|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
14.4.2010 9:47:23   
november2010
Hej punce!

Jaz sem šla pa danes kri in vodo dat... madonca so mi stankal ene krvi ven :)
Pa naročila sem se na nuhalno 12.5.

vse, ki vam čas gre počasi - pri meni je pa ravno obratno.... čeprav sem trenutno doma in večinoma samo v postelji, mi dnevi ful hitro minevajo... moja sister se v začetku maja poroči, v soboto imamo dekliščino.... upam, da ne bo slabosti, da bom mal popazila nanjo (lanskoletne izkušnje iz moje dekliščine, ki se je zame končala na urgenci - sem bla mal nerodna)

moram se pa pohvalt da mi danes končno ni več tolk slabo kot prejšnje dni! jee! ;)

Pa če me spomin ne vara: Majabar VSE NAJBOLJŠE!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
14.4.2010 9:49:11   
aleunam
Preden grem brat vse za nazaj, vam moram povedati, da sem navdušena nad novimi zelenjavnimi zavitki iz bližnje pekarne. user posted image  Vem ja, zmešana user posted image .

Sedaj pa da vidim poročanja z pregledov...user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
14.4.2010 10:41:39   
aleunam
Majabar, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image  Boš danes dobila lepo darilce, videla boš svojo pikico. Pa fajn opravi. user posted image

Orto2, dobiš kakšno slikico ali CD? Ko sem se jaz naročila, mi ni nič omenila, jaz pa tudi nisem vprašala. user posted image  Sicer vem, da ma vsak svoj način. No, pa vsaj, da vidim pikico. user posted image  Aja, spol se najbrž še ne vidi, ne? user posted image

November2010, upam, da slabosti minejo za vedno ali pa vsaj čimprej. user posted image

Alna, jaz ne hodim, zanima pa tudi mene kako je s tem...

Strippy, majabar in pildek, naj vam čimprej mine čas do pregleda (če že ni mimo), pa poročajte kaj. user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
14.4.2010 10:43:52   
majabar
november2010-hvala!! Res sem danes dopolnila 28 letuser posted image . In kaj bi bilo lahko lepše darilo od tega, da sem že na vsegodaj zjutraj videla svojo pikico!!! Velika je 5cm, ima obe rokici in obe nogici, srček sem tudi poslušala. Pa močno se premika. Je bil pa v taki legi, da slikica ni najlepša, nikakor nisva mogla hkrati ujeti rokic in nogic. Nič hudega, ob enih imam še nuhalnouser posted image ! Ginekolog pravi, da je vse OK. Res sem srečna!! Sem takoj dragega v Kolumbijo klicala (je rekel, naj ga pokličem takoj, čeprav je bila tam ura 2 zjutraj) in sem ga razveselila z opisom najinega otročička. Zjutraj, ko se bo zbudil, bo verjetno že pozabil, da sva govorilaPDP mi je ostal 2.11. Naslednji pregled imam 14.5.
Aja, še to, dobila sem napotnico, da dam kri in sem šla takoj. Za urin niso pa nič rekli. Tehtali me tudi niso, me je sestra kar vprašala o teži in to vpisala v materinsko knjižico.

< Sporočilo je popravil majabar -- 14.4.2010 10:55:55 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
14.4.2010 11:09:02   
Sunday
Majabar vse najboljše!
Res si najlepše darilo dobila. Pa še nuhalna te čaka!
Popoln dan!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
14.4.2010 11:18:29   
nadinne
majabar, vse najboljše še z moje strani. Res si dobila lepo darilo danes ja user posted image  Jaz bom dobila svjo pikico v naročje dober mesec pred svojim r.d. in že to bom presrečna user posted image

Poročaj še z NS...vsi že nestrpno čakamo user posted image

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
14.4.2010 11:18:39   
Penelope84
En lep pozdravček od mene!
Skos vas spremljam in vidim, da se vse spoprijemamo z istimi telesnimi težavcami in netežavcami. Meni so dajale rahle slabosti, ampak sedaj počasi izginjajouser posted image

Včeraj sva bila z mojimuser posted image na prvem pregledu. Sva videlauser posted image , velik je 2cm, PDP ostane 19.11., Ns imam pa 13.5. user posted image

Danes grem prvič na vodeno vadbo za nosečnice, ko bo pa kakšen bolj topel dan, pa se lahko vsedem na kolouser posted image . Končno bom malo migala, do sedaj nisem upala in sem raje počakala na prvi pregled.

