|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
25.3.2010 20:42:51   
Mateja81
Pozdravljene drage user posted image tudi z moje strani.

Tudi mi smo v veselem pričakovanju, vendar se ne nameravam preveč veselit do prvega pregleda, ko mi potrdi G da je vse ok. Ker se nam je novembra že zgodilo, da smo se veselili že dober teden pa je šlouser posted image .... zdaj pa držimo pesti, da bo.
Kolikor sem si izračunala imam PDP 18.11. Je pa to moja 2user posted image (oz. tretja če štejem tisto kratko novembersko) doma pa že imam korenjaka ki je februarja napolnil 2 leti...Pregled pa imam komaj 19.4.user posted image kar se mi zdi ful pozno. Ampak sem pogledala da sem bila v prviuser posted image prvič na pregledu tudi v 9. tednu.

Lahko noč.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 651
26.3.2010 7:47:17   
majabar
Še ena nova! Čestitke, Mateja81! 9. teden ni tako pozno, načeloma naj bi bil 1. pregled med 8. in 10. Tu vse vneto odštevamo dneve in si z branjem in pisanjem krajšamo časuser posted image .
Punce, petek je! Klub temu, da mi je bolj dolgčas, ker dragega ni ob meni, mi je ta teden kar hitro miniluser posted image . Srečno na pregledih danes!

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 652
26.3.2010 9:36:03   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

XX.11.10
- portorož, 29, 2user posted image , 0user posted image , Šentilj
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Okolica Celja

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, Prlekija  user posted image
     - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NS 14.4.10, NP 4.5.10, Ljubljana user posted image
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, Ljubljana user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska 
- blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.3.10, Dolenjska
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10 user posted image

3.11.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.4.10, Štajerska
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 22.4.10 user posted image   
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP xx.5.10, Gorenjskauser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 19.4.10, Ljubljana user posted image
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Zasavje user posted image

12.11.10

13.11.10
- Eruvande,  1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10user posted image
- Norvežanka

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljana

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, 2user posted image , 1user posted image , NP 8.4.10, Ljubljana z okolico
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
- roža03, 4user posted image , 2user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , Notranjska

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Gorenjska

22.11.10
23.11.10
- alna, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana 

24.11.10
25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image , NP 29.3.10

26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

Skupaj: 41 user posted image

Z nami so bile:
- big mamma user posted image user posted image user posted image
- sarar user posted image user posted image user posted image  
- ribica81 user posted image user posted image user posted image
- abv1 user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.3.2010 9:43:49   
aleunam
Dan!

Sem obnovila seznamček. Veliko user posted image  imamo user posted image  in tudi novih nosečk. Dobrodošle! user posted image

Vse, ki še niste imele pregleda ali pa ga ste in srčka ni bilo opaziti, ne se sekirati. Vse ob svojem času, je včasih rekla meni mama. user posted image  Tudi vaš čas pride in verjemite mi, da boste tudi ve imele nasmešek do ušes, ko boste videle srčka in pikico (tiste, ki še niste imele pregleda). Stvar je taka, da kljub temu, da smo vse v novembru, se naši PDPji razlikujejo tudi po nekaj tednov in zato tudi razlika pri srčkih in merah. user posted image

Majabar, tudi mene občasno matra spanec. Spim dolgo, ampak dokaj nemirno. Prvo trimesečje pa se tudi po moji kmečki logiki user posted image  konča 12-13 teden. Upam, da s tem tudi naše slabosti.

Abv1, nuser posted image ovemberke ti stojimo ob strani. Bodi pogumna in optimistična vnaprej. Tudi zate bo prišel čas... user posted image user posted image user posted image  Mogoče že naslednji ciklus, kot čakamo in držimo šesti big mammi, če jima je ponovno uspelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 654
26.3.2010 10:47:20   
phelps
Oila!

Čisto na hitro...

Gledala sem obleke v Popku, moram priznat, da so mi res lepe in sem se odločila, da si bom definitivno kupila ene elegantne hlače tam, ampak ko bo čas za to. Sicer sem pa tudi jaz pristašica H&M, sem videla par lepih (sicer bolj športnih) stvari v Supernovi na Rudniku.

