|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
24.3.2010 8:20:45   
zalos
Ojla punce!

Še ena med vami. Sicer sem težko pričakovani plusek že zagledala nekaj dni nazaj, ampak  sem morala najprej dojeti da nama je končno uspelo. Zadnjo tečko sem imela 9.2, danes pa imam prvi pregled. Upam da bo z mojo pikico vse uredu.

Čestitke vsem souser posted image .

A mogoče ve kera, kje prodajajo tiste ljubke majice z napisi PRIDEM NOVEMBRA. Že mal premišljujem, kako povedat domačim in majica bi bil en lep začetek, a ne!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 601
24.3.2010 9:04:26   
malajka84
zalos dobrodošla!!!user posted image

glede majčk jih ma popek, pa pač te firme k tiskajo na majice, dobiš vsepovsod, sm mal si prej cene poglej predn naročiš, ker majo kr visoke....

No drugač sm pa lih iz labaratorij apršla 5 ampul krvi mi je uzela, umes je mogla nehat, kr sm mogla na bruhanje...ma groza je to zadne čase, ne zdržim več k uro..že objemam wc školjko, sreč d jo majo u labaratoriju blizu:) MA še kera te probleme, kr neko suho bruhanje, če je kej za ven al pa ne....kr neki...ampak za pikico se potrpi:)

Zdej pa šibam s psom mal ven na zrak, mamo lep sonček pr nas....

Lepo se mejte......

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 602
24.3.2010 9:31:40   
majabar
ZALOS, dobrodošla med nami:)!
Zanima me, če kaj veste, koliko zaračunavajo za CD na nuhalni. Mene je moj ginekolog naročil na naslednji pregled, kjer bova merila tudi nuhalno svetlino. Potem sem sestro vprašala za ceno in je rekla, da stane 70EUR. Vanjo je vključena ena slikica. Če hočem še CD, moram doplačati še 30EUR. Torej bom dala 100EUR!! Saj mi ni problem, ampak se mi zdi, da drugje ni tako drago. Tam pa potem tudi nisem mogla reči, da bom šla NS raje delat drugam...user posted image Za 1 slikico na 1. pregledu sem dala 5EUR.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 603
24.3.2010 11:18:07   
daya
Živjo!

Jaz materinske nisem plačala tokrat, sem jo pa v prejšnjih nosečnostih.

Glede cene nuhalne je v Dravljah kjer sem se jaz naročila cena 60 eur, s cdjem pa 75 eur.

Jaz si tudi mislim nabavit tisto majico, da bom tako nekaterim povedala veselo novičko, samo malo mi bo smešno, ker še ne bo trebuha za videti, ko jim bom to sporočala user posted image

LP,

Daya

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 604
24.3.2010 11:41:25   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

XX.11.10
- portorož
- zalos

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, Prlekija  user posted image
      - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NS 14.4.10, NP 4.5.10, Ljubljana user posted image
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, Ljubljana user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska 
- blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.3.10, Dolenjska
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10 user posted image

3.11.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.4.10, Štajerska
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 22.4.10 user posted image   
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor
7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP xx.5.10, Gorenjskauser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 19.4.10, Ljubljana user posted image
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.3.10, Ljubljana
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Zasavje user posted image

12.11.10

13.11.10
- Anonimna,  1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10user posted image
- Norvežanka

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljana

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, NP 24.3.10, Ljubljana z okolico

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
- roža03, 4user posted image , 2user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , Notranjska
- abv1, 2user posted image  , 1user posted image ,  NP 8.4.10

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Gorenjska

22.11.10
23.11.10
- alna, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana 

24.11.10
25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image , NP 29.3.10

26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

Skupaj: 41 user posted image

Z nami so bile:
- big mamma user posted image user posted image user posted image
- sarar user posted image user posted image user posted image  
- ribica81 user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 605
24.3.2010 11:51:03   
aleunam
Dan!

Spodnji del seznama smo zgubile nekje tam pri uporabnici Ljubljani. Pustim tako ali dodam nazaj?

Dobrodošli user posted image portorož in zalos. Dodajta še druge podatke, da vaju dopolnim na seznamu. user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 606
24.3.2010 12:00:28   
november2010
Pozdravljene!

No, jaz sem s pregleda.... je rekla G da dejansko nisem še 6 tednov noseča in da še ne more druzga vidt kot nosečnost samo potrdit.... me je naročila čez 14 dni. Me je pa tudi opozorila, da lahko pride do krvavitve (splava), da to pač se dogaja in da če do tega pride, se moram pol sam pridt pokazat, če se je vse sčistilo... jaz imam itak tak občutek skoz kot da bo vsak čas M prišla.... :( sem vidla zdele na papirju tud sledove krvi, sam predvidevam, da je to od pregleda....

