|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
4.8.2010 19:40:34   
phelps
Dober dan pupe, evo mene iz morja user posted image

Pajacki z ušesi - jaz sem tudi čisto nora na te, v NKD sem videla eno jopico, ampak je bila št. 50 zato je nisem kupila... Bom počakala z oblačilci do jeseni, takrat pa tudi jaz kaj takega nabavim user posted image

Posteljnina, midva sva se ustavila v YISK, mislim, da je občinarka enkrat omenila to in imajo kvaliteten povštrček in kovtrček po normalnih cenah (okoli 30 - 40 eur), posteljnina je pa trenutno v akciji in to celo flanela, ki bo odlična za hladne zimske dni. Dimenzije so 130_x_90. Verjetno bova kupila kar to. Sem pa presenečena nad komentarji glede vonja posteljnine Galeb user posted image Je katera že naročila? Jaz bi za zibelko, pa me je tole sedaj malo zmedlo user posted image

Morje je bilo super, veliko gibanja, dolgi sprehodi, raziskovanja, user posted image , papanja, smeha, dobre volje, energije, spaaaanjaaaa, skratka lep dopust. V primerjavi s prejšnjimi je razlika le to, da sem namesto cuba libre in štiklov prakticirala Tevice in Orangino user posted image , za dete je treba potrpeti... Žal sem pridobila 1,5 kg user posted image , hrana in predvsem sladice so bile odlične (se pozna, če se 6 mesecev izogibaš sladkorju, potem se pa malo spustiš z vajeti), kljub temu, da sva vsak dan prehodila kar nekaj kilometrov... Sedaj pa nazaj na moj vsakdanji jedilnik. Moj je rekel, da sem prava atrakcija s trebuščkom (vsi ga že opazijo), ampak sva kasneje ugotovila, da je veliko nosečnic in majhnih otrok. Jasno, da sva pokomentirala celoten vozni park vozičkov, moj presenetljivo dobro že obvlada user posted image , Quinny prepozna že na 100 m user posted image .

Med dopustom sem dobila vabilo za nadaljevanje šole za starše, ki bo namenjena pripravam na porod in negi dojenčka user posted image

Pravite, da imate že dovolj nakupov in raziskovanja, mi2 greva pa sedaj v akcijo, ker imava oba dopust (moj je postal malo nervozen, ker nimava še nič). V naslednjih dneh greva naročit voziček in v Ikeo. Komaj čakam user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 4.8.2010 19:47:16 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
4.8.2010 19:40:41   
obcinarka
pj, pa veš da sm tud jaz gledala to posteljnino na galebu.. mogoč res deluje bolj trdo... ampak zdej sm pa mal zmedena, da ima vonj... ufff, upam da bo kak komentar padel... jah se strinjam, jaz sm v BC vidla za 130 eur, pa mi je prehuda, res.... sm kar racionalen tip človeka, in iznajdljiv, zatooooooooooooooo... ta katja in alen pa mislim da delajo bolj kot ne dopoldne??--aveste kaj več o tej posteljnini?? 

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
4.8.2010 19:41:06   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Ljubljana .... 14:10 user posted image ...bom obe vidla, ker bom ziher tam kaj prej user posted image .

Za jest...hm...jst bi zdle kak fajni marmeladni rogljiček, sam vem, da eden ne bi bil dovolj user posted image .

Simonmojca pol pa le čimprej izkoristi.

jaz sem danes kr 2, kulk je pasal

ja ljudje pa res znajo zatežit - men to ni blo nikol jasno zakaj imajo tak užitk silit v dojenčke. Jst sem bla bolj šrf mama - sm jih po vrsti stran nagnala, na roke ga pa nikol nisem glih rada dajala - so lahk sam od daleč v košaro gledal. Ven sem pa šla z malim po 14 dneh - je bil tko lep julij, pa voziček s košaro. Pri naših bo bolj problem, po mojem prej kot po enem mesecu ne bo vozičkanja...

super slike - 3D - jst tud mojga prepričujem, zdej ko vemo za pocen varianto, sam ne vem če bo poratal - se mu zdi da ne bomo nč novega videl - no bomo jutri tole z G predebatirala pa se pol odločim.

cotke so pa tud men najboljše take z uhli in podobno

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
4.8.2010 19:57:17   
Bela01
Kilogrami: Prebiram malo vašeposte in vidim da sem edina, ki je pridobila že kar +9kg :P. Sicer sem 177cm velika in imam sedaj 79kg, ampak očitno se bo treba kar fejst bremzat, ker te kilce sem pridobila v zadnjih dveh in pol mesecih :P. No, upam da bo to šlo potem lepo dol :).

