|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
21.3.2010 18:44:46   
aleunam
Dan!

Pa se je res načvekalo. user posted image

Sarar, user posted image user posted image . Upam, da čimprej ponovno zanosiš. user posted image user posted image user posted image

Tory, zelo lepo je videti user posted image  zraven imen. Upam, da jih ta teden vidimo še veliko več. Sicer pa predlagam, da damo sarar nazaj na seznam, tam spodaj, z nami so bile... Kjer je že big mamma. user posted image  Res upam, da bosta obe ponovno user posted image .

Pri meni zadnje tri dni ni več toliko slabosti, ko pa so, pa so kar močne. Ampak mam občutek, da gre na boljše. user posted image

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 551
21.3.2010 19:02:07   
majabar
Ja, navijamo za srčke:)!

Meni je tudi vedno manj slabo in imam vedno večji apetit. Na 1. pregledu me niso stehtali, sama vem, s kakšno težo sem štartala, od kar sem zagledala user posted image in upam, da ne bom imela vedno takega apetita, ker bo potem kriza:)!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 552
21.3.2010 19:05:51   
malajka84
sarar user posted image user posted image user posted image upam, da kmalu spet zagledaš plusek!

Pri meni pa slabost kr ne neha..se vleče čez cel dan...tk po malem pa skos..pa kr ležala bi prava lenoba sm....hehe sej o bolš, je nedelj apa sm si prvošla, kr je bil pr nas tak brezvezn vreme, za nikamor.
Jutri je pa dan d..:) jeeej...upam, da se bo vidlo/slišalo srček, pa da bo vse ok.

Vse druge k mate jutri pa ta teden...lepo zrihtajte prvi pregled!!

Lep večer vsem!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 553
21.3.2010 19:12:16   
lottyka
Sarar user posted image upam da boš kmalu ponovno ugledala plusek. Ne obupat.

Vsem ki imate ta teden preglede želim čim lepši pregled in da vidite svoje male pikice in kako jim srček utripa.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 554
21.3.2010 23:16:51   
ljubljana
Še eno lahko nočko vsem in lepe sanje.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
22.3.2010 8:30:06   
Anonimen
Dobro jutro, punce!
No, včeraj sem šla gledat Orgazmičen porod, ampak ne toliko zaradi filma, kot zaradi pogovora po njem. Je bilo zanimivo videti, da je porod lahko tudi drugačen, kot ga prikazujejo v filmih (kar sem sicer vedela, ampak nikoli videla). Po filmu pa je bil kratek pogovor z doulo, nekaj babic se je tudi oglasilo in povedalo svoje mnenje, kar mi je bilo všeč. Še najbolj všeč pa mi je, da se počasi spreminja stališče stroke in nekatere porodnišnice dovolijo pri porodu poleg partnerja še drugo osebo (npr. doulo).

Pa še eno vprašanje imam. Vem, da user posted image bije že v 6. tednu, ampak ali se ga tudi vidi na UZ? Jaz bom imela 1. pregled v 9. tednu - a katera ve, kaj se takrat sploh vidi na UZ? Uf, komaj čakam! user posted image

Lep začetek tedna!

(odgovor članu ljubljana)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
22.3.2010 8:35:21   
ek76
Pozdravljene!

Tudi jaz se bi vam pridružila. PDP 6.11.2010, prvi pregled sem že imela in videla bitje user posted image . Sem že mamica 2. letni navihanki, stara sem 33 let in iz Posavja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
22.3.2010 9:02:19   
majabar
alna, v 9. se vidi gestacijsko vrečko, okrog zadebeljeno steno maternice, v vrečki pa plodek. Kar velik del ploda (recimo četrtina) na hitro utripa in to je srček, ksr se v 9. tednu gotovo vidi.
ek76, čestitke in dobrodošla! user posted image

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 558
22.3.2010 9:31:27   
witch
BOSTINCA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo danes vse ok, pa da boš srčka videla user posted image pa pridi nam na marec poročat kak bo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 559
22.3.2010 10:25:55   
karmen7

Punce zdravo,

Evo, jaz sem prišla iz prvega pregleda vesela in zadovoljna. Dobila sem slikico, bebi je velik 4,63 mm, sem pa v šestem tednu in pol, tako da srčka nisem slišala. Datum poroda se mi je prestavil na 14.11.2010, ampak bova šele na drugem pregledu, ki ga imam 19.4.2010 določili pravi datum, ker je bebi še premajhen in ne more točno določiti. Je pa bila zdravnica ful prijazna - mojega namreč spet ni bilo, tako da mi je tudi vse obrazložila, si vzela čas v glavnem tako kot mora bit. Zdaj pa čakam do aprila. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 560
22.3.2010 10:32:48   
malajka84
karmen7 super!srček bo pa na naslednjem pregledu:)

witch hvala za lepe želje:)

No jst pa čakam, da bo ura ol treh, da grem na pregled....tolk se vlečejo te ure, sam upam, da bo vse ok. No več pa potem, ko pridem nazaj.

