|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
5.3.2010 10:16:27   
*Star*
Punce, vas malo berem in spremljam, močno upam, da se vam pridružim čez približno 5 dni user posted image

Ena je omenila, da vadi na sobnem kolesu - mislim, da sem nekje brala da kolesarjenje ni priporočljivo med nosečnostjo.

Lepo nosečnost vam želimuser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 151
5.3.2010 10:25:57   
daya
Pozdravljene!

Star držim pesti da se nam še ti pridružiš.

Drugače pa glede kolesarjenja ni nobenega problema, še posebej pa ne na sobnem kolesu. Kolesarjenje odsvetujejo, zato ker je možnost kakšnih padcev in posledično zlomov, zato pa je treba na slikanje. Na sobnem kolesu pa praktično ni možnosti padcev.

Tako da glede športa ni problema, lahko brez problema športate, skoraj vse športe, samo poslušajte svoje telo in ne pretiravati glede intenzivnosti. Drugače pa ni problema. Jaz sem tudi kolesarila na sobnem kolesu, dokler me ni začel trebuh preveč ovirati.

Aja, mislim da so se mi začele pojavljati slabosti, danes že nekajkrat, samo je na srečo še bolj blago in potem hitro nekaj pojem in je bolje.

Lp,

Daya

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 152
5.3.2010 10:45:31   
aleunam
*Star* in Witch, držim pesti, da se man pridružita. user posted image

Oh, meni pa je postalo rahlo slabo, pa tudi občutek, kot da mi je padel pritisk. Moram reči, da glede na to, da mam kar nekaj viška kg, mam pritisk malo tam 120/75. Sem postala kar malo omotična, kljub temu, da sem pila kavo pred dobrima dvema urama. Me ponavadi gor drži vsaj do poldneva...

Danes pa grem gledat poročne obleke, komaj čakam. user posted image  Upam, da najdem kaj zase.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 153
5.3.2010 12:01:11   
phelps
Dober dan pupe!

Naš seznam se polni, jeeeej user posted image user posted image user posted image

Glede gibanja, tako kot je že aleunam rekla, je treba počet tisto kar telesu godi. Za tiste bolj aktivne športnice pa samo: paziti je treba, da ne gre pulz preko 140 udarcev na minuto, ker takrat se začne plod pregrevat in to ni dobro. Jaz nisem tako zelo aktivna, zato me glede tega ne skrbi.

Sem pa že shujšala 2 kg odkar sem izvedela za user posted image user posted image . Sicer nisem ravno suha (debela pa tudi ne), pa sem vedno mislila, da sem jaz med tistimi, ki bodo zelo hitro "vzhajale"- sicer samo pogledam torto in se že zredim user posted image user posted image Sicer pa, samo, da je moj Phelps ok! user posted image

Glede imen: mi2 imava 3 za punčko, 3 za fantka, vse nama je obema všeč. Sva se pa zmenila, če bo punčka imam jaz zadnjo besedo, če bo pa fantek, pa on. Je pa moja mami dvojčica, hmmm user posted image

Lep vikend vam želim in naj bo sproščen. Meni je včeraj po  izpitu vse dol padlo in sem že čisto "vikendaško" razpoložena user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 154
5.3.2010 14:26:48   
majabar
Živjo, dekleta!

Po izračunih na internetu mi nekje pokaže PDP 31.10., drugje pa 1.11., zato bom z veseljem poleg oktobrk spremljala še novemberke. Stara sem 27 let, to je moja prva nosečnost, prvi pregled pa imam 18.3. Ob branju vaših postov se tu kar domače počutim, ker so oktobrke kar malo pred mano kar se tiče pregledov in starosti ploda.

Torej, en lep dan vsem!!!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 155
5.3.2010 14:30:24   
malajka84
Zdravo punce, pa sem doma....se mi pa dans začenja kazat moja nosečnost (jj kk je to lepo napisat)....me je zgaga pekla k hudič cel dopoldan, zdej je mal bolš no, a kej veste kaj pomaga, da ne bi rupuruta jemala ..tk kej naravnega?

drugač pa...tak mokr občutek mam d sm šla vsake pol ure na wc preverjat....ma ni nič:)
Tak da....hja počasi bom zakapirala stavek NOSEČA SEM.:)

Kako pa kaj ve?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 156
5.3.2010 14:58:29   
witch
Vidim da teče debata o imenih.. hmm jaz še čakam dan za pozitiven test. Pa že imava izbrana imena user posted image
Pa glih včeraj sem od kolegice privlekla voziček, pa stolček za hranjenje, pa prenosno posteljico za k babici, oblekic imam tako ali tako že en kup.. Tak da samo user posted image še rabimo. Se zdim sama sebi že prav smešna, mogoče nora ali obsedena.. ne vem. Upam, da nas + čim prej razveseli.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 157
5.3.2010 17:57:50   
Tory78
Pozdravljene punce!

