|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
22.3.2010 18:58:12   
majabar
Oooo, koliko user posted image user posted image ! Čestitke!!
Jaz jemljem Elevit in nimam nobenih težav. Cele dneve mi je po malem slabo, prebava OK.
Sem šla prej na obisk še k drugima starima staršema, da jima povem novico. Me je na začetku babica pozdravila z močnim objemom, mi je kar slabo ratalo, ker so me prsi tako zabolele:). Sta bila presenečena, ampak vesela. Dedek pravi, da sem že dovolj stara in da je že skrajni čas:). Pa pravi, da bo fantek, isto je rekel drugi dedek. Kitajski koledar pa pravi, da bo deklica. No, čez nekaj tednov bomo vedeli:)!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 576
22.3.2010 20:03:57   
ječi12
ojla...

čestitke usem za srčke...

sarar tebi pa objem,pa srečno naprej.to mora bit grozn filing...

js sm mela tudi rjav izcedek in sm šla potem na urgenco preverit ker je biu vikend,je use ok.sam ker sm noseča po UZ šele 5/6 t se srček še ni vidu...vidu se je mali bel mehurček in da je z nosečnostjo use ok...zdj mam pa svoj pregled 15.4 ampak bom šla pred njem še privat,tam enkrat po veliki noči ko bom že polnih 8t in bi se moglo use vidt bp...

drugače pa use ok,odštevam dneve do pregleda...

js jem centrametmami....so mi super,že prvič so mi bli..

uživajte...

Neposredna povezava do sporočila: 577
22.3.2010 21:20:18   
4mybaby
Živjo user posted image !
Čestitke vsem za uspešne preglede,vsem novim novemberskim klepetuljam-dobrodošle!
Pri nas je ati rekel,da je naredu fantka,tako da bomo videli.Tudi jaz bi imela prvo fantka,ampak - kar bo,bo! Samo da bo zdravo in vse v redu!V službi mi napovedujejo eni fantka,drugi punčko...sem se hecala,da bom začela pobirat stave...user posted image
Že kake štiri mesece pred zanositvijo sem jemala Centrum mama,in sedaj ga pojem do konca,potem pa mi je ginekologinja svetovala Femibion 1,ki je do tretjega meseca in sem ga že kupila....
Sem pa danes prebrala,da je krvavitev iz nosa in prozorn izcedek del nosečnosti...zanimivo!Res nisem prej toliko krvavela iz nosu.
Zanimivo mi je tudi kako različno velike so naše bebice,ko poročamo iz UZja.Je reku moj,da po velikosti bo pa morda punca user posted image Zadnjič nisem napisala,da sem plačala 35 evrov,tudi za materinsko knjižico.Ste ve kaj doplačale?
Pa tako utrujena sem...vsako popoldne spim....od mene nič!user posted image
Sarar : user posted image user posted image
Upam,da ste čimbolj prijetno zaštartale v nov teden,čim manj slabosti in spomladanskiuser posted image !

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 578
23.3.2010 8:37:50   
Minky
Tudi jaz sem ravno s pregleda user posted image : noseča sem 7t4d, plodek je velik 13,05 mm, videla in slišala sem srček user posted image . Že dvakrat sem bila noseča pa se ne spomnim, da bi kdaj tako zgodaj slišala srček user posted image . No, ali pa prejšnji ultrazvoki niso bili tako izpopolnjeni... zdaj imam naslednji pregled šele v začetku maja (in nuhalno svetlino), šele teden dni kasneje pa 1. posvetovalnico. To se bo še vlekel čas.

Za seznam pa dodajam, da bo tole naš tretji otroček (če bo le vse po sreči).

Lep pozdrav vsem.

< Sporočilo je popravil Minky -- 23.3.2010 8:38:11 >

(odgovor članu 4mybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 579
23.3.2010 9:17:16   
Renesme**
user posted image za vse user posted image , jaz imam pregled šele čez 14 dni, se spomnim, da sem imela 1. tudi v 10 t pregled(ponovni) in mi je tista slikica najlepša od vseh (no še z NS je lepa), ker je plodek še majhen in gre vse na eno sliko, pa vendar dovolj velik, da ima obliko otročka, glavo, trup, roke, noge...res lepo....ah komaj čakam.

Meni je slabo za znoretuser posted image , pa bruham tudi, no če se temu, da bruhaš in nič ne izbruhaš lahko tako rečeuser posted image ,,ampak bo že. Pa prebavo imam čist sfrkano, enkrat zaprta, drugi dan driskauser posted image , dela imam pa toliko, da tudi slučajno nimam časa za počitek in se mi že malo meša!

grem naprej delat:)

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 580
23.3.2010 10:37:58   
portorož
Pozdravljene user posted image čvekice!