Še moji podatki za seznam dopolnit: 2 nosečnst, doma že imamo 1 triletnika, naslednji pregled pa 8.4.

< Sporočilo je popravil november2010 -- 24.3.2010 12:01:15 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 607
24.3.2010 12:09:45   
aleunam
November2010, čist možno, da je od pregleda. Sicer pa bodi pozorna. In ne sekiraj se. Si bila res hitro na pregledu in enostavno se še ne more nič kaj dosti videti. Občutek, da bo prišla user posted image  pa mam jaz še vedno, pa sem noseča 8t2d. Krči so zelo podobni menstrualnim, dejansko pa se maternica širi, kar je dobro. Prisoten je tudi prozoren izcedek; sicer vedno manj, pa se spet pokaže, prvi teden (se pravi 5tuser posted image ) pa sem imela te sluzi (kot beli tok) za izvoz. user posted image

Bodi čim bolj pozitivno naravnana, razvajej se, cartejte se, pa bo hitro minilo 14 dni. Ti povem, da sem jaz pregled že dala skozi, pa nekako občasno še vedno nimam občutka, da sem noseča. Potem me pa spet opomnijo boleče prsi, slabosti, napihnjenost, utrujenost... user posted image

Sicer pa držim pesti, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 608
24.3.2010 12:14:23   
nadinne
Hej

Zalos dobrodošla med nami...glede na zadnjo tečko bova verjetno kar nekje skupaj s PDP-jem user posted image

november2010 čestitke za pregled...no važno da ti je potrdila nosečnost...krvavitev je pa verjetno res zaradi pregleda. Jaz sem imela še pred parimi dnevi vsak dan občutrk da bo glih kar tečka pritekla...no pa ni in ta teden so se mi krči in ostalo umirili. Sem pa začela ugotavljati da mi nekatera hrana ne paše...ravno danes sem si za malico prinesla Rio mare tunin namaz, ki sem ga oboževala...sem ga samo pospravila nazaj v torbo, ker se mi kar želodec obrne ko ga zavoham user posted image  Pa slane zadeve mi ne pašejo več.

sedaj grem pa pojest moj rogljiček z marmelado MLJASK user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
24.3.2010 13:37:34   
Anonimen
Nove user posted image dobrodošle!

Včeraj sem bila kar naenkrat tako utrujena, da sem mislila, da sploh do doma ne bom pripeljala. Sem se bala, da bom kar za volanom zaspala. No, pa sem si muziko na glas dala in prišla varno domov. Pa direkt v posteljo. Sem že popoldne zaspala za 2 uri in pol kot top.
Slabo mi sicer ni, ampak je pa želodec protestiral, ko sem imela v naročju prijateljičinega 6-mesečnika. Sem ji ga kar takoj vrnila. user posted image
In danes sem ugotovila, da mi zeleni čaj nikakor ne paše več, včasih sem ga pa popila do 2 litra dnevno - pa tako je bil dober...user posted image
Pa možgani tudi niso več "ta pravi". Večkrat se ne morem spomnit kakšne tako banalne stvari, kot je beseda "kruh".user posted image

No, ampak se tolažim, da to samo pomeni, da je v meni pikica, ki lepo pridno raste. Do 1. pregleda imam še cele 3 tedne, tako da se moram potrudit in se zamotit s čim drugim, ampak je težko, ker sem tako zelo vesela!!!!!!!!user posted image

Punce - uživajte!

(odgovor članu nadinne)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
24.3.2010 13:45:58   
Valentina85
Zalos in nadinne, zgleda da bomo vse tri tam tam s PDP-ji. No jaz imam v ponedeljek pregled in bom vidla kaj bo rekel. Imela sem namreč ful neredne M, zadnja pa ravno tako kot zalos 9.2....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
24.3.2010 14:02:51   
severnica77
Meni pa je malo tečno doma ... Sicer bo pa ponedeljek hitro tu in se mi bo ziher spet hitro tožilo po poležavanju doma user posted image . Nikoli ni prav user posted image

Je pa super, da me grlo boli manj, manj mi tudi iz nosu teče ... tako, da bo počasi. Občasne slabosti so prisotne ampak je za zdržat.

V službi sem vodstvu že povedal za nosečnost in dvema kolgicama tudi. Ostalim bom, ko se vrnem na delovno mesto. Kolegici sta bili veseli, vodstvo pa ... kaj naj rečem ... nič posebnega.

Pa ve? Je katera že povedala v službi razen ljubljane?

Drugače pa komaj čakam, da bo prvo tromesečje mimo in bomo malo bolj na varnih tleh ....

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 612
24.3.2010 14:03:42   
Isabellabina
Zdravo punce

Kako lepo je vidit ,da se seznam lepo polni in vas je vsak dan več.Še vedno vas spremljam in upam ,da ne boste hude,če se včasih tudi javim.

