|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
1.5.2010 8:00:53   
Renesme**
Ko že posodabljate seznamčke, za naslednjič, sem iz Ljubljane

pozabljivost- ja to se je tudi meni začelo dogajatiuser posted image , nažalost to spada k nosečnosti, potem po porodu je tudi še prisotno.....pol pa enkrat normalno zafunkcionirašuser posted image

Drugače pa en lep 1. maj vsem!

< Sporočilo je popravil Renesme** -- 1.5.2010 8:02:13 >

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
1.5.2010 8:38:05   
škorpijonček_
Pa pri meni še lahko dopišete Celje, 2. user posted image , 1user posted image .

Drgače pa živel 1. maj, sam j.... tak praznik, ko je na soboto, pa saj letos bomo bolj malo med tednom koristili praznike user posted image . Mislim, da bo še samo eden, za tiste ki bomo do konca v službi.
No da vam povem, kakšen začetek dneva sem imela...jao...ob 5.20 nas je vse tri (moj in pes) vrglo v luft, ker imajo na ta dan navado špilat pleh musko...in to sredi mesta, so točno pod oknom  tiste trobente in bobni bili tako glasni, da sem na hitr pomislila, da sem se tako ustrašla, da bi mi lahk splav sprožilo user posted image . Jao...kaj jim je...a ne morjo to ob bolj kulturni uri izvest?
Drgač pa, dan bo še lep, za izkoristit, po vsej verjetnosti se skočmo martinčkat na kak hrib.

Uživajte na sončku, ker potem ga ne bo več (neki sem slišala, da naj bi v maju še snežilo user posted image , no ja, mogoče v gorah).

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
1.5.2010 8:50:23   
november2010
Pozdravljene punce!

Se po dolgem času spet javljam - tudi mene še vedno izčrpavajo slabosti, bruhanje..... ta teden je že bilo malo bolje, pa so se mi 3x ta teden pojavile hude migrene (jih imam že od 4 razreda). Najhuje je to, da ne morem nič močnejšega vzet kot lekadol, kar je meni enako, kot če bi pojedla en gumijast bonbonček... :( sem upala, da bom šla lahko 3. maja v službo, ampak očitno bom morala res čist do konca bolniško izkoristit... :/

Spanje na trebuhu - jaz vedno spim na trebuhu in zato sem imela v prvi nosečnosti kar dost problemov, zato se tokrat odvajam že zdaj :) pa zaenkrat kar gre :)

Športanje - moram rečt da glede tega nisem bila že pred user posted image kaj preveč pridna, zato bom zdaj samo hodila na vsakodnevne sprehode.

To je to, uživajte tale vikend, mi bomo soboto prelenarili, jutri imamo pa en krst pa RD, tako da bo fešta:)

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
1.5.2010 9:55:44   
Soncchhek
o jaaaaaaaa živel prvi maj !!!! Pa hitro nekam na klobase , pasulj, golaž.......ooo bi kar šla.....

Pa sem včeraj lih 10 min sedela zunaj pred hišo in evo...oči pečejo kot ***********.

Novemberka
tebe tudi še dajejo slabosti bruhanje.....Jaz sem včeraj bruhala zvečer......potem pa pojedla v dveh rundah večerjo.....kaj čmo...če gre ven mora not nazaj tudi nekaj novega....že itak mi kile samo dol lezejo....počasi....ampak dol.... Pa že mesec in pol ti problemi pa katastrofalni okusi v ustih ipd....mah sploh ne bom več pisala o tem , mogoče bo pa potem boljše.....user posted image

Imam pa tako konstantno bolečino v spodnjem delu trebuščka, kot da bi mi nekdo malo bolj močno ves čas držal gor eno rahlo težo......Ginekologinja pravi ni panike dokler ni izcedka....počitek blablabla, razteza se maternica....Pa bom v ponedeljek spet povprašala.....v sredo imam pa itaq NS.
Sem pa čist brez energije zarad vsega tega počitka.....in zaprtosti v hišo....pa komaj čakam da mine še teden dva tri......da pridem do 4 meseca.......pa upam da se počasi umiri cvetni prah...čeprav cvetelo bo še mesec....dva......

SEm že ful naveličana hiše...ipd. Zunaj pa tako lepo toploooooooooooo........