Čestitke za vse uspešno opravljene preglede, za tiste, ki jih pa še imate pa srečno.
Za vse, ki se poslavjate pa le, ostanite optimistične, čimprej pozabite in veselo v nove boje!

Lep vikend! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 655
26.3.2010 11:21:56   
Marimax
Moram spet trkati na les, da ne bo kot pred dvemi tedni, ko sem se hvalila da sem brez slabosti, pa mi jih je pretekli teden natresel za cisto vsak dan...no, ta teden odkar pridno pomalem dopoldne kaj grickam, so slabosti izginile. Upam, da sem nasla carobno formulouser posted image Sem pa bolj med drobnimi tako da se zaenkrat ne sekiram glede kg. Sem pa danes odlicne volje. Razlog ? Vikend in napovedani obiski moje sestre z njeno druzino pri nas.
Se ze veselim. Tamali se cisto zdivja s svojimi bratrancki in sestricno, prav lustno jih je opazovati.
alenaum: svaka cast, ker tako azurno rihtas nas seznamcekuser posted image

mateja81: dobrodosla med nami ! Te cisto razumem glede tvoje zadrzanosti o porocanju okolici glede vesele novice. Tudi jaz sem bila pred leti na tem, tako da tudi mi to veselo novico zaenkrat hranimo za nase druzino in ozje sorodnike. 

abv1: objem zate in pogumno dalje !

Lepo bodite so-nosecke.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 656
26.3.2010 11:32:41   
Valentina85
Zdavo!
Mene pa danes ful boli v spodnjem delu trebuha,niti ne jajčniki,ampak ful nizko.... Strah me je da mi moja pikica uide.... včeraj se imela zelo stresen dan, tako da me je ful strah, čeprav sem se trudila ostat mirna vendar je vseeno vplivalo name...joj upam, da zdrži.... v pondeljek imam pregled.....user posted image

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 657
26.3.2010 11:35:42   
malajka84
Jutro punce! Kako ste kej? pri meni nč kej novega, slabosti pa lenoba..:) tak mamo, pa bo že. Sem pa učer dobla banco pa postlco.:) Hja, sestrična je že doooug čakala tega našga bebita, zdej pa kr nosi h hiši.:) Kaj še bo.:)
No pa sej, vsaka stvar, ki je ni treba kupit pride prav.:)
Kr sm tiste sorte, k ni mahnjena na firme pa te zadeve, sam d je , pa da je lepo za pogledat.:)

Nič, lepo se mejte, js grem pa še mal toat glodat, to mi še nekak najbl pomaga, da ne bruham, slabost ostaja, sam vsaj bruhanja ni.
čaw čaw

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 658
26.3.2010 12:10:22   
severnica77
Valentina85 - verjamem, da ni nič narobe ... ti pa sigurno telo sporoči, če mu kaj ne odgovarja in te opozori na to, da moraš paziti na sebe.

Mene še vedno občasno špika po trebuhu ali pa začutim kakšno bolečinico ... Upam, da ni nič narobe, zdravniku sem tudi omenila ... Edino kar bi rada v tem trenutku je, da čimprej pridemo tam do 12. tedna, ko je počasi že vse bolj ziher.

Jaz sem še vedno pri svojih kilogramih. Glede tega se ne sekiram preveč. Treba je jesti bolj kakovostno, več pa ni potrebe. V prejšnji nosečnosti sem se zredila za 14 kg, iz porodnišnice sem šla samo z 2 kg več ... Idealno bi bilo, da bi tudi tokrat bilo tako user posted image Vem pa, da je lahko ena nosečnost od druge popolnoma drugačna, tako da se glede tega ne bom sekirala.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 659
26.3.2010 12:14:53   
severnica77
abv1 - user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da kmalu spet uzreš user posted image user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 660
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 12:28:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu severnica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
26.3.2010 13:04:56   
Marimax
Valentina85: tudi jaz sem vceraj imela zelo stresen dan in me danes nekaj spika spodaj. Ampak dejva misliti pozitivno in da bo vse ok. Upam, da te bo pregled v ponedeljek pomiril !

