|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
9.3.2010 13:06:21   
phelps
o, aleunam, danes mi pa ti hodiš v zelje user posted image

Uf, rabljeni avtomobili, bi se rada temu izognila kot hudič križu, pa ne vem, če bo ravno uspelo user posted image . Bomo videli, odvisno od ful stvari pri nama, pa o tem kdaj drugič.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 226
9.3.2010 13:14:44   
7ka
Živjo punce,
hvala vsem za čestite in dobrodošlico user posted image .
Tudi jaz na novo pozdravljam maa2010 user posted image  želim ti lepo user posted image . Folno kislino sem tudi jaz začela jesti šele včeraj ko sem naredila test. Enako je bilo tudi v 1. user posted image , nikoli je nisem prej začela jest. Ti jo kar začni jesti in jo jej do konca 3. meseca, tako priporočajo, za zgubiti nimaš kaj, saj gre le za vitamin.

Utrujena sem tudi jaz, ja...oz. tako malo na slow motion sem user posted image . Pa jajčnike začutim vsake toliko časa, tako vsaj vem, da nekaj se pa le dogaja tam spodaj.

Daya, super, da je s tvojo pikico vse OK in da lepo raste user posted image . Želim ti, da se krvavitve že danes prenehajo user posted image user posted image user posted image .

Čirimbara, dobrodošlica tudi tebi user posted image  in čestitke za user posted image !

Ja srček od pikic se pa vidi že zelooo zgodaj. To je tudi mene na rit vrglo pri 1. user posted image . Sem imela 1. pregled v 8. tednu in nisem mogla verjet, da se že sliši srček. res nekaj najlepšega....čudež narave user posted image .

No toliko zaenkrat od mene...
vreme je pa res user posted image  komaj čakam da bo pomlad!

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 227
9.3.2010 13:22:41   
majabar
phelps, nič hudega:)! Tudi mene zanima, kako bo. Še bolje, da je to moj prvi otrok, da ne bom primerjala razmer. Vse bo zame novo. Je pa tam samo 3 mesece porodniške. Sva se včeraj pogovarjala in je rekel, da noče, da bi bila doma, ampak bi že nekaj dni po porodu bila z njim v službi. Je namreč lokostrelski trener, jaz pa lokostrelka. In da bi jaz trenirala, on delal, otrok bo pa z nama. Sploh si ne morem tega predtsavljati, ker imamo tu čisto drugačne poglede na vse. Bo pestro, zagotovo:)!

(odgovor članu 7ka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.3.2010 13:24:54   
lottyka
Dobrodošle vse nove user posted image , je lepo videti da nas je vsak dan več.

Hvala vsem za tolažbo, saj danes je že boljše.

maa2010 folno priporočajo da tudi če je ne ješ prej, da jo začneš takoj ko izveš. Tako da jaz bi jo na tvojem mestu vseeno jemala. škodit ne more.

daja user posted image user posted image kr srček se že sliši. Kako lepo.

phelps menjavo avta ima bolj moj čez in zaenkrat gleda mislim da megana. Avto sva imela namen menjati že prej, pa se je malo zavleklo, ker so bili stroški poroke kar visoki in sva zaloge tam porabla. Tako da čirimbara menjava je bila v planu že dlje časa, pač sedaj sovpada z zanositvijo, res pa je da bi bil v vsakem primeru karavan zaradi "bodočih" otrok. Ti ni treba gledat ko kam greš, kako boš vse spakiral ali pa preverjat če gre voziček v avto. Namečeš noter pa greš.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 229
9.3.2010 13:35:53   
aleunam
Phelps, a misliš zaradi seznama? user posted image user posted image Če pa se je ful podatkov nabralo, pa sem čakala, da bo katera. Pa saj bi bilo dobro, da se zmenimo, da to ena dela. Meni ni, sem pa jih popravljala, ker nisem želela, da katera izvisi. Boš ti?

