|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
11.3.2010 19:18:38   
aleunam
Itak je še prehitro. Ampka moj se je včeraj res ogrel. user posted image  On bi kupil posteljco in jo že sestavil, pa še sploh nihče ne ve, da sem user posted image (razen mama, tašča in njegova babica). Midva začneva po poroki, julija torej, razen kakšno malenkost prej. user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.3.2010 19:40:09   
majabar
Joj, jaz pa še nič ne razmišljam o nakupih. Itak pojma nimam o ničemer, ker je to moja 1. nosečnost, v Kolumbiji je pa itak vse drugače. Zdaj se bolj ukvarjam s tem, kako bom čim več svojih stvari preselila na drug konec sveta. Prtljage na letalu imam lahko 46kg. Že mečem stran staro šaro, ampak ostaja vse preveč uporabnih stvari...user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.3.2010 20:54:28   
ječi12
oj punce.

mi tudi pričakujemo novemberčka. in sicer 14.11 po izračunih na netu 2010 seveda :)
moja 2.nosečnost doma imamo že punčko.

mam pa pregled zelo pozno bom v 10. tednu.

kdaj mate ve preglede? ga je že kera imela?

vidim da nas je ogrooomno.to bo otročkov :) super!!

čestitke usem ostalim,upam da me sprejmete :)

LP

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.3.2010 22:02:35   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: Tory78

Glede opreme za dojenčka še nisem nič gledala in sem se odločla da do prvega pregleda ne bom, najprej moram na UZ videtuser posted image ,  da se prepričam da sem res user posted image , potem pa šele v šoping.

Ikea je pa meni itak zakon. Imama kar nekaj pohištva od tam, tak da boma sigurno šla pogledat če imajo kaj pametnega. Podobna varianta kot Ikea je tudi Moemax, imajo podobne cene in podobni stil pohištva.

Se podpišem pod toleuser posted image  sem tak nejevernež, da sam še na pregled in UZ čakam, ampak to se mi tkooooooo vleče. Ene imate že naslednji teden. Joj joj vam tok zavidamuser posted image

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 304
12.3.2010 7:40:31   
nadinne
Živjo.

Evo se vam pridružuje še ena nova srečka nosečka user posted image  Včeraj in danes zjutraj se mi je pokazaj zelo lep +.
Tako da tudi jaz pričakujem novemberčka.
Kaliko časa ste čakale na prvi pregled? Jaz pokličem v ponedeljek in že komaj čakam user posted image

LP

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 305
12.3.2010 10:18:18   
aleunam
Ječi12 in nadinne, čestitke tudi vama! user posted image  Dajta še prosim ostale podatke za seznam, da vaju dodamo. user posted image

Pregledi novemberk naslednji teden user posted image :
- 15.3. phelps
- 17.3. blodinka
- 18.3. lottyka
           majabar
            daya
            4mybaby
- 19.3. aleunam

< Sporočilo je popravil aleunam -- 12.3.2010 10:19:28 >

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 306
12.3.2010 10:23:55   
Anonimen
No, pa se je tudi meni uspelo naročiti na prvi pregled, ki bo 9.4.2010.

Se mi zdi do takrat še 100 let :(
Pa tudi sem kar malo živčna, ker se je moja prejšnja nosečnost končala s splavom. Za povrh pa imam za sabo še eno IMN.

Meni ni nič slabo. Sem pa čez cel dan nekako lačna :). Imam občutek, kot da bom vsak čas dobila M. Prsi pa me malo manj bolijo, kot do sedaj. No, tudi na WC moram dosti tekat :) Razlog je tudi v tem, da namerno malo več pijem, ker imam zelo nizek pritisk in mi je tako naročila zdravnica.

Lepo bodite ... Danes je že petek in vsaj nekaj počitka nam bo prišlo prav :)

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
12.3.2010 10:26:49   
Anonimen
To sem jaz anonimna.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
12.3.2010 10:32:17   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

xx.11.2010
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.3.10, Prlekija
            - lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , 18.3.10
            - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , 23.3.10, Ljubljana
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , 18.3.10
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted imageŠtajerska 
             - blodinka, 21, 
1user posted image , 0user posted image17.3.10

3.11.10
- big mamma, 36, 7user posted image5user posted image23.3.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image0user posted image7.4.10, Štajerska

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image1user posted image6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image18.3.10
             - phelps, 29, 1user posted image0user posted image15.3.10, Dolenjska 

7.11.10
8.11.10
  - 4mybaby, 33, 1user posted image  , 0user posted image   ,18.3.10, Ljubljana
- emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , 22.3.10, Ljubljana
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,   20.4.10,
Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , 12.4.10 
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image

12.11.10
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.3.10, Zasavje 

13.11.10
14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image

15.11.10
- Anonimna user posted image  , 4user posted image  ,1user posted image , 9.4.10
- Norvežanka