Bostina: super da je bruhuhu-juhuhu ze mimo. Pocasi bodo tudi slabosti mimo. 
Mojster Miha (risanja junak) pravi: Bomo zmogli ? Bomo, ja  !user posted image user posted image

Lep vikend vsem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 662
26.3.2010 13:30:02   
7ka
Dan user posted image

Mateja81, dobrodošla med nami, čestitam in upam, da skupaj pridemo do novembra  user posted image . Boš pa imela podobno razliko med otroci kot jaz. Moj sinko bo pa čez 11 dni dopolnil 2 leti. prvi pregled imam pa tudi jaz v 9. tednu.

Abv1, žal mi je, en velik user posted image  in user posted image user posted image  za srečo, da čim prej zagledaš novi +

Joj ene ste že pridne in gledate že nosečniške obleke, jaz nisem še nič. Nekako skoz računam na to, da bomo z bušiji poleti in mi ne bo treba kupovat nič nosečniškega. Sept, okt in nov bom pa uporabila še moja stara prejšnja user posted image  oblačila. No, vsaj take so zaenkrat želje, mal optimistične, ne? user posted image

Marimax, meni tudi ful pomaga to če jem user posted image  ampak ne vem kakšni bodo rezultati na tehtanju. Ampak to je edino kar mi pomaga ko me zaslabi. No ja, upam, da bo kmalu to obdobje mimo, sicer pa že vse življenje slovim po velikemu jedcu user posted image .

Valentina85, upam, da bolečine izginejo user posted image user posted image user posted image

Bostina, a niso sladke te priprave? še zdaj se spomnim kako rada sem kupila/dobila vsako stvar za prihajajočega user posted image .

Toliko od mene.
Tudi jaz vam želim en prelep in upam, da kaj sončen vikend! user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 663
26.3.2010 14:56:05   
karmen7
Uh, jaz že tudi komaj čakam naslednji pregled, sem se pa danes naročila na nuhalno in jo imam 11.5. Utrujena sem full, slabo nič, sva pa včeraj povedala staršem. Odziv pri mojih pričakovan - full veselje, brat se mi je skoraj zjokal ker bo prvič stric user posted image , njegov oče ful vesel, njegova mama pa...ne vem no, najprej je hotla kar ona povedati, ker je kao si mislila, potem pa čisto ravnodušje, nič veselja, tako da sem še danes šokirana nad njenimi besedami in reakcijo. Zdaj malo jamram za kar se opravičujem, ampak sem res pričakovala drugo reakcijo. Aja, pa še to me je vprašala, če bo fantek ali pupa in ko sem rekla da pač ne vem, je bila full razočarana. Ona si namreč želi vnukinjo in ko mi je prvič rekla, da če bo imela vnuka, ga sploh ne rabimo vozit, če pa bo vnukinja pa bo imela vse na tem planetu. In me je to full prizadelo takrat. user posted image Pa očitno še vedno tak razmišlja...Zdaj pa bom res nehala, ker sem spet čisto nesrečna.
Sicer pa punce imejte en lep vikend, upam da bo čim lepše vreme in uživajte.

(odgovor članu 7ka)
Neposredna povezava do sporočila: 664
26.3.2010 16:08:00   
severnica77
karmen7 - nekateri so enostavno čudni ... To je tvoja sreča ... ona pa naj misli, kar hoče ... saj vem, da se je težko distancirati od tega, samo nekako se je potrebno prisliti in takšne ljudi potisniti ob rob ... Velikokrat imaš večjo podporo od nekoga, ki sploh ni družinski član, kot pa od nekoga, ki to je. Žalostno. Sorodnikov ne izbiramo (kar vključuje tudi tašče in taste), zato pa je treba pametno izbrati prijatelje user posted image -no, malo sem zašla v filozofske vode :) - mogoče hormoni :)

meni je tudi manj slabo, če kaj pojem ... tako da se prigrizkov ravno ne branim. Je pa zjutraj najslabše ... sem bila na robu bruhanja danes.

nosečniških oblačil še ne bom kupovala. Pač nekih zelo ozkih kavbojk ne bom nosila, ker se ne počutim o.k. Trebuščki, takšni bolj konkretni bodo pa ziher zasijali nekje poleti - enim prej drugim kasneje. Jesensko/zimska oblačila pa imam - nosečnika ... Še bodo o.k. Mogoče še kakšno majčko kupim in to je to.

