|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
9.3.2010 20:56:00   
majabar
Big mamma, verjamem, da naše besede ne bodo veliko spremenile, a le pogumno naprej! Najbolje je, da se posvetiš svoji dragi družini in si hvaležna za to, kar imaš. Mnogi bi bili presrečni in verjamem, da si tudi ti. Če ti je namenjeno še šestič, pa je to samo še češnja na vrhu smetane in upam, da jo boš kmalu okusila!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 251
10.3.2010 8:30:34   
teycika
Živjo punce!

Da se vam pridružim, tudi jaz sem zagledala user posted image . Pregled imam 12.4,  PDP po mojih izračunih pa 11.11. Pregled imam šele v 10 tednu, tako da bo kar dolga za čakat.user posted image

Vsem nosečkam čestitke.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.3.2010 8:55:44   
majabar
Dobrodošla teycika!
Ja, ti dnevi do pregleda se zelooo vlečejo. Jaz se probam zaposliti z drugimi stvarmi, ampak kakorkoli obrnem, je datum še predaleč. Najlažje je reči: 'Odmisli to!', ampak ne gre, ko se ene stvari veseliš, jo imaš neprestano v mislih:)!

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.3.2010 9:04:36   
aleunam
Dobrodošla in lestitke, teycika! user posted image  Dober datum, to se bo nazdravljalo. user posted image

Tako, pa imamo tudi mi sneg danes. Me niti ne moti preveč, čeprav naju s fantom danes čaka še kar nekaj kilometrov. Greva na en sestanek v Avstrijo. Mam občutek, da bom pot kar prespala user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.3.2010 9:15:26   
phelps
Dobro jutro!

big mamma user posted image user posted image

Teycika, dobrodošla! user posted image

Mayabar, poznam nekoga, ki je tujo diplomo homologiral tako, da je bila veljavna v SLO, je pa moral jo naprej prevesti pri uradnem tolmaču. Potem pa dalje... Je pa ful odvisno od države, Slovenija baje ful komplicira glede tega (če želiš tujo diplomo naredit veljavno v SLO).

Jaz sem se pa danes 1.5 ure vozila v službo - sicer porabim dobre pol ure za vožnjo (dolenjska AC katastrofa zaradi stoječih tovornjakov), v avtu slabo in luuulaaaat. Ampak nisem mogla nič nardit. Moj pa s svojim avtom stal 20 m pred mano. Prav ironično. Ampak sedaj sem tu v službi in skozi okno opazujem vrtinčenje snega user posted image Prijetno toplo je, za vse ostalo je mastercard user posted image

Punce, ima katera od vas še povečan beli tok? Jaz ga imam še kar. Sicer ni zelo močan, ampak ga nikoli pred user posted image nisem imela, le med O.

< Sporočilo je popravil phelps -- 10.3.2010 9:19:06 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 255
10.3.2010 9:19:41   
lottyka
Dobro jutro!

big mamma user posted image , vem da je težko. Ne obupat. Potrebno je najti moč in nadaljevati.

teycika dobrodošla. Ja se pa res vleče do pregleda. Ampak ni druge kot počakat.

No tudi pri nas imamo sneg, tako da še dobro da sem doma user posted image , se mi ni treba prebijat do službe po teh cestah. Drugače pa imam tud jaz še vedno povečan tok. Se mi včasih kar naenkrat ulije, čeprav se to čedalje manj pogosto pojavlja. 

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 256
10.3.2010 9:24:11   
majabar
Jaz imam občasno čisto minimalen beli tok.
Me pa malce skrbi moja prehrana... Ker imam premalo železa, mi je zdravnica priporočila veliko borovnic in na splošno temno obarvane zelenjave ter sadja. Mislim, da sem to že napisala, zaradi svoje teže sem se obremenjevala skoraj celo življenje in zdaj imam strašen strah, da bi se zredila. Oduser posted image sem shujšala dober kilogram. Res je, da mi je večino dneva slabo, ampak ne tako, da ne bi mogla jesti. Po mojem mi hranjenje preprečuje glava:(. Ne dovolim si pojesti ničesar sladkega, čez dan štejem kalorijeuser posted image . Kako ste ve glede teže in prehrane?

