|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
10.3.2010 19:16:27   
emma83
Oj punce,

jaz sem pa tako utrujena zdaj 2 dni, zjutraj bi kar spala in spala, pa sej bo boljše. To vreme je čista groza, HB da ne živim na primorskem.

Kar se tiče izcedka, meni se je danes nekaj malega pojavilo, drugače pa nič. Komaj čakam pregled, kje je še 22.3. Sem pa iz same nejevere v nosečnost šla še enkrat delat test in je bilo spet user posted image , tko da juhu, se počasi privajam na misel, da bom mamica. Tiste, ki še nimate otrok, a vas je kaj strah kako bomo sfolgale? Mene je, pa otrok sploh še ni na svetu. Ampak je treba pozitivno razmišljat a ne?

big mamma tebi pa en velik user posted image , pa upam, da bo vse v redu.

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 276
10.3.2010 19:21:56   
malajka84
Ma jst bom zdej uporabila to kremo pa da vidmo kaj bo, če ne pa mi bo že 22. na pregledu dala kejmočnejšega kot je tud sama rekla. Rekla pa je da glivice nasplošno tud niso nevarne za dojenčka, edin kar je so zelo neprijetne....

PA bo že, ne bomo jamrali.:)

Se nas pa res veliko nabira:) SUPER!!!user posted image user posted image

emma83..midve mava pa isti dan pregled, bomo lahk skp odštevale dneve:) hehe...

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 277
10.3.2010 19:42:40   
teycika
IZVIRNO SPOROČILO: Tory78

user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

xx.11.2010
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.3.10, Prlekija
            - lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , 18.3.10
            - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , 23.3.10, Ljubljana
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , 18.3.10
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted imageŠtajerska 
             - blodinka, 21, 
1user posted image , 0user posted image17.3.10

3.11.10
- big mamma, 36, 7user posted image5user posted image23.3.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image0user posted image7.4.10, Štajerska

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image1user posted image6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image18.3.10
             - phelps, 29, 1user posted image0user posted image15.3.10, Dolenjska 

7.11.10
8.11.10
  - 4mybaby, 33, 1user posted image  , 0user posted image   ,18.3.10, Ljubljana
- emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , 22.3.10, Ljubljana
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,   20.4.10,
Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , 12.4.10 
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image

12.11.10
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.3.10, Zasavje 

13.11.10
14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , 6.4.10, okolica Ljubljane

15.11.10
- Anonimna user posted image  , 2user posted image  ,1user posted image
- Norvežanka

16.11.10
17.11.10
18.11.10
19.11.10
20.11.10
21.11.10
22.11.10
23.11.10
24.11.10
25.11.10
26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 278
10.3.2010 21:05:07   
pikizenc
Bostina jaz za glivice ponavadi kupim kar Canesten, ker se mi je pa to že itak tok ponavljalo, sem si kupila še eno intimno milo. Kaj pa vem, mogoče je zdej malo boljše.

Drugače pa jaz še nič ne skrbim kako bom sfolgala, ne vem, mogoče je še prezgodaj. Jaz šele počasi dojemam, da je to to. Ampak dokler ne vidim vsega skupaj na UZ, ne vem če mi bo potegnilo. Sploh glede na to, da skoraj nimam znakov. A je še kakšna taka, večinoma mislim, da kar pravite, da vam je že slabo? Mene samo malo zgaga peče včasih, pa joške mam občutljive. To je pa zaenkrat to ... Včasih se kar mal zamislim, da bi moglo še kej več bit.

Ja sej vem, tiste, ki vam je slabo, bi takoj z mano zamenjale. Madona nč ni prou, a ne? user posted image

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 279
10.3.2010 21:18:36   
majabar
Meni je občasno slabo, danes morda celo manj kot prejšnje dni. Vsake toliko me zbode v spodnjem delu trebuha in prsi imam napete, na splošno se pa ne počutim zelo noseče:). Bruham ne, tečna nisem, apetita nimam povečanega. Malo že razmišljam, kako bo vse skupaj čez 8 mesecev. Ampak, kot pikizenc, dokler opravim nekaj pregledov (vsaj nuhalno), mi vse skupaj še ni oprejemljivo, nekako še ne verjamem, da je res:).