Uživajte sončen vikend - upam, da tak ostane vsaj do ponedeljka :)

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 26.3.2010 16:09:24 >

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 665
26.3.2010 16:11:03   
ljubljana
karmen7 ne se sekirat zarad tašče. Pri nas samo še ona in tast nista zvedla, ker vedno naredi tak očitajoč obraz in nobenega veselja, ko sem bila prvič noseča je celo vprašala če ne bom šla splavit. V glavnem če je taka je za vas bolje, da maste fanta kot pupo, ker vam bo še ornk po glavi skakala in težila, ter si vnukinjo posesivno prisvejala kot da je njena hčerka. Če ča ni treba vnuka vozit bosta imela saj mir pred njenimi pripombami in vmešavanjem pri vzgoji. Bolje, da otroku ne da nič kot pa da ga razvaja tako da pomeša vse starševske nazore in vama zbija avtoriteto. Morda je pa njena travma, da ni mogla hčerke dobit, pa misli da jo bo kar zdej rodila. V glavnem ti ji har povej da če nima kaj lešega za povedat da je lčahko kar tiho in da nisi stroj za rojevanje na katerega pritisneš rdeč gumbek za punčko in modrega za fantka.

Sori ker sem se takole skašljala ampak bi take ljudi kar nekam poslala

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 666
26.3.2010 17:31:06   
lottyka
Pozdravljene punce.

Vas malo zanemarjam ampak ko pridem iz službe sam padem dol. Slabosti so še prisotne ampak bruham pa res samo še redko. Moram pa skoz po malem jesti. Sem pa tok utrujena da zvečer kar v sede kinkam. Sedaj kar dostkrat zaspim na kavču, kar se mi prej nikoli ni zgodilo. Vedno sem šla prej v spalnico spat. Tako da odštevam dneve do konec 1. tromesečja ko naj bi bilo bolje. Rabim mojo energijo nazaj user posted image .

Vidim da se pogovarjate o nosečniških oblačilih. Jaz sem za moje hlače tako hvaležna, da jih ne morem prehvalit. So bile vredne vsakega centa. Mene je tok trebuh bolel v starih hlačah da sem se zvijala od bolečin, sedaj pa nič. Počutim se super v njih. Nič ne motijo, nič ne vežejo, nobenih gumbov ni treba odpenjat, niti jih skoz popravljat res fenomenalno. Res pa je da je mene ful napihnilo in da zgledam res noseča user posted image , ne morem verjet ampak danes se mi je zgodilo v službi da me je prvič nekdo pobožal po trebuhu. "Tebi se pa že pozna" in že je bila roka na mojem trebuhu. Sem bila tok šokirana da se tud odzvala nisem. Mene drugače moti že misel, da bi me kar vsi božal po trebuhu brez da vprašajo in sem naredila plan, da če me bo kdo ga bom direkt nazaj po njegovem trebuhu še jaz malo pobožala user posted image . Ampak moj trebuh pač ni od moje male pikice ker še ne more bit ampak imam pač skoz napihnjen črevesje ampak zgelda pa res kot da bi imela že trebušček. Evo prav slikala se bom jutri, sem kar malo pozabla na to. Da bom mela dnevnik rasti trebuščka. Drugače pa meni imejo lepe stvari v Popku, pa še ful prijazni so tam. Hlače pa sem jaz kupla v Baby centru gor navrh. Bom pa mogla še kakšne, ker skoz v 1 pa tud ne morem bit. So mi pa povedale kolegice ki so rodile, da te hlače ki jih imam sedaj na začetku mi bodo zelo prav prišle po porodu. Vse so jih nosile še kar nekaj tednov po porodu. Tako da jih bom res ponosila.

karmen7 ne sekiraj se preveč, se ne splača. Pač taka je, sprejmi in se prilagodi temu. Pač ne bosta toliko hodila tja na obisk.

drugače pa dobrodošle nove!
tiste ki ste se pa poslovile, pa upam da čim prej spet zagledate plusek in da boste hitro nazaj v tej temi, samo pač v drugem mesecu.

