|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
16.7.2010 12:20:11   
plamen
Punce moje jaz sem čist konc. Včer se vam nisem pridružila, ker sem pakirala v dobri veri da danes odrinemo na morje. Pa ti delavci na bajti, da jim ...... niso naredil tko k smo se zmenil in bi mogu možek ob 12h elektriko gor na plato dajat namest ob 7h zjutraj, ker oni niso dokončali. Valda da ga ne bo kap bo začel pozno popoldne in gremo ponoči na morčka. In tko bi mela še danes čas pakirat, včer bi se pa z vami sprehajala. Ja moj možek je preveč nežen z njimi, mora gajsna mama s termini v akcijo stopit. Zdaj jim bom napisala kaj majo za nardit in k domov pridemo sam kljukice delala al pa eurčki dol. Še dobr, da nimajo avansauser posted image sem se mogla mal zlajat.

pikice - sedaj jih nima, ko smo bili prvič na morju jih je imel, pa so zginile hitro. Bile so le po nogicah in rokicah, po bušiju nič.

čofotanje v morčku - prejšnjič smo mu le nogice namočili, ker je bilo bedn za v vodo it in preden sem sebe čez skale spravla sem rabla čas, da bi se pa z njim se pa nisem upala. Sedaj bomo imeli pa lepo plažo ga bom pa kar v naročju nesla celega. VSak dan malo več. Obroča pa ne bomo imeli še, po moje še ni tolk stabilna glavica.... Ne vem no.

Ko pridemo nazaj pa organiziram srečanje v Volčjem potoku, je senca, gmajna, hladno, sladoled, ledene kaveuser posted image . Kar zapomnite siuser posted image

Se še pohvalim da sinko že dve noči pančka sam v svoji sobici in to celo nočko (6.30) in potem še 2h pri mamici v objemu. Sam mami še vedno ponoči eno kontrolo naredi, da se kaka punca slučajno ni skozi okno priplazila, tale naša Nežika je navihanauser posted image ja, kar 3 naenkratuser posted image . Sem mislila da mi bo bolj hudo in da bom slabše spala, pa kar gre. Sem kar ponosna nase.
Uživajte, hladite se, mi gremo čez 15 ur čofotanju naprotiuser posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
16.7.2010 13:31:16   
Anonimen
Jaz Nejca tudi vsak dan namakam, v malo bolj hladni vodi in je čisto navdušen...ampak midva to delava kar v banji. Tudi zvečer ga ne kopam več v 37 stopinj ampak tam 32 stopinj. Je pa naš mali začel izpuščati obroke in količinsko večati obstoječe, kar mi čisto paše. Zjutraj poje okoli pol 6h 170ml, potem okoli 11h mi poje samo nekje 50ml, nato pa je ob 13h lačen in poje 200ml, nato pa še tri obroke skupaj z večernim. Še do nedavnega je jedel 7x na dan, tako da je zdaj to kar superuser posted image

Zdaj pa kosilo kuhat, mali spet spi (je nekako ustalil spet svoj ritem spanja, ki smo mu ga z morjem mal zmešali), potem pa upam da naju bo ati na bazen peljaluser posted image

(odgovor članu plamen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
16.7.2010 13:35:53   
lucika
bravo plamen za spanje v svoji sobi.! morje pa bo že, ponoči bo itak boljše za potovat. sam bi bilo fino da čimprej krenete, ker jutri je sobota in bo takih kot vi še na tisoče:(

jaz sem malega samo enkrat dala v vodo. prej je bila meni brrr, ko sem šla not, torej to pomeni, da je za malega absolutno bilo premrzlo. a to je bilo dober teden nazaj, zdaj vmes je sonček fejst kuril.

v domačem bazenu imamo mlako, tako da že zlivamo ven in dolivamo mrzlo vodo zraven, tam pa veselo čofota...

zdaj mi spi že drugo rundo. se je zbudil, nacartal, malo pojedel in spi dalje. mu paše. sva not zabarikadirana in imava lepo hladno. nos tu in tam ven potisnem, pa ni za zdržat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
16.7.2010 18:07:46   
girl79
čao mamice user posted image ,

Ja res je vroče, sem šla dopoldan s Nežko na sprehod pa se je začela tako dret, da sva šli po hitrem postopku domov. Imamo doma na srečo klimo, tako da smo kar cel dan noter zaprti in se hladimo...