Lep dan !!!!

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
1.5.2010 10:28:16   
D0aisy
Netyka dobrodošla! Tudi jaz sem iz MB in bom tukaj tudi rodila-če bo vse po sreči, vendar pa v šolo za bodoče starše še ne bom šla, ker se mi zdi prekmalu, poleg tega si najprej želim opraviti NS.
Jaz imam pa danes dajem inštrukcije, pa tako lep dan je zunaj mi je kar malo žal, da sem se zmenila za danes.
Vesele praznike vam želim!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
1.5.2010 10:56:52   
lottyka
Da se malo javim,

Najprej dobrodošle vse nove je prav lepo da nas je vsak dan več. In pa Karmen upam da čimprej spet ugledate user posted image .

Jaz sem danes bolj slabe volje. V četrtek sem zbolela za eno virozo in sem cel dan bruhala, niti požirka vode nisem obdržala v sebi. Sem se spomnila nate Soncchhek vmes kako ti to še vedno vsak dan doživljaš. Posledično sem toliko dehidrirala da so mi morali dati infuzijo. Zvečer sem potem še zakuhala, tako da smo morali zbijati vročino. Naslednji dan pa kot bi odrezal vse o.k., razen kar sem bila in sem še čisto  švoh, ker več kot 24 ur nisem jedla in pila. Tako da sedaj tudi jaz gledam od znotraj tole lepo vreme. Ker sem na bolniški ne morem nikamor, poleg tega niti moči še nimam prave. Ampak bo o.k. se bomo postavili nazaj na noge in bomo spet lahko vandrali okoli. Verjetno da že v ponedeljek, ko bom zaključila bolniško. Upam da je z mojo pikico vse o.k. ker mi je vročina narasla na 39, kar je pa že kar veliko, tako da komaj čakam zdele naslednji ponedeljek ko imam pregled.

Uglavnem, lepo praznujte 1. maj in izkoristite vreme. Jaz si grem postavt ležalnik na sonce in grem malo dremat.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
1.5.2010 13:16:06   
Anonimen
d0aisy saj zdaj 3.5 je samo en sestanek v bistvu v šoli za starše, potem pa v zadnjem tromesečju en kup sestankov. pač pogledat bom šla... vesele praznike tudi tebi in vse ostalim novemberkam! user posted image

(odgovor članu D0aisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
1.5.2010 19:21:30   
tejci1981
Netyka - midva sva bila na tem prvem sestanku, je blo kar fajn.
Ogledali smo si en filmček, kako se razvija otrok ( baje tiste, ki že imajo majhne otroke, le te zraven pripeljejo, da si lahko ogledajo kako "nastane dojenček" user posted image ), pa povedala je dosti o zdravi prehrani, gibanju, spremembah, ki nas čakajo v naslednjih mesecih.
Za tem pa smo šli še k zobozdravnici, ki nam je povedala kako rastejo zobki, kako otroka navajat na ustno higieno, kako ukrepat pri raznih težavah.... pri nas je trajalo dve uri in pol. Zanimivo za prve tri mesece.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
1.5.2010 20:46:48   
ječi12
ojla.

js mam v ponedeljek NS-komaj čakam. tok kokr se veselim je še mal treme zraven. upam da bo use ok. itak!

glede kajenja sem hotal rečt da netyka valda da če kšnega na dan pokadiš da ne bo z otrokom nič narobe. tko da js nebi nehala popolnoma v kolikor ti do tega ni!! ker kokr je ena napisala tista abstinenca oz. stres bo veliko bolj naporen za otroka kot 2 cigareta na dan.

moja mami je kadila v nosečnosti z mano in bratom.sva oba zdrava in normalno rojena in noben od naju ni kadilec.
ji je pa njen G rekel,da če je strastna kadilka(kot ti) da naj ne neha kaditi ker bo še slabše. da naj malo zmanjša,kolikor pač gre in to je to....
v prvi vrsti glej na sebe,potem na otročka.če ti ne boš ok,tut otroček ne bo.

