|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
13.7.2010 12:02:31   
lucika
mi smo pa danes prvo pikico dobili. je prvič malo prestavil, ker je bil nekaj nahlajen...in danes spet. a sem se vseeno odločila, da lahko. ker vem od kje je prišel smrklec v noska, od klime. čim jo vzgem, se mali prehladi. a kaj ko na tak vročem skor živet ne moremo. ok, obljubljam, da ne bom več pretiravala...

7520 in 66,5 pri 4 mesecih; za v seznamče, jaz ne znam, če je katera tak dobra da vstavi...

vroooče.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
13.7.2010 13:44:53   
pikanogavička
Ja, spet je peklensko vroče user posted image

Sem bila s tavelikim pri zdravniku in pravi, da ima bronhitis user posted image . Predpisal mu je antibiotike. Upam, da se čimprej pocajta revček moj. Jessy: se bosta na naslednjem izletu v Star Maln z Nejo spoznala user posted image . Samo moj bo kar peš - mu kolo ne diši preveč - je bolj umetniški tip, ker nonstop riše, pleše, poje,....
Še vedno pa računajte na naju z Juretom user posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
13.7.2010 14:09:02   
Jessy
Pikanogavička, smola za bronhitis! user posted image  Naj se čimprej pozdravi!

Zoey, krasno, da si povedala, kaj potrebujemo s seboj! Za tako klančino sploh ni panike, saj premaga tudi večje! user posted image  Še to mi povej, kdaj približno bi štartali iz Vrhnike in približen povratek, da vidim, koliko "malice" rabimo s seboj. user posted image

Moj dečko je že pravi jedec. Danes je zmazal krompirjevo juhco z makarončki (seveda zmiksano) do zadnje žlice! Je tako hitel odpirati usta, da se je kar kadilo. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
13.7.2010 14:50:09   
plamen
Morda se vam pridruživa v četrtek, odvisno kolk bom imela spakirano in kolk bodo delavci hitri, če bo že za plato pripravljeno. Malica obvezno s sabo, če ne pa tam kaki čevapki padejouser posted image user posted image

Jessy - bravo Tobija, da je tak jedec. Zvečer mi probamo rižka, resno začneva pa ko z morja prideva, bo na morju še jošk pel, je najboljša oblika piknika v naraviuser posted image . Vsaj zame, se mi ne bo dalo kuhati še zanj posebaj, pa da ga ne bi kaj zvijalo, da bi imel kamp zastonj glasbeno spremljavo.

Včer sem se pa načvekala s prijateljico, je možek za sineka poskrbel. Je tooolk pasal. Pa vmes nisem nič domov klicala, cele 4huser posted image , bravo mami!

pikanogavička - tale tvoj mišek je pa res bošček. In to v tem letnem času. Revček mali. Pa še tolk pridni ste, res odlično!

lucika - bravo za mere, fejst fantič!

Moj pančka že 2h, še 1h naj bi mu zneslo, pa bo spet smejko na delu. Pa upam, da se zvečer shladi, da greva eno turo narest, zjutraj sva šla sam mal, je blo že čist prevroče.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
13.7.2010 17:45:17   
girl79
čao mamice user posted image ,

jaz sem pa taaaaaaaako neprespana user posted image user posted image user posted image , nasa gospodicna se zbuja tudi po 5x na noc in jaz ze vec kot 1 teden nisem spala v kosu niti 3 ure skupaj user posted image user posted image ....vceraj sem ji dala zvecer prvic rizevo kasico po flaski in se je zbudila "samo 3x", tako da bomo danes nadaljevali da vidimo ce bo to kaj pomagalo, samo po mojem je bolj zejna kot lacna, ampak mi se vedno noce piti ne caja ne vode.... ja verjetno sem jo prevec hvalila ko je bila tam do tretjega meseca full pridna in je prespala celo noc z enim samim vmesnim dojenjem user posted image user posted image

stari maln- mogoce se vam pa tudi z Nezo pridruziva, da ne bodo spet sami fantje na sprehodu user posted image user posted image , bomo videli kako se bo mala gospodicna obnasala v taki moski druzbi user posted image user posted image Samo morate bolj natancno povedat kje in kdaj bi se dobili...