Lp za vas od mene!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
14.4.2010 11:20:13   
phelps
majabar, čestitke tudi od mene user posted image Res si izbrala pravi dan za NS!

aleunam, molči glede zelenjavnih zavitkov user posted image (jaz bi jih tudi!) Ravno razmišlja, kaj bi danes jedla. Včeraj sem si celo privoščila kos pice in teknil mi je. Tako vesela user posted image

Ena je vprašala ali je NS vaginalni ultrazvok ali čez trebuh - to tudi mene zanima.

orto2, ne vem veliko o NS, ampak kolikor vem, je rezultat 1:18000 rizika več kot odličen user posted image

Glede prsi, jaz sem žal med tistimi user posted image ... user posted image Tako, da mi je všeč, ker so sedaj malo večje in bodo še zrastle user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
14.4.2010 11:20:41   
nadinne
Penelope84, kam pa greš na NS? Jaz imam tudi 13.5. v Domžalah.

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
14.4.2010 11:25:08   
orto2
Hej souser posted image , nisem si zapomnila vseh vprašanj, pa bom kar za vse napisalauser posted image . Nuhalna traja 15 min, mine ful hitro. Vse pregleda, moj je bil miren pa ga je nekajkrat malo porukal, pol je pa začel migat user posted image . UZ se dela na trebuhu, prej greš lulat, sej ti vse povejo. Lahko vzameš slikice ali CD, poveš tam. midva sva prvič vzela CD, zdaj pa le slikice.

Sej bom ostala pri vas, ker ste mi fajn, sam sem se pa javila tudi oktobrkam, da bom na seznamu.
Majabar, vse najboljše za rojstni dan! Res lepa darilca user posted image . Sta pa najina plodka skoraj isto velika, a ti je PDP računal po menstruaciji ali po UZ?

Neposredna povezava do sporočila: 1085
14.4.2010 11:40:12   
ikin
anna : jaz sm v službi že povedala, ker sem mnenja , da se moram malo zaščititi, sam mi vseeno ne uide dviganje, čeprav HB delam samo 24 ur na teden ( pa še to mi je zdaj muka). Ah saj bo .
Je pa zelo neprijetno tako kot imaš ti, da je pogodba za določen čas. In misliš, da boš še lahko delala 3 mesece? 
Na nuhalno se še nisem naročila bom v torek, ko imam pregled pri gin. njega vprašala koga mi priporoča! Kaj pa ti ?
Drugače pa verjetno ne bomo mogli več dolgo skrivati, men se trebšček že dobro vidi! Hlače več v pasu ne dobim skupaj , bo treba iti v lov za nosečniškimi.
No, lep in produktiven dan vam želim!!user posted image

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
14.4.2010 11:48:11   
severnica77
Dobrodošle nove!

ikin in anna - vidve pa le pazita na sebe in se poskusita v službi kaj dogovoriti!

orto2 in Penelope84-čestitke za super rezultat na NS in majabar - čestitke za pregled in čestitke za rojstni dan - si res super zložila datume user posted image

Glede modrcev - moje joškice so srednje velikosti, tako da če ostanejo takšne bo čisto o.k. oz. kakorkoli bo pač bo ...
Glede hlač in ostalih oblačil - so mi še kar vse hlače o.k., tako da še ni potrebe po kakšnih novih kosih, edino kakšne res ozke zadeve ali res ozkih kavbojk pa res ne nosim, ker se potem enostavno ne počutim vredu.

