|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
12.4.2010 9:34:41   
Eruvande
Jaz pa še kr doma z bolniško. Kolebam...jesti antibiotike al ne user posted image Sej vem, da prvaijo, da naj ne bi nič skodili, ampak ni mi vseeno. Se zdravim z vsem možnim domačimi zadevami...kar je dovoljeno seveda. Še tu smo močno omejene. Imam še cel teden bolniške...do takrat pa mislim (ne, vem!), da se končno izmažem.

Včeraj ste mi kr lušte naredila z McD :D

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
12.4.2010 9:43:11   
daya
Živjo!

Evo se že nekaj časa nisem javila, ko dnevi tako letijo, pa še mlajšo hčerko sem imela v petek doma in danes jo imam tudi, ker malo smrka, pa ker sem ravno doma se pa malo crkljava.
Pri meni še vedno slabosti ostajajo sem tudi že shujšala za 3,5 kg imam pa kar dosti rezerve tako da ni skrbi.

Podatki za na seznam: naslednji pregled 3.5. pa lahko me prestavite na 4.11, ker mi je gin malo prestavila, ker je tale naš dojenček malo večji

Jaz sem tudi zaspana non stop, samo spala bi, samo je treba še kaj narediti user posted image

No lepo se imejte pa poročajte s pregledov, vas je lepo brati.

Lp,

Daya

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
12.4.2010 9:52:48   
phelps
Dobro jutro!

O, ne morem verjet, nuhalna svetlina se je že začela na našem forumu user posted image super.

majabar, vsa čast tisti lokostrelki, ki je v šestem mesecu zmagala na tekmi. Ful spoštujem take ženske. Moja bivša sodelavka, ki vse do 40. leta ni mogla zanosit, pri 40. je (ko je že čisto pozabila na otroka) in v 6. mesecu še plezala. Zdrava, polna energije, otrok velik in zdrav. Res je lepo to videti user posted image

Pri meni vse po starem, danes sem na prepečencih user posted image . Kolodont tudi meni smrdi, prenašam samo mentolovega (modre barve niso ok) user posted image

Čez vikend smo imeli žur za rojstvo sina prijateljev - 2 dnevni konkretni žur - pilo in plesalo se je, kot da je konec sveta user posted image Jaz sem bila v soboto ok in sem šla za par uric tudi, sem pojedla celo golaž in eno domačo rolado - res mi je teknilo po zelo dolgem času user posted image . In moj dragi je v navalu navdušenja in alkohola razglasil najino veselo novico - sprva so mislili, da se heca, kasneje so nama pa vsi čestitali. Meni se je zdelo tako iskreno, da sem bila res vesela. Včeraj je bila pa glede počutja katastrofa - cel dan bolela glava in non stop user posted image . Moj se je tako smejal, on je ostal le brez glasu.

Jaz sem od junkfood-a jedla do sedaj le burek. Žal nimamo organizirane malice v službi, tako, da imam res dovolj tega kruha in podobnih stvari. Najbolj mi tekne kuhano. McDonald pa niti pod razno ne pride sedaj v poštev, že pred user posted image mi je bilo vedno slabo po tisti hrani... Ste mi pa dale idejo s sladoledom - sploh tisti z gozdnimi sadeži, ki je malo kisel mmmm user posted image . Glede kuharije imam pa tudi jaz srečo, ker me vsak dan čaka doma kosilo, ali ga skuha moj (ki pride prej domov kot jaz) ali moji starši, ki živijo nadstropje nižje user posted image . Sicer ful rada kuham in kar malo pogrešam ustvarjanje na tem področju... Moram pa pospraviti posodo - da smo enakopravni user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 12.4.2010 9:53:59 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
12.4.2010 10:00:18   
simonmojca

Najprej en lep SONČEN user posted image  dober dan in tistim, ki ste komaj vstale dobro jutro

majabar popolnoma te razumem, sam men je kar hudo, ker sem se na žalost že malo zredila, hvala bogu se mi pozna samo v pasu in na tehtnici, drugje še ne. Tako da bi po eni strani kar rade volje imela vsaj kakšen dan slabosti, da se mi nebi tok poznal. Diši mi vse, pojedla bi vse user posted image  no ja lahko, da se mi mal pozna tudi zato, ker sem nehala kadit - ah diši mi še vedno, tako da se zgodi, da se malo pregrešim, čeprav vem da ni dobro, sam kaj hočem-diši.

