|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
13.4.2010 11:33:48   
aleunam
Kremica fajn diši, glede na to, da ponavadi te in pa anticelulitne niso ravno dišeče. user posted image  Sem si je malo namazala na roko in se fajn vpija. To mi je zelo pomembno, ker se ne rada mažem, hitro zgubim voljo. user posted image  Sicer pa se začnem mazati, itak pa imam nekaj strij že od prej. user posted image

Heh, avto... Boljše, da ne komentiram. Zgleda bo res zamenjava pri nas. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
13.4.2010 11:55:02   
orto2
ojla čveke!

Ste pa pridne! Ampak kakšen dan, vreme za spanje, uf kako se spomnim, da sem cele dneve prespala v 1. nosečnosti. Ko pa imaš enega sončka že doma, je pa malo drugače. Ja, glede razlik, je pa po moje tud odvisno, kako se tega lotiš. Sej nikol ne veš, dokler ne probašuser posted image . Pri nas je slučajno ratalo, v prvo sva se pa matrala 3 leta pa umetne pa svašta,.... V drugo pa dobesedno spotomauser posted image , pa kaj čes, jaz se raje veselim, kot pa da bi spet trpela vse tiste umetne postopke pa bolečine,... Po drugi strani bosta pa imela družbo za igrat.

Sem pa že kar nestrpna, nuhalno imam šele ob 17huser posted image .....komaj čakam

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
13.4.2010 13:00:25   
anna20
pozdravljene!

vas je že kar veliko,no tudi jaz bi se vam pridružila,user posted image sem iz kranja to je moja druga nosečnost, doma imam žeuser posted image punčko, rok pa imam 12.11.2010. naslednji pregled je nuhalna in sicer 2.5., me je kar malo strah, ker naj bi bili prvi meseci kritični jaz pa v službi še nisem povedala ker imam pogodbo do konca aprila in će bojo vedeli mi ne bojo podaljšali sedaj me pa skrbi da je s plodom kaj narobe ker sem dvigovala 15kg težke škatle in veliko se prepogibam ker delam v prodaji in s strankami. no zdej sem vam pojamrala,nekomu moramuser posted image se beremo zdaj pa grem dokončati kosilo

Lp

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
13.4.2010 13:09:10   
tejci1981
Evo mene po dolgem času!

Ste pridno čvekale!

Včeraj sem imela naporen dan,.....
Najprej sem bila na genetskem svetovanju, (čakala 2 uri da sem prišla na vrsto),  pa je vse OK.
Potem, pa smo imeli šolo za bodoče starše ( en sestanek za prvo tromesečje - 2 uri in pol user posted image )
Sem bla kar fajn urtujena ko sem prišla zvečer domov!

Za seznam:
Naslednji pregled: 22.4.
NS - 29.4.

Lepo se imejte!

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
13.4.2010 13:19:24   
Anonimen
hojla!

Dobrodošle nove čvekice/user posted image ! Se mi je zdelo, da se bo še katera pridružila, ko opravijo prve preglede!

valentina85 - jaz se bojim, da bodo moji tudi tako odreagirali - čeprav imam redno službo za nedoločen čas in sva poročena in niti nisva več tako zelo mlada. Je pa res, da faksa še nimam čisto zaključenega, čeprav se mi zdi, da ga bom dokončala še pred novembrom. Bi bilo super. Neverjetno mi je, da se niti ne sekiram dosti (glede faksa - odziv staršev bom pa kmalu videla), kar mi sicer ni podobno - sem bila pred nosečnostjo bolj paničar. Očitno hormončki poskrbijo za marsikaj.

Jaz sem povedala 3 mojim najbližjim prijateljem, ostalim bova pa po 1. pregledu, ki bo ta četrtek - KONČNO!!!user posted image Komaj čakam, da se neham pretvarjat, da je vse OK, če pa mi je slabo in sem utrujena, da bi najraje cele dneve preležala in prespala.