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
   [Brisano sporočilo]
13.7.2010 18:17:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu girl79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
13.7.2010 21:19:50   
7lina7

MARČKI 2010                             3m                         4m            
28.01 Tjasa27     Urban         
              2445 g    46 cm                                     7880 g   64  cm     
      5m    8500 g
11.02.W.W.         Oskar          

2840 g     49 cm      5700g 62 cm          6000g 65 cm

20.02. Valen        Valentina    
              2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           
              3080 g     49 cm      5950 g  60,5cm

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

2060 g     43 cm      4800 g  54,5cm     5800 g  59 cm

24.02  Jassika      Oskar         
              3215 g     50 cm      5700 g   59  cm

25.02  Lakaya      Tara            
              2910 g     51 cm      6300 g   61  cm

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

28.02  7lina7        Luka           
              3100 g     51 cm      6000 g  60,5 cm    6950 g  65 cm 

02.03 Jessy         Tobija         
              3550 g     54 cm      6750 g  62,5 cm

03.03 lorelaj        Mina

04.03 girl79         Neža           

3020 g     51 cm     6280 g   63  cm

05.03 Lenči_        Maruša        

4060 g     52 cm     7400 g   62  cm

6.3.
     Balka         Ema                                            
             2850 g      52 cm     4200 g   56 cm

09.03 zoey          Arne            

3610 g     53 cm     6080 g  64,6 cm

10.03 lucika         Evan            

4520 g     55 cm     6900 g  65,6 cm  7520 g  66,5 cm

Tristan         

2800 g     50 cm     7100 g   62  cm

11.03 vekybel      Marsel          

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

16.03 NM              Nika           
              3680 g    53 cm      5920 g   60,5 cm

17.03 lunka1        Julia            

4080 g     55 cm     7000 g

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

3530 g     51 cm     6580 g      61 cm 

20.03 pikapolonica80 Alja       
              3050 g     50 cm        6200 g    66 cm 

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            
              3880 g     54 cm        7280 g    64 cm

24.03 Lenčy          Aleks          
               3370 g     50 cm       6030 g    61 cm

26.03 Strumf         Matevž       

4480 g     54 cm       7200 g   63  cm

26.03 Zvezdici      Tija             
               3740 g     51 cm

31.03.Meti.v         Jan             
               3420 g     52 cm       6170 g   60  cm

TIA78          Nik                                             

6000 g   69   cm 

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
13.7.2010 21:22:11   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Pa še nasvet rabim... Kako pa naredite s hranjenjem, ko greste na daljšo pot? A dajete oz. boste dajale v termosko že pripravljeno hrano al kar frutke? Sem probala dat ravno za ta namen že narejene kašice od Hipp in ne mara. Hja, če pa mama tako dobro skuha ;).

Riževe kašice tudi naš dečko ne mara več odkar je okusil boljšo hrano, zato bom to kašico porabila tako, da jo bom uporabila za zgostitev sadnega obroka. Torej, zmiksam poljubno sadje, dodam še nekaj vode, da je redko, nato pa kašico vmešam in jo poje. Aja...imam Milupino z že dodanim mlekom.
Ko kam grem (ravno danes sem šla), zmiksam doma sadno kašico (sadje se mi zdi zelo primerno za tovorjenje) in jo dam v prazen lonček od Hippa (so malo večji), zaprem in je to to.
Zadnjič je nek strokovnjak za otroško hrano rekel, da je topla hrana bolj princim staršev, da otrokom je vseeno, če jedo hladno. Sicer pa bo že res, saj zelenjavne kašice (mislim, kupljene) so tudi hladne. Jaz je nisem nikoli pogrevala.
Moram rečt, da meni Neja nikoli ni marala kupljenih kašic, niti sadnih niti zelenjavnih. Nekaj časa mi je to čisto ustrezalo, so pa prišli dnevi, ko sem se tepla po glavi in si govorila, da bi bilo full na komot pograbiti en lonček že pripravljene hrane. Tako sem vedno tovorila svoje s seboj. Za Tobijo imam drugačne plane in ga bom poskusila navaditi tudi na kupljene. Ne pričakujem, da mi bo od prve vse pojedel, ampak počasi pa bo. Bom bolj vztrajna, kot pri Neji.