Ej, kje pa je big mamma??? Je že dva dni ni gor, če se ne motim. Upam, da so otročki "krivi", da nima časa in da je z njeno pikico vse v redu. user posted image

Majabar, ti kar bodi doma, vsaj 3 mesece. Bo že to hitro minilo. A boš tam zaposlena? Sem radovedna, se mi zdi, da si ful pogumna. user posted image

Plod naj bi se na UZ videl že v 6. tednu, user posted image  pa naj bi se slišali kmalu po tem, če se prav spomnim.

Mene ravnokar boli maternica, kot med user posted image . Najbrž se širi. A gledate kaj te linke v našem seznamčku? Jaz na par dni grem pogledat kako velik je plodek -  http://babymed.com/tools/ultrasound/first_trimester/#Results%20 .

Sedaj pa grem napast sadje. Sem si nabavila jabolka, jagode, kivi in ananas (v Hoferu je bil 0,69€).

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
9.3.2010 13:36:43   
Anonimen
Pozdravljene, nosečke!

Danes sem tudi jaz opravila test in je user posted image
Imamo že enega fantka.
PDP bi bil 15.11.2010. Zanekrat se bom anonimna, ker še nihče razen mene in dragega ne ve :)

Lp,
anonimna user posted image

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
9.3.2010 13:42:06   
7ka
Uau majabar, sej verjetno si to že vse povedala, a vendar me zanima...kaj ti se seliš v Kolumbijo? user posted image  boš tam rodila?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 232
9.3.2010 13:42:18   
majabar
Ja, v Kolumbiji bom delala, se ravnokar ukvarjam z delovno vizo. Ni tako zelo enostavno, sem zobozdravnica in je potrebno narediti še homologacijo diplome (ko izvem, kaj to je, se bom lotila tega:)). Dragi bi me pa rad prišel pogledat sem čez 3 tedne, a ne dobi vize. Malo upanja še ostane, nekaj dni je še:)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
9.3.2010 13:45:51   
phelps
hehe, ne aleunam, hec user posted image user posted image samo med dva moja posta si se vrinila, saj veš, ko sem želela še nekaj čisto na hitro napisat... user posted image user posted image user posted image Seznam pa prepuščam drugi. Da to delam med službo, bo vse narobe user posted image

Ja, avto. Moška domena, se strinjam. Pri nas je fora v tem, da on svojega ne bi dal (prodal) niti pod razno (kupil novega in mu je res pisan na kožo). Sva šla pa zadnjič v salon gledat večje in nama je spet všeč en trivratni model user posted image Velik je dovolj, samo tri vratauser posted image Moj pa zapel do konca - pravi, da je za lepoto potrebno potrpeti user posted image Vseeno upam, da mi bo uspelo iztržiti karavana (če bomo že menjali avto) user posted image

Jaz tudi pogrešam big mammo - upam, da je ok! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
9.3.2010 13:47:33   
aleunam
Anonimen user posted image , čestitke! user posted image

Majabar, upam, da dobi vizo, če ne pa se tolaži s tem, da bosta skupaj čez nekaj mesecev. user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.3.2010 13:48:37   
phelps
Aja, še glede pregleda. Jaz ga imam že v ponedeljek in takrat bom noseča 6 tednov in 6 dni. To pa je malo zgodaj.

Noro hitro mi mineva čas.

Majabar, homologacija diplome  pomeni, da bo tvoja (slovenska) diploma veljala - bila priznana v Kolumbiji. Kolikor vem, je problem bolj obratno (slovenski profesorji ne priznavajo tujih). Je pa potrebno veliko birokracije in s tem povezane energije.

< Sporočilo je popravil phelps -- 9.3.2010 13:53:15 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 236
9.3.2010 13:52:30   
lottyka
Jaz sem dobila pa tako lepo novico. Pregled imam sedaj 18.3. user posted image , ne bo mi treba več toliko časa čakat. Sicer pri nadomestni G ker moje ginekologinje ni ampak vseeno. Za seznamček, prosim popravek prvi pregled 18.3.

anonimna user posted image dobrodošla

majabar bom držala pesti, da bo dobil vizo.

drugače pa tud jaz pogrešam big mammo. upam da je vse vredu in je samo prezaposlena da bi se javila.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 237
9.3.2010 13:58:07   
aleunam
Meni je lani tam po 6. tednu rekla, da bi se že moralo videti na UZ, tak da maš možnosti, da bo. Sicer pa je zgoraj navedeni kalkulator (link) izračunal, da bo tvoja pikaca...