Tko, zdej grem pa mal pospravljat predno spet pokurim vse baterije, ker je že tak da tud na obisk nobenega ne spustim zdele user posted image . Bo treba za cel teden nazaj nadoknadit, ko smo sam spal.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 667
26.3.2010 19:08:47   
aleunam
lottyka, tukaj na rr sem brala, da je maternica v osmem tednu velika kot pomaranča in se pri suhcenih lahko že malenkost opazi "izboklina". Bi lahko bilo to? Sicer pa še malo in pravi trebuščki bodo tu. user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 668
26.3.2010 19:11:41   
pikizenc
Evo, da še jaz poročam od včeraj. Sem tolk pozno prišla domov, da sem šla sam še spat.

Torej, mamo user posted image . Sicer je piki dost mlajši kot smo mislili, tako da sem očitno dost kasnej mela ovulacijo kot po izračunu in sem bila včeraj glede na mere šele 6t 2/7. Je pa načeloma vse ok, moram sam nazaj pridt 15.4., da vidmo a je zrastu.

Me je pa drugač čist napihnilo, sej pol zgine, pol pa spet k da sm že par mescev noseča. Tako da čeprav sem šele v 7. tednu, začenjam razmišljat o kakšnih nosečniških hlačah, ker mi stvari postajajo ozke. Sem bila prej bl pr suhih, zdej pa ... no za pikico vse user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
26.3.2010 20:19:48   
emma83
Lep pozdrav vsem še od mene.

Jaz sem pa ta teden zbolela, sem neko virozo fasala in mi gre vse živo na živce, še same sebe ne prenašam, povrh vsega pa sem danes dobila rjav izcedek in letela na urgenco na pregled. Vse je v redu, dobila sem dabroston in buscopan, 1 teden moram počivat, v petek pa na kontrolo k osebnemu ginekologu. Držim pesti, da bo vse v redu.

Drugače pa sem dobila datum za nuhalno 26.4. pri Strahovi v Domžalah, kje je še to.

Vse nove dobrodošle, tiste, ki ste se pa poslovile pa en velik user posted image in upam, da boste čimprej spet zagledale user posted image ali user posted image .

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 670
26.3.2010 21:29:17   
lottyka
aleunam ne verjamem da je to, poleg tega pa nisem ravno med suhicami. Ne verjamem da bi se že poznalo, pomoje je otečeno črevesje pa napihnjenost zraven pa je trebuh tu. Imam probleme s tem tudi drugače, ampak ponavadi trebuh čez dan zraste in ponoči usahne ampak veliko manj kot sedaj. Sedaj pa pač čez noč ne zgine več in je to to.

emma upam da se kmalu pozdraviš in da bo vse vredu.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 671
26.3.2010 23:03:18   
majabar
Seveda je lažje reči, naj se ne oziramo na druge, a vseeno zaboli, ko je nekdo tako brezčuten, karmen7, te popolnoma razumem. Sem bila danes na obisku pri bratu. Dela skupaj z mojo mamo in očetom. Sta se z mami pogovarjala o moji nosečnosti (naj spomnim, da midve ne govoriva že 3 mesece) in mu je rekla, da je našla dobro ime za mojega sinčka- Gonzales (da je prišla na idejo od Speedy Gonzales). Meni se zdi to zelo nesramno.
Kakorkoli, danes sem pojedla ogromno in mi je bilo manj slabo. Ne vem, kaj je vzrok in kaj posledica... Sem pa danes na tehtnici zagledala že -2kg in se moram res potruditi, da ne bo več padalo. Tako ob večerih mi je pa itak najbolj slabo in lahko samo upam, da bom zaspala.