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 280
10.3.2010 22:11:01   
mladika
nosečkice.če lahka en nasvetek vam dam glede slabosti,za tiste ki je zlo hudo,pa tut za tiste ki ni:

ingverjev čaj pomaga,če ga pijete po požirkih,pa tudi žlička limoninega soka v pol kozarca vode,to pit po požirkih!!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.3.2010 7:42:26   
teycika
Meni v 5 tednu tudi ni še slabo, samo prsa me ful bolijo, pa v službi sem kmalu utrujena.
Malo me skrbi, ker sem danes zjutraj opazila rjav izcedek ko sem obrisala. Upam, da se mi ne bo več pojavil. Ima še katera rjave izcedke?

< Sporočilo je popravil teycika -- 11.3.2010 7:43:51 >

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 282
11.3.2010 8:16:28   
phelps
Dobro jutro!

Imam "samo" rumen izcedek, gre pa verjetno za kakšno vnetje. Ni še hudo, bo pa potrebno to odpravit, ker je neprijetno (včasih me malo srbi in skeli). Ne vem, kako to, da glih sedajuser posted image Pa nikoli prej nič.

Glede priprav na dojenčka in kako bo po novembru. Ja, jaz včasih pomislim, da bo precej težje (do štirih sem v službi, ob polpetih pridem domov, nič več sproščenih kavic ko veš, da je celo popoldne tvoje, da te nihče ne potrebuje oz. ni nihče odvisen od tebe, nekaj let ne bo konkretnih potovanj... ...), ampak nekako vem, da bom zmogla, ker imam zanesljivo pomoč od mojega vse ostale družine. Do sedaj sem se res lahko zanesla na user posted image in upam, da tako ostane (že trkam) user posted image Bolj kot to, da ne bi zmogla, pa razmišljam o tem, kako v teh časih vzgojit eno normalno bitje, kje je meja pri razvajanju in materializmu. Ne bi mu rada nudila najmanj, ampak tudi obilica vsega ni dobra...
Kakorkoli, čutim, da sem pripravljena in to je najbolj pomembno.

Včeraj sem pomotoma za kako uro zaspala na trebuhu. Po spanju je bil občutek v prsih, kot bi me nekdo močno udaril po njih. Res imam nabrekle, bradavice so pa ogromne.

Punce, bodite v rožicah, še dva dni in bo vikeeeeennnddddd user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.3.2010 9:06:38   
Anonimen
Pozdravljene!

Tudi jaz moram reči, da še nimam nekih znakov.
Bolijo je prsi in špika me v trebuhu. Ne vem kako bi opisala ... rahlo zarezuje. Sicer so me pa prsi bolele tudi pred M.

Sem pa še vedno prav zmedena. Še enega user posted image  sva si želela. Šla sva na varianto, ko bo bo ... :) No in je uspelo in sva zelo vesela. Seveda pa imam kar velik strah, saj je to že moja 4 nosečnost. Prva se je končala z IMN, druga nosečnost je bila Bp, tretja nosečnost pa se je končala s splavom zaradi odmrtja ploda .... Ampak sva optimista in verjameva, da bo tokrat vse o.k.

Je pa situacija boljša tokrat, ker ko sem šla na prvo porodniško, sem imela za določen čas službo, sedaj pa jo k sreči imam za nedoločen. Bom pa tudi tokrat kar v stresu, ko bom povedala za nosečnost user posted image .

Pazite bušije babike!

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
11.3.2010 9:07:09   
severnica77
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
11.3.2010 9:35:53   
majabar
Smo pa smešne. Vsaka reče, da še nima nekih znakov, da jo samo prsi bolijo, je utrujena, jo špika v trebuhi, ji je malo slabo, ima nekaj belega toka, v glavnem ničuser posted image . Kaj bi pa še rade? Mogoče mislimo, da je samo bruhanje v teh tednih res pravi znak;). Po mojem, je prava mera vsakega ravno prav. Da nas spomni, da se morda nekaj dogaja, a še vedno nismo priklenjene na školjko in nismo popolni invalidi. Upam, da me prav razumete, nisem nič slabega mislila.user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.3.2010 9:38:14   
aleunam
Pa ve niste normanlne, koliko ste nazipkale od včeraj. user posted image  Hecam se, vas je fajn brati.

