje bom kar v posodo spakirala in mela jutri za v službo. Si vedno sadje vzamem s sabo v službo pol pa ni drugega kot da to jem user posted image - kok sem pregnana. Ampak je treba mal težo nadzorovat, zdej se da, ko mi je bilo slabo pa ni šlo. Takrat pa mi edino po redilni hrani ni bilo slabo, pa skoz jest user posted image . Boga Soncchhek ko se še sedaj s tem ukvarjaš. Ampak še malo pa boš tudi ti ven iz tega.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
27.4.2010 18:43:40   
majabar
Jaz pa za zajtrk vsak dan sadnje (pomaranče, jabolka, borovnice), čez dan pa bolj malo. Zato mi predvsem sladkor gleda že iz vseh lukenj, ki ga jem potem cel dan. Sem si zdaj narezala malo jabolka, banane in zalila z jogurtom in pojedla:). Se pa še vedno sprašujem, če se mi bo danes uspelo upreti banjici Carte d'Or sladoleda, ki ga imam v skrinjiuser posted image .
Me je ravnokar klical oče, da so prišli rezultati DHTja! Torej, na nuhalni sem imela verjetnost za DS 1:1677, zdaj pa je cca 1:15:000- zelo sem veselauser posted image ! Ravno prav za proslaviti s sladoledomuser posted image !

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
27.4.2010 18:47:01   
aleunam
Renesme, čestitke!user posted image user posted image user posted image

Uh, kakšna bom še-le jaz, ko se bom poročila v šestem mesecu user posted image . user posted image

Prebava: do zdaj normalna, 1x na dan, vedno ob istem času (ne ravno na minutkouser posted image ), zadnje dni pa po večkrat na dan, ne glede na to kaj pojem (npr. pica ali solata). user posted image  Zraven me občasno spremljajo tudi bolečine, ker vse prebavim v eni uri.

Ena je omenila MCpito... Bejž si po njo. user posted image  
Marimax, ti pa uživaj v kavi. user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
27.4.2010 19:20:32   
škorpijonček_
Hello,

sem malce brala o problemih s prebavo. Sem tudi jaz ena tista nesrečka, ki že prej ni imela neke redne prebave, sedaj pa je vse še slabše. No morda vam bo pomagal napitek Molkosan Vitality, ki se dobi v lekarni in je dovoljen nosečnicam. Meni je pomagal, pa tudi drugače ni slabo, da bi ga pile, ker uravnava črevesno floro:
http://www.farmedica.si/si/drugiizdelki/molkosan_vitality.html (prilagam link, da si lahko malce preberete).
Pomaga tudi kivi na tešče, pa suhe slive namočene čez noč (bljak user posted image ), pa res ogromno tekočine. Ne piše zastonj povsod, da moramo piti veliko vode; pač se moram res prisiliti, da pijem, ker ponavadi samo takrat, ko sem žejna (to pa je že dehidracija). Aja, pa meni tudi pomaga šumeča magnezijeva tableta raztopljena v vodi, na tešče.
Drugače pri meni poteka vse kot da se nič ne dogaja...vsi znaki so izginili, razen joški so ostali veliki. Včasih si prav želim, da bi še bil kak znak, da bi me potolažil, da še user posted image user posted image . Hvala bogu imam ginekologinjo znanko, pa se lahko dogovoriva še za kak UZ pregled izven pripadajočih.
Pa še nekaj, izcedki še vedno prisotni, kot beli tok...prav zoprno. Dala mi je Vagisan, pa ne vem, če ravno kaj pomaga. A ima še katera te probleme?
Pa še jaz glede poroke...smo tudi imeli plan v septembru, sicer na najvišji točki Slovenije (a žal to sedaj ne bo izvedljivo, bo pa še vedno zelo blizu), samo premlevam še, ali bi raje datum prestavili, ker takrat bo pa že kar oreng buši, pa tudi nekak ne bo pravi čas za žur, da se še bodoča mami sprosti user posted image . Bomo videli kako se bova odločila, še prej pa imava plan na pikniku razglasit veselo novico (bo kar ogromno VELIKIH očkuser posted image ).

Ostanite v cvetju, lepo vas je brati user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
27.4.2010 19:27:15   
Soncchhek
Kako je lepo brati nosečniške težave.....Nimam nobene prijateljice nosečke, razen ena ki bo kmalu rodila.....ostale so že mamice.....pa se kar smejčkajo...seveda....ko so bebice že zunaj se itaq pozabi kako ti je bilo prej slabo ipd. user posted image .

Majabar jaz sem se ža navadila da mi je vsak dan slabo....včasih bolj včasih manj....da hrana nima okusa....pač tako rutinsko pač jem ker moram hahahha....joj samo da mi ne bo kasneje udarilo na kontra.....pa da bo vse tako njami dobro !!user posted image

Kako to da si delala še DHT? To se itaq potem odločiš a ne....ko opraviš NS.....in vidiš kakšni so rezultati.

Edina stvar ki pa me razp**** vsak dan je pa umivanje zob....to je še vedno borba....moram počakat najmanj pol ure po jedi....ker mi vedno gre zraven na bruhanje.....da slučajno ne prileti porcija v umivalnik. Ja brez umivanja zob pa ne gre no.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.4.2010 10:34:16   
malajka84
Dan punce...se samo na hitro oglašam. Mam cel kup dela zadnje čase p anisem nič na internetu.
TOrej čestitke vsem za dobro opravljene NS ter preglede. Jaz komi čakam mojo Ns....sej bo kmal torek.:) No danes sem pa dala kri zarad sladkorja in sm tud jaz dobla dva deci sladke vode...uf...je lahk še kaj hujšega?:S Samo da je mimo!:)

Drugače pa ma njina bebika nek čuden ritem ob vikendih ne bruham, med tednom pa še vedno zjutraj enkrat:) Ma pač dva frej dneva;) Pa bo že.