Res je bil lušten sprehod včeraj user posted image user posted image , ja Neža se je pa res prav vzorno obnašala, je očitno poslušala moje predavanje o tem da se mora lepo obnašat, ker gre s tremi fanti na sprehod in da če bo tečna, bodo tisti fantje že v zgodnjem otroštvu začeli razmišljat o tem kolk so ženske tečne user posted image user posted image user posted image user posted image   No moram pa tudi fante pohvalit za vzorno obnašanje user posted image user posted image

Evo Nežka se je že zbudila iz popoldanskega spanca - ji gremo dat popoldansko malicouser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
16.7.2010 21:10:43   
zoey
Hoj hoj!
Danes smo pa mi zgodaj vstali, ker je šel naš ata delat v Izolo in sva šla z njim in sva bila že ob 8h na plaži. In nikakor nisva bila prva user posted image Je bilo tako lušno pod drevesom na frišnrm luftu, ful je pasalo user posted image Sicer mi je bilo čez eno uro že malo dolgčas, ker nisem tip za ležalne počitnice, ampak sem se malo s sinom zamotila user posted image Sva šla v izvidnico, nogice namočit, potem ko se je pa ata pridružil, smo šli pa 1. plavat user posted image Malo je bil v Fredovem obroču, malo pa brez. Sem pričakovala več navdušenega brcanja, pa je bil precej na izi, model je lebdel in sesal svojo slano roko, si je 2 ornk fleka naredil user posted image Voda je pa prava mlakuža, ampak za tele naše majhne škorce super. Potem je šel ata še drugam delat, mi2 sva se pa hladila v avtu, potem pa še na kosilo, 2 obiska pa domov. Kar naporen dan. Fanta sta že omagala, jaz imam pa še delo s tv-jem user posted image
Zdaj me pa zanima, kako ve prakticirate kopanje v morju? Jaz sem mu danes dala plavalno pleničko gor, ker je bilo veliko folka in še ni sračkal, ne vem pa, če bi vedno to prakticirala user posted image Naga rita rulz user posted image Samo trenutno nima nobenega reda pri sračkanju in je čisto nepredvidljiv user posted image
He he, Girl, če bodo fantje mislili, da smo ženske sitne, bo to bolj verjetno zaradi mam, kot pa zaradi male prijateljice user posted image So bili pa res vsi hudo vzorni in precej usklajeni, bravo malčki!
Plamen - finofajn se imejte na morju, user posted image za delavce, ampak poskusi se ne jezit, saj veš da to škoduje lepoti user posted image Sprehajale se pa še bomo, nič bat. Pa user posted image user posted image user posted image za velikega fanta, ki že čisto sam spi user posted image
Uf, nosečka, verjamem, da ti paše, naš je pa še povečal število obrokov, pa zdaj tudi čajčka, tako da ni samo žeja.
Sem pa zvečer enega Guinnessa stisnila, malo je še lubo pomagal, ker itak ne zdrži, da ne bi sodeloval pri pitju ali hranjenju česarkoli user posted image Se mi je že tako dolgo luštal, mmmm. Da vam povem kak naval mleka je bil ponoči, mi je skoraj mlekomate razgnalo user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
16.7.2010 22:02:53   
Tjasa27
oj punce!