js na 3D ne grem.sm šla v prvi N pa ni nič posebnega.js sm šla preko vez in me je stalo ene bombonjere.drugače je pa drg ko pes. in če bi mogla plačat nebi šla ker ni vredno denarja. ja sj vidiš otročka pa spol ti potrdijo pa tko.ampak veš že tko prej od MF da je use ok,pa vidiš na UZju dostikrat dojenčka tko da je zame to dovolj. sigurno je pa luštno pa dober občutek!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
1.5.2010 20:49:35   
ječi12
aja še športanje. js sm šla lih dons na kolo z mojo prvorojenko,jo dam na sedež zadi in je blo prou super. nisva pretiravali sva bli sam pol urce kar je za njo in zame dovolj.ampak če bi šli vsak dan bi blo res dobro. ni nč narobe če kolesariš,rolaš ipd. samo previdne moramo bit.
sobno kolo je pa itak super,tm se ti pa nima kej zgodit pa še tv loh gledaš user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
1.5.2010 22:27:52   
4mybaby
Ojla,user posted image !

Upam,da maksimalno uživate lepe dni,s čim manj težavami.Ah,pozabljivost in nosečniški možgani.Hja,o tem bi pa vedla marsikaj! Še dobro,da sem na bolniški,ker res ne vem kako bi funkcionirala v službi...Moj se mi kar smeje.Vzame vse v zakup,še dobro da imam glavo čvrsto pripeto...user posted image
Mauricius mene nekak ne mika.Zaradi mojih staršev me vleče domača poroka.Da me vidijo reči 'da'.Sem bolj za preproste stvari in imam raje,da me obkrožajo najdražji na tak dan.Bomo videli...
Z dragim že tudi debatirava kdaj bi šla v materinsko šolo.Čez poletje bo bolj vroče.Kakšnega septembra,morda?Kaj menite?
Trebušček se mi že kar vidi,vendar je to-predvidevam-od slabih trebušnih mišic,ker takega bavheca pa še res ne bi mogla imet....user posted image Sam meni je takooo všeč!!Zaenkrat še lahko spim na trebuhu,ker mi je to ljuba poza,zavedam pa se da ne bo šlo več dolgo tako... Od rekreacije pri meni šibajo sprehodi,ker niti prej nisem bila zelo zagreta za kaj več.Joga je moja varianta miganja.Penzionistično,počasi-hehehehe.Občudujem pa vse,ki ste tako aktivne!

Dobrodošle nove!!

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
2.5.2010 8:52:38   
majabar
Ta teden je bilo veliko pregledov, poročanja pa bolj malo. Verjetno zato, ker so prazniki. Torej komaj čakam jutri, da delite z nami svoje vtise! Me pa zanima, če ima katera izkušnje z nizko ležečo posteljico. Se da na to kaj vplivati? Kot sem brala, se ta termin uporablja kasneje v nosečnosti, meni je pa že v 12. tednu na nuhalni omenila, da leži precej nizko...

(odgovor članu 4mybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
2.5.2010 12:03:15   
aleunam
Punce, nekaj časa me ne bo sem gor... Vas bom brala, pisala pa ne... user posted image

Prosim, če katera prevzame seznamček čez... Ostanite tako fajn kot ste bile do zdaj. user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
2.5.2010 12:07:52   
Soncchhek
pregledi? jaaaaaaaaaaa, jaz komaj čakam nuhalno v sredoooooooo
no v torek pa še tist test za glukozo....fuj fuj....kot da že nimam dovolj tega sladkega okusa v ustih.

Jaz sem imela včeraj zelo težek dan, izbruhala vse kar sem pojedla......razen zvečer par žličk mlečnega zdroba mi je ostalo noter......Še vedno mi je zelo zelo slabo.....okusi v ustih pa nepopisljivo fuj....sladko sladko...bljak.
Jutri bom poklicala ginekologinjo, da se malo posvetujem spet....ker sem po par dneh pavze v četrtek in petek bruhala po 1krat, včeraj pa ene 3 krat al več.......pa da vidim če bo treba kaj kontrolirat vodo.....kri.....ker po izračunih sem spet minus 2 kg v 2 tednih.....
Pa tako lepo mi je že nekako šlo s hrano....vsaj zadržala sem...pa vsako uro nekaj malega pojedla...zadnje tri dni pa katastrofa....se mi zdi da sem čist izmučena.....sem si danes oprala glavo in sem čist out...