Ti pa za mlečni riž svetujem, da ga najprej skuhaš na vodi, ko je kuhan ga oplakni z vodo, nato zmiksaj in šele nato prilij adaptirano mleko (ali svoje), pa zmešaj na roko, saj drugače boš dobila lepilo in ne hrane. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
14.7.2010 7:14:21   
Anonimen
ajoj, mi že vse od morja ne spimo dobro in se zbujamo po parkrat na nočuser posted image . Se mi že čist meša od neprespanosti-se tolažim da je to od vročine, ker smo v zgornjem štuku in je peklensko vroče, da bi pa celo noč laufala ventilator pa rajš ne.

Še bolj grozni so pa komarji in muhe. Ker smo na vasi in imamo za soseda eno zanemarjeno kmetijo kjer jim gnoj in razpadle bale ležijo po dvoriču, je posledično ogromno muh in bi jih lahko cel dan pobijal pa bi jih blo samo še več. Ponoči imamo itak okna odprta, pa pride vse noter od komarjev do muh navsezgodaj. Moremo komarnike nabavit da bo vsaj malo bolj znosno. Tamalega je že ene par komarjev popikalo, ker sem prebrala, kako škodljive so tiste tabletke za v vtičnico (sploh za dojenčke) in sem jih skenslala.

Jst mu nekaj dni že dajem bučke in na začetku prvi dan je delal grimase kot da bo lih bruhal in je tekom dneva potem vse zbruhal-bučke mislim-kaj je to?
Včeraj jih je pa celo jedel brez spakovanja in tudi pogoltnil je že lepo dol, ni nič ven z jezikom porivaluser posted image .

Jaz sem milupino riževo kašico ki mu je delala alergijo zamenjala za hippovo, pa nima alergije, spi pa tudi ne nič dalj. Sem mu jo pa dala po žlički zvečer, pa se je ful upiral, ker je on pač zvečer pa na flaško navajen, pa smo prakticirali žličko v usta pa dudo notr, da je dol pojedel in potem je spotoma kar sam brez dude začel fejst jest tisto kašico. Sicer pa meni tudi nekej niso te umetne kašice, sem samo probala če bo noč kaj daljša zaradi tega, pa nima nobenega učinka.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
14.7.2010 9:13:26   
Jessy
Dobro jutro!

Danes smo lepše spali kot včeraj in je jedel le 2x v celih desetih urah spanja.user posted image

Nosečka, komarniki so enkratna rešitev. Mi smo jih montirali jeseni in ti povem, da uživam kot že dolgo ne! Niti enega samega komarja nimamo v bajti, okna pa vsa na stežaj odprta! Muhe pa imamo, ker te znajo priti skozi vhodna vrata, ko jih odpreš. Mislim, prav čakajo na vratih in ko jih odpreš, zletijo noter. No, ampak imamo eno ali dve, prej jih je bilo pa vsaj 10 komadov.
Zakaj ti je po bučkah bruhal, se mi ne sanja. Morda so se mu res tako gabile, da je moral ven dat. user posted image  Pe, če je bilo samo enkrat, ni panike! user posted image
Te razne kašice so zame bolj kot čokolino varianta. Se mi zdijo primerne za zajtrke ali večerje, pa še to ne za vsak dan (čeprav je moj zajtrk VEDNO čokolino). Meni je patronažna svetovala mlečne kašice za zvečer in zjutraj, ampak bom pozneje raje skuhala gris na mleku, mlečno polento ali riž na mleku. Kašice bodo bolj poredko, pa še to bomo na koncu pristali le na čokolinu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
14.7.2010 10:49:39   
pikanogavička
Kaj pravite na to, da se ju3 dobimo ob 9 in pičimo proti Starem Malnu. Torej dobimo se pri "štirni". Do štirne pa prideš takole: na izhodu iz avtoceste Vrhnika zaviješ na levo (proti Vrhniki). Pelješ mimo prvega semaforja (na desni je hotel Mantova, na levi osnovna šola), na drugem semaforju zavij desno in potem naravnost (vmes so na desni in levi travniki in njive, pelješ tudi mimo Žitove tovarne) do peščene poti oz. do "štirne". Tam vas z Zoey čakava.
Girl79 in plamen upam, da se vidmo.
Vabljene tudi druge.

