phelps
|
Sem bila pred kofetarica, 1 na dan in je bilo super. Pritisk imam pa 120/75, zelo nizek ravno ni, sumim pa tudi jaz, da so vrtoglavice zaradi tega. star, tako kot so ti že ostale povedale, je ok, če se naročiš že prej na NS (itak sama plačaš). Je pa fino imet čim več podatkov, datum zadnje , koliko dni je trajala, dolžino tvojega menstrualnega ciklusa, mene je vprašala še za zadnji pregled pri G in kako velik je bil takrat plod. Pa še nakj offtopic, ne znam te dodati za prijatelja tukaj , pa vem, da sem eno že dodala, pa sem pozabila kako Mene tudi zanima, če imajo v Supernovi na Rudniku v C&A nosečniška oblačila? Na katerem koncu prodajalne se pa nahajajo? Spol, hmmm, do dedaj sploh nisem razmišljala, kaj je naš mali Phelps, ampak v tem trenutku se mi dozdeva, da je pob Moj pravi, da mu je vseeno, glavno, da bo pob zdrav Sicer je pa samo še 1 dober teden do NS, tako da.... Jeeej
< Sporočilo je popravil phelps -- 15.4.2010 14:15:48 >