zgubljenka se javlja user posted image  moj dragi se igra tetris s kufri v avto  user posted image  jz pa še kr pakiram, ma mava robe. izvajava selitev narodov user posted image  mi smo začel z korenčkom včeraj in ga je dons model pojedu že 100ml user posted image  očitno mu tekne user posted image  no sej men bi tud po pol leta enega in istega okusa user posted image  

u veste kaj se mi je zgodilo danes? povsod je zmanjkal hrane za urbana user posted image user posted image user posted image  neki se menja embalaža za bebo 1 in jo nikjer nisem dobila. no pol je prijazna tetica preklicala vse milerje v sloveniji in sva dobila 3. močno upam da bo zadosti.

drugače smo imeli pa že drugič ta teden fizioterapijo - mahhhhhh in zdej nam je rekla da preveč desno pest še stiska ko pase kravice in da če ne bo bolš bomo dobil delovno terapijo - kaj user posted image  je pa spet to?????? po moje si sprot zmišljujejo, da ma folk kej za delat. mahhhh sej jz sem se že čist nehala sekirat - moja koža je že podplat postala.....user posted image

aja no baje fredov obroč odsvetujejo ker vodi v ekstenzijo ramenskega obroča ......user posted image

punce lepo se imejte na dopustu, jz tud komi čakam - sem si dons optimistično sposodila tri romane, me zanima če bo moži kej zabaval svojega sina user posted image

ko pa pridem pa se kej vidimo, če ne boste vse po dopustih

čim boljše prenašajte vročino

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
16.7.2010 22:15:10   
Anonimen
ma se pozno oglašam, tamali že spi, meni je pa skos manj jasno, ker naš mali neki nima apetita danes. Madonca imava midva s to hrano probleme že od začetka. Zdej ne vem a je to zarad vročine al kaj, ampak dans mi je pojedel vsega skupej mal  več kot 500mluser posted image , v štirih obrokih, pa še to sem mu mogla tiščat da je sploh jedel-kr neki, prej pa skos neki lačen...upam da ne bo kej zbolel, ker drugače je dobre volje in živahen, samo za jest mu pa ni...a še kateriuser posted image pri hrani tako štrajka?

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1932
16.7.2010 23:24:41   
NM
Čer!

za nami je spet kar pasji dan, ampak je malce bolje kot včeraj.

Nika je danes dopolnila 4 mesece in je imela mini piknik. user posted image user posted image user posted image user posted image za našo bejbo.
Danes se je odločla in spila dvakrat po 100 ml vode. Pa še majn pikic je mela in mama je dognala, da je bolje, da je v bodiju kot v samo plenički, ker vpija pot. tako da je blo po treebuščku zelo malo kot včeraj po hrbtu.
Pa spet sva jo tuširala - ta naša ribca se ne sekira, če ji teče po glavi, facki - ona sam uživa. Ko sva nekaj časa ob reki in jo pol prneseva domov pa obvezno zaspi -jo žuborenje prou uspava.

Plamen - uživajte na morčku.

Zdaj pa še ene karte, pa spat.

LN

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
16.7.2010 23:32:03   
plamen
evo mene pred spanjem. Možek končal ob 21h, pol tut tetris s kufri in vso robo, smo že zmagaluser posted image
tjaša-jaz sem še bolj optimistična od tebe-mam 4 romane s sabouser posted image si pol poročava. Uživajte max, pa saj veš Urbanči naj spet kake dobre bejbe nagleda, Tristi bo šel tut v akcijo. user posted image
zoey- mal se pa moram jezit, da ne bom preveč lepa, saj veš kič tudi škodiuser posted image

grem, paaaaaaaaaaapaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
17.7.2010 7:52:44   
Jessy
Dopustniki, imejte se čim lepše!!! user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
18.7.2010 7:16:37   
Jessy
Ste vse zbežale na morje? user posted image

Pri nas vse po starem! Gagamo od vročine in se namakamo na vrtnem bazenčku. Tobija uživa v Fredu, mi pa zraven, ko ga gledamo.
Zdaj se nekaj pripravlja na dež, je vse črno, črno in grmi. Upam, da ne pade toča!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
18.7.2010 12:16:56   
NM
Dan!