< Sporočilo je popravil pikanogavička -- 14.7.2010 10:51:00 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
14.7.2010 11:13:17   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: pikanogavička

Kaj pravite na to, da se ju3 dobimo ob 9 in pičimo proti Starem Malnu. Torej dobimo se pri "štirni". Do štirne pa prideš takole: na izhodu iz avtoceste Vrhnika zaviješ na levo (proti Vrhniki). Pelješ mimo prvega semaforja (na desni je hotel Mantova, na levi osnovna šola), na drugem semaforju zavij desno in potem naravnost (vmes so na desni in levi travniki in njive, pelješ tudi mimo Žitove tovarne) do peščene poti oz. do "štirne". Tam vas z Zoey čakava.
Girl79 in plamen upam, da se vidmo.
Vabljene tudi druge.

Velja! user posted image  Jaz pridem! Če kaj falim, pokličem Zoey, ker imam njen tel.

Neposredna povezava do sporočila: 1912
14.7.2010 12:18:47   
NM
Ojla,
mi se zdaj hladimo ob Nadiži.

Nika zelo lepo spi do 11 ur ponoči z enim hranjenjem. do včeraj tudi čez dan nisva vedela zanjo.
Zdaj pa sitnari stzo na uro, če ni pokonci. Sem dobila dodatne sive lase.
Zdaj bomo probal športni del pri vozičku, sam men še vedno dela skrbi, kako bo s hrbtenico.
Kaj menite?

Škoda, da se vam jutri ne moreva pridružit, pa naslednjič, upam. Smo tako leteči, da je kaj.

Uživajte in naj vam ne bo prevroče.

lp
2xN

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
14.7.2010 15:35:39   
girl79
Čao mamice user posted image ,

jeeeeee, končno sem se malo naspala, se je naše dete ponoči zbudilo samo 1x - bravo Neža user posted image user posted image user posted image ...

Stari maln
-Jaz upam da bom jutri našla, bi mi pa sicer bolj ustrezalo npr. vsaj ob 9.30, ker naša Neža hodi pozno spat in zato tudi malo kasneje vstane....no če ste pa vse ostale tudi za ob 9.00 se bom pa tudi jaz potrudila...bom poslali pikinogavički in zoey na ZS svojo tel. pa vaju prosim da še meni pošljeta svojo, če slučajno kje kaj zgrešim da bom imela koga poklicat....