Lp

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
12.4.2010 10:11:47   
november2010
dobro jutro!

Moram rečt, da meni tele slabosti niso nič prizanašale.... že 4. dan sem samo v postelji. Včeraj sem non stop bruhala, tako da sem čist slabotna in mi je že cel napor vstat iz postelje.
Pijem po požirkih in jem samo po grižljajih... 1 požirek čaja,1 grižljaj hrane, pa čez 20 minut ponovi vajo... samo tako ka ostane v meni, za bruhanje pa itak nimam več moči...

za kamilični čaj sem se pa pol takoj spomnila, da ni ok, tako da ga potem nisem več pila :)

upam, da tele slabosti kmalu minejo!

Vsem želim lep teden!

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
12.4.2010 10:16:27   
phelps
Jaz pijem čaj od Tekanne, ki je prav za nosečnice (odpravlja zaprtost ipd.), se mi zdi ok. Je pa notri tudi meta, ki pomirja.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
12.4.2010 10:27:50   
Soncchhek
phelps pa je tale čaj od Tekane sladek? kakšen okus ima?

november te čisto razumem,jaz sem enakega počutja.....pač po požirkih tekočina....pa tudi hrana....da se trudim da vsaj nekaj v meni ostane......saj pri meni telo še ima zaloge za pokurituser posted image ,  ampak nekaj na novo je pa tudi treba da dobi....

moram še ginekologinjo vprašat, ker sem zdaj bruhala 2-3 ure po zaužitju folacina ( folne kisline), če moram vzet potem šeeno.....ali pa če je treba kire vitamine jemat....

jaz pa prepečenca ne morem jest...blah....ga že drugače nikoli nisem marala....

punce nič skrbet zaradi kg, potem ko je enkrat bebica zunaj....je toliko skakanja okrog sem in tja da gre samo dol....
vsaj večina no....
jaz pa sem zaradi slabosti in bruhanja dala toliko kg dol, da so mi prav še tiste hlače ki mi prej več niso bile...

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 12.4.2010 10:28:26 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
12.4.2010 10:28:54   
Sunday
november2010, poskusi ta čaj od Tekanne, ki ga phelps pije

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
12.4.2010 10:29:45   
aleunam
Jaz trenutno berem knjigo Nosečnost in porod (Klun Hermina) in piše, da si proti slabosti lahko pomagamo tudi z požirki čaja čez dan. Piše, da je najboljša mešanica iz kamilic, melise in mete.

Vsekakor pa naj vsaka sama ugotovi kaj ji paše in kaj ne. user posted image

Sedaj pa sem lačna (kljub zajtrku ob 7h) in čas je za skuto z kislo smetano. Njami. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 12.4.2010 10:31:03 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
12.4.2010 10:52:20   
phelps
aleunam, dober tek! user posted image

Čaj Tekanne ni sladek - bolj zeliščni. Jaz sem že prej nosečnostjo vedno pila nesladkane čaje, zato mi je tudi ta ok (mora bit pa obvezno topel, če je hladen in če vrečko predolgo pustim notri je grenak, tako kot katerikoli drug čaj).

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
12.4.2010 11:54:17   
orto2
Hej souser posted image !

Sem imela par dni pavze od računalnika,.... Tele slabosti me ubijajo in bruhanje user posted image .

Vidim, da imam prva nuhalno! Kakšna čast user posted image !

Meni se trebuh že ful pozna, je tako napihnjen, želodec totalno trd,...v prvi nosečnosti se mi ni poznalo do 5 meseca, zdaj pa toleuser posted image . Groza.

Komaj čakam jutri nuhalno, izvide od dvojnega hormonskega testa sem že dobila, tako da jih jutri nesem s sabo.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
12.4.2010 12:11:41   
nadinne
vam pa res ne zavidam ko vam je tako slabo, bruhate...imam kar malo slabo vest ker sem glede tega kot rožica user posted image  Jaz se moram pa le nazaj držat, da ne pojem preveč sladkarij...že tako ali tako sem pretežka in se moram pazit...sedaj pa še toliko bolj...na srečo niso šli kg še nič gor. Meni pa zadnje čase grozno doši "taprav" hamburger, ne tisto iz Maca...tam obožujem samo sladoled, pa kdaj pa kdaj pito...mijami user posted image  Nasploh mi zelo diši meso in pa mleko. Drugače imam pa druge težave glede prehrane...že od prej imam zelo omejen jedilnik, ker imam težave z želodčno kislino in refluksom, tako da se moram izogibat tisočim stvarem, ker mi skoraj vse povzroča zgago...zato se dobesedno nalivm z Donatom user posted image  Potem imam pa še zaradi alergij na svašta cvetnih prahov še alergije na kup zelenjave in sadja...tako da tega jem bolj malo...še dobro da obstajajo vitaminski dodatki, drugače ne vem kako bi bilo user posted image  Od čajev lahko pijem le zeliščne nesladkane, sadni in pravi odpadejo, enako kava.