pa smo le dočakali osvežitev, tako paše. Dežuje že od zjutraj..
Midve sva sami, saj je šel tatko dinerčke nabirat.
Ponoči je bla pa uro in pol na 5 minut budnica. Vsak, ko je šel mimo prikolice, jo je zmotil in je pol sam jamrala. Sploh si ne predstavljam, da bi bla vsaka noč taka. Ob ene dveh je pa zaspala do šestih in pol še do desetih z mano. je blo prav fajn.
Zdej uživava kr v prikolici  - Nika se obrača in ne morm verjet -  pleza - sinoči je nardila 80 cm - je puščala sled za sabouser posted image user posted image user posted image , da sva zmerla.

Je pa tako lepo zdej s pikico, ko se že tolk dogaja.

jessy - lepa slikca tvojih sončkov in Tobijeva v bazenčku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem hladen pozdravček od naju

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
19.7.2010 14:33:10   
zoey
Ooj!
Ja samo so pa res vse marčevke izginile, a vas bo treba poimensko okregat user posted image
Jaz imam danes taaaaak lenoritis. Včeraj sva povabila prijatelje na kosilo in je bilo kar stresno user posted image Jaz sem še danes vsa zmahana, tako da minimalno migam user posted image .
Čeprav paše tale ohladitev, mi pa že malo ni bilo prav, ko sem morala malega preobleči za ven iz kratkega pajacka v dolge stvari user posted image . Nikoli zadovoljna user posted image Je pa zdajle postavil rekord v spanju. Sva bila na obisku pri cimru, sta si podelila posteljo in je že tam zaspal, potem pa še na poti domov in potem je kar spal in spal zunaj v vozičku, mi je bilo že malo dolgčas user posted image Drugače ni šans da spi, če je voziček pri miru user posted image Tako da je danes prekosil samega sebe in sem prav ponosna user posted image
Sem ga pa zjutraj pustila na postelji, pa pridem nazaj in je bil 5 cm od roba user posted image . Ga bo treba na tla preselit, zdaj pa ni nikjer več varno. Se rola na polno. Pa ful je začel rit dvigati in potem kar nekaj pobrca in zleze naprej. Plazilec v njem se pospešeno prebuja user posted image Ju3 imava fizioterapijo, bomo videli kaj bo tetka povedala.
Lepo se imejte vse, pa piše kaaaaj. A je tudi na rr čas kislih kumaric user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
19.7.2010 16:21:24   
Jessy
Jaz sem še tu, pa mi je brez veze pisat, ker nobene ni nikjer in potem zgleda, kot da imam monologe. user posted image

Tudi Tobija se svaljka kar naprej, zato je že lep čas izključno le na tleh ali v prenosni posteljici, kadar nočem, da se mi prevali na trebuh, predvsem po hranjenju, saj mi takoj bruha. V prenosni pa se samo vrti kot urni kazalec, le redko pa se zvali na trebuh.
Osvežitev je zelo dobro dela tudi našemu dečku, saj mi je včeraj kar 3x spal po 2 uri. To se je poznalo tudi ponoči, saj se je odločil, da je ob 4h že zadosti spanja, tako da sem kot zombi popokala dečka in ga odnesla v dnevno v prenosno, sama pa se zvalila na kavč, se pokrila in spala naprej do 6.10, ko se je odločil, da je spet čas za spanje. Tako sva se skupaj preselila nazaj v spalnico in odspala še do 8.30.
Jutri si kaj takega absolutno ne smem privoščiti, saj moram ob 8.30 k zobozdravnici. To bo luštno, ker bodo usta kar sama odprta od zehanja! user posted image  

Drugače pa Tobijo sumim, da mu nagajajo zobki na njegovi levi strani, saj vsako stvar, ki jo nese v usta, grize na tisti strani. user posted image  Zgleda, da bo ta tudi drakula kot je bila Neja, saj so ji zgoraj zrastle najprej trojke. user posted image  Lahko pa ne bo nič z zobki in je kaj drugega. Kaj pa vem.