Prenosna posteljica: Po trgovinah iščem prenosno posteljico z nastavljivim dnom. Ali mogoče katera ve v kateri trgovini bi jo lahko tu v okolici mb dobila?

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
4.8.2010 20:28:33   
škorpijonček_
Bela...v Rutarju sem ravno danes gledla reklamo...za 35€ imajo rdečo Esprit prenosno posteljico...morda so tudi druge barve.

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
4.8.2010 20:41:49   
majabar
ljubljana, hvala za informacijo. To vnetje je res ze grozno, 2 meseca neprestano! Moji so mi poslali paket iz Slovenije pred enim mesecem in ga se ni. Ce mi posljejo Canesten zdaj, bom verjetno prej rodila:).
aleksa, pikizenc, vidita, vsak drugace rece. Tezko je biti pameten.
lottyka, ja, bom vprasala novega ginekologa.
aleunam, cudoviti slikici!! Ja, pa tale s pizzo tudi;).
tejci, tudi tvoja slikica je prekrasna!
Z veseljem povem, da sem danes dobila zavarovanje!!user posted image  Cez par minut poklicem za naslednji pregled:).

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
4.8.2010 21:09:03   
emma83
Bom za posteljnino odprla temo pa bomo videle kaj pravijo. Katja in Alen pa res delajo samo do 4-ih popoldne.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
4.8.2010 21:44:23   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: majabar
dobila zavarovanje!!user posted image  Cez par minut poklicem za naslednji pregled:).

Ja kje pa še delajo ob desetih zvečer? user posted image user posted image user posted image  Hec. Super za urejeno zavarovanje. user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
4.8.2010 22:29:30   
Hator
mi imamo od galeba za košek in smo zelo zadovoljni, tako da me neg komentarji zelo čudijo

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
4.8.2010 22:34:27   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: Bela01

Kilogrami: Prebiram malo vašeposte in vidim da sem edina, ki je pridobila že kar +9kg :P. Sicer sem 177cm velika in imam sedaj 79kg, ampak očitno se bo treba kar fejst bremzat, ker te kilce sem pridobila v zadnjih dveh in pol mesecih :P. No, upam da bo to šlo potem lepo dol :).

Prenosna posteljica: Po trgovinah iščem prenosno posteljico z nastavljivim dnom. Ali mogoče katera ve v kateri trgovini bi jo lahko tu v okolici mb dobila?

jaz imam že +9 kg, velika sem 176 cm
v 1, nosečnosti sem dobila +15kg, izgubila pa jih -16kg

prenos. posteljica-graco-baby center, ok. 160 eur, ima pa tudi strehico z igračkai, previjalno mizo in odlagalne police, pa še razne melodije in lučko; nam kar dobro služi

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
5.8.2010 6:14:21   
simonmojca
jutro user posted image

samo toliko da vam aželim prijetno jutro in delovni dan user posted image , no še danes delam jutri sem pa frej pa kontrola JUPiiiii user posted image  user posted image  user posted image

Izvolite user posted image jaz grem pa še za nas v službi skuhat user posted image

user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
5.8.2010 7:00:28   
malajka84
Jutro punce...samo tolko d ana hitro malo pozdravim, neki uprašam pol pa letim...gremo s staro mamo po nabavi...to bo neki, čeprov je v naših koncih bl mal trgovin....traja to z njo k bi šla do Portoroža pa pol še v Mb...uglavnem bo pestro...na konc tk nč ne kup..sam d ona gleda pa čveka z vsako drugo:) No nej ma veselje a ne:)

Vprašanje....hmm s tem 3D ste me čist.....tk d čezdali bl tuhtam d bi šla,..sam k pojma nimam kje blizu bi kej blo u Zagorju je, pa je baje 80€, tolk pč jst ne dam, se mi zdi preveč.
A mogoče kera ve, če v Litiji delajo tud 3d(Kežarjeva)???