At 6 weeks and 6 days menstrual age, average measurements are as follows:
  • Gestational Sac (GS): 18 mm
  • Crown-Rump Length (CRL): 9.5 mm

TUKAJ za 6. teden piše: V telesu zarodka lahko z ultrazvočno preiskavo opazujemo prve srčne utripe - srček, ki veselo bije in tudi krvni obtok je že vzpostavljen. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.3.2010 14:08:26   
daya
Živjo punce!

O pa ste napisale, sem komaj prebrala bravo user posted image

Glede mojega dojenčka in srčka, sem tudi jaz mislila da je še prezgodaj, vendar ga je gin našla, to se sicer ne sliši, kot je napisala ena od vas se ne spomnim user posted image (nosečniška pozabljivost)user posted image ampak se ga vidi kako utripa na ultrazvoku. Ja tudi slikico sem dobila, vendar je vse skupaj še tako majhno da se skoraj nič  ne vidi, mislim, da je bil celo manjši kot 2 mm. Ampak videlo se pa je, je moja gin dobra da to vse najde user posted image

Dobrodošle vse nove nosečke in čestitke, za bigmamo pa tudi mene že skrbi, ker se že dolgo ni javila, upam, da se je ok iztekla tista njena krvavitev.

Lepo bodite.

Daya

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 239
9.3.2010 14:09:56   
phelps
Skoraj 2 cm ima že moj Phelps?! user posted image user posted image

Slovenski link se pa tudi jaz brala.

Lahko le upamo vse tukaj, da bo vse ok, po pregledih bomo pa - spet upajmo vse lažje zadihaleuser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 240
9.3.2010 14:14:38   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: daya

Živjo punce!

O pa ste napisale, sem komaj prebrala bravo user posted image

Glede mojega dojenčka in srčka, sem tudi jaz mislila da je še prezgodaj, vendar ga je gin našla, to se sicer ne sliši, kot je napisala ena od vas se ne spomnim user posted image (nosečniška pozabljivost)user posted image ampak se ga vidi kako utripa na ultrazvoku.

To sem bila jaz. Tudi pozneje se ga ne sliši? user posted image Sem bila prepričana, da sem to nekje prebrala. user posted image

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 241
9.3.2010 14:22:51   
daya
Aleunam ja pozneje se ga pa sliši, samo ne vem točno po katerem tednu, ampak mislim, da ne pred 12 tim tednom.

Aja mogoče sem malo zamočila pri velikosti 2 mm, ker sem si tudi jaz malo pogledala linke pa piše da bi moral biti že 4-6 mm velik, samo to sem jaz na slikci eno mero prebrala, mogoče je bilo to kaj druzga user posted image

lp,

Daya

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 242
9.3.2010 14:30:50   
malajka84
dan  punce..evo mene iz službe...mi je dans en mali škratek reku: a ti lahk neki povem? pa js rečem ja dej..pa mi reče jst pa vem...pa ga uprašam kaj...pa mi on nazaj...ti pa u trebuščku dojenčka skrivaš.:) hahaha..tk da...očitn se mi na obrazu vidi:) al ma pa mali posebne sposobnosti:) hahaha

POZDRAV VSEM NOVIM IN ČESTITKE!!user posted image

Drugače pa vidim, da se pogovarjate o velikosti, jst sm sicer v 5.tednu pa nekaj dni kolko po tem koledarčku tu na RR gledam....pa je tam 2,5mm:) piše pa, da mu v 5.tednu začne biti srček, ki se ga pa žal še ne sliši...eh sej bo:)
Smo neučakane.:)

No drugače pa nč posebnega pri meni...mam veliko belega toka, kar je baje normalno kokr sm brala po forumih, pa špikanje se je mal povečalo no špikanje kaj pa vem bolečine...k so rahle, sam se ji h pa bl čuti k prejšnji teden...to je to.