16.11.10
17.11.10
18.11.10
19.11.10
20.11.10
21.11.10
22.11.10
23.11.10
24.11.10
25.11.10
26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

Skupaj: 23 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

< Sporočilo je popravil aleunam -- 12.3.2010 10:34:41 >

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 309
12.3.2010 10:40:20   
aleunam
Anonimen user posted image , tudi jaz mam za sabo IMN, ampak sem tokrat optimistična, ker sem prvič krvavela, sedaj pa je belina (trkam na les). Upam, da ne preveč, ampak nočem misliti negativno, ker je lahko samo še slabše. Držimo pesti, da bo vse OK in pazimo na svoje pikice. user posted image

Jaz danes skočim k tašči na kosilo... Se mi lušta teh, ampak so bili včeraj na jedilniku user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
12.3.2010 10:52:08   
phelps
Dobro jutro punce!

HB, da je petek, jaz sem že čisto aut od teg slabosti - po novem mi ne pomaga več, da nekaj pojem oz. mi je čez par minut ponovno user posted image . Do sedaj sem jedla riževe kosmiče. Bom šla pa danes zagotovo v lekarno po ingverjev čaj, kot ste nekatere predlagale.

Vikend bo pa tudi pester, danes pride nova sedežna (in je jasno treba najprej staro pospravit), jutri obiski kolegov, v nedeljo pa obiščeta moje starše njegovi starši in bova midva seveda prisotna user posted image . Sva včeraj razmišljala, če naj poveva že kar v nedeljo, pa jaz nekako čutim, da je dobro počakati ponedeljek. Če bo slučajno karkoli narobe, da jim povemo na primeren način. Vem, sliši se grozno, ampak moramo ostat na realnih tleh. ITAK PA NE BO NIČ NAROBE OZ. NE SME BIT!!! user posted image user posted image user posted image

Izkoristite vikend, tistim, ki še nimate user posted image sem kar folš. Počutim se kot kripelj. Tolažim se s tem, da gre skoraj vsaka ženska skozi to, pa ni ga hudič, da bom šla tudi jaz. Nasmeh na obraz, pa je takoj lažje. user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 311
12.3.2010 10:59:14   
aleunam
phelps, a bruhaš tudi? Jaz slabosti čutim čez cel dan, včasih samo par minutk, včasih tak, da se moram kar horizontalno dat (ampak to je redko, ker me ni doma pred peto popoldne), ampak nikoli ne bruham. Večinoma pride samo od sebe, najhuje pa je, ko slabost sproži kak vonj - včeraj naprimer aceton. user posted image  Da o utrujenosti ne govorim... Ampak je za zdržat.

Srečka, pregled maš že v ponedeljek. user posted image  Naj bo vse v redu. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 312
12.3.2010 11:11:29   
phelps
Ne, bruhala še nisem. Se mi je pa že parkrat dvignilo do grla user posted image

Ja, res sem vesela glede pregleda v ponedeljek, zame je vseskupaj tako novo in drugače. Veliko vprašanj, misli, veselja...  Madonca, pa kr prva sem user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 313
12.3.2010 11:18:38   
phelps
En tematsko primeren vic: Kako bruhajo Gorenjci? Dajo zobe skupaj, da čimveč not ostane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 314
12.3.2010 11:29:39   
severnica77
aleunam - Pri meni pa je bilo zanimivo to, da sem imela rjav izcedek tudi v drugi nosečnosti - enako kot v prvi, ko je šlo za IMN. Ampak drugič pa kljub temu ni bilo nič narobe.

Zdaj pa raje konec s tem. Bom pozitivna, ker bo itak vse vredu z našimi pikicami user posted image

Phelps - Upam, da se vsaj ta hujša slabost umiri!

Pa da ne bom anonimna več - user posted image

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 12.3.2010 11:30:49 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 315
12.3.2010 13:58:04   
daya
Živjo!

Evo meni je bilo včeraj samo dopoldan slabo, zgleda da ingverejv čaj pomaga. Pa zjutraj mi je nabolj vsak dan. Čez dan pa nekako gre, samo pa res pazim da nimam nikoli praznega želodca. Madona se bom zredila user posted image

Rjav izcedek imam še vedno žal, pregled pa v četrtek.

Glede opreme, pa imam jaz že vse, ker imam že dve punci doma, samo problem bi bil edino, če bi imeli zdaj fantka user posted image  Drugače pa če katero kaj zanima glede opreme naj kar vpraša. Glede posteljice mi smo imeli 120x60 za 2 leti pri obeh. Potem je bila premajhna, so pa nekateri tudi dlje časa notri odvisno od velikosti otroka, moja ta mlajša je zelo velika.
No ve pa kar uživajte v nakupovanju pa razmišljanju, jaz se bom mogla pa zadrževat, da nebi kaj kupovala, ker vse imam user posted image  
No razen če bo fantek imamo pa res problem, ker imamo vse od koles, do avtosedežev vse roza user posted image  samo meni je roza ful všeč in sem imela srečo da imam 2 punci.