Se vidimouser posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
14.7.2010 18:36:23   
zoey
Evo kuhane mame user posted image Le kakšna mati pelje svoje dete ob pol 2h na dolg sprehod po soncu? Odgovor: lačna user posted image Sva se dobile s sodelavko na kosilcu, pa se mi ni kuhalo otroka v avtu, pa sem ga raje v vozičku user posted image No, saj njemu ni bilo nič hudega, jaz sem pa ajoj user posted image user posted image
Ponoči je bila huda žeja/lakota, se je 2x zbudil in potem začel ob pol 7h na veliko vriskati user posted image Ne vem, če ga ni Urban kaj našuntal user posted image Jaz pa koma ...
Super, za ju3 velja, pa poskusimo kar za 9, ker bo še itak malo baby delay-a, pa da se napokamo ... Jessy, ti boš verjetno prišla po stari cesti, zate potem velja 1. semafor levo (kot za banko, policijo) in potem samo pičiš naravnost do makedama oz. štirne. Drugače se tam parkira, ampak se bomo še malo naprej zapeljale, do senčke, pol pa gasa z vozički. Se zna kak klop kje najti, tako da, če ima katera kaj za špricat, se kar dajte. U izi je slaba urca hoje, velika večina po senčki, je pa skoz malo klanca in se pozna user posted image Tam je brunarica, odpre se ob 12h, samo ponavadi lastnik kaj bluzi že prej in brez težav kaj proda, če je treba user posted image Dost za pit s sabo vzet, da bo mlekec user posted image Če ima katera popadke po kopanju, si lahko uresniči željo, ni pa ravno topla voda, v opozorilo user posted image Jaz bi se potem okoli 1h vračala, ker imam potem še frizerja, končno. Žal me boste gledale še v nezrihtani verziji user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
14.7.2010 18:43:26   
zoey

IZVIRNO SPOROČILO: NM

Ojla,
mi se zdaj hladimo ob Nadiži.

Nika zelo lepo spi do 11 ur ponoči z enim hranjenjem. do včeraj tudi čez dan nisva vedela zanjo.
Zdaj pa sitnari stzo na uro, če ni pokonci. Sem dobila dodatne sive lase.
Zdaj bomo probal športni del pri vozičku, sam men še vedno dela skrbi, kako bo s hrbtenico.
Kaj menite?

Škoda, da se vam jutri ne moreva pridružit, pa naslednjič, upam. Smo tako leteči, da je kaj.

Uživajte in naj vam ne bo prevroče.

lp
2xN

O, kako se to lepo sliši, da se hladite ... a sprejemate večdnevne obiske? user posted image Punce imajo večinoma že vse v športnem delu, naklon do 30 stopinj pa imaš lahko že pri novorojenčku, tako da po moje ni skrbi za hrbtenico. Arne je večinoma še v košari, ker se še ne pritožuje, jo bo pa itak vsak čas prerasel. Tako da kar v športni del, da ne bo preveč sivih las user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
14.7.2010 20:19:08   
Jessy
A je še kateri vroče? user posted image  Jaz sem bila danes že 2x pod tušem, pa še najmanj 1x bom še šla. Grozno! Se jutri že kar vidim, kako bo teklo z mene na sprehodu. Ma, če praviš, da je po večini senčka, potem ni panike.
Zoey, praviš, da lahko kakega klopa dobimo. A bomo po travi hodile?
Drgač sem naštudirala pot do makadama. A štirna rečete zaradi makadama, ali je res tam kakšna štirna? Cca koliko kilometrov bom naredila od semaforja do makadama? Samo okvirno, da ne bom mislila, da sem zašla. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
14.7.2010 20:38:27   
zoey
Vroče??? Ne razumem user posted image  user posted image user posted image user posted image No ok, mal je pa res. Obup. Sem izpod tuša, pa se mi zdi, da sem že zrela za reprizo user posted image
Ne, ne bomo hodile po travi, ampak se bomo valjale po njej user posted image Prijateljica je zadnjič videla 2, ampak una večja, take naša kuža pobira. Jaz nisem nobenega srečala, ampak samo opozarjam, da obstajajo. Ma pomoje je cca 1,5 km od semaforja in tam je res štirna! user posted image Jeseni bomo pa tam pustile avto pa hopla na Planino (kot Šmarna gora) Japajade user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
14.7.2010 21:42:18   
pikanogavička
Bravo zoey, jeseni bomo glih dovolj zrele, da začnemo topit odvečne kg na Planini user posted image . Tamali bodo dovolj veliki za v pestunje, pa kakšen frutek bo za zabo in gasa...
Mejčken si me pa prestrašla zaradi klopov. Če ma kera kako sredsvo proti, bi bila zelo hvaležna, če bi ga vzela s seboj. Sicer bom zjutrej šla v drogerijo in upam, da kej dobim...
Pa še v pekarni se bom ustavla - če imate kakšne želje pobiram naročila do cca 22h (imajo peciva, piškote, kruh, sokove....)