Lepo se mejte pa uživajte na sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.4.2010 11:47:00   
nadinne
dan.

Kako kaj punce? Ima katera danes NS? Mene grozno boli želodec...sploh ne vem zakaj...me je kar naenkrat začel boleti, slabo mi je za znort. Sem šla zej med malico po donat v trgovino...upam da mi pomiri želodec, ponavadi pomaga. Bi šla kar domov ležat...nekako moram zdržat do 17h! Na čase sploh ne vem ali mi je slabo ali pa sem tako lačna...sem nekaj pojedla, ampak boli še vedno. Prav slabe volje sem postala.

Nič grem na še en deci donata user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.4.2010 11:59:40   
Soncchhek
ojla.
Bostina, jaz na srečo bruham enkrat na par dni samo še....ampak slabo mi je pa itaq cel čas.
nadinne pojdi kir dan v bolniško, če se ne počutiš ok.
Jaz pa se oglašam samo na kratko....nekaj me že tadrugi dan tako rahlo boli v spodnjem delu trebuščka...pa ko se usedem recimo na stol, me prav špikne....SEm klicala ginekologinjo pa pravi, da če ni izcedka, ni panike....naj samo počivam, počivam...
ja zadnje dni sem res večinoma presedela, ker tipkam diplomsko .....ampak saj to je neke vrste počitek....itaq ne delam nič, ne dvigujem nič....no danes torej res počitek in odležim....pa da vidimo kako bo jutri..
Imam pa prijateljico, ki jo je celo nosečnost ful bolelo v trebuhu pa je z njo in dojenčkom bilo potem vse ok...oz. zdaj nima več dojenčico ampak že pravo bejbo.

Lep dan. pa čimmanj nosečniških težav vam želim!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.4.2010 13:03:52   
Soncchhek
se opravičujem za tale post....nekaj mi je zablokiral računalnik.....

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 28.4.2010 13:04:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.4.2010 14:42:24   
karmen7
Punce pozdravljene,

Na žalost se iz te teme poslavljam tudi jaz...trenutno mi je preveč težko napisati karkoli drugega kot to, da se je najina pikica poslovila user posted image
Vsem vam pa želim lepo, mirno nosečnost in vesele ter zdrave dojenčke!

Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.4.2010 14:45:29   
aleunam
Karmen7, samo topel user posted image ... Vse ostale besede trenutno ne pomagajo. Drži(ta) se. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.4.2010 15:03:30   
Marimax

Kako lep dan imamo pri nas ! Edino kombinacija sončekl-pisarna ne gresta prav dobro skupaj.

Karmen7: en mocen objem zate. Vem kako je biti v taksni situaciji ! Drzi(ta) se !

Alenaum: berem, da bos v sestem mesecu nevesta. Imas ze izbrano obleko ? Bo kaj posebnega ? Daj malo razkrij, saj ne bomo tvojemu nic povedaleuser posted image Pa srecka, da imas taksno prebavo. Ostale samo jamramo na to temouser posted image
škorpijonček: hvala za vse napotke glede zadev, ki pospešuje prebavo. Pijem res ogromno, bom še povečala količino.Če sem prav razumela sta se mislila poročiti na Triglavu ? Madonca, a to se tudi da ? Sem čisti laik na tem področju. Sem pa slišala za poroke na Kekčevi domačiji v Trenti. Tam zna biti pravljično na kakšen lep poletni dan.

Boština: tvoje dete pa očitno ljubi vikende in ti takrat da dihati. Uživač/uživačka mali/mala !

Majabar: super za rezultat. Si že zmazala banjico Carte d*Or ? Sedaj se pa še meni lušta.user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.4.2010 15:16:13   
aleunam
Obleko imam že izbrano. Trenutno mi je prav oz. na določenih delih malenkost prevelika. Je pa rekla tam, da ni problema, tudi če pridobim na teži in trebuščku. Za primer resnično prevelikega pridobivanja, pa imam še eno na razpolago. Upma, da brez potrebe. user posted image

Kolesarimo lahko?

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.4.2010 16:24:43   
Sunday
karmen7 user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.4.2010 18:12:51   
Eruvande
Karmen user posted image user posted image

Jaz imam pa jutri nuhalno v Domžalah. Me zanima, če dela UZ preko trebuha al vaginalnega...kakšna je navada? Moram imeti s seboj še kaj drugega, kot materinsko knjigico? Pa baje prazen mehur? :)

Drugače se počutim ok. Berem vas vsak dan...ne vem, zakaj ne pišem. Ste prav fajne :) Če bo moja cela nosečnost taka, kot je prvih 11t, bo iber kul :D Malo se mi začenja poznat trebušček...kot ste ene napisale mala izboklina pod popkom. user posted image

Pa jutri greva kar direkt iz nuhalne na morje...komaj čakam :) Kje boste pa ve za praznike?

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

umetna oploditev
bit

Zanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev? prosim za komentar: v katerem poskusu

LJ GK (58%)

MB (14%)

PO (10%)

Tujina (18%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!