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
10.3.2010 10:52:43   
Anonimen
Živjo punce,

tudi jaz sem ta teden zagledala plusek, po mojih izračunih imam rok 11.11., za pregled se pa še nisem naročila. Bom čez ene par dni spet ponovila test, ker je bila v ponedeljek črtica bolj šibka, pa bi rada da je za ziher user posted image .

Stara sem 34 let, sem iz Lj., je pa to moja 2 nosečnost, doma imam že eno leto starega fantiča.

Vsem želim da bi vam čas do pregleda čimhitreje minil, ter da bi čimprej zagledale user posted image

Lep dan

user posted image

(odgovor članu majabar)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
10.3.2010 11:25:49   
Čirimbara
Uf, komaj vam sledim, toliko imate za povedat. user posted image

Čestitke vsem novim nosečkam! user posted image

Majabar, a boš šla kar danes v tem čudovitem vremenu v gozd po borovnice? user posted image Kar se tiče pomanjkanja železa ali česa drugega, pazi, da ješ čimbolj raznovrstno hrano. Drugače se pa poskusi malo manj obremenjevat. Zredile se bomo itak vse, zaradi povečanih potreb je normalno, da ješ več kot ponavadi - samo ne veliko več. Jaz sem v prvi nosečnosti dobila kar precej - 18 kg, ampak sem potem tudi vse zgubila. Zdaj se bom pa malo bolj pazila, ker jih imam že zdaj v štartu nekaj več kot prvič (ko sem bila še mlada user posted image ).

Glede priznanja veljavnosti diplome je res tako, da jo je treba najprej prevesti pri uradnem tolmaču, potem pa vložiti vlogo za priznanje izobraževanja, ki jo v Slo rešujejo kar dolgo. Upam, da so Kolumbijci hitrejši.

Teycika, tolaži se s tem, da imam jaz pregled še kasneje kot ti. Hm, s čim naj se pa jaz tolažim? user posted image

Aja, še glede avtov ... iz mene govori sama foušija user posted image Ker je moj avtek tako mini. No, meni je super, vedno sem govorila, da je tak družinski avto, ker sva bili pač s hčerko sami - dvočlanska družina. Dragi pa sploh nima avta, ampak kolo. Pa jaz imam še metlo seveda, tako da imamo skupaj kar tri vozila.

Phelps, tri vrata ti pa močno odsvetujem! Se spomnim, kako štorasto je bilo tlačit lupinico na zadnji sedež pri očetovem avtu. (Moj avtek je res majhen, ima pa zato pet vrat.)

Jaz pa že razmišljam, kako naj bodoči veliki sestrici povem novico. Sicer je že večkrat rekla, da si želi sestrico ali bratca, ampak malo me je pa strah, kako bo sprejela ... sploh ker ima trenutno neko čudno obdobje - stalno je sitna, se pritožuje in trdi, da je nihče ne mara. Upam, da je ne bo še ljubosumje pičilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
10.3.2010 12:07:58   
Norvežanka

user posted image jaz tudi pricakujem novembercka user posted image 15.11.2010 z mozem zelo veselauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 260
10.3.2010 12:27:58   
daya
Živjo punce!

Meni se je pa spet izcedek pojavil pa je bil prej en dan in pol mir user posted image  no upam, da bo vseeno ok.
Mi je pa vedno bolj slabo in sem se danes zjutraj komaj sestavila skupaj, pa še iz nosu mi je kri tekla (se mi je tudi v prejšnjih nosečnostih to dogajalo), pa sem komaj popokala tamalidve pa ju razvozila v šolo in vrtec, jaz pa v službo, ne vem kako dolgo bom še tole lahko furala, ker res nebi rada v službi še povedala, ker itak ne vem če bo vse ok.