Jaz pa sem danes čisto brez energije, cel teden sem normalno funkcionirala v službi in doma, danes pa sem komaj čakala da bo ura 4, da lahko grem domov spat... no zdaj še čakam da pride moj domov in grema v šoping potem pa res spat. Pa vse me boli križ, spodnji del trebuha, pa ful sem napihnjena,...

Ma se opravičujem za moje jamranje, glavno da je vikend in bo jutri boljše.user posted image

Majabar dobrodošla user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 158
5.3.2010 18:05:00   
Tory78
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image  

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.3.10, Prlekija
            - lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image30.3.10
            - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , 23.3.10, Ljubljana
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , 18.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted imageŠtajerska 
             - blodinka, 21, 
1user posted image , 0user posted image17.3.10

3.11.10
- big mamma, 36, 7user posted image5user posted image23.3.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image0user posted image7.4.10, Štajerska

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image1user posted image6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image18.3.10
             - phelps, 29, 1user posted image0user posted image15.3.10, Dolenjska 
7.11.10
8.11.10
            - 4mybaby, 33, 1user posted image  , 0user posted image   ,18.3.10, Ljubljana
9.11.10
10.11.10
11.11.10
12.11.10

- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted imageZasavje 
13.11.10
14.11.10
15.11.10
16.11.10
17.11.10
18.11.10
19.11.10
20.11.10
21.11.10
22.11.10
23.11.10
24.11.10
25.11.10
26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 159
5.3.2010 18:10:27   
Tory78
Sem še malo osvežila seznam, upam da podatki držijo, če ne pa kar napišite.

Pa če bi želele kaj spremeni, dodat, polepšat,...ve kr,

pa upam da se bo seznam lepo polnil, user posted image    punce držim pesti!

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 18:21:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tory78)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
5.3.2010 18:24:42   
lottyka
En lep pozdrav vse souser posted image ,

No naj vam povem, da sva se midva odločila da kljub vsemu poveva vseeno prej, kajti ne bom mogla več dolgo skrivat. Pri vsem tem bruhanju in slabostih lahko skrijem samo, če sem striktno doma med 4 stenami, kar pa mi ni. V službi že sumijo da pa bi na koncu tašča ali pa moja mami slišala kake govorice bi bilo pa hudo. Sicer pa če gre kaj narobe pač gre, v vsakem primeru bi ožja družina to zvedla. Tako da me čaka ta vikend razglašanje novice. Po pravici bom kar malo olajšana, ker mi je res težko tole skrivanje.

*star* držim pesti da se nam pridružiš

aleunam in daya upam da ostane samo pri rahlih slabostih.

phelps čestitam za ZUP.

BOSTINA probaj Donat nekaterim pomaga. Mene sedaj tud kar peče zgaga, sploh če več bruham in sem probala Donat in res mal pomaga.

Tako, sedaj pa grem premišljevat kako povedat user posted image . Se beremo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 162
5.3.2010 18:27:22   
lottyka
Tory 78 in Strippi včasih pomaga tukaj mal ven dat, tako da kar. Utrujene smo pa pomoje vse. Jaz ne vem al se še od viroze nisem pobrala ali je to normalno stanje, ampak sam ležala bi. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 163
5.3.2010 18:30:17   
Tory78
Bostina, glede zgage, ti ne znam kaj pametnega svetovat, mogoče donat user posted image , mislim pa da se bi na internetu sigurno našel kak pameten nasvet,

aleunam, že imata termin za poroko ?  pa upam da boš našla ''ta pravo'' obleko,

midva bova kr ostala na koruzi, kaj pa ostale ?