Dobrodošle nove user posted image ! Čestitke! user posted image

Daya, kako je danes? Izcedek še prisoten? Upam, da bo vse v redu! user posted image

Oh, midva sva bila včeraj v Ikei v Grazu, pozneje pa še Baby centru pri nas. Moj bi že pokupil pol stvari za user posted image , pa sem rekla, da še malo počakava. Ampak vam povem, ko sem ga videla navdušenega... user posted image  No, gledala sva posteljice, moj pravi, da bi vzela tudi zibelko, ki je po prodajalkinih besedah uporabna do 5 mesecev. Takrat namreč postane premajnha, pa tudi nevarna, ko se otrok začne dvigovati. Se pa "bojim", da se bo preveč navadil na guncanje in drugače ne bo zaspal. Potem pa še previjalna miza, pa voziček. Sva gledala PegPeregovega. Zelo praktičen - zraven dobiš lupinico, potem še eno zadevo zraven, ko lahko lepo spi v njej (pojma nimam kako se reče temu user posted image ), pozneje pa se lahko naredi v športen voziček, torej je uporaben tako dolgo, dokler se želi voziti. Lahko ga imaš obrnejnega proti ali vstran od sebe. Vse skupaj paše na voziček - lupinica, običajen sedež, ki je na vozičku in tista "posteljica" (katera pozna izraz?). Enostavno natakneš in snameš. Meni všečen. Pa tudi barve obstajajo vse možne. Tam so imeli sivo rdečega - dobra kombinacija za fantka in punčko. Cena 560€. Mislim, da je kar ugodno. Sva pa bila v prvi trgovini, tako da je stvar za "raziskati". Zelo pomembno je, da ti svetujejo - sploh nam, ki smo prvič v tem.

Je pa fant takoj spet omenil, da voziček ne bo šel v najin prtljažnik. Lisjak. user posted image user posted image  Je pa res, voziva Beetla, prtljažnik je ful majhen, pa tudi 3 vratni je, tako da mu dam kar prav. Sicer je prostora v notranjosti več kot dovolj, ampak lažje je, če odprep vrata in ga daš noter. Ker gleda Tourega, mi pravi, da se mi niti pripogibati ne bo treba. user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.3.2010 10:25:31   
phelps
Jaz nikoli nisem rekla, da nimam nobenih znakov user posted image user posted image Ne vem, jaz še kako čutim, da sem user posted image , če ne drugo, me hormoni kar pošteno hecajo - ko pomislim na november, mi gre kar na jok - od sreče, da ne bo pomote user posted image

Ikea, my favourite shop user posted image Pri nama je ravno obratno, jaz sem tista, ki bi vse ogledala, primerjala... Sva pa naredila kompromis oz. sporazum. Glede user posted image potrebščin bova pred novembrom kupila le tisto kar je nujno, ostalo po potrebi. Ne jaz, ne on ne želiva polno krame, ki jo ne bi uporabljala in kasneje ne bi imela kam dati - oddati. Začneva pa avgusta. Meni se zdi, da bo še prehitro tu jesen.

Vse izkušene mame pravijo, da tudi, če se ne vem kako pripravljaš na user posted image in ne vem kako varčuješ, nikoli nisi dovolj pripravljen user posted image Jaz pravim, bo že, ne bomo kompliciral, pa bouser posted image Še nobena ni ostala brez vozička, tudi jaz ne bom user posted image

Tista zadeva za ležat pri vozičku se pa imenuje košara user posted image , eni vozički jo imajo, drugi ne.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.3.2010 10:34:30   
daya
Živjo!

Ena je spraševala, če imamo izcedke, ja jaz imam temno rjav izcedek še vedno. Sem bila tudi na pregledu pri gin in zaenkrat je ok.

Imam pa tudi glivično vnetje že kar nekaj časa se mi vleče in se občasno namažem s canestenom.