Glede kilogramov pa majabar si pisala, sem tudi jaz malo "presrana" ker sem se ravno v zadnje pol leta ful zredila in me je zdaj res strah, da si ne bom na to težo še dodatnih gor nabila user posted image  Pa še ta problem imam, da mi je ful slabo, če ne jem na 2 h ali manj, potem pa res moram skos jest, čeprav mi ne paše. Je pa dobro edino to da mi sladko ne paše, ker prej sem pa ful sladkega pojedla žal. Ampak nekaj se bomo itak zredile, tako da se ne preveč sekirat, jih bomo že spravile, dol, ko se bomo malo potrudile.

LP,

daya

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 261
10.3.2010 13:05:18   
Dinki

l

< Sporočilo je popravil Dinki -- 10.3.2010 13:06:37 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.3.2010 13:11:44   
7ka
Anonimni, Norvežanka in Teycika dobrodošle med nami čvekicami in čestitke za user posted image user posted image

Nekaj ste se pogovarjale o srčkih če se jih vidi in sliši. Načeloma se jih le vidi, torej na slikici nekaj skače/se premike in ti G reče, da je to srčni utrip. Če pa da G napravo naglas pa se ta tudi sliši, bije hitreje kot naš. To se jaz spomnim iz mojega 1. pregleda v 1. nosečnosti in sem se kar zjokala ker nisem mogla verjet, da je to možno že tako zgodaj. Koliko so pa velike naše pikice sedaj pa pojma nimam user posted image .

Pikizenc, pojma nimam kako je glede +. Držim pesti zate, da je vse OK in ti svetujem, da nehaš delati testke! Če si pa orng v skrbeh pa ti svetujem krvni test ta je pa 100%. jaz sem se odločila, da ne bom delala nobenega testa več. Se spomnim v prvo sem jih naredila 3, da sem začela dejansko verjet, da sem user posted image user posted image . No zdej vem, da sem, ker to dejansko čutim. Upam le, da bo vse šlo OK do konca user posted image

Big mamma, tudi jaz upam, da izveš pozitiven rezultat in da boš nadaljevala z nami do konca user posted image user posted image user posted image .

Phelps, ja tudi jaz imam povečan beli tok in to je tudi ena od sprememb, ki mi je dala misliti, da sem mogoče pa noseča, ker dugače ga praktično nimam. Mislim, da je to čisto normalno, mi gre pa na živce, ker imam vse gate konec dneva s črto user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.3.2010 13:19:11   
7ka
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Me pa malce skrbi moja prehrana... Ker imam premalo železa, mi je zdravnica priporočila veliko borovnic in na splošno temno obarvane zelenjave ter sadja. Mislim, da sem to že napisala, zaradi svoje teže sem se obremenjevala skoraj celo življenje in zdaj imam strašen strah, da bi se zredila. Oduser posted image sem shujšala dober kilogram. Res je, da mi je večino dneva slabo, ampak ne tako, da ne bi mogla jesti. Po mojem mi hranjenje preprečuje glava:(. Ne dovolim si pojesti ničesar sladkega, čez dan štejem kalorijeuser posted image . Kako ste ve glede teže in prehrane?

Majabar, najprej si postavi čisto preprosto vpprašanje - kaj ti je bolj pomembno - tvoja pikica ali nekaj pridobljenih kilogramov, ki jih lahko po 9m tudi izgubiš? Mislim, da je odgovor jasen. Seveda to ne pomeni, da se sedaj nažiraj ko si user posted image , ampak kalorije ti pa res ni treba šteti. Jej zdravo, malo in velikokrat na dan in ni vrag, da bi se zredila na veliko. Moraš vedeti pa tudi, da žensko telo zelo različno odreagira na nosečnost....ene se zredijo veliko pa četudi jejo zelo malo. Uživaj, to je najlepše obdobje v tvojem življenju! user posted image  Za slabokrvnost, ki sem jo imela tudi jaz v 1. user posted image  pa sem dobila žvečljive tablete ferum lek.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.3.2010 14:24:09   
malajka84
Dan punce...Pa dobrodošle nove. Kk lepo, k se nas vsak dan več nabira.:) To bo novembrčkov.:)

No drugače pa glede kilogramov..jst jih mam tuid preveč...sm šla na dieto, zvedla da sem noseča in tk se je tud moja dieta nehala, bom hujšala pol, k bo dojenček že pokukal na plano. zdej pa pač jem bl zdravo, no trudim se, da bo le imel vse kar rabi.