Lottyka  to pa bo veselje čez vikend  user posted image

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 164
5.3.2010 18:39:26   
Tory78
Ja tu je fajn malo pojamrat, saj imamo podobne težave user posted image

Lep se imejte, moj je končno prišel domov, pa skočima še na hitro v šoping, da jutri ne bo treba.
Jutri pa lenarjenje user posted image , se že veselim..

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 165
5.3.2010 19:03:59   
majabar
Pa naj še jaz malo pojamram... Tako osamljeno se počutim, dolgčas mi je pa še službe nisem imela danes in v ponedeljek pravtako ne, tako da ne vem, kam naj se dam, sem skos na internetu. Dragi je 10.000 km stran in še ne veva, če mu bo uspelo dobiti vizo, da me pride pogledat čez 3 tedne. Samo bratec in njegova žena vesta za nosečnost, zato ostale družine in prijateljev ne obiskujem preveč, da mi ne bi kaj ušlo:). Bom pa povedala po 1. pregledu. Še 14 dniuser posted image !

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 166
5.3.2010 22:04:39   
4mybaby
Tile forumi so super ideja,za nas vse,da malo pojamramo in si delimo težav(ic)e.Tudi meni prebava nagaja,le da se mi spahuje in črevesje je malo iztirilo.Prsi me že manj bolijo,le občutek imam pritiska na jajčnike kot da bi bila v najavi gospauser posted image .Moj me seveda tolaži,da iz tega ne bo nič...zelo dolgo ne..user posted image Slabosti so znosne,vonjave dokaj tudi.Kavice se mi pa,težkometalni kofetarci,celo sploh ne lušta! Sicer pa tako pijem le brezkofeinsko.
Kaj boste lepega počele za vikend? Mi gremo gledat orhideje,malo lepote za dušo in srce.
*Star* : držim pesti!!
Alenaum
: ti želim,da najdeš svojo sanjsko obleko...Kakšne prstane pa imata? Najini so iz belega in rumenega zlata,zunanji del je matiran.
Tory78 : hvala za seznamček!
Majabar : bo še toliko lepše in slajše,ko bo prišel...Dokler pa,imaš nas!user posted image
Postelja je pa itak zakon! Koja utrujenost! Od kod je le prišla?? user posted image Ampak paše popoldansko cartanje...
Zdaj pa pod tuš in....Lepe sanje in dobro se odpočijte!
Prijeten vikenduser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 167
6.3.2010 9:13:42   
Renesme**
No mene prebava "matra" na vse možne načineuser posted image
Skoz sem lačna, dosti pove, da sem se v enem tednu zredila 1kguser posted image , tako da sem od danes na taki mali dieti (sadno, zelenjavni, pa čimmanj kruha in upam da mi rata nič sladkarij)user posted image , ker tole je grooooza, sej vem, da mi bo prej ko slej slabo, pa se bodo kile umirile, ampak kaj pa vešuser posted image
No potem sem še napihnjena skoz, pa vetrovi, spahuje se mi.....tega 1. ni bilouser posted image , zgaga me tudi 1. ni nikoli pekla- no za tiste ki vas oz. nas bo- mleko in Donat pomagata, pa MG nasplošno- kakšne šumeče tablete.. Voh je tudi izostren, no smrdi mi trenutno še ne nič- škodauser posted image

Zaspanost- to je bil moj prvi znak, čisto sem brez energije, pritisk 110/60, ponavadi je bil pa 130/80 in me kar matra, zvečer pred TVjem zaspim, že ene 14 dni, ampak to je normalno in mine, še ene 2 meseca in bomo polne energijeuser posted image

Izcedka ni več- HB, tako da upam, da bo zdaj vse lepouser posted image

Kdaj povedat: mami že ve, sej je res, da tudi če bo kaj narobe bodo vsi zvedeli, ampak če tako kmalu poveš se mi zdi, da se potem ful vleče in te potem že v 7 mesecu vsi sprašujejo če še nisi rodiluser posted image
Tašči bi pa nekako takole rada sporočila novico- ko bo vprašala(ker to skoz počne) kdaj bomo mi kej drugega imeli...bi ji rekla, da je že na potiuser posted image

(odgovor članu 4mybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 168
6.3.2010 9:32:01   
aleunam
Dan! user posted image