Majčkeno me tudi skrbi toksoplazmoza, ker ima tašča vrt in je strašno ponosna na svežo solatko, jaz pa se je zadnji mesec in pol sploh nisem dotaknila, ker se mi zdi, da mogoče ni dovolj dobro oprana. To soboto ali nedeljo bova pa (kakor skoraj vsak vikend) spet prišla na kosilo in povedala novico in bom lahko začela "težit", da mora biti solata res temeljito oprana. Upam, da ne bo užaljena.

A si je katera že kupila večji modrček? Jaz sicer nisem opazila, da bi imela dojke kaj večje, čeprav je moj user posted image že pred testom rekel, da so bolj napete in polnejše. Sem pa opazila, da me nekdanji modrčki vsepovsod nekaj tiščijo, da niso več OK. In sem si danes kupila novega - 1 številko večjega in se počutim super! Bilo bi sicer dobro, da ga prej operem, ampak ker bom danes cel dan v službi, sem ga kar obdržala na sebi. In res je velika razlika! priporočam, da poskusite.

No, želim vam lep dan in čimmanj gledat skozi okno. user posted image

(odgovor članu anna20)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
13.4.2010 13:26:28   
nadinne
tejci1981...imaš pa en dan pred mano pregled...tudi jaz komaj čakam! Kaj pa so ti kaj povedali na genetskem svetovanju?

alna...lepo da se veseliš večjih dojk...mene je groza tega! Verjetno sem tu edina ki noče večjih, saj imam že tako ali tako prevelike za moj okus (košarica E)...no ja, moj se nič ne pritožuje user posted image  Že tako zelo težko dobim normalen modrček, da ni za stare mame...sedaj pa res nočem še večjega user posted image

A se je kateri zgodilo, da ko je dala kri na prvem pregledu, da ji je bilo potem slabo? Jaz sem danes šla v laboratorij in so mi vzeli 5 epruvetk...ko sem prišla v službo sem baje bila bleda kot stena...potem mi je bilo slabo in glava me je bolela...sedaj je malo bolje, ampak vseeno se ne počutim najbolje...sem mislila do 17h ostati v službi da nadoknadim zamujene ure od zjutraj...ampak bom šla kar ob treh domov...grem raje počivat. Komaj čakam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
13.4.2010 13:26:36   
ikin
ojla! 
anna20 : ti pa imaš enak PDP kot jaz, pa tudi delaš v enaki stroki, jaz tudi moram veliko dvigati tudi 30 kg naenkrat in več. Sem povedla gin. pa ni nič odreagiral  v službi pa so rekli, da se moram sama paziti, tudi mene je malo strah, da ne bo šlo več dolgo in bom morala na bolniško. Kako dolgo pa misliš ti delati?

No sicer pa mi je danes malo manj slabo upam, da se bo pošasi nehalo to !!

lp vsem novembrkam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
13.4.2010 13:37:44   
Soncchhek
tejci lahko vprašam zakaj si imela genetsko svetovanje?

nadinne imava enako črko košarice....bodi raje tiho! mene je že strah kam bodo zrastle...
jaz pa najdem lepe modrce v Lisci. trenutno pa mi najbolj paše nosit športne

tale  dva sta super:
http://www.lisca.com/index.php?page=nedrcek-za-sport-2&lang=si_SI&local=si

in
http://www.lisca.com/index.php?page=top-za-sport&lang=si_SI&local=si.

sem jih prej uporabljala za športanje, zdaj pa za vsak dan.

jaz sem pa pravkar pojedla kosilo....izbruhala v školjko..
pa sem šla šeenkrat jest...če sem pa lačnaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu ikin)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
13.4.2010 13:47:04   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   
XX.11.10
- nejka000, NP 11.5.10
- orto2, NS 13.4.10
- novemberska, NP 19.4.10
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, NS 19.4.10, Prlekija  user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NS 14.4.10, NP 4.5.10, Ljubljana user posted image
- majabar, 28, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, NS 14.4.10, Ljubljana user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, NS 26.4.10, Dolenjskauser posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10 , NS 22.4.10, Domžale user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, Štajerskauser posted image