Zoey, si pa pridna, da vabiš na kosilo! Meni se kaj takega ne da še in raje povabim na piknik, pa še to ne prav pogosto, ker je tudi s tem delo. user posted image
V soboto praznujemo Nejin roj. dan, tako da bo ta teden bolj v pripravah in bom imela manj časa, a se bom vseeno kaj javila.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
19.7.2010 21:11:44   
zoey
Welcome to Jessy and Zoey show user posted image user posted image user posted image
A sva najbolj obupane, vztrajne al največje face user posted image user posted image Dejmo ženske noooo, tko ne bomo nikol pršle na 2. del user posted image user posted image user posted image Šala! Ne sej par vas je še pridnih, kar nekaj vas je pa čisto poniknilo user posted image
Ma Jessy, upam da še niso zobki user posted image   Tale s trojkami najprej je pa kar huda, pol je bila pa res mini lušna drakulca user posted image Moj zdaj 12-letni bratranec je prej shodil kot dobil 1. zob, ta je tudi kar huda.
Zobar - jaz ga imam pa drug teden, user posted image jaooooo. Pa tale moj je spet en model user posted image   Sicer druge sorte kot ginekolog, ma učinkovit pa tam-tam. Sem pa v čakalni vrsti pri drugi zobarci, ki je zdaj na porodniški in upam, da me potem kmalu vzame. Še drugega G si poiščem, pa bo user posted image
Je prej prišla prijateljica z 2 hčerkama in smo bejbe peljale pasjo bejbo na sprehod, moška naj bi pa mini moškega nahranila in skopala, pa jima ni nič od tega uspelo. Sta pa uspela stisnit Radlerčka. No comment user posted image   Tamali 2 sta se skoz kregali, katera jo bo peljala, pomoje je kuža prišla z ogromno glavo domov user posted image   Zdaj moram pa še milijon rož zalit okrog bajte, jupi ...not user posted image

< Sporočilo je popravil zoey -- 19.7.2010 21:13:51 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
19.7.2010 21:55:57   
strumf
Punci nista sami.

Moj mali pa je danes popldne dobil vročino 39,4. je mož šel  v lekarno po svečke. mi je bil že včeraj zvečer sumljiv, samo ni nič termometer pokazal, ponoči in danes pa je samo spal. pa tudi po dve ure in pol v komadu, ko ponavadi samo uro in pol maksimalno. pa nič se ni hotel igrati, čisto je bil brez volje. in lej ti bogca pokaže termeometer 39,3, svečka je sedaj prijela mi je zaspal že ob osmih. ob pol desetih pa takšen jok da grozaaaaa. v sanjah je tako jokal, da smo ga komaj zbudili, sploh se ni hotel zbuditi, je revček samo jokal. smo ga komaj umirili, je potem zaspal nazaj. revček je menda nekaj grozhno sanjal ali kaj. vročine nimamo bomo videli kaj bo ponoči. upam da se zbudimo nasmejani, ker je res dobrovoljček. za napad vročine pa sumim vikend, ki je bil zelo naporen, smo imeli praznik in je prišla vsa familja cca 30 ljudi in seveda naš tamal pa ni navajen tolikih ljudi, pa so ga cartal ipd.  je njegov bratranec, ki je 9 mesecev star tudi danes s povišano temperaturo. upam da bo obema jutri boljše.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
19.7.2010 22:18:26   
lakaya
evo še js se javljam na raport :))
Joj mene letos ta vročina čist zdeluje, sm vsak dan čist preutrujena user posted image , pa drugač sm prov fan poletja, sam tole letos je pa kr mal prehudo, pa v stanvanju nimamo klime, povprečna temperatura je pa 29 user posted image