Uf, sem se pa razpisala sedaj...no ja nekomu moram malo pojamrat, ko pa ne vem več kaj naj še jem, lačna sem pa non stop, sploh dopolne.

Ostanite v cvetju user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
12.4.2010 12:32:34   
Marimax
O, sonosecke lepo vas je brati, cetudi o slabostih, nespecnosti in podobnih nevsecnostih, ki pa so tudi del mojega vsakdanjika tako da vas cisto vsako posebej in vse skupaj razumemuser posted image Tudi jaz imam tale Tekanne caj. Meni je vsec. Ja, zeliscni je !

Sedaj se mi ze pol ure pred ocmi prikazuje cesarska solata iz bliznje restavracije kamor hodimo na kosilo. Moram cimprej zakljuciti, da se zapodim vanjo.

Severnica77: nasemu 2,5 letniku se nismo povedali vesele novice. Cakam, da bo trebuscek malo vecji, da mu bova lazje razlozila. Ko pa ga v sali sprasujeva ce bi rad bratca ali sestrico kategoricno rece NE.Imam obcutek da bo se pestrouser posted image

Sunday: midva domacim se nisva povedala (razen moji sestri). Imamo pa namen povedati ta vikend, ko bo za mano drugi pregled (imam ga v cetrtek), naslednji teden pa NS.

Orto2: dobro opravi kot prva novemberka NS. Bomo mislile nate !

Tudi vsem ostalim, ki vas pregledi cakajo ta teden: SRECNO !

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
12.4.2010 13:01:01   
daya
Živjo!

Mi smo povedali že skoraj vsem oz. sta itak tamalidve potem še celi šoli in vrtcu razglasili, tako da že skoraj vsi vejo. Ostali bodo pa tudi kmalu, ko mi bo začel trebušček rasti, v službi pa sem povedala samo šefici, pa ne vem ali je ona potem kaj naprej povedala, ker sem potem šla na bolniško, tako da bomo videli ko pridem nazaj, kdo vse ve user posted image

Meni tudi ne paše nič pit, samo se moram malo posilit s pijačo, ker ful malo hodim na wc, no razen ponoči grem vsako noč 1x, kar prej nisem nikoli hodila, samo potem zjutraj me pa sploh ne tišči, res premalo pijem.

Danes je tak turoben dan, da bi kar spala imam pa že obe hčerki doma, tako da lahko o kakšnem spancu samo sanjam user posted image

Lepo bodite.

Daya

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
12.4.2010 13:08:54   
Valentina85
Midva sva povedala ožjim sorodnikom (starši + bratje, sestre). Na njegovi strani so ful zadovoljni, moji pa ne kažejo veselja. Mama me že cel teden nadira, da ni pravi čas za nosečnost (sicer ne vem zakaj, ker sem poročena, imam redno službo, končan faks, zdej delam magisterij...) in da če se zavedam da treba za otroka skrbet 24 ur na dan... Pa ravno od nje sem pričakovala največje razumevanje, podporo in pomoč, ker je sama zanosila pri 17 letih (z mano). Tako da sem ful razočarana nad svojimi, ker ne morejo z mano deliti sreče in veselja.
Ampak glavno, da sva midva srečna in da uživava v tej novi vlogi, ki naju čaka...
En teden nisem imela slabosti, danes pa spet.... Že dva dni sanjam lubenico user posted image