4.11.10
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 11.5.10, Maribor
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 3.5.10, NS 22.4.10 user posted image   

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 17.5.10, NS 23.4.10user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, NS 29.4.10, Štajerska user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, NS 23.4.10, Maribor user posted image  

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Mariboruser posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP 12.5.10, NS 4.5.10, Gorenjskauser posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, Ljubljana
- nejka,  25, 2user posted image  , 1user posted image , okolica Sl.Konjicuser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 30.4.10, NS 26.4.10, Ljubljana user posted image
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP- 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska

11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 6.5.10, NS 28.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, NS 29.4.10 Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 20.4user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , NP in NS 2.5.10, Kranj

13.11.10
- Eruvande,  1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 29.4.10 user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 11.5.10, NS 11.5.10user posted image
- Norvežanka
- sunday, NP 17.5.10, NS 5.5.10
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.5.10, okolica Ljubljane user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, Ljubljana z okolicouser posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Notranjskauser posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
- nov2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, NS 5.5.10, Gorenjskauser posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, NS 13.5.10, Gorenjskauser posted image
- soncchhek

23.11.10
- alna, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana 
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.5.10, Okolica Celjauser posted image

25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image , NP 14.4.10

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NS 20.5.10user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 55

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
13.4.2010 13:53:00   
aleunam
Dobrodošle, nove user posted image ! Več nas je, lepše nam bo. user posted image  Nas je že 55. user posted image

Nadinne, tudi jaz mam velike prsi (ampak mislim, da sorazmerne z telesom) in me ni strah večjih. user posted image

Karmen7, kako je z tvojim urinom? user posted image

Ikin in anna20, vidve pa se kar pazita. Ne dvigovati preveč. Upam, da se vama uspe zmeniti v službi. user posted image

Orto2, ko sem prej videla, da si napisala prispevek, sem že upala, da je kakpna beseda o NS. Sem neučakana. No, pa fajn opravi. user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
13.4.2010 14:26:00   
nadinne
soncchhek...sej js imam tud dojke čisto skladne s postavo, ker sem itak močnejše postave in mi vsi pravijo da bi bila smešna z manjšimi user posted image  hvala za linke...bom malo pogledala...čeprav sem že iskala v Lisci pa mi ni bilo nič prav. Jaz vglavnem nosim modrčke s kostjo, ker brez mi ne ustreza...imam občutek da mi jih bo do kolen potegnilo user posted image  Kost me ne moti, tudi sedaj ko so me dojke bolele nisem imela priblema s kostjo...hvala bogu! Jaz vglavnem kupujem od Triumfa minimajzerje...res so dragi, a so vzdržljivi in lepi...lepo obliko košarice imajo. Res pa ni take hude izbire, tako da imam doma tudi po več istih modelov, le druge barve...se je treba pač prilagoditi.
Mi je zanimivo, da mi je osebna zdravnica že predlagala, da si jih grem kirurško zmanjšat, ker take dojke obremenjujejo hrbtenico...sama sem imela težave s hrbtom...sem rekla da bom šla ko se bom odločila da ne bom več imela otrok...takrat se mi bo splačalo...jih pomanjšajo in dvignejo...bom kot dvajsetletnica user posted image  Seveda gre vse na stroške zavarovalnice.

O še malo...pa grem domooooov user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
13.4.2010 14:30:37   
Anonimen
nadinne - saj ne, da bi si želela večjih, sem prej imela C košarico, zdaj je pa D, kar je oboje še čisto OK. Ampak nov modrček mi je kot ulit in ga večinoma sploh ne čutim, kar je super! Tako je bilo tudi pred nosečnostjo (da me modrčki niso motili), potem se je pa kar od nekod prikradlo tiščanje in neudobnost. In sem vesela, da sem šla pomerjat in našla nekaj zase.