Slabo mi je še vedno, v trebuhu me tudi na vsake tolk zaštiha, tako da znakov imam polno, pa prsi me tudi bolijo user posted image

No še en teden pa imam še en pregled. Meni je tudi v službi grozno povedati, ne vem kako dolgo bom še počakala. Ostalim bova pa pomoje, po naslednjem pregledu če bo vse ok, pa tamalim tudi oz. najprej njima, pa potem še eni babici in dedkom ipd.

No lepo se imejte pa se pišemo.

daya

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.3.2010 10:55:30   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Glede user posted image potrebščin bova pred novembrom kupila le tisto kar je nujno, ostalo po potrebi. Ne jaz, ne on ne želiva polno krame, ki jo ne bi uporabljala in kasneje ne bi imela kam dati - oddati. Začneva pa avgusta. Meni se zdi, da bo še prehitro tu jesen.

Vse izkušene mame pravijo, da tudi, če se ne vem kako pripravljaš na user posted image in ne vem kako varčuješ, nikoli nisi dovolj pripravljen user posted image Jaz pravim, bo že, ne bomo kompliciral, pa bouser posted image Še nobena ni ostala brez vozička, tudi jaz ne bom user posted image

Tista zadeva za ležat pri vozičku se pa imenuje košara user posted image , eni vozički jo imajo, drugi ne.

Joj, košara, jaz kokoška. user posted image  

Tudi midva ne bova pretiravala. Mi je rekel moj, da sta njegov sodelavec in njegova za otroka samo za opremo dala 3.500€. Sem ga samo spomnila, da onadva itak pretiravata, ker vidiš, da ma malička same hello kitty oblačila, drage igrače... Itak pa vse prerastejo.

Jaz sem računala:
- 150€ posteljica (120x60, vsaj za 4 leta)
- 40€ vzmetnica
- 50€ posteljnina
- 560€ voziček (vključno z lupinico, ki je eno leto tudi avtosedež, voziček uporaben "do konca")
- 150€ previjalna mizica z predalčki
- 20€ banica

To so po mojem mnenju osnovne potrebščine, cene okvirne, kar sem včeraj na hitro pregledela, ikea je še cenejša (posteljice so po 80€). In če na oko potegnem skup, je malo manj kot 1.000€. Pohištvo in voziček so se mi zdeli varni (masivnost, stabilnost, ...). To je 3x manj, kot njegov sodelavec. Jaz pravim, ne pretiravati tam, kjer ni treba. Pa bi si tudi midva lahko privoščila drage zadeve, ampak zakaj, če ni potrebno. Nameravava pa vsak mesec kupiti kakšno zadevo, da na koncu ne bo preveč (če se bova le tega držala) user posted image .

Potem pa so še oblačila, plenice, igračke, hrana, stekleničke... Mogoče kakšni nasveti izkušenih mamic? user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.3.2010 10:59:53   
aleunam
Punce, včeraj sva malo debatirala o porodniški, otroškem dodatku in pozneje vrtcu (joj, kje sva že user posted image ).

Če ima on plače cca. 1.500€ in si jaz kot samozaposlena plačujem osnovne prispevke, koliko je potem npr. vrtec za enega otroka? Tako okvirno?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.3.2010 12:35:29   
Anonimen
Živjo novemberke 2010!
No, pri meni še ni pluska, ampak močno močno držim pesti, da je tudi zame rezerviran eden izmed datumov v novembru 2010 ter se vam pridružim. S partnerjem že lep čas delava na naraščaju, žal doslej neuspešno. Sedaj pa imam pa nek hecen občutek, da bo tokrat pa vendarle uspelo. In prvič v vsem tem času poskušanja, sem dejansko pogledala na temo Čvekanja v pričakovanju, da bi videla, katere so moje potencialne sonosečke ter o čem čvekajo  Prav presenetilo me je, da ste uspele naklofat že 12 strani user posted image in se menite tudi že o nakupu opreme, o vrtcu... user posted image Hehe, luštne ste in res upam, da se vam bom lahko pridružila.
Prijetno in mirno nosečnost vam želim!

