zoey
|
Evo kuhane mame Le kakšna mati pelje svoje dete ob pol 2h na dolg sprehod po soncu? Odgovor: lačna Sva se dobile s sodelavko na kosilcu, pa se mi ni kuhalo otroka v avtu, pa sem ga raje v vozičku No, saj njemu ni bilo nič hudega, jaz sem pa ajoj Ponoči je bila huda žeja/lakota, se je 2x zbudil in potem začel ob pol 7h na veliko vriskati Ne vem, če ga ni Urban kaj našuntal Jaz pa koma ... Super, za ju3 velja, pa poskusimo kar za 9, ker bo še itak malo baby delay-a, pa da se napokamo ... Jessy, ti boš verjetno prišla po stari cesti, zate potem velja 1. semafor levo (kot za banko, policijo) in potem samo pičiš naravnost do makedama oz. štirne. Drugače se tam parkira, ampak se bomo še malo naprej zapeljale, do senčke, pol pa gasa z vozički. Se zna kak klop kje najti, tako da, če ima katera kaj za špricat, se kar dajte. U izi je slaba urca hoje, velika večina po senčki, je pa skoz malo klanca in se pozna Tam je brunarica, odpre se ob 12h, samo ponavadi lastnik kaj bluzi že prej in brez težav kaj proda, če je treba Dost za pit s sabo vzet, da bo mlekec Če ima katera popadke po kopanju, si lahko uresniči željo, ni pa ravno topla voda, v opozorilo Jaz bi se potem okoli 1h vračala, ker imam potem še frizerja, končno. Žal me boste gledale še v nezrihtani verziji