Lepe sanje vsem!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 672
27.3.2010 9:11:36   
nadinne
Ojla.

Da se še jaz malo javim...ta teden za mano je res nor...v službi smo se selili in sem crknena. Seveda nisem nič nosila, vseeno me je v četrtek v službi skoraj kap, ko sem šla na wc in zagledam na papirju svežo kri! Panika takoj user posted image Sem klicala svojo g in povedala...pa me je pomirila, da če ne bom začela res močno krvavet in zravem bolečine, da ni za skrbet. Da se pač kdaj še kaj v maternici odlušči...sem se tresla kot šiba na vodi user posted image Grozni občutki res.  Sem šla kar domov počivat in na srečo popoldne ni bilo več krvi...še vedno pa gledam da ne bo kaj vsakič ko grem na wc. Tale teden do pregleda se mi bo še hudičevo vlekel! user posted image Sem se odločila, da ne bom zaenkrat nič fizičnega delala...bolj zaradi svojega občutka...me sestra miri da kar tako pa že ne bo ven padlo user posted image Kdaj bo konec prvega trimesečja, da lažje zadihamo?! user posted image

avb1 držim pesti da čimprej zagledaš novi user posted image  user posted image

Vidim da se pogovarjate o oblačilih za nosečnice...sama bom verjetno čez kak mesec rabila hlače, saj so mi sedanje ozke, ampak zaenkrat uporabljam neke stare ki so širše. Res sem napihnjena, čeprav nimam težav s prebavo, tudi zredila se nisem nič. Ampak trebušček je malo večji, tudi ležim že težko na trebuhu. Sem gledala malo po netu za hlače in majice...se mi zdi kar drago vse...je v H&M kaj ceneje? Kar zavidam tistim ki že imate kaka stara oblačila...me ki smo prvič nosečke moramo vse na novo kupit. No ja, tudi ve ste enkrat na novo kupovale user posted image

Aja, še pozdrav vsem novim nosečkam...lepo da nas je vedno več. A veste da je baje november mesec z najmanj rojstvi? Zanimivo user posted image

Lepo soboto vsem skupaj!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 673
27.3.2010 9:18:42   
majabar
Ja, dnevi do konca prvega trimesečja bodo še dolgi!
Včeraj sem razmišljala glede NS. Mene je ginekolog naročil na naslednji pregled in NS hkrati, nič me ni vprašal, NS pa me bo stala 100 EUR skupaj s CDjem. Zdaj razmišljam, da bi poklicala njegovo sestro in rekla, da NS ne bom delala, da pridem samo na pregled. Potem grem pa v Dravlje ali Domžale na NS. Stalo me bo manj, pa še veliko pohvale se sliši za Pušenjaka, Strahovo ali pa Kalliste. S sabo seveda na NS ne bi imela materinske knjižice (itak je res še nisem dobila), da ne bi moj ginekolog videl, da sem šla drugam. Kaj mislite? user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 674
27.3.2010 9:19:52   
Tory78
Dobro jutro !

Danes sem super dobre volje, sem se lepo naspala, pa še bolečine v križu so skoraj izginile, tak da se dosti boljše počutim, pa še lepa sončna sobota je  user posted image   Bo jo treba izkoristit.

aleunam, res si pridna z urejanjem našega seznamčka.

mateja81 dobrodošla ! 

Glede nosečniških oblek, pa mislim da bom kr pri H&M pogledala, če imajo kaj pametnega, pa mislim da jih imajo v C&A tudi, al se motim. Če mogoče katera ve, imamo v Mariboru še kako trgovino z nosečniškimi oblekami, ki ni predraga? Bom tudi rabla kake fine hlače za v službo.

Meni tudi moja sestra že ponuja banjico, pa oblačila pa... v glavnem sigurno bodo stvari prav prišle.

karmen7 ne se sekirat za take reakcije in izjave, glavno je da imaš podporo od drugih družinskih članov in prijateljev

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!