Ej punce, js sploh ne vem kaj je moji tamali, mi2 se greva že ene 14 dni uvajanje gh, ampak čist nič ne napredujeva, pojeva zmeri isto cca 50 ml pol pa ji ne paše več pa se začne neki cmeruhat user posted image , ne glede na to kaj ji ponudim, sva poiskusle že marsikaj user posted image

Še eno vprašanje: a se vaši user posted image  kej jokajo pri nepoznanih ljudeh v naročju??? Naša kriči k nora, najbolj ne boste verjele prav pri tašči user posted image , pa jo pogosto vidi, ker živi v spodnjem štuku. Res pr meni in mojmu je čist pridna, pol pri nekaterih moških tudi, ženske pa na splošno slabo prenaša, razen mene seveda user posted image user posted image  

V ned mamo pa krst pa piknik pol, pa še Tara praznuje 5 mes user posted image user posted image

Pozdravček nesojenima sostanovalkama v PO (Zoey in Jessy) ter veliko user posted image user posted image user posted image  strunfu za malega

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
20.7.2010 8:23:36   
rožca26
Punce pozdravljene!!!

Jast sem prišla iz user posted image  in sem si odtrgala nekaj minutk, da vam lahko kej napišem. Deca lubek merka user posted image
Na morju je bilo fenomenalno fino, uživali smo na polno, kopali smo se tudi. Vreme smo imeli pa itak čudovito. Za moje pojme že fuuuuuuuuuuul prevroče in Ela bi se kar veselo strinjala z mano user posted image . Naša najmlajša je postala prava vrtavka - ko je odkrila, da se lahko kotali, je ni moglo nič več ustaviti - sedaj ima toliko dela, da hoče iti v kravce tudi med hranjenjem user posted image  user posted image . Poje pa zaradi te vročine ful malo, tak da mam kr polne. Sam pol mal ročni molznik mama vklopi pa je prec boljše user posted image  Z GH sva uradno začeli včeraj. Dala sem ji malo nastrganega jabolka, danes bo pa zraven dobila še bananco. Jest tistega larifarija o več tedenskem uvajanju ene hrane ne sprejemam. Sem mnenja, da bi se jim zmešal, če bi skoz eno in isto jedli user posted image  Vsaj zame je tako - razn čokolade so drugo user posted image

Ena je omenila, da se ji hranjenje ful nikamor ne premakne, da skoz isto poje - naj jo pomirim, da to ni nič narobe. Eni na začetku pojejo le par žličk in je to to. Smo meli na morju ene sosede, k so mel 7 mesečno punčko, k je pojedla skoz le 3 žličke in pol konc - se mala ne premakne nikamor.

Aja, zdej sem malo o Eli pisala, pa bom še neki vprašala. A katera ve kateri zobki najprej pridejo? A je možno da pridejo najprej ven 3 ali 4? Se mi zdi, da se naši tam delajo user posted image  Ah ja, sem vsa zmešana, če ni tako kot po reglcih, ker Vidu so najprej 1 začele rasti.

Kar se pa Vida tiče pa ... mali je tak gavnar ratal, da glava peče. Začel se je metat po tleh, trmarit ... še dobro da ne zna govoriti, ker pol bi še odgovarjat začel user posted image  Kakšno nam je naredil včeraj v Pikapolonici: smo šli gledat stolčke za tamalega, ker bomo kar zdej enega kupili, da ga bo imel dragi v avtu, ker bo on vozil malega v vrtec. Vrgel se je po tleh ene 5x pa še ni obupal user posted image user posted image  Se je prodajalka samo smejala, ker je točno vedela kaj to pomeni, ker ji je njen otrok delal isto - z eno razliko - količinsko bistveno manj user posted image  Ampak je nehal, ker smo se mi 3je kar odpravili proti izhodu, pol je pa videl, da ga bomo kar tam pustili, se je pa umiril. user posted image

No, nič. Jest sem cel roman napisala. Se bom poskusila tudi jutri kaj javiti. Če bo moj šel jutri v službo, grem jaz na Vrhniko, tak da tiste ki ste za, bi bila vesela ponovnega snidenja.