Še ena klepetulja se vam bo pridružila. Včeraj smo zagledali user posted image po 9 neuspešnih krogih in eni abraziji pred caa. 1.5 leta. Tako da upam, da bo tokrat potekalo vse gladko, dokler ne bomo imeli v svojem naročju user posted image .

Da sem nosečka sem posumila dokaj hitro, ker so me prsa nenormalno bolela (še vedno so v tem stanju) in ker je tudi prvič bilo tako...

Zaenkrat nimam nekih močnih slabosti, a občutim pa, da se s telesom nekaj lepega dogaja user posted image ..., seveda, ko pa sem non stop lačna ko volk user posted image .

Držim pesti, da nam teh user posted image brezskrbno mine.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 581
23.3.2010 10:39:06   
daya
Živjo punce!

O koliko pregledov je bilo včeraj. Lepo da je vse ok z vašimi pikci.

Jaz sem se pa naročila na nuhalno in imam pregled 22.4. komaj čakam, če se bo videl še spol, sem tak firbec. Moj mož pravi da ne bo začel izbirati imen dokler ne ve spola, tako da upam, da se pokaže do konca nosečnosti user posted image  

Drugače mi je slabo še vedno, rjavih izcedkov pa več nimam na srečo, očitno mi Dabroston pomaga.

Lp,

Daya

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.3.2010 11:12:24   
ribica81
Čaw srečkice! Mene prosim zbrišite s seznamčka,ker sm po enem tednu odkar smo zagledali +,začela krvavet. Za 3 dni so me obdržali v bolnici (zaradi možne izvenmaternične nosečnosti), izvidi krvi pa so pokazali,da je šlo za zelo zgoden splav (konec 5.tedna). Vsem vam želim najlepših 9mesecev in čuvajte svoje pikice! Lp

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 583
23.3.2010 11:39:16   
Marimax
user posted image Madonca sami pregledi ! Superca, da se DOGAJA in pridno porocate.
Ena je omenila razlicne mere. So kot kaze ze v startu razlicni user posted image
Jaz jemljem le Tifol in malo bolj pazim na prehrano, pa čimveč pijem. Itak sem skoz žejna tako da to niti ni kak problem. Ugotavljam, da mi je v službi manj slabo kot doma. Edini pozitivni učinek službeuser posted image Poleg plače sevedauser posted image

ribica81: Škoda, ker se je to zgodilo ! Želim ti, da bi čimprej spet zagledala plusek.
Topel objem zate !

tejcika: upam, da krvavitve prenehajo. Drži se !

Bostina, emma83 in Minkly: super za opravljene preglede. Pa kakšne merice !

Strippy: srečno na pregledu danes ! Poročaj občutke in kako bo šlo !

4mybaby: hmm... tricky question. Se spomnim že v prvi nosečnosti,da so nekaterim nosečkam zaračunavali materinsko knjižico drugim pa ne. Če se prav spomnim izpred let, so ti strošek povrnili (zavod) a si moral imeti račun. Se bom pozanimala pri mojem ginekologu (ki meni pred leti ni računal, bom videla kako bo tokrat) kako so te zadeve.

Portorož: čestitke za dolgo pričakovano nosečnost&welcome to čveke novemberke clubuser posted image

Ječi12&daya: super da ni več izcedka.Skala s srca, kajne ?!

Lepo bodite vse sonosečke in čimmanj slabosti v teh dnevih!

(odgovor članu ribica81)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.3.2010 12:06:24   
aleunam
Glede folne... Jaz jem Elevit in sem vprašala G, če naj jo jem prve tri mesece, pa je rekla, da novejše raziskave pravijo, da je boljše kar celo nosečnost. Jaz zaenkrat še nisem opazila počasnejše prebave, je pa nekoliko temnejše blato. Slabosti pa še vedno prisotne... user posted image  Ko nekaj pojem je OK, potem pa kakšne pol ure pozneje slabost, dokler ne jem ponovno. Ko pridem iz skužbe, se vržem na posteljo, pa je nekoliko boljše. Ampka kaj, ko je to še le po peti uri. Nočem vam težiti, ampak morala sem dati iz sebe...