Se mi je pa pojavlo vnetje...glivično in sem G klicala, pač panika, pa je rekla da mi ni treba nč skrbet, da je to čist normalno, da se velikim pojavi, da je pač nadležno, nevarno pa ni, pol mi je pa predlagala neko kremo, tak da jo grem jutri iskat...
A ima še kera ta problem, al ga je pa kdaj imela, pa ve kaj res pomaga?

Ah ja, tko mamo...zuni nas pa zameta z vseh strani in koncev....

Bodte lepo!

(odgovor članu 7ka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
10.3.2010 15:38:18   
phelps
Bostina, prosim sporoči katera je ta krema. Jaz imam par rumenih kapljic na hlačkah in mislim, da je to to, o čemer ti govoriš. Tudi ne bom paničarila, v ponedeljek pa le povem moji G.

Glede kilogramov, ja, se strinjam z vsemi, ki ste napisale, da so sedaj na prvem mestu naše pikice. Meni na srečo vsaj sladko ne paše. Kilaža je sedaj že konstantna  - ne gre več dol - HB. Bolj me bo pa verjetno motilo, da bom betežna, brez tonusa, mlahava, ipd. Mi je sedaj že med službo user posted image Rahlo me skrbi, ker delam med ljudmi. Če bo postalo nevzdržno, bom predčasno povedala za mojo user posted image .

Prevozno sredstvo, moj avto je tudi star in majhen, če pa štejejo metle, imam tudi jaz več prevoznih sredstev user posted image user posted image user posted image

Vse nove dobrodošle! user posted image user posted image Meni osebno ni jasno, zakaj anonimna, to mi deluje tako brezosebno. Ne vem, čemu se je treba tu skrivat, to je pa ja nekaj lepega (poznamo se pa itak ne). Ene se javljajo pod svojim pravim imenom celo par dni pred morebitnim pluskom na podlagi "takih in drugačnih znakov" user posted image Ljudje smo si očitno res različni. In prav je tako user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.3.2010 15:58:00   
malajka84
phelps predlagala mi je kremo  Vitagyn C, če bo pa potrebno bomo pa po prelgedu dale kakšno drugo Canesten mogoče, ampak je rekla da ta, Vitagyn C kar pomaga...tak da upam d ares, ker poleg par rumenih kapljic vsake tolko mene še srbi in občasno peče..

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.3.2010 18:24:53   
Tory78
Pozdravljene punce,

upam da vas ni sneg zametel user posted image

Zimo in sneg imam drugače rada, ampak to kar pa imamo zdaj pa je res že preveč, komaj čakam pravo pomlad.

Jaz sem zadnje čase tak utrujena, da se komaj prebijem v službi do štirih in ko pridem domov bi samo spala.

Uuuu super polno novih nosečk, dobrodošle !

Neposredna povezava do sporočila: 268
10.3.2010 18:30:12   
Tory78
Big mamma, jaz še vedno upam da bo vse vredu.

Držim pesti !

user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.3.2010 18:35:30   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

phelps predlagala mi je kremo  Vitagyn C, če bo pa potrebno bomo pa po prelgedu dale kakšno drugo Canesten mogoče, ampak je rekla da ta, Vitagyn C kar pomaga...tak da upam d ares, ker poleg par rumenih kapljic vsake tolko mene še srbi in občasno peče..

Ko sem jaz sumila, da imam glivično vnetje, sem tudi uporabila to kremo, pa mi ni nič pomagala, sem potem kar gynodaktarin dobila. Men se zdi, da so vse te kremice in tablete, ki jih ješ, bolj za preventivo,ker ko enkrat že je vnetje....no čeprav se nekatere tudi samo z jogurtom pozdravijouser posted image

Jst mam teh krem, gelov, mil....skoraj vse sem probala, zadnjič mi je pa v lekarni priporočila od URIAGE GYN-8 (ph 8) milo, ki se ga uporablja ko imaš "občutek vnetja.."- no to mi je pa pomagalo in se je stanje izboljšalo.
Drugače so pa glivične okužbe v nosečnosti kar pogoste in se je potrebno dobro pozdravit.