No, se še slišimo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
20.7.2010 8:26:05   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

Še eno vprašanje: a se vaši user posted image  kej jokajo pri nepoznanih ljudeh v naročju??? Naša kriči k nora, najbolj ne boste verjele prav pri tašči user posted image , pa jo pogosto vidi, ker živi v spodnjem štuku. Res pr meni in mojmu je čist pridna, pol pri nekaterih moških tudi, ženske pa na splošno slabo prenaša, razen mene seveda user posted image user posted image   

O ja, poznam to. Dolgo časa se je jokala tudi pri mojemu, sedaj pa sam pri tujcih. No, ni pa šla še v tako skrajnost, da bi še pri tašči jokala user posted image  Kaj naj rečem - carica user posted image  Pa upam, da nisi jezna za to pripombouser posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
20.7.2010 10:03:26   
Jessy
Jutro!

Danes smo spet imeli žur od 4h do 5.10! Jeeeee, kako je to luštno! user posted image user posted image  To je bilo zdaj že drugo noč zapovrstjouser posted image , ampak danes se nisem dala in sva ostala do konca v sobi, da ne bo mulo pogruntal, da je fajn, ker ga nosim v dnevno in mu tako ne pride v navado!
Seveda sem potem zakomirala do konca in sem slišala svoj alarm na telefonu šele takrat, ko je že tako kričal, da so se že sosedje prebujali. Naturlich sem s tem alarmom zbudila tudi Tobijo. user posted image  No, pa nič zato! Sem se potem zrihtala, nahranila Tobijo in zletela k zobarju, kjer sem opravila v pičle pol urce! user posted image  Moram povedat, da se mi je PRVIČ zgodilo, da me menjava plombe ni popolnoma nič bolela!!! user posted image  Sem bila čisto fascinirana, saj se kaj takega res še ni zgodilo.
No, zdaj sem pa doma! Tobija že spi prvo rundouser posted image , Neja si je uspela že priščipniti prstuser posted image , jaz pa imam misel na kavo, ki bo padla v vsakem trenutkuuser posted image !
Popoldne grem naročiti torto za Nejin roj. dan, saj ob Tobiji je ne upam delat, ker me skoraj non stop rabi. Bom naslednje leto spet sama ustvarjala.

Rožca, si mi bila že malce sumljiva, ker se tako dolgo nisi javila! Sem mislila, da nimaš časa za javljanje, pa vidim, da si le uživala v tem času!
zobki: Ravno včeraj sem pisala, da so Neji zgoraj najprej trojke pokukale ven in je bila ena mala drakula kar nekaj časa. user posted image
Glede uvajanja hrane se strinjam s teboj. Meni so sicer rekli, da se eno hrano uvaja 1 teden, nato 1 teden drugo, ampak če se tega lotim, mi v enem letu ne bo še vsega sprobal, ker tega je ogromno. user posted image
Sem pa opazila, da mu bolj tekne hrana, ki jo mi jemo, kot tista, ki je pripravljena izključno zanj, pa čeprav našo hrano zredčim z vodo, da je pol - pol.

Zoey, tebi se vsak dan na polno dogaja! user posted image  A ne, da ti ni nikoli dolgčas, razen, ko Arne predolgo spi? user posted image

Strumf, upam, da je danes z zdravjem že kaj bolje!!! Božček! Morda je bil le pregret od nošnje po rokah?