Šla bi šla, ampak tam do 60€, več ne...Kapesanta ti si iz teh koncev, kej veš? Kakšna pocen varianta, al je sam u LJ res akcija:) hehe

Aja še to..učer sm mela obisk..2 tedna starega frajerja, kok je to neki lušnga....prou res komi že čakam november....kooomi...:)

No mejte se lepo...mama že trka na vrata...jupi-ne.

papa

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
5.8.2010 7:34:15   
nadinne
Jutro babe user posted image

simonmojca, jao kake lušte delaš s takimi slikicami user posted image  Sicer sem že zdavnaj zajtrkovala, ob 5.30, ampak sem spet lačna user posted image

Jaz sem pa včeraj končno dočakala svojo banjico in previjalno Brevi...ekstra pošiljka samo za naju iz Italije user posted image  Sva jo že zmontirala na banjo (pa tudi že dala dol) in je SUPER. Sem jo morala najnižje namontirat, ker se da ful visoko nastavit in komaj čez vidim če dam čisto gor user posted image  Tak da upam da bo dobro služila svojemu namenu. Sej sem jo poslikala z mobijem, samo moram še na računalnik dat popoldne...kako pa nalepiš slikico z mobija tu gor?
Tak da jaz imam vglavnem že čisto vso opremo za bebico...samo še cunjice pregledam in dokupim pa potem razne drobnarije user posted image  Počasi bo.

Madonca s tem 3D UZ ste tudi mene čisto okužile...se ne morem in ne morem odločit...sploh ker nočem za spol vedet. No bom vidla kaj bo še moj user posted image  rekel. Vsem ki ste mele preglede včeraj...čestitke za super slikice...res so zelo lepe user posted image

A še katera komaj čaka petek? Še dobro da je to že jutri user posted image  Jaz bom pomoje ves vikend prespala user posted image  Že nekaj časa manj spim...wc na vsake 2 uri, danes me je pa še mora o službi tlačila user posted image  

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
5.8.2010 8:16:44   
nejka000
Jutro babnice!

joj kake lepe slikce, kaki luskani bebiji.

kile eh punce ne se sekirat. še nobena ni na tolk plusa k sem bla jaz v prvo, pa sem vse dol spravla, tak da zej pa bomo teh par kilc pol tud zgubile. po porodu pa če dojiš gre kr hitr dol. Jaz sem zaj na 76kg pa sem velka 175cm, nočem pa niti pomislit kolk sem mela prvič v tem času.

PDP ker je blo že tolk vprašanj pa zgleda da še ni vsem jasno, evo jaz vam poročam iz prveroke, ker sem tud sama malo pozabla zej pa sem kr vprašala G pana socialni. PDP mate vpisane v materinski. Na tretji strani mislim da piše PDP zraven vam je G napisala datum predvidenega poroda, pol pa če vam ga je popravljala je pod tem popravljeni PDP. PDP se popravlja v kolikor je pri UZ odstopanje od prvotnega PDP po cca en teden, al še se S/F (torej rast maternice) ne ujema z prvotnim PDP. PDP  vam popravi vaša G v kolikorje to potrebno. ČE se vam na 3D al pa morfologiji drugi G rekli da je odstopanje par dni to ni nič, ker prvotnega PDP ni možno zračunat na točno en dan, zaradi menstrualnih ciklov. PDP pomeni da se rok giblje okorg tega dneva +/-3 dni. Lahk da pa boste rodile dost prej al pa dost kasnej.
Kdaj boste šle na porodiško pa je izi. Pogledaš v materinsko kdaj je vpisan PDP (ker ta datum se bo upošteval, in noben drug), odbiješ en mesec inprišteješ 3 dni. Jaz mam PDP vpisan 7,11. porodniškonastopim 10.10. Tako mam že določen datum  porodniške, ker sem do takrat v bolniški.
paketi, papirologija.... 60 dni pred predvidenim PDP (v mojem primeru 9.9.) in najkasneje 30 dni pred PDP (v mojem primeru 8.9) je zadnji rok za oddajo dokumentacije oz. vloge za porodniški dopust in nadomestilo na pristojnem CSD. Ponavadi zahtevajo potrdilo od G ki ti ga izda ginekologinja (to bo zaj konc avgusta-začetek septembra), nekateri pa zahtevajo le fotokopijo iz materinske. Pri nas ziher morešmet potrdilo.
Kar se tiče zavitka, očetovskega dopusta,... je  postopek isti z razliko da lahko to uveljavljaš še po rojstvu otroka.
Upam da semkateri pomagala z info.