Čestitam vsem za prve preglede ,obenem pa pošiljam user posted image user posted image vsem tistim ,ki jih karkoli matra.

Jaz sem kar vredu in se prav hecno počutim ,ker mislim ,da se spet nekaj dogaja .Namreč nikoli nisem imela vgnezditvene krvavitve,zdaj pa mislim in upam,da sem včeraj imela ravno to.Svojo tečko namreč pričakujem v nedeljo in jaz upam ,da je nebo.

Se opravičujem ,ker vam smetim temo,ampak nekomu moram malo povedat se bolje počutim,saj možek nima pojma karkoli mu rečem.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 613
   !!
24.3.2010 14:32:32   
maa2010
user posted image alna, ko berem tvoj post, se mi zdi, kot da bi jaz komu to razlagala. Spim nenormalno dosti, slabo mi je obcasno (pogosto zato ker sem lacna), moja najljubsa pijaca - kava - mi sploh ne disi vec in mozgani mi delajo pocasi, rabim vcasih par minut, da se spomnim kaksne banalne zadeve. Morem pa recti, da imam v sebi eno tako "zen naravnanost" - sem full bolj sproscena kot ponavadi in ne hitim s stvarmi, ampak vse lepo pocasi delam - kar je zeloo neobicajno zame. toliko torej o znakih user posted image . user posted image

Do pregleda pa bom tudi jaz se morala dolgo cakati, saj me bodo poklicali, ko bodo imeli prosti termin zame. user posted image
Nisem pa vedela, da se more nuhalna placati - neverjetno, ko berem vase poste, da ste morale za slikico od UZ placati.

Drage souser posted image uzivajte v tem lepem spomladanskem vremenu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
   RE: !!
24.3.2010 15:06:17   
aleunam
big mamma, ti se kar oglašaj! user posted image Ti privoščim, da se je prijelo in da ponovno zagledaš user posted image . user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 615
24.3.2010 15:20:28   
portorož
Pozdravljene user posted image čvekice!

user posted image

Hvala za dobrodošlico.
Phelps, srce, kako si? Mene je pa včeraj kar zmanjkalo, tam enkrat popoldan..., sem spala ko ubita user posted image . No, ponoči pa je blo hudo..., bolelo me je, da sem mislila, da bom znorela. Malo me te bolečine skrbijo, še posebej ker imam pregrado in se je 1x že slabo končalo.
Sem klicala g in mi je rekla, da naj čim več počivam, če pa bo prehudo pa na urgenco... Tako da se pretežno prežeta s strahom in upanjem, da bo vse ok.
Slabo mi ni kaj ekstra, le glava me boli in spijem vode kot kakšna "šeka" (to je krava user posted image ).

Kdaj imam prvi pregled še ne vem, ker je sestra skrajno ne prijazna in bo ona mene poklicala..., mislim, kot da je tako težko določit termin... user posted image
Noh, če me čez 2 tedna ne bo poklicala, bom itak tečna postala in ji bom težila user posted image user posted image user posted image .

Pupe, lepo bodite in uživajte.

Aja, še podatke: stara sem 29 (opa, zaenkrat še user posted image ), to je moja 2. nosečnost, prva se je končala z abrazijo, kot sem rekla za pregled/preiskave še ne vem, sem pa štajerka (šentilj) user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 616
24.3.2010 15:31:11   
maa2010
portoroz :) a imava isto gin. v Mariboru na Cankarjevi :) Mene bodo tudi poklicali in 1 sestra je hm.. kako naj se najbolje izrazim - rahlo neprijazna za njen poklic.

Pa cestitke vse novim user posted image !

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 617
24.3.2010 15:44:39   
portorož
Maa2010- jap, tudi moja je g je na cankarjevi, tak da mislim, da imava isto (ali je še kakšna v tisti ulici?)

Sestra pa ni samo neprijazna, ampak ve biti prav nesramna. Jaz bi že zdavnaj morala priti do g, pa še le mučka in mučka z mojim izvidom iz ambulante za neplodnost- in to že cel mesec in pol. No, sem jo v pon klicala, pa je spet začela z izgovori...
Mah, kot sem rekla, do 6 tedna počakam, ker se prej še itak ne bo nič konkretnega videlo, potem pa jo pokličem ali pa se kar tam pojavim. Pa me naj ven vrže, če si upa user posted image .

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.3.2010 15:50:05   
aleunam
Tako je, strogo nastopiti. Malo za šalo, malo zares. user posted image  Res je, znajo biti arogantne.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 619
24.3.2010 16:09:32   
majabar
november2010, me je kar zmotilo to, kar ti je rekla ginekoliginja glede splava. Je to govorila konkretno zate ali na splošno? Saj vemo, da je vedno možnost za splav, a bi bil meni bolj všeč pristop, če bi rekla, da ne skrbi, da bo vse OK. Razen, če bi imela oprijemljive dvome, da ti to reče. Meni je moj rekel, da sem mlada, zdrava in ni razloga, da ne bi šlo vse, kot je treba.
Big mamma, ti se kar javljaj in čim prej nam sporoči user posted image . Če se bo tako izšlo, boš samo na forumu en mesec zamenjala in vse bo OK. Držim pesti!!