Mirno nočko vsem!

< Sporočilo je popravil pikanogavička -- 14.7.2010 21:43:25 >

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
15.7.2010 20:55:42   
Jessy
Lep večerni pozdrav!

Danes je pa neznosno! Od mene že ves dan teče iz vseh lukenj. Še jutri, potem pa naj bi bilo bolje, pravijo! Upam, da je kaj na tem!

Vidim, da ste se vse nekam poskrile! Danes smo se dobile 4 Marčevke in je bilo zelo luštno! Potko so izbrale čudovito! Med 3 fante je prišla tudi mična gospodična v lepi oblekci, da je vse obnorela! user posted image  Neža pa je vse lepo mirno spremljala kot prava princeska! user posted image
Mi smo prispeli domov šele ob 14.30, s tem, da smo zadnjih 15 min vožnje poslušali kričanje namesto glasbe! Tobiji se je zrolalo od lakote! user posted image  Doma se je priklopil na mlekomat in sem mislila, da se utopi. user posted image  Potem pa blažen nasmešek, ko je bilo zadosti!
Sem se mu oddolžila za trpljenje in sem ga v večernih urah namočila v vrtnem bazenčku. Je prav ponosno opazoval vse okrog nas. O tem pa raje ne bi, da sem bila oblečena, ko sem nehote počepnila in pomočila rit pod vodo. user posted image  Jp, tudi to se zgodi! user posted image

Še dve današnji fotki.

[/link]

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=148391#imageShow]

Neposredna povezava do sporočila: 1920
15.7.2010 21:12:38   
NM
Oj!

Danes je blo pa res grozno s to vročino.
Zoey - kamot nas lahko obiščete, samo danes se tudi tu ni dalo ofrišat. Za piko na i pa je Nika vsa v pikcah, da sem prav na trnih, kdaj bo konec s to vročino.
Je tudi kateri od vaših pikcev fasal take pikce, mislim, da so vročinske, saj se nič ne praska, ni vročine, je razpoložena.

Nika je že ob osmih zaspala, ko je malo več zraka za dihat.
Midva bova pa še malo kartala, ogenjčka pa zaradi prepovedi ne mormo več kurit - škoda, saj je meni prav luštno posedet in poklepetat.

mirno nočko

N-

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
15.7.2010 21:13:54   
strumf
čav punce. upam da ste se danes držale  v senci. jaz sem z malim veselo zapravljala eurčke v LJ - ja sem šla v BIG CITY. sem pa bila malo razočarana glede razprodaj, sem upala na kakšne pajacke in bodije za malega pa ni bilo nič uporabnega - oziroma samo št. 56. naš pa že dolgo več ne zleze v njo user posted image user posted image user posted image user posted image .
tak da sem nabavila bolj malo.

je pa bilo fanj, ker smo bili med hudo vročino lepo na klimi. ko pa smo se peljali domov, je imel mali celo pot glasilke vklopljene, tak da ga je mami potem vzela ven iz jajčka in ga  nekaj km pred domov imela na rokah. mulo pa se veselo smejal. mu je bilo prevroče v jajčki-kljub klimi, ker je potem pa previjalni take afne guncal da je bilo kar groza user posted image user posted image user posted image user posted image .

jutri se bova skrivala doma-imamo klimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,upam da tudi ve.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
15.7.2010 21:21:11   
lucika
strumf, joj da te moj v roke dobi....otrok iz zica nikol ven, nikol. ko enkrat vidi, da lahko, bo skoz tako...niti pokazat mu ne, ker se to ne sme. s svojimi rokami ga nikoli ne zadržiš, pa tud ne vem, kako bi ti vest prenesla, da bi ga lastnoročno hm, raj ne napišem kaj.
tak da lepo te prosim, ne jemat otrok iz sedežev. ustavite se, al pa jim naj bo vroče....

tudi mi imamo klimo in se skrivamo. smo pa bili na takem rahlem večernem sprehodu, je kr pasalo, čeprav še vedno prevroče za moj okus...
si želim, da bi porodniška čim dlje trajala, pa hkrati, da bo čimprej september in ne bo več vroče...