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
12.4.2010 13:20:10   
aleunam
Valentina85, en user posted image , ker te mama ne podpira. Lahko gre samo za prvo zaskrbljenost. Saj veš, včasih imam občutek, da nas imajo še vedno za svoje male punčke in jih skrbi, kako se bomo obnesle kot mamice. Saj bo. user posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
12.4.2010 14:02:51   
Marimax
Valentina85: tudi z moje strani enuser posted image , ker te mami v tem za zensko tako pomembnem zivljenskem dogodku ne zna/zmore/noce potrpreti. Mogoce se je sama res prezgodaj soocila z lastno nosecnostjo, da bi se znala iskreno veseliti. Skoda res ! Ampak kot si sama ugotovila: vazno, da sta vidva srecna in zadovoljna, za preostali svet pa se ne splaca sekirati. Vsaj jaz tako razmisljam.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
12.4.2010 14:03:59   
coach
Midva sva tudi že povedala sorodnikom, njegovim že prejšnji teden, ker sva vedela, da bodo dosti bolj navdušeni, kot moji, ker njim je prvi vnuk, po moji strani je pa že tretji in jim je že bolj "rutina" user posted image , čeprav je pa moj prvi, pa je to tudi nekaj...
Valentina85, zato te tudi nekako razumem, ker tudi moji niso tako reagirali ob novici, kot si bi to želela. Sicer me ne nadirajo, a so bili pa zelo presenečeni, ko sem jim včeraj povedala in sploh niso nič komentirali, kar je mogoče še slabše. Jim moramo dati malo časa, da tudi oni premislijo in se navadijo na to dejstvo, pa bo ziher že po kakšnem tednu drugače, kajne? user posted image
Drugače je pa meni v zadnjih 14 dneh veliko bolj slabo kot na začetku, pa sem že v 11t. Bruham pa sicer nič, čeprav se včasih zelo premagujem, da ne bi tekla do školjke.
Tekanne čaj sem si pa tudi jaz nabavla, je pač neka mešanica zelišč, kar ok.

Sem pa tudi jaz non-stop lačna, da me že moj heca, kdo me bo zdaj hranil... user posted image
Komaj čakam, da še en sestanek oddelamo in da grem domov, jest in počivat, kar sta moji glavni dejavnosti v zadnjem času... user posted image
Upam, da boste tiste, ki takoj vse zbruhale danes uspele kaj obdržati v sebi.
user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
12.4.2010 14:07:11   
Poona
Ojla,

no, vidim, da ste napisale že kar nekaj strani, jaz se vam pa pridružujem sedaj. Imam pa celo 2 roka:16.ali pa 27.11., se bodo že odločili;).
Zaenkrat sem še 17 dni doma na porodniški, potem pa malo v službo in nazaj na porodniško...še kar fino:). Kakšne razlike pa imate kaj ve med otroki, tiste, ki imate že kakšnega? Meni se je najprej 18 mesecev zdelo premalo, zdaj pa mislim, da bo verjetno kar ok. Kakšne imate izkušnje?

Lep deževen dan:)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
12.4.2010 14:17:35   
simonmojca

Pri meni so bili moji zelo veseli, da bosta ponovno stara starša (imata že 2 vnukinji). Moja sestra je za moje pojme preveč vesela, je že kar sitna, dela v zdravstvu in mi skoz teži kaj JA in kaj NE - obup.
Pri mojemu pa upam, da je tast vesel (ni pokazal preveč veselja, čeprav je moj starejši od mene)
Moj se je zagovoru in zdaj skoraj ves oddelek ve (je edini v oddelku ka še nima otroka), pri meni so pa posuml, da se nekaj dogaja (pri hrani - nikoli nisem jemala s sabo sadja v službo, druga sprememba je bila pa v kajenju - kot strastna kadilka sem prej skoraj vsako uro bila zunaj, zdaj pa hodim ven na 2uri pa še to delam družbo sodelavkam user posted image )

Za slabosti sem pa jaz brala, da je dobro zjutraj jest prepečenec ali pa toast samo popečen, jaz si to vsak jutro popečem pa ga lepo pojem v avtu.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
12.4.2010 15:33:54   
Renesme**
No da poročam o pregledu- končno..user posted image

Videli smo že kar nekaj konkretnega, kar ne moreš falitiuser posted image , velik je 3,38 cm, datum po rač. je pokazal 6.11. ampak zaenkrat smo pustili kar 5.11. v materinski knjižici. Je pa tole trenutno en lenušček kot 1., je sedel na riti ob robu maternice, da ga še zmerit ni mogla, ker ni vedela kje ima trticouser posted image , smo potem malo rukali, da se je prebudil, pomahal, se premaknil....srčka tudi videla, lepo resuser posted image

NP je 17.5.