LP,

Daya

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 316
12.3.2010 14:05:00   
majabar
Živjo dekleta!
Mene pa zanima, koliko od vas jemlje Elevit? Mi je svakinja rekla, da v primeru slabosti vzamem Elevit šele proti večeru. Do danes mi je bilo precej slabo, današnji Elevit bom pojedla pa zdaj s kosilom in moram reči, da se danes počutim boljše. Mogoče je le slučaj, ampak sem zadovoljna, da se tako počutim. Tistim, ki vam je pa zelo slabo, želim, da čim prej mine, vsekakor se pa za končni rezultat splača potrpet! Mene še vedno daje utrujenost in prsi imam občutljive, a se nič ne pritožujem, se da:)!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 317
12.3.2010 14:34:00   
teycika
Severnica77 mi lahko prosim poveš koliko časa si imela rjave izcedke. Ker jaz sem imela pred menst. dva dni po 1x na dan ampak samo na papirju. Pa zdaj ko naj bi imela konec menst. sem imela en dan 3x v dnevu ampak bolj rahel rjav izcedek, tudi samo na papirju. Zaenkrat še nisem šla nič do ginekoloinje vprašat, gledam poz. in najbolše, da je vse vredu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 318
12.3.2010 14:51:51   
malajka84
Hej punce. A mi zna katera povedat kaj lahko vzamem proti kašlju? kašljam k nora prav tist na suho od včeraj, sem mende spet v vrtcu pobrala....pa sicr mam doma Folcodin sirup, ampak piše, da ni preverjeno kak deluje na nosečnice in otročke.

Tk da, če kera ve kaj lahko uporabim, bi bla zlo vesela. Sirup smrekovih vršičkov ne deluje....no ja od včeri do dans ni sprememb, še slabše je.

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 319
12.3.2010 14:54:00   
Penelope84
Ojla Novemberke! Tudi jaz sem zagledala user posted image . Sem iz Celja, stara 26let, PDP je 19.11., Za pregled se dogovorim v ponedeljek, to je moja prva user posted image in upam, da pridem z vsemi vami do novembra.

Drugače me pa špika po spodnjem delu trebuščka in lepo in pomirjuoče je, ko berem, da nisem edina s takšno težavico. Pa glavoboli me dajejo- skratka taki občutki kot preduser posted image , ampak user posted image sta 100%user posted image
Kako pa kaj pri vas poteka tale začetek?
Lp

< Sporočilo je popravil Penelope84 -- 12.3.2010 15:03:04 >

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 320
12.3.2010 14:55:47   
phelps
Meni je pa najbolj slabo popoldan. Mi je pa tudi zjutraj in ponoči user posted image , zbujam se pa nenormalno velikokrat.

Daya, kdaj imaš naslednji pregled? Če so izcedki, so tudi pregledi bolj pogosti?

Majabar: jaz jem Tifol, takoj po kosilu. Bom pa šla na Elevit takoj, ko mi bo teh zmanjkalo in to bo kmalu user posted image

Še par min. pa konec delovnega tedna, ob petkih delam samo do treh, jeeeej user posted image

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 321
12.3.2010 15:03:18   
severnica77
teycika - jaz sem dobila rjav izcedek, ko sem bila noseča točno 6t - ker so mi takrat naredili ultrazvok. Sem šla kar na urgenco. Trajal pa je nekaj dni in izginil. Dali so mi tablete in prespala sem eno noč v bolnišnici, drug dan še en ultrazvok in vse je bilo do konca o.k. Tako, da verjam, pri tebi ne bo nič drugače.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 322
12.3.2010 15:05:34   
aleunam
Jaz pa še do 4h user posted image . Ful me vleče domov, najraje bi kak dan prespala.

Drugače pa tudi jaz jem Elevit, vzamem ga tam okrog pol devete, pa mi je do takrat tudi slabo. Lahko pa poskusiš zamenjati in ga ješ zvečer. Če bo boljše, kar poročaj.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.3.2010 15:19:05   
teycika
Severnica77 pa si šla takoj ko si opazila rjav izcedek na urgenco ali si kakšen dan počakala? Ker jz sem včeri imela te izcedke, pa sem rekla če bo še danes da bom šla k ginekologu pa k sreči danes ni blo nič več izcedkov.

A se mogoče spomniš kakšne tablete si dobila, mogoče dabroston?

< Sporočilo je popravil teycika -- 12.3.2010 15:27:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 324
12.3.2010 16:52:05   
Penelope84
Punce, prosim povejte mi ali katero dajejo krči tako kot pred user posted image Namreč mene vsake toliko časa full zagrabi krč , najbolj pogosto je, če prehitro vstanem ampak po minuti stanja krč poneha. Poneha tudi, če se takoj nazaj vležem. Malo me skrbi zaradi IMN.
Upam, da je vse OK, zato pa se obračam na vas, da se malo pomirim. Hvala!

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......