Držim pesti še za današnje ostale preglede in NS.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
14.4.2010 11:55:08   
tejci1981
Pozdravljene punce!

Majabar - VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!!!user posted image user posted image

nadinne - komaj čakam na pregled, sem na bolniški in se mi dnevi še bolj počasi vlečejo,....user posted image
Na genetski pa je rekel, da ima zdravilo izredno majhno negativno vplivanje na plod, ni panike, ker sem ga uporabljala le en teden in še to polovični odmerek.

Soncchhek - na genetskem svetovanju sem bila, ker sem uporabljala pršilo za nos Avamys, pa je ginekologinja rekla naj grem za vsak slučaj na posvet.

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
14.4.2010 12:09:26   
Penelope84

nadinne, tudi jaz grem v Domžale k dr. Strahovi, uro imam ob 11.00. Kdaj ima pa ti uro?

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
14.4.2010 12:11:55   
annanas
punce pozdravljene!
js se vam pridružujem, z mojim pričakujeva prvo pikici 26.11..
preberem za nazaj vas malo kasneje-samo toliko da se pofočkam..
podatke za seznam tudi dopišem kasneje..

bodite pridneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1090
14.4.2010 12:13:35   
mateja33
živiopenelope84 user posted image

sem vidla da si Celjanka,zaka pa ne greš v velenje na nuhalno,js sm iz Žalcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1091
14.4.2010 12:16:47   
annanas
big mamma-prosim če daš moje podatke na seznam-če me sprejmete medse

se pravi
-nick-annanas
-starost-23
-nosečnost-1.
-št.otrok-0
-spol-presenečenje
-np-10.5

HVALAuser posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
14.4.2010 12:19:10   
Penelope84
mateja33, z mojim sva se odločla, da greva k Strahovi, ker bova potem itak še imela posle po Ljubljani. Nama je pa tudi moja G. priporočala dr. Strahovo in sploh nisva nekaj kolebala in sem kar njo poklicala. A ti boš šla v Velenje?

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
14.4.2010 12:24:11   
simonmojca
še iz moje strani

vse naj naj za rojstni dan, lepo praznuj

lp vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1094
14.4.2010 12:25:21   
Soncchhek
majabar, vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

evo tudi jaz s pregleda !!!
pikica je že prav luštna na slikci UZ in pridno raste, 2 cm.....tudi mene zanima če res tako hitro raste sedaj da bo do NS dovolj velika user posted image .

sem pa shujšala 3 kg v 2 tednih zaradi slabosti in bruhanja....tako da sem dala vodo....ampak je ok...imam pa za vsak slučaj doma napotnico za bolnico ( greš na servis- infuzija), če bi še bruhala naprej...

naslednji pregled imam šele 1.6, ampak vmes pa nuhalnaaaaaaaaaaaaaa...komaj čakam !!!!!!

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
14.4.2010 12:39:15   
4mybaby
Živjo souser posted image !

