phelps
|
Dober dan pupe, evo mene iz morja Pajacki z ušesi - jaz sem tudi čisto nora na te, v NKD sem videla eno jopico, ampak je bila št. 50 zato je nisem kupila... Bom počakala z oblačilci do jeseni, takrat pa tudi jaz kaj takega nabavim Posteljnina, midva sva se ustavila v YISK, mislim, da je občinarka enkrat omenila to in imajo kvaliteten povštrček in kovtrček po normalnih cenah (okoli 30 - 40 eur), posteljnina je pa trenutno v akciji in to celo flanela, ki bo odlična za hladne zimske dni. Dimenzije so 130_x_90. Verjetno bova kupila kar to. Sem pa presenečena nad komentarji glede vonja posteljnine Galeb Je katera že naročila? Jaz bi za zibelko, pa me je tole sedaj malo zmedlo Morje je bilo super, veliko gibanja, dolgi sprehodi, raziskovanja, , papanja, smeha, dobre volje, energije, spaaaanjaaaa, skratka lep dopust. V primerjavi s prejšnjimi je razlika le to, da sem namesto cuba libre in štiklov prakticirala Tevice in Orangino , za dete je treba potrpeti... Žal sem pridobila 1,5 kg , hrana in predvsem sladice so bile odlične (se pozna, če se 6 mesecev izogibaš sladkorju, potem se pa malo spustiš z vajeti), kljub temu, da sva vsak dan prehodila kar nekaj kilometrov... Sedaj pa nazaj na moj vsakdanji jedilnik. Moj je rekel, da sem prava atrakcija s trebuščkom (vsi ga že opazijo), ampak sva kasneje ugotovila, da je veliko nosečnic in majhnih otrok. Jasno, da sva pokomentirala celoten vozni park vozičkov, moj presenetljivo dobro že obvlada , Quinny prepozna že na 100 m . Med dopustom sem dobila vabilo za nadaljevanje šole za starše, ki bo namenjena pripravam na porod in negi dojenčka Pravite, da imate že dovolj nakupov in raziskovanja, mi2 greva pa sedaj v akcijo, ker imava oba dopust (moj je postal malo nervozen, ker nimava še nič). V naslednjih dneh greva naročit voziček in v Ikeo. Komaj čakam
< Sporočilo je popravil phelps -- 4.8.2010 19:47:16 >