Četstitke user posted image  za user posted image  in preglede. Se mi zdi, da so res nekam velike razlike pri velikostih. Moj je bil pri 7t4d velik še-le 10mm. Vidim, da je minky imela pri istih tednih 13,05mm. Pa saj bo še zraslo.

Zdaj pa popravim oz. dopolnim seznamček.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.3.2010 12:18:23   
majabar
Ja, je zanimivo, kako glede na velikost določijo PDP, če pa so razlike tako velike! Moj je imel pri 7t 1d 14mm. Po mojem bo na naslednjih pregledih drugače, tudi datumi bodo bolj natančno določeni, se ni za sekirat.
Pri meni tudi slabost, a znosna, čeprav sem zvečer zelo težko zaspala, zvečer mi je vedno najhuje. Meni glede folne sploh ni nič rekel, jemljem Elevit, ga bom vprašala na naslednjem pregledu. Mi je pa zanimivo, ko spremljam različne spletne strani, kako različno opredeljujejo trimesečja. Na enih straneh je 1. trimesečje 12 tednov, nekje 13, nekje celo 18!?!
Čestitke za preglede, čakamo na nova poročanja:)!!!user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 586
23.3.2010 12:25:01   
malajka84
Dan punce!
ribica81....upam, da boš čimprej spet zagledala plusek

Dobrodošle nove...se nas bo nabralo za poln november:)

Aja učer sem pozabla..naslednji pregled mam 22.4.

Drugače pa, kaj ste rekle da pomaga proti slabosti, jst objemam školjko na pol ure....sploh ne mine....ampak za bebiko se potrpi, sreča je, da sem doma....

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 587
23.3.2010 12:31:52   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, Prlekija  user posted image
       - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.3.10, Ljubljana
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, Ljubljana user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska 
- blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.3.10, Dolenjska
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10 user posted image

3.11.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.4.10, Štajerska
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 22.4.10 user posted image   
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor
7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP xx.5.10, Gorenjskauser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 19.4.10, Ljubljana user posted image
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.3.10, Ljubljana
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Zasavje user posted image

12.11.10

13.11.10
- Anonimna,  1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10user posted image
- Norvežanka

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljana

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, NP 24.3.10, Ljubljana z okolico

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
- roža03, 4user posted image , 2user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , Notranjska
- abv1, 2user posted image  , 1user posted image ,  NP 8.4.10

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Gorenjska

22.11.10
23.11.10
- alna, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana 

24.11.10
25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image , NP 29.3.10

26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

Skupaj: 39 user posted image

Z nami so bile:
- big mamma user posted image user posted image user posted image
- sarar user posted image user posted image user posted image  
- ribica81 user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 588
23.3.2010 12:34:22   
abv1
lep pozdrav.ko bi ve vedele,kako se jaz bojim,da mi moj gumbek pobegne.večina vas je že imela 1UZ.jaz ga imam pa šele 08.04.saj poskušam misliti na lepe stvari,ampak kar naprej se te misli vračajo.lep dan želim vsem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
23.3.2010 13:26:00   
severnica77
november 2010 - pozdravljena in dobrodošla

aleunam - včeraj je bil kar hud dan. Takšen zaspan ... Meni je kar odgovarjalo, da sem doma.

teycika - glede na moje pretekle izkušnje rjavkast izcedek ni nujno, da pomeni kaj hudega. Meni se je to že enkrat zgodila pa imam sedaj doma zdravega malega navihančka. Je pa pametno, da se greš pokazati G. Vsi priporočajo počitek, po drugi strani pa berem pri Pušenjaku, da tudi počitek pri tem nič kaj ne pomaga ... V glavnem jaz sem optimistična. Je pa res, da so me v prejšnji nosečnosti zadržali v bolnišnici in še drug dan naredili UZ. Potem so me pustili domov in dali na bolniško z Utrogestanom. Tokrat sem dobila Dabroston.

Bostina, emma83 in Minky - čestitam za user posted image , ko ga vidiš je to res nepopisen občutek. Je pa res, da lahko čisto rahlo zakrvaviš po odvzemu brisa. Tudi to se spomnim s prejšnje nosečnosti in ni nič hudega.
In res na naslednjih pregledih bo pa za videti že res rokice, nogice, glavic ... Komaj čakam.
Minky - jaz sem slišala srček že v prvi nosečnosti pri točno 6t. Po moje ne dajo vedno glasnosti G. Spomnim se, da je potem na NS prav vklopila zvok, da smo tudi poslušali sreček. No, na včerajšnjem pregledu pa sem samo videla utripe.
pildek - tudi tvoj pregled bo prišel hitro. Trenutno nam čas ne teče najhitreje, kaj? user posted image
Bostina - želim ti, da slabosti vseeno čim prej minejo ali pa se vsaj omilijo.