(odgovor članu nadinne)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
13.4.2010 14:32:06   
Soncchhek
nadinne ta dva modela naredita ful dobro oporo prsim,čeprav so večje. meni so super.
aja, jaz pa vedno najdem v lisci, imam vse modrce njihove.

na stroške zavarovalnice pomanjšat dojke....? a to gre???
ja mene ful motijo tako velike, sploh pri športanju. dedci se sicer nič ne pritožujejo...
take sem si predvsem pridobila zadnje 2 leti ko sem se zredila za 15 kg....
prej sem imela D.....pa so mi bile vseeno prevelike....

sicer pa še par mesecev pa bomo kupovale že tiste za dojit......

sem pozabila prej komentirat, ikin in anna......mislim da ni dobro da toliko dvigujeta v službi...
meni je ginekologinja do nadaljnjega prepovedala karkoli dvigovat...dokler ne mine prvo trimesečje...( tudi zaradi krčev ipd.).....
se počutim že kot hišni ljubljenček...

drugače pa občasno še čutim krče....kot zelo zelo blage menstrualne....podobni so.....pa se uležem...minejo za 2...3minutke.
se še kateri to dogaja?

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 13.4.2010 14:33:54 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
13.4.2010 14:32:18   
Anonimen
aja - pa kupila sem si Triumph-ov modrček s kostjo. Je bil sicer 33 €, ampak je res udoben. Liscini so mi bili pred nosečnostjo super, včeraj pa sem jih pomerila 5, pa mi ni nobeden ustrezal. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
13.4.2010 14:34:35   
Soncchhek
 za Triumphove tudi jaz slišim same pohvale......moram enkrat poskusit....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
13.4.2010 15:07:48   
Marimax
Kako ste zlate, da ste mi tako hitro odgovorile glede mojega vprasanja glede biti tesc pred pregledomuser posted image Hvala, Bostina, hvala alenaum. Bom upostevala napotke !

Pocasi bo nasa novemberka imela prva NS. Orto, go woman, go !
Drzimo pesti zate in plis porocaj !

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
13.4.2010 20:25:32   
pikizenc
severnica77 - super za tisti člaenk. Sem se tudi jaz spraševala kako je kaj s kužki. Se našega sicer nisem izogibala, si pa na splošno sedaj malo več kot prej roke umivam, pa pri zelenjavi mal pazim na pranje, ker sem mela prvi rezultat negativen.

aleunam - jaz zlo pogosto še ne mažem, mam pa zaenkrat od La Roche eno kremo, ki vsebuje ureo. To sem že prej enkrat mela, ko se mi je čist izsušila koža, pa je bilo super. Sem se pa že itak sprijaznila, da strije pač najbrž bodo, ker mam tud kako na joški že od prej, tako da ...

alna - glede odrcev, jaz recimo že od začetka ne morem več nosit tistih bolj podloženih modrcev, drugi še nekak grejo, sem si pa vseeno enga ekstra zdej privoščila, sicer je še ista cifra košarice (ok sej itak majo različne znamke mal različne cifre), ampak je bolj udoben

Punce ste že vidle tole stran http://noseca.com/?

Je sicer stran od draveljskega ZD, ampak je ogromno UZ slikc naših pikcev, tako da vidiš kaj se dogaja.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
13.4.2010 20:31:01   
majabar
pikizenc, jaz vsak teden na tej spletni strani preberem, kaj se dogaja z mojo pikico:).
Imam pa zelo zelo suho kožo. Zaenkrat se mažem z Johnson's baby oljem in z SOS mlekom od Neutrogene. Nameravam pa kupiti olje v Occitaine, ki naj bi prišlo v prodajo te dni posebaj za nosešnice (proti zastajanju vode).
Danes zagotovo ne bom nič spala, ker bom premišljevala o jutrijšnjih dveh pregledih...user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
13.4.2010 21:02:59   
orto2
Hej bejbe!

Končno se javljam, zdej tamali spi user posted image . Nuhalna je bila super, velik je 4,8 cm, ravno dovolj za preiskavo je rekel Pušenjak. Videti je nosno kost pa vse ostale organe, obe rokici in nogici. noseča sem pa 11 ted in 4dni in imam rok nekje konec oktobra, tako da bom očitno oktobrka user posted image . Izračunan riziko pa je 1:18346, kar mislim, da je dobro.