Še vedno mislim pozitivno, danes je štartal 12ti teden, da se te slabosti, bruhanje popolnoma neha...kmalu upam.

Se trudim malo presedet tudi na zraku, pa me po 10 min tako pečejo oči+ začnem kihat....

Se bo treba za kir mesec preselit nekam v mrze kraje, kjer ne cveti user posted image ma neeeeeeee.....sej bo mimo .....upam.

Lep dan vsem !!!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
2.5.2010 12:51:40   
majabar
aleunam, samo povej, da si OK, ker me je tale tvoj post prestrašil!
Soncchhek, tole je pa res že kriza. Nič ne razmišljajo, da bi te dali na infuzijo? Zdaj si že skoraj na -10kg, a ne? Če smem vprašati, s kakšno težo si pa začela in koliko si visoka? Stokrat sem že rekla, da ne bom brala drugih tem, a hitro zaidem na kakšno, kjer govorijo o teži in me kar zaskrbijo odvečni kilogrami. Ti jih imaš že v štartu toliko v minusu, da je vsaj nekaj gotovo, da s +20 zagotovo ne boš šla rodit. Vem, da tole zveni malo čudno, ampak vsaka stvar je za nekaj dobra. Drži se!!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
2.5.2010 13:01:12   
mami28
Pozdravljene novemberske user posted image !

Nisem vsega uspela prebrati, takoj ko bo čas, opravim to dolžnost user posted image
Se pa zato javljam za seznam. Datum poroda so mi izračunali 5.11.2010, je pa to moja druga nosečnost.
Uživajte!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
2.5.2010 13:11:43   
Soncchhek
majabar, vsega skupaj je minus 8 kg sedaj.
začela sem s preveliko težo, pri svoji višini skoraj 15-20 kg preveč...

ja meni ni več normalno....pravkar sem izbruhala celo kosilo pa niti nisem veliko pojedla....Ginekologinja mi je že dala napotnico za infuzijo 3 tedne nazaj, ampak so bili ketoni v urinu ok+ kri ok.....pa je rekla da ni potrebno....imam pa napotnico še doma...tako da bom vprašala dežurnega zdravnika.....oz. počakam do jutri do ginekologinje.....
bomo rešili, nekako.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
2.5.2010 13:21:58   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

aleunam, samo povej, da si OK, ker me je tale tvoj post prestrašil!

Z otrokom je vse OK, jaz pa se bom tudi pobrala. user posted image user posted image  Ne skrbi...

Uživajte, novemberke.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
2.5.2010 14:39:26   
daya
Živjo!

Tudi moje slabosti žal še niso ponehale, mogoče je samo za odtenek boljše. Jutri imam pregled pa bomo videli kako naprej. Sem pa shujšala 5 kg. Samo imam zadosti podlage.

Danes sem čisto brez energije, pa bi samo spala, samo kaj ko se to ne da ob dveh puncah, ki hočeta pozornost, pa še moža ni že cel teden doma. Saj danes pride domov končno, samo potem bo pa še on utrujen od poti.

Jaz še vedno spim na trebuhu, samo tako da imam eno nogo pokrčeno, drugače več ne gre, moram izkoristiti dokler še gre.

lp,

Daya

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
2.5.2010 17:01:34   
škorpijonček_
Dobrodošla mami28

Imam feeling, da se nam bo še kar nekaj novemberk pridružilo, ko so tisti kritični tedni mimo in prihaja že bolj sigurno obdobje.
Danes je tak uvel dan in nisem za nikamor, sam računalnik in pojstlo trajblam. Včeraj pa je bil tak lep dan, poln energije, super smo se imeli. Še dan je tak, ko bi kar jedla, sladkarijam se res ne morem upret, pa dokler še ni krize in problemov s težo, si še nekak lahko privoščimuser posted image , sam pretiravat pa spet ne smem. Smo lahko srečne, da je moda genau za nas nosečke, same tunike, vse široko, prav fletne cunjice imajo na izbiro.
Zdaj se začenja že buši mal poznat in bo treba počasi v službi kaj naznanit, da me bodo kmalu pogrešali celo leto. Jutri imam pregled in morda povem jutri, če ne pa takoj po NS, če se ne bo še preveč očitno videlo.
Bo pa tako lepo...naslednje leto celo pomlad in poletje, pa še jesen doma, bomo lahko vozičkale in sončkale na kavici :) Mal sicer pogrešam, ker nimam nobene prjatlce noseče, da bi skupaj doživljale vse skupaj, a ne dvomim, da se potem družba ne najdeuser posted image .