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
15.7.2010 21:42:05   
Pikapolonica80
Ojla punce,
Jaz bi se z veseljem pridružila danes vam na sprehodu, ampak ne v takšni vročini...sva bile z malo kar cel dan doma na hladnem. Tako bova tudi jutri in v soboto samo da se bova zapeljali k mojim staršem ker je v hiši kljub tej vročini prijetno hladno. Torej z veseljem prideva tudi midve na kakšno srečanje samo da pomine tole savnanje user posted image . V ponedeljek sem že naredila neumnost, sva šle ven in se vračale domov okoli 13h, ko je že bila pasja vročina, in kljub temu da je bilo od hranjenja 1 uro se je tako začela noro jokat, da ko sva prišle domov se še zelo dolgo ni pomirila, ostajale je brez sape revica, ni hotla jest, ker je tako hlipala user posted image . Vse samo zato ker je bila tako žejna user posted image . Tako da sem rekla da je tudi ven ne peljem dokler je takšnole.

Je pa tudi Alja polna pikic, vsak dan več jih je in sigurno so vročinske.

Drugače pa tiste ki dojite, dodajate sedaj še kaj tekočine, vodo ali čaj? jaz sem uvedla čaj (od ponedeljka naprej, ker nočem da se še kdaj to zgodi) in ji je kar všeč, spije pa tam malo manj kot 100ml. in se mi zdi da se je njeno rapoloženje malo izboljšalo..Sem pa kr malo jezna na eno mojo prijateljico, ki mi je rekla kak mesec nazaj ja kaj pa ti strašiš s flašo, tvoj otrok se pri tebi naje in napije in ne rabi nič dodatno..ja jz pa poslušala..

Kaj pa namakanje naših otročkov v morje, kako to prakticirate, samo nogice ali kar celega potunkate notriuser posted image ? Pa so uživali? Jaz se še kr nisem opogumila..

Lahko noč pa upam da vam ne bo prevroče.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
15.7.2010 22:21:30   
zoey
Čer!
Ja spet je za nami krasno marčevsko srečanje user posted image Ampak ni bilo hladno, za tja smo rinile v klanček, za nazaj je pa sonce nabijalo, kljub gozdičku. In sem malo opečena po ramah user posted image Ampak savnanje je bilo odlično, pozimi bomo sanjale o tem user posted image Potem sem takoj namočila malega v čebričku, jaz sem imela pa še polno dela do tuša user posted image Ampak je pa potem toliko bolj pasal. Potem smo imeli striženje mame in očeta. Imam pa par dekc manj, ker sem se precej ošišala user posted image , ata je pa s sinom zapravljal, ko sem bila jaz v procesu. Pa nič zame user posted image Jaz mu pa vedno kaj kupim user posted image No, se je potem s sladoledom odkupil user posted image
Pa prišla je prenosna posteljica in to sploh ni tako lahka zadeva, kot sem si predstavljala. Ampak glavno da visi kak Pu, pa sem zadovoljna user posted image
Jessy - če to ni že 2. stradanje v enem dnevu - bošček user posted image  user posted image Si se mu pa lepo odkupila, izgleda čista uživancija user posted image Meni je tudi prijateljica posodila Fredov obroč, mogoče ga že ju3 sprobamo. Bomo samo ni hitro šibnili v Izolo, in sem upala, da je Pikapolonica tam, da bova skupaj popasli otročka, pa vidim, da se kar doma hladi.
Čajček tudi naš gospod po tanovem pije, komarčkovega v granulcah, kar je meni največje umetno sr***, ampak tega vsaj spije. Ostali mu nekako ne teknejo, za vodo pa tudi nima apetita user posted image
Pikice se mu občasno delajo, ampak trenutno ni sile.
Čim hladnejšo nočko vam želim.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?