Ja jemljem kar tifol in to pred spanjem in ne čutim nobenih učinkov, ker ga jemljem. Mogoče je res te tablete pametno jemati pred spanjem.

4mybaby - plačala si maternsko knjižico? Jaz imam G na ginekologiji v bolnišnici in nisem rabila plačati še nikoli ...

Renesme** - moj G tudi dokaj pozno naroča na prvi pregled. Jaz sem pomislila tudi na to, da bi si prvi UZ plačala in šla h kakšnemu zasebniku. No potem pa se je drugače razvilo. Najbolj mi je pomembno, da sem videla, da je plodek v maternici. Potem pa se je celo še videl utrip in to mi je res čisto dovolj. Zaenkrat! user posted image

portorož - tokrat bo vse v redu! Čestitam in dobrodošla!

ribica81 user posted image žal mi je in ti želim čimprejšen ponoven plusek

abv1 - Boš videla, tudi tvoj datum bo hitro prišel ... Bo vse v redu!

No, moji izcedki so izginili takoj po pregledu. Tako, da sem imela rjav izcedek samo en večer in to čist malo. Upam, da tako ostane.

Pretirano slabo mi ni, tu in tam pride slabost. Ponavadi nekaj pojem in je o.k. Prebavo imam pa hiper ...
Kot, da pa, da vsega že ne bi bilo dovolj, sem konkretno prehlajena in boli me grlo. Tako, da sem do ponedeljka doma. Je pa malo sitno, ko si sam doma. Jaz skorajda nikoli nisem v bolniški. Ampak tokrat pa ne gre drugače user posted image

Pogovarjale ste se glede imen. Jaz nimam najmanjšega pojma kakšno ime izbrati. user posted image K sreči, še imamo za to čas ... Mene pri imenih predvsem moti, da so preveč pogosta, včasih tudi kakšno prestaro ali pa me ime spominja na nekoga, ki mi ni preveč všeč.

Nič, za danes sem se pa kar dovolj razpisala user posted image

(odgovor članu abv1)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 14:19:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu severnica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
23.3.2010 14:34:57   
severnica77
strippy - četitam! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 592
23.3.2010 14:39:57   
aleunam
strippy, čestitke za user posted image . user posted image

abv1, tudi tvoj datum bo prišel... Sicer pa smo vse čakale skoraj en mesec na pregled. Vem, da se sliši dolgo, ampak bo minilo zelo hitro. user posted image Tačas se tukaj oglašaj in čvekaj z nami.

Neposredna povezava do sporočila: 593
23.3.2010 15:41:29   
phelps
Long time no see user posted image Tale teden je zame čisto adijo, vsega preveč.

portorož, d o b r o d o š l a!!! evo ravno zaradi tebe sem šla sploh pisat tale brzinski post, ful sem vesela, da bom lahko s tabo delila nosečniške radosti in tegobe.

Vsem, ki imate za sabo preglede, čestitke za veselje, za vse, ki pa še čakate, pa srečno. Tale teden je očitno res pester.

Aja, jaz sem sicer še "brez srčka"... Sporočam, da še nisem za odpis, kot nekatere tule tretirate user posted image . Bom pa jasno in logično na realnih tleh vse do konca 12. tedna (s srečkom ali brez).

< Sporočilo je popravil phelps -- 23.3.2010 15:46:03 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 594
23.3.2010 16:11:30   
majabar
abv1, te popolnoma razumem, ko bereš te forume, res dobiš strah. Vsak dan slišiš kaj žalostnega. Po mojem ima vsaka malo strahu, ampak raje ne razmišljajmo o tem!
phelps, res te dolgo ni bilo, samo, da si OK! Pa pregled imaš že čez en teden, super!
Jaz sem bila pa zdaj 2 uri na sončku na treningu, so peli ptički, prav super je bilo!
Zdaj bom pa spet napadla hladilnik:)!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 595
23.3.2010 17:28:18   
nadinne
ribica81- en velik user posted image  zate in upam da spet čimperej zagledaš user posted image

aleunam- tudi jaz se vsak dan zvečer ko se privlečem iz Lj samo še vržem na posteljo user posted image  ponavadi okoli 18 ali 19 ure. Si pravim da bi bilo dobro iti ven na sprehod in malo kondicijo nabirat, pa se mi enostavno ne da...nimam energije, pa še vedno sem grozno zaspana.  Upam da čez kak mesec ne bo več taka norišnica v službi (evo sedaj tole pišem v službi) in bom doma okoli 16 ure in bo čas za počitek in rekreacijo user posted image .

minky in ostale ki ste imele pregled- čestitke za user posted image . Tudi jaz komaj čakam 6. april...dnevi kar nekako stojijo user posted image  Res se mi zdi to grozno daleč...me pa zanima kako velika bo moja pikica in kdaj mi bo določila PDP če ga bo lahko.