oprema jaz sem žđe obupala nad brsaknejm po trgovinah, netu,... enostavno se mi več ne ljubi. Sicer kar se oblekic tiče imam skoraj vse in kupim sam še tisto kar bo nujno. Posteljco in jogi imam še od prvega navihančka. Zaj je treba sam še vozek pa avtosedež in sem rekla da ga ne grem niti gledat. Mojmu sem rekla kajbi rada, in naj on najde pa kupi. Jaz sem obupala nad tem. Upam da se bo pametno odločil.

zaj pa grem še malo za nazaj prebrt, da vidim če sem kaj spustila. berem vas že eno uro pa kofetkam zravn. Ste v dveh dneh načvekale...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
5.8.2010 8:20:16   
nov2010
Dobro jutro luštne user posted image !

Jupi jupi še malo pa bo dopust! Še jutri potrpimo v službici potlej pa 14 dni na off. Komaj čakam v soboto šibava najprej za 10 dni na Rab, potlej pa še malo k nam na vikend v Prekmurje. To bomo užival 100 na urouser posted image !

Aleunam -  mal podatkov za na seznam. Naslednji pregled imam 25.8. in takrat začnemo tudi z MŠ.

Ljubljana- škoda ker si tole res ugodno varianto za 3D sporočila šele ta teden, namreč prejšnji teden sem se jaz naročila za 23.8. v Postojni in bova dala 80 evrčkov. Ah kaj čmo bomo pa kje drugje pršparal

Oblekce za iz porodnišnice - včeraj sem se malo potikala po trgovinah in pri nas v Kranju v C&A zasledila ful lepe plišaste komlpetke. take z raznimi ušeski k ste pisale in pa tudi take lepe navadne z bodiji in pa jopicami v res unih tamalih številkah od 56-64. Pa še cena teh je full ugodna okol 8-10€. Tko če mate možnost it v kakšen C&A kar pejte pogledat. Pa tudi spalne vreče so zlo ugodne, sm zasledila eno tako luštno z levčkom za 25€. Imajo pa tudi že une zimske pajacke, k jih bomo me gotov rable. Saj bomo gotov če ne bo preveč snega v decembru in janurju tud že vozičkali.

No tolk mal z moje strani. Ste pa res pridne k tolk velik pišete. Drugač preberem vse edino časa za pisanje mi zmanjkuje. Bom pa potlej od konca septembra malo bolj aktivna ko bomo že doma. Saj imam še namreč kar nekaj dopusta za pokurit.

Uživajte še naprej in se vam javinm tudi kaj z morja, saj bom imela laptopa s seboj in tudi dostop do interneta imam omogočen.

Zdej pa pejmo še mal nazaj delat, da bomo lahko jutri čim prej zaklučli

PA PA!!!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
5.8.2010 8:21:45   
nejka000
joooooj pišem ko kura. se opravičujem ampak ne da se mi popravljat, še malo spim zravn.

pr PDP sem pozabla prej dopisat da tisti k ste S.P., d.o.o. al podobno morte obvsetit o porodniški še davčno, drgač ne bo dinarčkov.

no pa lep dan (malo oblačen ampak sej bo)user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
5.8.2010 9:41:17   
emma83
Meni tudi paše takšen dan samo pri nas se bo izgleda orng uscalo vsak čas.

Dve mamici sta se javili za tisto posteljnino in pravita, da je v redu, jaz jo bom po moje kar naročila, pa še posteljico in previjalno zraven. Sem pa imela v mislih tole in tole. Potem sem pa še malo pregledovala kaj imajo in bi kar tale kokon imela za prvih nekaj mesecev. Meni je ful všeč.

Vprašanje za tiste, ki nosite kompresijske nogavice: kje ste jih kupile? A v Sanolaborju? Jaz si jih moram tudi nabaviti, ker nenormalno zatekam pa še krčne žile so se počasi pojavile. Na netu sem najdla ene pa stanejo 30€, sej verjetno so tudi v trgovini toliko a ne?

< Sporočilo je popravil emma83 -- 5.8.2010 9:48:19 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
5.8.2010 9:45:53   
aleunam
Dan! user posted image

Je že mali petek. user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
5.8.2010 9:49:55   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Meni tudi paše takšen dan samo pri nas se bo izgleda orng uscalo vsak čas.

Dve mamici sta se javili za tisto posteljnino in pravita, da je v redu, jaz jo bom po moje kar naročila, pa še posteljico in previjalno zraven. Sem pa imela v mislih tole in tole. Potem sem pa še malo pregledovala kaj imajo in bi kar tale kokon imela za prvih nekaj mesecev. Meni je ful všeč.

