coach
|
Midva sva tudi že povedala sorodnikom, njegovim že prejšnji teden, ker sva vedela, da bodo dosti bolj navdušeni, kot moji, ker njim je prvi vnuk, po moji strani je pa že tretji in jim je že bolj "rutina" , čeprav je pa moj prvi, pa je to tudi nekaj... Valentina85, zato te tudi nekako razumem, ker tudi moji niso tako reagirali ob novici, kot si bi to želela. Sicer me ne nadirajo, a so bili pa zelo presenečeni, ko sem jim včeraj povedala in sploh niso nič komentirali, kar je mogoče še slabše. Jim moramo dati malo časa, da tudi oni premislijo in se navadijo na to dejstvo, pa bo ziher že po kakšnem tednu drugače, kajne? Drugače je pa meni v zadnjih 14 dneh veliko bolj slabo kot na začetku, pa sem že v 11t. Bruham pa sicer nič, čeprav se včasih zelo premagujem, da ne bi tekla do školjke. Tekanne čaj sem si pa tudi jaz nabavla, je pač neka mešanica zelišč, kar ok. Sem pa tudi jaz non-stop lačna, da me že moj heca, kdo me bo zdaj hranil... Komaj čakam, da še en sestanek oddelamo in da grem domov, jest in počivat, kar sta moji glavni dejavnosti v zadnjem času... Upam, da boste tiste, ki takoj vse zbruhale danes uspele kaj obdržati v sebi.
|