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
11.3.2010 13:01:35   
aleunam
Anonimen, močno stiskam pesti, da vama uspe. user posted image  Naj ima tvoja intuicija prav. Kdaj je ne pričakuješuser posted image ?

< Sporočilo je popravil aleunam -- 11.3.2010 13:02:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 13:03:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
11.3.2010 17:11:10   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Glede user posted image potrebščin bova pred novembrom kupila le tisto kar je nujno, ostalo po potrebi. Ne jaz, ne on ne želiva polno krame, ki jo ne bi uporabljala in kasneje ne bi imela kam dati - oddati. Začneva pa avgusta. Meni se zdi, da bo še prehitro tu jesen.

Joj, košara, jaz kokoška. user posted image  

Tudi midva ne bova pretiravala. Mi je rekel moj, da sta njegov sodelavec in njegova za otroka samo za opremo dala 3.500€. Sem ga samo spomnila, da onadva itak pretiravata, ker vidiš, da ma malička same hello kitty oblačila, drage igrače... Itak pa vse prerastejo.

Jaz sem računala:
- 150€ posteljica (120x60, vsaj za 4 leta) mi imamo 140X70, tamala ima 3leta in še malo, pa je med manjšimi in je že kar malo gužva v postelji, seveda ko pa morajo še vsi medvedi zraven spatuser posted image
- 40€ vzmetnica- če hočeš malo bolj kvalitetno bo malo dražja, midva sva dala 4 leta nazaj okoli 130eur- 50€ posteljnina- mene je prišlo več...
- 560€ voziček (vključno z lupinico, ki je eno leto tudi avtosedež, voziček uporaben "do konca") mam PP in je super, zdaj bom pomoje še eno rabljeno košaro kupila
- 150€ previjalna mizica z predalčki, dam raje malo več- sem prvič na navadni šolski mizi previjala na tisti ozki podlogi, ki gre na tamale mize in mi je skor hrbet odpadu, tako da se zdaj sploh ne pogovarjam glede mizeuser posted image
- 20€ banica
Sem pa mislila, da imam pred rojstvom vse, pa smo potem vsak drugi dan še nekaj kupovali, plenic je bilo en paket kar premala zalogauser posted image , zaradi črpanja mleka sem mogla it pod nujo še črpalko kupit, pa miljon flašk, da smo imeli pol hladilnika samo mojega mlekauser posted image , pa vatke, krpice....da ne govorim, da je imela mala ob rojstvu samo 47cm, jaz pa večino cunj št.62, ker prvi mesec tako zavihaš potem čez 14 dni so jim pa že pravuser posted image , no mi smo 2 meseca nosili št. 56, pa še to smo 1 mesec vihali....pa dude od Aventa niso bile užitne, pa smo šli še po NUKove, ki smo se jih pri 2 letih potem komaj znebiliuser posted image ...luštno je in naporno. Jaz bi moj 1 mesec po porodu najraje izbrisala...življenje se definitivno spremeni, predvsem manj spiš (moja še zdaj pri 3,5letih spi samo do 6ih zjutraj)user posted image , ampak ko pogledaš otročička, ki je samo tvojuser posted image , ko se prvič nasmehne, ko reče rad te imam mamica, nič ni bolj čudovitega in takrat pozabiš na vse drugo!
To so po mojem mnenju osnovne potrebščine, cene okvirne, kar sem včeraj na hitro pregledela, ikea je še cenejša (posteljice so po 80€). In če na oko potegnem skup, je malo manj kot 1.000€. Pohištvo in voziček so se mi zdeli varni (masivnost, stabilnost, ...). To je 3x manj, kot njegov sodelavec. Jaz pravim, ne pretiravati tam, kjer ni treba. Pa bi si tudi midva lahko privoščila drage zadeve, ampak zakaj, če ni potrebno. Nameravava pa vsak mesec kupiti kakšno zadevo, da na koncu ne bo preveč (če se bova le tega držala) user posted image .

