aleunam
|
Če bi jaz lahko izbirala, bi si želela tri leta razlike. Se pravi, da drugič zanosiš, ko je taprvi star 2 leti in kakšen mesec. Ne vem zakaj, ampak si mislim, da je kar težko, če zanosiš prej, ker bi moral taprvega dvigovati, se mu posvečati, slabosti pa nas včasih položijo kar v posteljo. Ampak dejstvo je, da si ponavadi nimamo kaj izbirati. Predolgo odlašati ne gre, ker vemo, da je težko zanositi, vmes je lahko še kaj narobe in da bi si izbral točen mesec, ne gre. Narava je samosvoja in mislim, da je prav tako. Res pa je, kot pravita marimax in daya, odvisno od človeka do človeka in pomoči, ki jo ima okrog sebe. Mislim, da če moraš biti na tešče, pomeni brez hrane, kave, sladkanih sokov, čajev, definitivno pa lahko piješ vodo. Saj voda ne vpliva na nič. Upam, da zdržiš, marimax. Jaz mam že od nekdaj navado, da hodim na preglede tešča in tudi na prvi pregled v sem šla na tešče. Še dobro, ker sem lahko dala še isti dan kri - 5 epruvetk. In mi je sestra rekla, da naj se potem čimprej najem, ker sem čakala na določene izvide. Imej pri sebi vodo in neko malenkost za pojesti, da boš takoj po krvi tisto pojedla. Tole za toksoplazmo nam naredijo vsem ali moraš izrecno prositi? Vem, da sem dobila eno tabelico vrednosti - izvidi, pa je rekla G, da tudi če odstopajo, še to nič ne pomeni, saj so navedene omejene vrednosti za "normalnega" človeka, za nosečke pa so vrednosti drugačne.
|