Lepo bodite in fajn izkoristite preostanek dneva!

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   [Brisano sporočilo]
2.5.2010 17:20:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu škorpijonček_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
2.5.2010 19:04:58   
malajka84
Zdravo punce....evo pa je mimo še en sončen dan..baje zadnji za par dni...
JAz pa komaj čakam torek....na NS

aleunam...karkoli že je, upam , da boš kmalu bolje, samo da je otroček uredu, sem se že kar ustrašila, ko sem brala, no upam, da boš kmalu bolje!!

A mogoče katera ve kak je, če hočeš spremeniti stalno bivališče ksj rabiš osebno pa osebo, ki je lastnik nove lokacije al kk? Ker bi moj spremenu naslov pa mel našega, pa sta dve lastnici hiše, pa me zanima, če mogoč kera ve, če rabi podpisa od obeh al samo eden zadostuje?

Drugač epa pri meni bruhanje je pa ni p aje pa ni....je pa samo enkrat na dan, zjutraj če je, če ni....je pa en tistih dni, ko ma bebika pavzo.:)

Sm sprobala tudi angelsound...pa ne vem sem mogoč premal vztrajna al se pa pač še nič ne sliši:) Sm tolk nestrpna, bi najraje, da bi otroček že na veliko brcal:) PA saj bo..tudi to bo.:)
Mejte se lepo....pa čimmanj slabosti!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
2.5.2010 19:43:52   
Valentina85
Živjo punce!
Po daljšem času malo pišem, drugače pa vas stalnoberem.
Jutri imam 2. pregled pri ginekologu, v sredo pa nuhalno, sedaj končujem 12. teden. Upam, da bo vse ok... Počasi kar zaključujemo z nuhalnimi, če se ne motim,a? Upam, da nadaljujemo z dobrimi rezultati user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
2.5.2010 20:56:09   
lottyka
Dober večer vsem souser posted image ,

Evo jaz se spet bolje počutim in sem si danes celo privoščila kino. Jutri pa spet služba, komaj čakam da res ostanemo doma.

Aleunam tudi jaz se se kar malo ustrašla, ampak vidim da je pikica o.k., upam da boš tudi ti kmalu in da se bo uredilo karkoli že je.

Bostina pri meni, ko se je mož po poroki prijavil pri meni je bil dovolj eden. Ampak vseeno preveri pri občini, najboljše da pokličeš pa ti bodo točno povedali. Z Angelsoundom pa ga jaz slišim, sam včasih ko se veliko premika jo je malo težje najti. Je treba biti kar vztrajen, je pa sedaj vsaj pri meni res zelo zelo nizko (pri sramni kosti) in pa lahko zelo levo ali desno, skoraj na koncu bokov že včasih.

Strippy upam da se ne motiš in da si med prvimi ki si začutila. Joj komaj čakam da jaz tudi. Če bi gledal po velikosti trebuha bi ga jaz morala že 1 mesec nazaj user posted image .

Nič, sedaj pa talente do konca pogledam, pol pa spat. Vse ki imate preglede v tem tednu lepo opravite.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
2.5.2010 21:10:31   
majabar
alenuam, me res veseli, da je s pikico vse OK. Bodi močna in upam, da se nam spet kmalu pridružiš.
strippy, moja svakinja je v 1. nosečnosti deklico začutila v 13. tednu, v 2. pa svojo punčko v 12. tednu. Meni se to sicer zdi neverjetno, saj ima takrat 'le' cca 6cm, obdaja jo tekočina in še mnogo drugih plasti. Kakorkoli, upam, da jo res čutiš in uživaj v vsakem gibu! Jaz sem sredi 15. tedna in nekako upam, da bi jo začutila čez kakšne 3 tedne. Takrat bom namreč verjetno šele dojela, da sem noseča. Drugje se mi namreš popolnima nič ne pozna!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.