Jaz v službi... user posted image

Ja, obleko mam že skoraj 100%. Kar so mi prvo dale za probat, mi je bilo prav - no, ima kar nekaj rezerve, ker se zadaj zapenja z trakovi in se lahko fajn raztegne, naprej za bušija je prostor, pri prsih tudi... Mislim, da nimam kaj dosti razmišljati, ker je tudi cena glede na ostale solidna - 360 z bolerom vred. Plus tega, če se odločim pri njih, dobim cenejšo oblekico za sestrico - 6 let (če bo hotela iti pred mano v cerkvi in nesti prstančke, mogoče tudi listke vrtnice... Bomo še videli. user posted image

Prstanov še nimava, pa saj to hitro naredijo danes. Sicer pa je "čas" še do 3.7., takrat je namreč datum poroke. user posted image  Oh, še kar nekaj priprav naju čaka. Ravnokar čakava na ponudbo iz bližnjega hotela - v bistvu je matični, cerkev in hotel v samem centru mesta, torej bi nama bil ta hotel idealna rešitev. Se sparkirajo avtomobili, potem pa dokler ne greš domov, ne rabiš avtomobila. Plus tega nam nudijo dosti cenejše sobe, če bi kdo prespal, ampak dvomim, ker so bolj ali manj vsi iz bližine. Midva pa dobiva sobo, ki je urejena v stilu za mladoporočence. user posted image  Pa tudi bend imajo (baje ful dober) in poceni, po potrebi tudi njihovi partnerji naredijo torto po najinih željah, karkoli se da dogovoriti. Če se bova odločila za ta hotel, nama bo kar nekaj poti prihranjene.

Uh, sem se razpisala. user posted image  Bom pa v petem mesecu. Mam občutek, da bodo govorili, da sva se poročila, ker sem noseča, dejansko pa sva se zaročila 14 dni preden sva izvedela za nosečnost. user posted image

No, jaz sem rekla, da zdrživa z novico do prvega pregleda, a ni šlo. Sta šle včeraj z mano (pomerjat oblek) tašča in fantova teta. Pa sem tam seveda morala omeniti, da bom najbrž takrat malo bolj okrogla. Zdaj pa razmišljam, da bi v nedeljo povedala, ko bomo imeli skupno kosilo pri nas - njegovi in naši, na temo poroke. Bova še videla... user posted image

Zdaj pa grem nekaj delat. user posted image  Aja, kaj boste danes kuhale? Jaz pridem pred mamo domov, torej sem jaz na vrsti. Pri nas bo špinača, pire krompir in hrenovke. Se mi lušta že odkar je bil recept objavljen na RR in sem slikico gledala vedno, ko sem se prijavila user posted image .

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 169
6.3.2010 10:35:38   
majabar
Aleunam, zagotovo bodo govorili, da se poročita zaradi otroka. Enako bo pri meni, ker sva se pred enim mesecem odločila, da se preselim junija k njemu v Kolumbijo, prejšnji teden pa sem izvedela, da sem noseča. Pa bodo rekli, da se selim zato. Sploh ni pomembno. Verjamem, da bosta imela čudovit dan in se bo videlo, da se poročita iz ljubezni in ne zaradi user posted image .
Joj, te slabosti! Ko se zbudim, sem OK. Takoj, ko nekaj pojem, mi je slabo. Če čez dan več kot 2 uri ne dam nič v usta mi je spet slabo. Zvečer pa zaradi slabosti ne morem zaspat:). Se pa kar trudim jesti, ker nočem hujšati. Sicer je mogoče kje še kakšna rezerva, ampak pri 158cm in 49,5kg je ni prav veliko. Sem si nakupila ogromno sadja in zelenjave in hranim mojo pikico :).

Lep dan vsem!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 170
6.3.2010 10:56:45   
aleunam
Majabar, saj to so samo žleht ljudje. Ampak mi to ni pomembno. Pa ne da bi najni bližnji to govorili, prej soseda pri fantovih doma. Ma jezik ko kača. user posted image

Tako, jaz še pospravim do konca, potem pa počasi domov. Sem se spravila celo šipe čistit user posted image , potem me čakajo še tla, malo praha, pa je trgovina čista. user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 171
6.3.2010 11:16:34   
lottyka
aleunam ooo kako lepo, priprave na poroko, me mal daje nostalgija. Jaz sem prejšnjo leto proti koncu marca tud izbirala obleko user posted image to so bili lepi časi. Midva sva se zaročila 9. marca. Drugače pa se ne obremenjuj kaj bodo govorili. Mene so tud nekateri spraševali če kaj pričakujeva. Drugače pa te čakajo zdele tako lepi, pa tud malo stresni dnevi. Ampak bo tako lepo, boš videla. Meni je bil to najlepši dan, še danes se mi kdaj orosijo oči od sreče ko se spomnim na poroko. Tako da uživaj kolikor se da pri pripravah, ker bo vse skupaj še prehitro minilo. Ti nam kar še malo napiš, kako gredo priprave. A maš kako slikco od obleke?

renesme super da ni več izcedka.

big mamma kako pa kaj pri tebi?