Vprašanje za tiste, ki nosite kompresijske nogavice: kje ste jih kupile? A v Sanolaborju? Jaz si jih moram tudi nabaviti, ker nenormalno zatekam pa še krčne žile so se počasi pojavile. Na netu sem najdla ene pa stanejo 30€, sej verjetno so tudi v trgovini toliko a ne?

jaz sem jih kupla v lekarni za 24€ in pomagajo

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
5.8.2010 10:09:08   
Soncchhek
Jutrooooooooo
nekako tako...sem rabila uro in pol prebujanja po svetli noči....nikakor nisem mogla spati....100krat se obrnem desno pa levo pa.....pol si pregrinjalo zalagam med noge ker mi ne paše da se mi noge stikajo pa....eh....user posted image moram it tuid jaz v ponedeljek čekirat v Lidl to blazinco za spanje na boku.... Še sreča da moj ful trdno spi, pa ga ne moti moje premetavanje ...
Pa še bebica brca čist dol no....se mi zdi da točno po mehurju...jaz ne vem a ima nogice dol al kaj...očitno ja... potem končno zaspim...čekiram uro...me zbudijo take brce....bebica na polno v muvinguuser posted image ...že zdj ponočuje !!!

Simonmojca, mnjami fruštik....ampak če bi ga jaz pojedla, bi šel moj cuker v višaveuser posted image .
emma83, a ni tale kokon ful neprraktičen za spanje dojenčka....saj mora spat na boku a ne...oz. s tem ga moraš ful založit....jaz bom nabavila tisto blazino za spanje, da je lepo fiksiran....pokrit pa itaq z odejico....vsaj prve 2 mesece...potem pa vreča...nekaj takega.

A še katera občuti to raztezanje kože? jaz se lepo namažem vsak večer po tuširanju z mojimi žaubami....zjutraj se mi ne da.....pa čist spodnji del trebuha...tam nad hribčkom oz. nad rožico, prav občutim, ko se mažem....kako rahlo boli koža... in zvečer imam trebuh ful napet...Pa še vedno mi občasno prav fajn na mehur pritiska... Pregled pri G imam čez 10 dni... no če mi ne bo delala Uz...tudi jaz razmišljam o 3d....

lep dan !

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 5.8.2010 10:10:05 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
5.8.2010 10:12:52   
phelps
Dobro jutro!

Sem se naspala, še malo afterspanca po zajtrku user posted image . Pošteno povedano mi nič ne paše natepavat kosmičev, zato se moram na en drug način pocrkljat user posted image Ni ga čez dopustniško poležavanje in opazovanje moje male Phelps kako brca, brcike so postale počasnejše a močnejše, sedaj se mi delajo 3 cm bule iz trebuha user posted image Give me five user posted image

Hator in Emma83, jaz sem se tudi kar odločila, da bom tvegala in naročila posteljnino za zibelko pri Galebu user posted image . Za vse, ki oklevate pa poročam čez nekaj dni ko je prejmem kako in kaj. Upam na najboljše.

Punce, bodite v cvetju, jaz sem danes tako dobro razpoložena, da me bo kar razneslo user posted image . Prosti dnevi delajo svoje. Dopoldan bom oprala perilo in pospravila, popoldne pa bo namenjeno samo in izključno ženskemu čveku in kavicam, komaj čakam user posted image

Sonček, mene koža na trebuhu le srbi. Otrdevanje pa čutim že nekaj časa, predvsem takrat ko sem utrujena ali ko me kaj razburi. Brala, da je to normalno, telo se pripravlja na porod.

< Sporočilo je popravil phelps -- 5.8.2010 10:16:54 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
5.8.2010 10:52:37   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

emma83, a ni tale kokon ful neprraktičen za spanje dojenčka....saj mora spat na boku a ne...oz. s tem ga moraš ful založit....jaz bom nabavila tisto blazino za spanje, da je lepo fiksiran....pokrit pa itaq z odejico....vsaj prve 2 mesece...potem pa vreča...nekaj takega.

Bi se kar strinjala, sploh pa se mi zdi lažje, če ima odejico, da ga ne daješ vsakič not in ven, itak se na začetku ne premikajo tok, da bi se odkrival.