Imejte se lepo!

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 561
22.3.2010 10:35:39   
majabar
karmen7, 4,63 je res premajhno, da bi se videl srček, ampak pomembno je, da je plodek v vrečki. Super!!! Na naslednjem pregledu bo pa sigurno srček:)!
BOSTINA, srečno! In čim prej poročaj! Zdaj pa misli na kaj drugega, drugače se ti bo dan zeloooo vlekel:).

Neposredna povezava do sporočila: 562
22.3.2010 10:55:43   
maa2010
komaj cakam moj pregled :) Sem v 7. tednu, moja izbrana ginekologinja pa me bo poklicala, ko bo imela prosti termin user posted image

Z partnerjem pa si ze zelima neko potrdilo, da je vse ok in da lahko se komu povema user posted image .
Najraje bi sla kr k enemu random ginekologu na 1. pregled, ker se mi zdi, da bo moja gin res cakala do zakonsko dolocene meje, od in do kdaj naj bi bil 1. pregled opravljen.

Slabost me pocasi tudi mineva, se vsake toliko pojavi in gre :) Kandiran ingver pa zaenkrat najbolj pomaga user posted image
Utrujenost pa je vedno vecja.

Pa ce bi lahko kdo spremenil v seznamu moj PDP, sem si na netu izracunala 6. november :)

Neposredna povezava do sporočila: 563
22.3.2010 11:01:39   
majabar
maa, čisto te razumem, da si neučakana. Tudi jaz sem težko čakala 1. pregled in šele takrat mi je vse skupaj postalo bolj oprijemljivo. Je pa po mojem prav, da naročajo na pregled od konca 7. tedna naprej, ker je drugače preveč skrbi in razočaranj, če se še ne vidi srček. Jaz sem vesela, da sem dobila datum v 8. tednu. Če pa te ne pokliče v nekaj dneh, le pokliči spet. Če pa si neučakana, greš vedno lahko samoplačniško na UZ!

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 564
22.3.2010 12:25:07   
severnica77
Pozdravljene čvekice, vključno z novimi!

No, jaz pa sem včeraj zvečer opazila rjav izcedek s kapljico krvi. Verjetno mi ni treba govoriti kakšna panika se me je lotila. Celo noč sem slabo spala in komaj čakala, da danes zjutraj oddrvim k zdravniku.

Moj zdravnik sicer ni delal, ker dela vsakih 14 dni, me je pa sprejela ena druga ginekologinja. Poslala me je na UV v drugo ambulanto (v njej pa je delal moj G :)).

No in danes sem noseča točno 6t in videla sem malo pikico in celo srček je bil. To pa je tako lepo videti, da ne moram opisati in tako kot je zapisala ena nekaj postov nazaj, skoraj več kot četrtina plodeka utripa.
Nisem pa še dobila materinske knjižice, ne napotnic, tudi tehtali me niso. To pride na vrsto ob prvem uradnem pregledu, ki ga imam 9.4.

Najbolj zanimivo pa je to, da sem bila takrat, ko sem bila noseča z najinim malim razgrajačem prav tako noseča točno 6t, imela rjav izcedek in ko so mi naredili UZ sem že videla srčeka.

No, tako sem prišla do svojega predčasnega pregleda in UZ. Predpisali smo mi Daroston in počitek, tako sem sedaj en teden na bolniški. Mi je G pa povedala, da lahko pride do manjših krvavitev, ker rumenjakov mehurček na začetku nosečnosti še včasih ne deluje čisto vredu in potem ti predpišejo Dabroston za ohranjanje nosečnosti.

Sarar in Big mamma - želim vama ponoven plusek in res mi je žal za takšno novico.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 565
22.3.2010 12:42:15   
november2010
Pozdravljene, se vam pridružujem tudi jaz....
V petek sem naredila test in pojavili sta se dve črtici... ker nisem mogla verjet sem naredila še enega, v soboto pa še enega :) Z dragim se že kar nekaj časa trudiva, zato je bilo veselje še toliko večje. Pregled pri G pa imam 24.3 se pravi čez dva dni :) Sem bila naročena na redni pregled, tako da bo to ravno prav prišlo. Res upam, da bo vse OK!! PDP pa naj bi po mojih izračunih bil nekje 18.11.

Pozdravček.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 566
22.3.2010 12:58:23   
Marimax
Danes sem v sluzbi, pa je dopoldne minil kot bi mignil.Se slabo mi ni bilo tako kot pretekli teden doma. Po moje, ker so bile misli usmerjene v druge zadeve, kaj pa vem...skratka: jaz v pricakovanju cetrtkovega pregleda. Odstevam dneve, v cetrtek bom pa tako kot Bostina odstevala ureuser posted image . Sem si nabavila Donat, krekerje in veliko sadja. Imam pravo majhno zalogo v pisarni, kot hrcek.