Drugače pa midva sva včeraj povedala mojim doma in so bili zelo veseli, čeprav so kar pričakovali. Ko je prišel brat z ženo k mami in naju je videl tam in ko je dobil v roke kozarec je sam nazdravil, no pa da bi se lepo razvijalo in raslo ne user posted image . Tako da so pričakovali. Danes greva še do enega brata, jutri pa k tašči.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 172
6.3.2010 11:24:08   
majabar
Tudi jaz sem se lansko leto poročila. 5 tednov kasneje pa spoznala drugega. Takrat se nisem nič ozirala na to, kaj bodo rekli drugi. Poslušala sem samo svoje srce in glavo in sem se odločila končati zakon in odpotovati v Kolumbijo. S tem da svojega Kolumbijca prej niti poljubila nisem! Nikoli nisem obžalovala odločitve in sva zelo srečna, zdaj pa sem nenadejano še zanosila:). Že planira, kako bo preuredil stanovanje, kako bova z varuškami (tam je porodniške samo 3 mesece) in se zelo veseli. Meni je samo hudo, ker se selim šele junija in bom tako prvih 5 mesecev nosečnosti sama. Še dobro, da imam vas:)!!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
6.3.2010 12:27:02   
phelps
Pozdravljene!

Sem vas na hitro samo preletela, ker imava z mojim domeno, da računalnika čim manj za vikende, oz. samo za nujne stvari - hehe, no, saj to je nujno! user posted image

Aleunam, čestitke k poroki. Majabar, tolaži se s tem, da bo teh 5 mesecev bliskovito hitro mimo. Vsaj jaz imam tak občutek, da se še obrnila ne bom, pa bo november tu user posted image

Glede prebave in zgage, mene tudi peče, pomaga mi pa kozarec mleka. Samo to.

Jaz sem sicer ok, novo je to, da imam totalno velike bradavice, hehe, kot tarča, nemogoče zgrešit user posted image

Mi2 sva bila včeraj v nakupovanju, pa sva šla naredit še en krog po Pikapolonici. Pogled na mojega z vozičkom je zame trenutno neprecenljive vrednosti user posted image . Danes sva pa pospravljala stanovanje, zdaj pa kosilo in na zrak, komaj čakam! user posted image

Bodite v cvetju! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 174
6.3.2010 13:52:52   
daya
Živjo punce!

No meni so se definitovno začele slabosti, ampak zaenkrat je še ok, samo moram res jesti na 2 uri, pa je ok. Sem kot dojenček user posted image midva bova poskusila zdržati do pregleda, to je še 2 tedna, če pa bi bilo meni ful slabo ali pa bi bilo kaj drugega narobe bi pa povedala prej. Samo je moj itak v tujini trenutno, pa bi rada da skupaj poveva. Rada bi pa najprej hčerkam povedala, da nebi potem onidve šele od koga izvedeli, se mi pa res ne zdi ok. Tako da držte pesti da zdržim še do 18 tega. Če mi bo pa slučajno ratalo zdržat bi pa mogoče celo za materinski dan povedala babicam, kot darilo user posted image no bomo še videli, najprej mora itak moj domov priti potem pa se meniva naprej, če me ne bodo slučajno slabosti položile.

Tiste ki imate že kakšnega otroka ali jih dvigujete? Jaz se poskušam čim bolj izogibati, ker sta itak že veliki, pa zelo težki, samo včasih pa tudi ne gre, predvsem tamala je razvajenka user posted image

Glede poroke pa uživaj v pripravah, jaz sem se tudi lani poročila in to šele po 2 otrocih in 14 letih veze, ampak nikoli ni prepozno user posted image mi je bilo zelo lepo in mi ni žal, da sva tako dolgo čakala.

Lp,

Daya

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?