Renesme**
|
jutro No jaz sem tudi danes že zgodnja- že od 5ih naokoli bluzim ...včeraj nisem prišla več do čarunalnika, pa nadaljujmo zdaj sprehodi- tisto jesen ko sem jaz rodila (9.10.2006) je bila ful lepa zima, praktično nič snega, topla....sva bili skoz zunaj in na sprehodu, upam na isto letos, zato smo pa tudi kupili košaro za na voziček- komaj, so bile samo še 3 v SLO v solo verziji- brez podvozja .... No vglavnem, če ne bo preveč snega je treba kar ven, drugače pa vsaj fajn zavit in v naročju za par minut okoli hiše, bloka... Prvič sem šla jaz sama z njo ven pozno, mislim, da pri cca. 3 tednih, jo je pa prej moja mami vozila po ca.14dneh. Jaz je nisem mogla, ker sem bila na antibiotikih z vročino, šivi so se mi vneli, maternica se mi ni krčila in sem dobila vnetje maternice....že iz tega lahko sklepaš- lottyka- da mene 1 mesec niso nikjer videli , pa če povem čisto po pravici, so mi bili še vsi obiski odveč , sploh smrkavi otroci (če imaš enega že doma, vredu, temu se ne moreš izognit, ampak da bi pa otroka namerno izpostavljala pa ne- sem že preveč zgodb slišala kako so po 1 mesecu končali na intenzivni zaradi pljučnic, bronhitisov....) Tudi meni gredo kar kocine pokonci, ko vidim v nakupovalnih središčih praktično novorojenčke....pa sej tist mesec pa že doma potrpiš.... Se strinjam, da je lepo videti mlado mamico, 1 teden po porodu kako "prekipeva" od energije in se že na veliko okoli sprehaja.....ampak tistih 6 tednov po porodu ni brez razloga....drugače pa vsaka naredi tako kot se ji zdi najboljše za otroka. Mi smo šli prvič na obisk, da niso drugi k nam prišli, šele po 2 mesecih....sicer pa mi, poleg mojih težav, tudi spali nismo cele noči, tako da komu se pa ljubi okoli hodit otroka kazat, če ga hočejo videt bodo že na obisk prišli oprema- včeraj sva kupila kot rečeno košaro in naročila posteljico, pa grelnik za stekleničke sem kupila (to pač vem da bom potrebovala-nažalost, če pa ne pa mi ne bo žal tega denarja , bom z veseljem samo dojila ), pa normalno nisem mogla mimo H&M - kaj črni črtasti bodiji, kaj pa če imaš fantka in bi rad da na bodyu piše I love mum v kmpletu pa je bel body z rdečimi srčki Pol sem šla pa mal klet premetat in sem privlekla gor cunjice....mislim, da imamo kar dovolj za prve 4 mesece , pol naprej bo pa bolj kriza ker so že bolj punčkaste stvari- no upam da od svakinje kaj dobim ko ima lanskega novembrčka- sam nič se še ni spomnila Sicer pa, če mene vprašate,rabimo še ful stvari, če moža, pa da že vse imamo, sej plenice pa lahko tudi on potem kupi - dedci, da bi jim vrat zavil, jaz z njim sploh noče po trgovinah hodit, ker me zmeraj v slabo voljo spravi, on bi šel vsak teden po 1 stvar- pa men se ne da....ma sej še 1 mesec, potem bo pa treba in ne bo imel več izgovora Pa zdajle je ful bogi, ker sem pred njim vstala, vedno on prej vstane in gre lepo na računalnik....,zdaj se pa nima kam dat
< Sporočilo je popravil Renesme** -- 6.8.2010 7:11:33 >
|