Potem pa so še oblačila, plenice, igračke, hrana, stekleničke... Mogoče kakšni nasveti izkušenih mamic? user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.3.2010 18:04:56   
Tory78
Zdravo punce,
ste bile spet pridne, user posted image

Jaz pa sem v taki fazi kot Strippy, v službi je tak kot vedno pestro, jaz pa že bo dveh popoldan ful utrujena, da bi najrajši na mizi zaspala user posted image in komaj čakam da bo ura 4.  V glavnem zdaj sem že odspala pol urce in se dosti boljše počutim. Upam, da me bo ta utrujenost počasi minla, ker mi dnevi kr bežijo, no kar je po eni strani dobro.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 296
11.3.2010 18:06:44   
aleunam
Renesme, tak odgovor sem potrebovala. Cene sem napisala okvirne, kar sem včeraj videla. Boš zadnji mesec ponovila, če imamo vse. user posted image  Za velikost 120x60cm in 4 leta pa mi je rekla prodajalka. user posted image

Kako je z dormeo jogijem? Ga katera uporablja za otroka? Midva ga imava skoraj dve leti, pa sva zadovoljna, ne vem pa kako je pri otrocih (pretrd, premehek, sploh ni primeren?).

Neposredna povezava do sporočila: 297
11.3.2010 18:07:24   
malajka84
Dan punce...o že razmišljate o nakupih?:) Pri nama je tak, da bova mogla nabavit kar vse od nule...ker nimamo v sorodu trenutn nobenih malih otrok. Sva pa tud rekla, da bi šla mal u Avstrijo pogledat, ker zlo hvalijo opremo, pa cene. No bova vidla. Mava pa tud v planu takšno taktiko, da vsak mesec nekaj...ne pa potem na koncu vse, da bo laže šlo skoz, pač te večje stvari-dražje.

O ja, komi čakam te šopinge.:)

No drugač pa pri meni nč posebnega, tud slabo mi ni več tolk zlo, razen zjutraj malo, sem pa vsak dan bolj utrujena.:) Sploh pa je  bil dans menda tak dan, so bli otroci v v rtcu pravi hudički, so me izmučli do konca....sem šla doma sam u postlo za dve uri...je blo pa fajn mal oddremat.:)

Aja pa še glede izcedkov, G pravjo, da dokler ni krvavo ni problem. Ne vem. Jst jih HB nimam...razen pač vnetja, ki ga pa že zdravim in upam da bo...na kremi piše, da jo je treba 6 dni uporabljat, bomo vidli, upam da pomaga, če ne mi bo pa tak 22. na pregledeu dala kej močnejšega.

Mejte se lepo....

Neposredna povezava do sporočila: 298
11.3.2010 18:20:17   
Tory78
Glede opreme za dojenčka še nisem nič gledala in sem se odločla da do prvega pregleda ne bom, najprej moram na UZ videtuser posted image ,  da se prepričam da sem res user posted image , potem pa šele v šoping.

Ikea je pa meni itak zakon. Imama kar nekaj pohištva od tam, tak da boma sigurno šla pogledat če imajo kaj pametnega. Podobna varianta kot Ikea je tudi Moemax, imajo podobne cene in podobni stil pohištva.

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 299
11.3.2010 18:35:22   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Renesme, tak odgovor sem potrebovala. Cene sem napisala okvirne, kar sem včeraj videla. Boš zadnji mesec ponovila, če imamo vse. user posted image  Za velikost 120x60cm in 4 leta pa mi je rekla prodajalka. user posted image

Kako je z dormeo jogijem? Ga katera uporablja za otroka? Midva ga imava skoraj dve leti, pa sva zadovoljna, ne vem pa kako je pri otrocih (pretrd, premehek, sploh ni primeren?).

takrat ga ni bilo v velikosti 140x70

ni problema, se bomo skupaj še 1x vse naučile, ampak do tja je še dooolga pot, meni se že vleče:)

Drugače čisto razumem to planiranje, ker jaz tudi v glavi že vse načrtujem....ampak se potem opomnim, da pa še res ni čas, nažalost še nismo iz tahudega, jaz bom začela na kupček nosit tudi tam nekje avgustauser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

PORODNIŠNICA
petrcaaa

S katero porodnišnico imate boljše izkušnje?

POSTOJNA (47%)

LJUBLJANA (53%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!