Neposredna povezava do sporočila: 620
24.3.2010 16:42:15   
Penelope84
eVO, ČE VAS ZANIMA TISKANJE MAJČK
http://www.majice-darila.si/posebne-ljubezen-c-6_12.php

MI2 BOVA POVEDALA MOJIM DOMAČIM ZA VELIKO NOČ IN BOVA IMELA OBLEČENE TE MAJČKEuser posted image

LEP POZDRAVČEK VSEM NOVIMuser posted image
BIGMAMMA TI PA NAS ČIMPREJ OBVESTI O user posted image user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.3.2010 17:40:21   
november2010
majabar - to je govorila na splošno, da oač veliko žensk tudi splavi, da je to normalno, da če s plodom ni vse v redu, to telo ugotovi in spravi naprej...... se pa spomnim, da mi je že v prvi nosečnosti isto govorila, takrat mi je rekla da vsaka peta ženska splavi..... pa drgač je ful v redu G, tko da ne vem, zakaj to strašenje na zaćčetku.....user posted image

Drugače sem pa jz zlo pozitiven človek, tako da bom tudi tu poskušalo to mojo pozitivnost ohranit...... :)

Krvavitev pa mislim, da je res bila od pregleda k zdaj je že ok.

Zaspanost...... isto je pri meni..... včeraj popoldan sem se peljala domov in sem bila tako zaspana, da tud ne vem čistr dobr kako sem domov prišla... pol pa dve uri spala kot ubita.... pa celo noč..... ob 12 danes pa že spet zehala...

Izcedek.... jaz ga imam tud ful...

No zdaj pa letim še malo ven na eno dozo svežega zraka :) Pozdravček vsem!

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.3.2010 19:35:54   
pikizenc
Punce, a ste ve opazle kok srčkom mamo že na seznamu.

Meni moje veselje nad jutrišnjim pregledom počasi prehaja v živčnost user posted image  Sej zanekrat je blo vse kul, nobenih prevelikih bolečin al pa krvavitev, ampak pol mam pa vseen prebliske v smislu "kaj pa če ni vse kul". Bi bil pa pozitiven izvid najlepše darilo za materinski dan user posted image

Dobrodošle še nove nosečke. Lepo število nas je nabranih.

november 2010 - zakrvaviš lahko tudi od pregleda, odvisno tudi kaj so ti delal; jaz po bisu vedno mal zakrvavim.

Men se je drugače vse na kislo obrnilo user posted image  skos bi navaden jogurt jedla, pa fildelfijo mmmmm

Pa utrujena sem za crknit. Mislim tko resno imam vmes take "koma" trenutke. Sam uležem se po službi in to je to. Nič pilatesa itd., kar se bo počasi na kilah poznal. Se mi zdi, da sem prou vzhajala v zadnjih 2 dneh.

A mate ve že kakšno extra kilo?

Neposredna povezava do sporočila: 623
24.3.2010 21:35:30   
november2010
Hej!

Jaz dodatnih kg še nimam, pa tudi upam, da jih še nekaj časa ne bo.... ker že tako nisem med najbolj suhimi, se moram še tolk bl pazt.... sem pa v prvi nosečnosti v prvih treh mesecih 5kg zgubila, ker sem res ful bruhala in nobena hrana ni ostala 5 minut v meni - sam to je tako, da takoj ko začneš normalno jest tud ti kg nazaj pridejo.... do konca nosečnosti sem imela pa vsega plus 16kg od začetne teže, od tega sem jih 12 zgubila že v porodnišnici....

mi pa ful paše zdenka sir..... bi ga mela za zajtrk, kosilo pa še večerjo :)

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 624
24.3.2010 21:37:32   
majabar
Jaz bi pa bolj kruhaste stvari jedla. Vedno mi je bil dober svež beli kruh, še malo topel in vse sladko in slano pecivo iz pekarne. A ker sem preobremenjena s težo, kruh jem mogoče enkrat na leto. No, včeraj pa sem šla ob 9ih zvečer v pekarno in si kupila nek beli kruhek s skuto-mmmmuser posted image . Mi je rekel prej en pacient v službi, da si moram privoščiti vse, kar si zaželim. No, ja, malo je treba paziti, drugače pa res-kdaj, če ne sedaj? Sem pa jaz zaenkrat na -1,5kg od dneva, ko sem naredila test, se pravi 4 tedne nazaj. In se zelo bojim zrediti.user posted image

< Sporočilo je popravil majabar -- 24.3.2010 21:45:44 >

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?