Pri nas bo razlika v starosti cca. 4 leta, se mi zdi ravno prav.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
12.4.2010 16:08:09   
daya
Živjo!

Glede razike med otroci se mi zdi da ima vsaka svoje slabosti in prednosti, tako da pomoje vsak najbolje ve zase kakšna bi mu odgovarjala.

Mi imamo med prvima dvema 3 leta in se je kar obneslo, čeprav je bilo kar nekaj ljubosumja. Zdaj bomo pa imeli med mlajšo in dojenčkom 4,5 let starejša bo pa stara 7 let.

Zame recimo bi bila 18 mes razlika prehuda, samo je veliko odvisno kakšen je starejši otrok, pa kako se počutiš ti. Zdaj pa itak je kar je user posted image tako da boš že zmogla. Malo več dela na začetku pa je potem prej konec user posted image

Lp,

Daya

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
12.4.2010 16:23:13   
lottyka
En lep pozdrav vsem,

No da poročam iz pregleda. Izvidi vsi vredu, ultrazvoka pa mi ni delala. Imam pa nuhalno sedaj v sredo in ne 22. in mi bo naredila ultrazvok in vse kar paše zraven. Drugače pa mi je vzela bris, da preveri izcedke in to je to. Aja glede toplic mi je pa tko razložila, da toplice odsvetujejo ne zaradi plavanja ampak zaradi njihove vode, ki je toplejša. Plavat se lahko hodi ampak ne v toplice, pač v bazene z mrzlejšo vodo. Tako da pri meni sedaj vikend v toplicah odpade.

Drugače pa pri meni vedo vsi bližnji in v službi že kar nekaj časa.

Me pa matrajo glavoboli in čuden okus v ustih ter vonjave. Je prav grozno, ko voham vse, sploh hrana, prav smrdi nekatera. Apetit pa se je tud men nenormalno povečal in to bi jedla samo kalorično hrano. Tako da se moram prav nazaj držat. Tudi jaz mislim da je delno zaradi prenehanja kajenja. Bi pojedla vse kar vidim.

Drugače pa meni telovadba doma ne upeva najbolje, tako da se bom šla vpisat nekam v kakšno skupino. Ker drugače bo kar kriza. Ker zdej se mi je pa teža začela večat, kar je mal prekmalu.

< Sporočilo je popravil lottyka -- 12.4.2010 16:25:13 >

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
12.4.2010 17:13:28   
majabar
Tiste, ki ste prenehale kaditi zaradi nosečnosti, čestitke! Tako je prav;)! Moja kolegica je v 17. tednu, a ne more nehati. Zmanjšala sicer je, ampak na nulo pa ne gre.
Pri meni jih tudi ve zelo veliko. Mojemu dragemu sem pa rekla, naj ne pove naokrog in vedo samo njegovi 3 najbližji prijatelji.Ko pridem čez 2 meseca k njemu v Kolumbijo, bo tako velik šok za vse:). Do takrat se bi mi pa moralo že kaj poznati! Se mi zdi, kot da se mi nikoli ne bo, sem kar nestrpna...
renesme, čestitke za pregled! Zdaj se pa res sprašujem, če je moja pikica dovolj velika za nuhalno v sredo. Če je tvoja velika 3,38cm in imaš PDP 3 dneve za mano, potem moja ne more biti ravno veliko večja. Ena oktobrka pravi, da mora biti na NS velika vsaj 56mm, ali katera kaj ve o tem?

< Sporočilo je popravil majabar -- 12.4.2010 17:20:22 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
12.4.2010 17:46:35   
ikin
ojla!

Sem še ena , ki tudi pričakuje novembra PDP je 12.11, na prvem pregledu sem že bila, videla malo bitjece inuser posted image . Naslednji pregled imam 20.4. za nuhalno pa se še nisem naročila. Drugače pa je to 3user posted image , doma že imamo 2user posted image .
Spremljam vas že od začetka in sem se odločila , da se vam pridružim.
Meni je tudi zzeelloo slabo , bruham kar pogosto vse mi smrdi, sploh čebula in hren , pa še pasta !  
Sploh pa mi je ful muka, ko sem v službi na blagaji pa kasiram vso to hranouser posted image :   

Lepo bodite  sonosečke kljub temu kislemu vremenuuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.