Jaz sem drugače vredu, no pri moji tamali so pa danes v vrtcu risali družinske člane in je narisala atija kot eno preklo, sebe nekaj na glavo obrnjeno, mene pa kot en paramecij(široko, ovalno) pa še en krog nasredi- trebuh, ker tam je pa dojenček (pa ji še nismo povedali), ampak že ene 2 meseca skoz teži z dojenčkomuser posted image

Zjutraj mi je bilo slabo, sem že mislila da bom bruhala ampak ni šlo...no sej mi je vsake toliko nekaj slabo, prsi mam ful napete- zoprno ker so že tako velikeuser posted image , pa tudi meni se je bel tok spet povečal. Aja pa moj pravi, da sem šele zvedla pa sem že zoprna, kaj šele bo (očitno mu je to od prvič najbolj ostalo v spominu)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
10.3.2010 18:37:20   
Renesme**
big mama- user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.3.2010 18:38:15   
lottyka
Bostina jaz poznam to kremo. Ker imam probleme s Ph sem imela oz. imam večkrat vnetja. Tako da mi je že dlje časa nazaj svetovala občasno kuro z Vitagyn C, Vagisan ali Gynophilus. Tudi na zadnjem pregledu pred zanositvijo mi je rekla naj tega ne opustim in nadaljujem tudi med nosečnostjo. Jaz potem takoj ko se pojavi kakšen malo bolj čuden izcedek naredim kuro. Meni osebno se zdi da najbolj pomaga ravno Vagisan in Vitagyn C. Tako da Vitagyn C je bolj blaga oblika uravnavanja flore in preprečuje nastanek kaj hujšega. Mi je pa tudi moja G zagotovila, da uporaba v nosečnosti je čisto varna. Tako da ti ni treba nič skrbet. Pomaga pa, razen če se je že preveč razvilo, potem je pač treba dati kaj močnejšega.

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.3.2010 18:45:32   
Tory78
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

xx.11.2010
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.3.10, Prlekija
            - lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , 18.3.10
            - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , 23.3.10, Ljubljana
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , 18.3.10
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted imageŠtajerska 
             - blodinka, 21, 
1user posted image , 0user posted image17.3.10

3.11.10
- big mamma, 36, 7user posted image5user posted image23.3.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image0user posted image7.4.10, Štajerska

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image1user posted image6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image18.3.10
             - phelps, 29, 1user posted image0user posted image15.3.10, Dolenjska 

7.11.10
8.11.10
  - 4mybaby, 33, 1user posted image  , 0user posted image   ,18.3.10, Ljubljana
- emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , 22.3.10, Ljubljana
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,   20.4.10,
Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika,                 12.4.10 
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image

12.11.10
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.3.10, Zasavje 

13.11.10
14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , 6.4.10, okolica Ljubljane

15.11.10
- Anonimna user posted image  , 2user posted image  ,1user posted image
- Norvežanka

16.11.10
17.11.10
18.11.10
19.11.10
20.11.10
21.11.10
22.11.10
23.11.10
24.11.10
25.11.10
26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.3.2010 18:53:13   
Tory78
BOSTINA in Renesme očitno imajo otroci poseben čut user posted image ,

Ko sem enkrat imela glivično vnetje in mi je hitro pomagala krema Canesten, samo ne vem če se lahko uporablja v nosečnosti. Mogoče ve katera?

Jaz imam zaenkat samo povečan beli tok, upam da se ne bo kaj razvilo.

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.3.2010 18:56:47   
Tory78
teycika in Norvežanka, če želita napišita še ostale podatke za seznam

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Praznovanje rojstnega dne otroka
Volga

Ali vaši otroci praznujejo RD doma ali kje organizirano (TUŠ, Mcdonalds, drugo)?

doma (85%)

organizirano (15%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!