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 243
9.3.2010 14:37:34   
aleunam
Bostina, ta je pa dobra. A si že komu povedala v službi ali mali res čuti to? Zanimivo. user posted image  Beli tok pa se je tudi meni umiril po nekaj dneh, občasno ga je spet malo več... Kakor se jim zazdi taspodnjim. user posted image

Naslednji teden pa se začnejo prvi pregledi (razen tiste, ki ste že imele izredne preglede). user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 9.3.2010 14:38:45 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 244
9.3.2010 14:47:52   
malajka84
a ne da:)  noben nisem povedala, še ne mislim do prvega pregleda sigurno ne pol pa ...tk d ta mali ma neke sposobnosti.:)

Ja pregledi se bojo začeli...komaj čakam, da vidim pikico, tak k vse:)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 245
9.3.2010 15:19:03   
phelps
Oh Bostina, kar koža se mi je naježila, ko sem brala tvoj post.  Ne verjamem v horoskope in podobne stvari, verjamem pa v to, da sedaj oddajamo neko drugo energijo. Sploh tiste, ki ste se dlje časa trudile za spočetje. Da smo bolj sproščene, umirjene, ipd.. In otroci to še kako čutijo.

Meni se zdi, da me že naš maček nekam postrani gleda in sploh se mi ne da božat (vsem ostalim pa) user posted image Verjetno se samo premalo ukvarjam z njim (pozno pridem iz službe, ko ga ostali itak že scrkljajo po dolgem in počez) user posted image

Bodi dovolj za danes, še 43 min in grem domov user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 246
9.3.2010 19:20:27   
pikizenc
Punce rabim eno mnenje, ne vem kaj mi je danes, čist sm črnogleda.

Uglavnem, prvič sem user posted image  videla v nedeljo zvečer, pa kr nisem mogla verjet pa sem včeraj naredila še enga, ker so ravno ta poecni testi. No in je user posted image  bla mal lepša. In pol mi hudičeva ženska radovednost ni dala miru, pa smo zjutraj ponovili vajo. Ja vem too much. Ampak... še vedno user posted image  ampak spet bl švoh kot včeraj (pa čeprav je blo zjutraj). In zdej zganjam paniko!

Me pa to ne bi tok morilo, če mi ne bi prvič user posted image  pokazalo v nedeljo, ko mi je načeloma M izostala že 2 tedna. Po logiki bi moglo bit to konkretno pozitivno. Prej je blo 2 nedelji negativen test. Zdej pa a je možno, da je tok kasnej prišlo do oploditve? A sčasoma postanejo user posted image  močnejše al ni nujno? Kakšna k ma več izkušenj mogoče ve.....

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 247
9.3.2010 20:08:38   
Isabellabina
Čer drage user posted image

Jaz se bom kar poslovila od vas,kljub temu ,da še nimam izvidov,samo že po počutju vem ,da sem z to nosečnostjo končala,ker nimam niti najmanjšega znaka več,pač pa imam od danes naprej spet vlečljivo sluz in mislim,da sem spet pri O.Lepo želim vsem naprej in hvala za vzpodbudne besede.

< Sporočilo je popravil big mamma -- 9.3.2010 20:11:10 >

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 248
9.3.2010 20:15:06   
majabar
phelps, ja, to vem, ampak ne vem, kako to praktično izvesti. Naj kopiram diplomo z dodatki in jo pošljem po mailu (čeprav ga na spletni stravi njihovega ministrstva v Bogoti ni) ali pa skeniram in jo posljem po pošti (lahko traja kakšen mesec). user posted image hmmm

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 249
9.3.2010 20:21:07   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Čer drage user posted image

Jaz se bom kar poslovila od vas,kljub temu ,da še nimam izvidov,samo že po počutju vem ,da sem z to nosečnostjo končala,ker nimam niti najmanjšega znaka več,pač pa imam od danes naprej spet vlečljivo sluz in mislim,da sem spet pri O.Lepo želim vsem naprej in hvala za vzpodbudne besede.

Big mamma, ne še zgubiti upanja! Držimo pestke, da je z tvojo pikico vse v redu! user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?