Kako ste kaj druge opravile?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
14.4.2010 4:55:07   
majabar
Dobro jutro, dekleta!
Se vidi, da sem vznemirjena glede današjega dneva, ne morem spati:). Po eni strani bi kar premaknila čas za dobri dve uri. A bom raje poiskusila uživati vsako sekundo te srede.

Lep dan vsem!!user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 6:50:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majabar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
14.4.2010 7:13:37   
nadinne
soncchhek, ja če ti prsi ogrožajo zdravje, sploh hrbtenico, potem ti to plača zavarovalnica...ker ni zaradi nečimrnosti, ampak zaradi zdravja user posted image  Tako da...user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
14.4.2010 7:23:22   
nadinne
otro2, koliko časa pa poteka NS? A to ti naredi UZ čez trebuh? Joj jaz imam še en mesec do takrat, pa sem že kar neučakana user posted image  Jaz bom takrat noseča že 13t in pol! Bo verjetno moja pikica že zelo velika user posted image

majabar upam da imaš NS čimprej zjutraj, da ne boš živčna ves dan user posted image  Jaz jo imam tudi šele ob 16h, ampak drugače ni šlo, ker potem ne bi mogel še srečni očka zraven user posted image  Tisti dan v službi bo težek, ampak bom preživela. Komaj čakam na tvoje poročilo kako je bilo user posted image

Glede kremic proti strijam...jaz se ne bom nekaj pretegovala zaradi tega...jih imam polno že od mladosti po trebuhu, bokih, stegnih joških...za izvoz, tako da še kaka zraven se ne bo opazila. Mogoče bom kupila naravno mandljevo olje da se namažem po tuširanju zvečer, tako da se lahko lepo vpije. Mislim pa da je več odvisno od tega kako kožo imaš, kot pa s kako žavbico se mažeš. Moja sister se je non stop mazala, pa ima vseeno polno strij, zredila se je pa v obeh nosečnostil samo okoli 7kg.

alna, jaz dam za Tiumfov modrček tud po 70€! Pa taki so še poceni zame!

Soncchhek, jaz imam že od vedno velike joške! Sem shujšala pred leti 18kg, pa moje joškice niso niti za milimeter manjše...ja sej če pogledam obe babici, sta obe zelooo joškasti in tudi moja sestra je...geni pač naredijo svoje.  

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
14.4.2010 8:08:43   
Anonimen
Zdravo souser posted image !

orto2 - ne nas zapustit, čeprav so ti PDP v oktober prestavili! Te bomo pogrešale! Kolikor sem jaz brala, je to odličen rezultat. Mislim, da se začnejo problemi in nadaljne preiskave šele pri 1:300 ali nekaj podobnega.

Jaz imam jutri šele 1. pregled, sem pa v 9. tednu. Računam, da se bom kar pri svoji ginekologinji naročila tudi na nuhalno, ki bo verjetno v začetku maja. Trenutno se mi zdi še zelo zelo daleč.user posted image Danes zjutraj sem žalostna ugotovila, da je šele sreda. Res se mi vleče.

Ali katera že hodi na predporodne tečaje? Kam pa? In kako to izgleda? Vam je dal/a informacije G ali ste jih same poiskale? Meni je prijateljica rekla, naj na ta predavanja ne hodim poleti, ker imajo večinoma gnečo in strašno slab zrak. Septembra in oktobra bo pa že malo pozno, se mi zdi. Poleg tega imam v službi takrat največjo "gužvo".

Tistim, ki imate danes preglede - SREČNO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadinne)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
14.4.2010 9:33:33   
anna20
ikin ne vem koliko časa bom še zmogla, skrivat pa tud skoraj ne morem več, sem mislila da če bi mi podaljšal pogodbo bi še tri mesece delala potem pa na bolniško, sicer bom pa videla kako se bom počutila, kajk pa ti, a si že imela nuhalno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.