Lakaya, ne se obremenjevat, če z GH ne napredujeta količinsko! Važno, da sprejema različne okuse!!! Saj meni tudi največkrat poje od 50 ml pa tja do 80 ml, izjemoma 100 ml, pa hrano papca že tri tedne. Ti lepo vztrajaj, pa magari 5 mesecev, pa boš videla, da bo kmalu več pojedla!
Tudi Tobija že loči pri komu je v naročju. Včasih skoraj živčnega faše, če samo gleda druge, kaj šele, če bi ga hoteli prijeti v naročje. user posted image
Lepo praznujte v nedeljo!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
20.7.2010 11:57:42   
girl79
čao mamice user posted image ,

Naša vrtavka je že spet posračkala svojo posteljico, je drekec včeraj cel dan šparala, da je danes lahko naredila večji masakar user posted image user posted image user posted image   Zdajle pa pridno pančka v dnevni sobi na kavču, jaz sem pa fuuuuuull lačna, pa ne upam it v kuhunjo si kaj za jest naredit, ker vem da se bo potem itak zbudila če bom začela ropotat....je pa vseeno lažje prenašat lakoto kot pa dojenčka, ki je tečen, ker ga je nekdo zbudil user posted image user posted image

Mi smo bili pa čez vikend na štajerskem, v soboto na Pohorju, kjer je bilo cel dan čudovitih 28 stopinj , in ko smo šli ob šestih zvečer dol v Sl. Bistrico je bilo tam še vedno 33 stopinj!!! user posted image user posted image Sem se hotela kar obrnit in it nazaj na Pohorje.... 

Včeraj smo se pa dobile z bivšimi cimrami in je bila Nežka spet pridno dete, je kar 5 ur zdržala v Cityparku, jaz sem se pa fino načvekala vmes, pa kosilce smo pojedle pa še mal smo šle v šoping itd....je bilo prav lušno

Meni se pa prav ne da še začet uvajat GH, je tolk preprosto dat joško ven user posted image user posted image , ampak bo potrebno počasi začet....no avgusta enkrat user posted image user posted image  

zoey in jessy - vidve sta pa itak faci, tudi če imata monologe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
20.7.2010 12:37:57   
Jessy
Evo...naš že ima en pridelek na zgornji dlesni! user posted image  Žal to ni zob, ampak krvaveča rana! Si je toliko časa žokal po ustih, da se je nažokal do krvi. Bemtiš....user posted image user posted image

Girl, čist verjamem, da je lepše na Pohorju kot na vročini! Ampak, zdaj se je pa tudi pri vas kaj ohladilo, al kako?
Vidim, da ti lažje prenašaš lakoto kot jokajočega otroka....hmmmm....pri meni je pa ravno obratno, kar se občutno pozna na moji zastajajoči vodi. user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
20.7.2010 12:47:24   
girl79
jessy- moj otrok še vedno kot po čudežu spi, tako da je tudi moja lakota premagala strah pred prebujanjem otroka user posted image je pa res da sem samo vzela kruh pa Nutelo v kuhinji, potem sem si pa prišla sem k računalniku odrezat kruh pa namazat ....je pasalo user posted image user posted image

Ja se je pa tudi tukaj zdaj malo ohladilo, čeprav deževalo pa še vedno nič ni v Domžalah...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
20.7.2010 13:37:31   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

jessy- moj otrok še vedno kot po čudežu spi, tako da je tudi moja lakota premagala strah pred prebujanjem otroka user posted image je pa res da sem samo vzela kruh pa Nutelo v kuhinji, potem sem si pa prišla sem k računalniku odrezat kruh pa namazat ....je pasalo user posted image user posted image

Ja se je pa tudi tukaj zdaj malo ohladilo, čeprav deževalo pa še vedno nič ni v Domžalah...

Še dobro, da sem pravkar od kosila, ker če bi mi pred pol ure omenjala nutello, bi tudi jaz šla kot kužek v omaro ponjo. Sem bila tudi jaz zelooo lačna! user posted image

Zoey, čist tko te vprašam, ali si tudi na Kulinariki prijavljena? Sem zasledila eno Zoey, pa sem se nate spomnila. user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
20.7.2010 14:54:14   
Jessy
Zoey, še en kveščn zate! user posted image  A mi lahko še 1x pošlješ tisto spletno povezavo do strani, kjer izdeluješ fotoknjige? Thanx!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?