škorpijonček_
|
Hello, sem malce brala o problemih s prebavo. Sem tudi jaz ena tista nesrečka, ki že prej ni imela neke redne prebave, sedaj pa je vse še slabše. No morda vam bo pomagal napitek Molkosan Vitality, ki se dobi v lekarni in je dovoljen nosečnicam. Meni je pomagal, pa tudi drugače ni slabo, da bi ga pile, ker uravnava črevesno floro: http://www.farmedica.si/si/drugiizdelki/molkosan_vitality.html (prilagam link, da si lahko malce preberete). Pomaga tudi kivi na tešče, pa suhe slive namočene čez noč (bljak ), pa res ogromno tekočine. Ne piše zastonj povsod, da moramo piti veliko vode; pač se moram res prisiliti, da pijem, ker ponavadi samo takrat, ko sem žejna (to pa je že dehidracija). Aja, pa meni tudi pomaga šumeča magnezijeva tableta raztopljena v vodi, na tešče. Drugače pri meni poteka vse kot da se nič ne dogaja...vsi znaki so izginili, razen joški so ostali veliki. Včasih si prav želim, da bi še bil kak znak, da bi me potolažil, da še . Hvala bogu imam ginekologinjo znanko, pa se lahko dogovoriva še za kak UZ pregled izven pripadajočih. Pa še nekaj, izcedki še vedno prisotni, kot beli tok...prav zoprno. Dala mi je Vagisan, pa ne vem, če ravno kaj pomaga. A ima še katera te probleme? Pa še jaz glede poroke...smo tudi imeli plan v septembru, sicer na najvišji točki Slovenije (a žal to sedaj ne bo izvedljivo, bo pa še vedno zelo blizu), samo premlevam še, ali bi raje datum prestavili, ker takrat bo pa že kar oreng buši, pa tudi nekak ne bo pravi čas za žur, da se še bodoča mami sprosti . Bomo videli kako se bova odločila, še prej pa imava plan na pikniku razglasit veselo novico (bo kar ogromno VELIKIH očk ). Ostanite v cvetju, lepo vas je brati
|