Cestitke vsem novim noseckam, pa tistim ki ste pregled opravile danes.
Vsem, ki pa nas pregled caka v prihodnjih dnevih same pozitivne misli !user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 567
22.3.2010 13:52:11   
aleunam
Celoten seznam sem popravila, potem pa mi napiše Sorry,... user posted image

Danes pa me glava boli, da je kar kriza. Pa slabo mi je že odkar sem vstala iz postelje. Uf, še ni konec... user posted image  Ko bi lahko, bi šla domov v horizontalen položaj. user posted image  Mislim, da je tudi vreme naredilo svoje, vsaj kar se glave in nerazpoloženja tiče.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 568
22.3.2010 15:07:18   
november2010
severnica77 - user posted image za ultrazvok.....

bostina - že nestrpno pričakujemo poročilo od G

aleunam - poznam ta občutek zaspanosti, jaz sem prejšnji teden po moje cel prespala...... danes je pa o.k.

drugače pa tudi jaz že nestrpno pričakujem sredo.....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 569
22.3.2010 16:21:49   
teycika
Živjo punce!

Severnica77 jz mam tut podobne težave kot ti.

V soboto sem bila na ultrazvoku, ker sem se prej naročila, ker imam uroinfekt in krče. V soboto sem bila ful vesela, ker se je že videl srček in ginekologinja mi je rekla da je videti vse vredu. Ampak včeraj pa sem ob napenjanju imela krvavo sluz ko sem se obrisla in to 2x, tako da sem tut paniko nardila. Danes sem klicala ginek. in mi je sestra rekla naj počivam in jemljem magnesol. Tako da sem doma. Ampak sem pa malo prej imela zopet rahlo krvav izcedek. Tako da sem čisto v dvomih.

Na pregled me je naročila čez en teden. Razmišljam, da bi lahko ta krvavitev bila tudi zaradi vaginalega ultrazvoka, da je mogoče poškodovala steno nožnice. Ali je imela še katera po ultrazvoku krvav izcedek?

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 570
22.3.2010 16:38:17   
malajka84
Evo mene!!:)
Poročanje: plodek je tam kjer mora bit, srček je bil..no cel plodek je skakal:) to je res neki nevrjetnega vidit:) drugih preiskav mi ni nardila, ker sem pač mela popoldan, pa moram tekom tedna v labaratorij. Je pa plodek velik 15,46mm:) je rekla da je že pravi korenjak;)haha...no datum poroda p ami je za en dan prestavla..na 11.11.2010:)

To je to.

Aja glede krvave sluzi, meni je vzela tudi bris, ker pač že nekaj časa ni in je rekla, da se zaradi tega lahko v dnevu, dveh pojavi kakšno krvavenje....

Punce tolk za zdaj zdej grem pa prababic povedat..:)

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 571
22.3.2010 16:50:17   
emma83
No pa še moje poročilo: srček je bil viden user posted image , dobila sem slikico, plodek je velik 13,8 mm, pdp ostaja 8.11., naslednji pregled imam 19. 4., komaj čakam. G pravi, da bodo takrat vidne že rokice in nogice. Zredila se nisem nič, sem pa še vedno ful napihnjena, slabosti so tudi še prisotne ampak v manjšem obsegu kot prejšnji teden. Kri in vodo bom pa dala na naslednjem pregledu. Aja po uz sem noseča 6t4d. To je to, pozdravček vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 572
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 17:09:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emma83)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
22.3.2010 17:15:16   
pildek
Srečnice, ki ste svoje bejbije že videle user posted image . Jaz bi lahko imela pregled v četrek popoldan  - a kaj ko imajo takrat naše pupe nastop za materinski dan. Tako mi je prestavila na ponedeljek. Uf, težka bo ta za čakanje. Ampak večjima ne morem ukrast veselja in ne it na nastop, ko se že cel mesec veselita in na skrivaj vadita v svojih sobah user posted image . No, pa še en teden, čeprav bom takrat na sredini šestega tedna in je vprašanje, kaj bo za videt.
Katere tablete s folno jeste? Jaz jem Elevit, pa mi kar meša prebavo. Malo me je zaskrbelo, ker ima blazne količine vitaminov, predvsem železa, za katerega Pušenjak pravi, da se ga absorbira le 1% - zakaj potem utrujati prebavo?? PO drugi strani pa ima veliko količino folne, in me malo skrbi jo zmanjšati konec 5. tedna, ko postane najbolj pomembna.
Uf, že spet kompliciram. A kaj ko so otroci najpomembnejši in bi tako rada, da bi naredila vse ne samo prav, ampak najbolje.

Crkljajte svoje bušije ...

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 17:52:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pildek)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?