Jaz se zaenkrat tud samo enkrat na dan mažem, zvečer, če bo kriza bomo uvedli še zjutraj.

A je še kero začel vse skupaj zdej gor pritiskat, ne sicer še v rebra, ampak tko okol žličke, pa tm kjer se trebuh konča in mi je guba ratala tud buba user posted image

Drugače pa ... smo že na dvomestni cifri user posted image  še 99 dni ... 

< Sporočilo je popravil pikizenc -- 5.8.2010 10:53:24 >

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
5.8.2010 11:32:45   
nadinne
Uf pikazenc...jaz bom še kar nekaj časa na tromestni cifri...še 108 dni to go user posted image  

Jaz se že počasi počutim kot kak vesolc...vse imate neke trebuhe, pa otrdevajo vam, pa razteguje kožo itd. A sem jaz sploh noseča? Nimam trebuha, nič se nisem zredila, apetit normalen, koža nič ne poka niti srbi niti nič...sploh ne vem da sem noseča...user posted image  na to me spomni edino kaka brca user posted image  Me že malo skrbi da ni kaj narobe...a sploh raste kot mora? user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
5.8.2010 11:38:22   
lottyka
Dobro jutro,

Jaz se pa danes grešim in pijem kavico, kok paše.

emma res sem jaz kupila posteljnino v Katja & Alen. Cena je bila 33 EUR. Urnik kdaj delajo je pa res čuden, samo dopoldne, ampak je ceneje kot v trgovini. Moram reči da vonj ima po novem in nimam občutka da bi kaj smrdela. Kar se tiče mehkobe, pa na otip ni tako mehka kot npr. flanela ampak pač kot vsaka bombažna posteljnina. Itak ko opereš postane bolj mehka, kot vsaka posteljnina. Prala je pa še nisem, ker nima smisla. Lahko jo pa dam, če katero kaj zanima. Itak bo vsaj 2x oprana preden jo dam gor na posteljico.

nakupovanje - jaz sem pa spet dobila mal zagona. Sem rekla včraj pol, da se grem kar mal v BTC sprehajat in sem šla v City Park in domov prinesla ene čeveljčke (kot Uggice), pa 2 nogavičke, pa še ene bele copatke in dekico. Sem pa vidla še v živo tvoje hlačke in kompletek zori in sta res lepa.
škorpijonček, ljubljana super za tako lepe preglede. Komaj čakam sedaj sredo user posted image .

majabar super za zavarovanje user posted image .

Raztezanje kože - jaz je še ne čutim, res pa je da se na veliko mažem. Tudi čez dan si mal namažem, če se spomnim.

Boleča medenica in trtica - A ima še katera to? Zdej že lep čas ponoči sploh ne morem spat, ker se zbujam v bolečinah, prav kosti me bolijo. Boki (predvidevam da medenica) in pa trtica in tako nenormalno, da bi kar user posted image če bi kaj pomagalo. Ko vstanem moram parv razgibat, da sploh lahko normalno hodim. Ne bi rada zganjala kakšno paniko brezveze ampak a je to normalno? A se že mogoče kosti premikajo? A ima še katera to?

Zdej pa na masažo, komaj čakam.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
5.8.2010 11:42:22   
aleksa83
Pozdravljene moje drage damice user posted image

Ena je spraševala po velikosti otroških oblačil:

- 50:so zelo majhna številka, ki otroku ob rojstvum ii tehta 4 kg ne bo nikoli prav
- 56: kratek čas uporabe
- 62: to številko začnemo kupovati in dojenčku na začetku zavihamo rokavčke
- 68: za 3-4 mesece
- 74 od pol leta naprej

Upam, da bo kaj pomagalo.user posted image

jaz sem tudi taka cela neka okorna postala, uf, se mi zdi, da imam vedno večji trebuh:)

jza še druga nisem kupila kot voziček in dva bodija, enega s kartkimi rokavi in enega z dolgimi, pri plači, pa bom mogla iti malo v akcijo.
En bodi še mi je extra všeč, ima gor znak od supermana in spodaj pod znakom piše super babyuser posted image . Mi je tajo srčkano. Drugče pa mi je Twity svetovna na teh bodijih, a kaj naj ko nočem vedeti spola, če pa bo mogoče fantek, pa to ne bo preveč primerno,...

Bom potem poslikala in vržem gor slikici user posted image

Moj je priden, travo kosi, moram mu nekaj za piti nest,...
Pozdravček

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?