Redno vas berem in se kar bolje počutim,da smo v tem veselju skupaj.Jaz sem sedaj noseča 10t4d in komaj čakam na nuhalno 26. !!Pri moji ginekologinji stane 42 evrov,pa še DVD+R prinesem in mi posname!!Se mi zdi še takoo daleč!Bom imela takrat 12t2d... Drugače sem zaradi krvavitve na bolniški,pridno papcam Dabrtoston(sedaj že drugo škatljico)na 12 ur,Magnesol in Buscopan,če imam krče ter vitaminčke.Doma je taak dolgčas in tako počasi minevajo dnevi..Sva že tudi šla kupit nosečniške hlače,ker me je vse držalo in sem sedaj tako:aaaaahhhh,olajšanje user posted image Ja,kar lepo zaslužijo...ene so bile cca 50evrov!Za nov modrc pa mi je prodajalka rekla,da naj pridem,kot za hlače.Ko ga bom rabila...Drugače razen krčev zvečer nimam kakih posebnih znakov,razen zamašen in krvaveč nosuser posted image .Slabosti so minile,sem pa izgubila približno kilo.Moj se je kar ustrašil,pa sem mu dejala:saj vidiš koliko jem?? Bo že.Zanimivo mi je ko berem o napovedi spola...vsepovsod imam napovedanega fantka.
Vas kaj zanima katerega spola bo? Boste vprašale? Dr.Pušenjak je odgovarjal radovednicamuser posted image ,kot sem sama,da je najbolj realno po 17.,18. tednu...In seveda na morfologiji.Se pa kdaj na nuhalni že pravilno? napove.
Kremico za strije že tudi imam,samo da se ne mažem (še).Upam,da jih tudi ne bo,ker se mi zdi moja koža zelo raztegljivauser posted image ,glede na trebušček,ki ga že imam.
Sem si danes naredila ticker in mi je full všeč.Videla jih veliko,samo mi je bil ta na Lilypie najlepši.
Majabar : Iskrene čestitke in vse najlepše v naprej,zdravja ter velikooo ljubezni!!user posted image  
ikin in anna20: vsekakor se pazita in ne vzdigujta teže.Moje sodelavke so bile glede tega zelo razumevajoče in mi same niso pustile...Zdravjeuser posted image je le prvo.
Orto2 : čestitke na uspešno nuhalno!!

Vsemuser posted image za preglede ter dobrodošle nove!Super,da nas je že toliko čvekic!!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
14.4.2010 13:04:41   
aleunam
Jaz želim vedeti spol, ne bom pa ga povedala drugim (razen fantu). user posted image

Hlače pa sem si jaz kupila ene na gumico v pasu, ampak ni opazno, da ni zadrge. Kavbojke so in eno številko večje, pa mi še malo plešejo v pasu. Ampak boljše to, kot pa da me vse tišči. Ostale hlače od prej so še dobre. user posted image

Nuhalno delajo po trebuhu, razen če je "predebela stena" (se mi zdi, da sem tako prebrala), se dela vaginalno.user posted image

(odgovor članu 4mybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
14.4.2010 13:28:14   
nadinne
Penelope84, kaz imam šele ob 16h...ja škoda, se ne bova spoznali user posted image  

tejci1981 jaz vsak dan jemljem Tafen nasal proti alergiji...je dovoljen. Avamys sem pa nehala takoj ko sem izvedela za nosečnost...mi je tudi zdravnica rekla da ni za skrbet user posted image  Meni noben nikoli ni niti omenil da obstaja kako genetsko svetovanje...zanimivo user posted image  No samo da si zvedela da je vse ok.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.4.2010 13:29:26   
nadinne
aja, za spol midva nočeva vedeti...prvič se pustiva presenetit. Ko pa bom naslednjič noseča bom pa verjetno vprašala.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.4.2010 13:40:41   
Soncchhek
tudi jaz imam datum za nuhalno, 5.5., takrat bom.....v 12tednu ( 11 t 2 d).....

sploh ne morem verjet kako rastejo te pikice....prvič je bila na UZ res pikica...pred dvema tednoma se je videlo že glavo pa telo.....zdj je že vse drugače....

meni je pa vseeno kakšnega spola bo otrok, niti nočem vedet...imena imava izbrana že par mesecev

jaz sem pa tako zmedena na pregledih, da pol stvari pozabim vprašat....sem imela do sedaj predpisan strog počitek... no zdaj pa mi je samo rekla da mi da še bolniško....itak nimam službe... hodim pa k pevskem zboru kar zahteva od mene 1krat na teden 2 uri ...in res že pogrešam tole in razmišljam a bi šla ali ne...

ne želim zdaj pretiravat do 12 tedna....kot da sem iz stekla....

ja saj....tako je če si prvič noseč...v drugo bo lažje user posted image

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 14.4.2010 13:45:17 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.