A boste vse vprašale za spol na nuhalni ali kasneje na morfologiji? Jaz ne bom, nekako se bom pustila presenetiti...imena imava že izbrana za fanta in punčko...moj itak pravi da je naredil dvojčke user posted image  Ne vem od kod mu to.

portorož - dobrodošla med novemberkami!

severnica77- tudi jaz imam prebavo kar hiper...včasih komaj odhitim do wc-ja user posted image  No mi je to boljše kot zaprtje, ker napenjati se pa sedaj res ne bi hotela, sploh od sobote ko me je tako zapeklo ko sem se pretegnila user posted image

No sedaj grem pa še malo narediti, ob šestih jo pa pičim domov...KONČNO! user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 596
23.3.2010 19:08:55   
lottyka
No pišem že 3 ker mi vselej zbriše, tko da bom sedaj bolj kratka.

Čestitam za vse user posted image in lepe preglede. Je prav lepo prebrati poročila pregledov. Vidim pa da je moja pikica bolj pri majhnih ampak saj bo zrasla user posted image .

Imena midva še nimava izbrana in se mi tudi ne sanja ne kako bova izbrala user posted image .

Pregled pa sem jaz plačala 35 eur ampak nisem sploh pogledala ali so mi materinsko tud zaračunal.

Tko pa poizkusimo srečo z objavo user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 597
23.3.2010 20:49:24   
ljubljana
Jaz v tej nosečnosti jem elevit, pa nimam težav s prebavo, jedla ga bom tako ali tako do 10 tedna potem pa natur vitamine vase. Glede železa pa tole meni noro paše sok rdeče pese in ga kar nekaj spijem, proti napihnjenosti pa carsko pomagajo čez noč namočene suhe slive. Zjutraj popiješ vodov kateri so se namakale in poješ slive. Preizkušeno najboljši recept pa še slive imajo veliko železa. V lonček daš približno 5 sliv, jih poliješ toplo vodo, tako da jih voda pokrije in pustiš pokrito stat do jutra zjutraj pa na tešče lepo popiješ in poješ. Železo se tudi dobro absorbira s sokom pomaranče, tako da lakho pijete tudi sveže ocejen pomarančni sok.

Sem pa danes v službi povedala in so bili vsi veseli in mi ploskali in čestitali, res lepo ni kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 598
23.3.2010 21:08:55   
ljubljana
Joj tiste ki pravite da imate daleč pregled, jaz imam 1. pregled šele 29.4.
Pa se ne swekiram preveč, sem prepričana, da bo z bebiko vse ok, mogoče zato ker je 4 nosečnost in ker je bilo v prejšnjih vse ok.
Glede imena smo pa mi kar enotni - Vid za fantka in Zarja za deklico.

Za boljše živce pa tole, ko napišete tekst, ga označite (ctrl+a) in pritisnite tipki ctrl+c (skopirate besedilo) nato kliknite potrdi in če vam napiše sorry ali kaj podobnega še enkrat kliknite odgovor, kliknite kot da boste pisale in stisnite tipki ctrl+v (vstavi, prilepi...) in napisano besedilo bo spet tu. Jaz sem se varnostno navadila to naredit pa mi ne nagaja več sorry škrat.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 599
23.3.2010 21:15:59   
majabar
ljubljana, za seboj imaš dobre izkušnje in si lahko mirna. Nam brez izkušenj in tistim s slabimi, je razumljivo težje. Ampak ostajamo pozitivne, a ne, punce? V katerem tednu boš imela pregled? A na nuhalno ne boš šla? Imata izbrani lepi imeni! Midva bova imela glede tega še naporno razmišljanje. Potrebujeva ime, ki bo primerno za Slovenijo in Kolumbijo. Bova počakala, da izveva spol, potem pa napela možgančkeuser posted image .
Zdaj grem pa spat, juti delam od 10ih do 21ih, me prav zanima, če bom še lahko zbrana...

Lepo spite in srečno jutri na pregledih!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?