Jessy
|
Jutro! Danes smo spet imeli žur od 4h do 5.10! Jeeeee, kako je to luštno! To je bilo zdaj že drugo noč zapovrstjo , ampak danes se nisem dala in sva ostala do konca v sobi, da ne bo mulo pogruntal, da je fajn, ker ga nosim v dnevno in mu tako ne pride v navado! Seveda sem potem zakomirala do konca in sem slišala svoj alarm na telefonu šele takrat, ko je že tako kričal, da so se že sosedje prebujali. Naturlich sem s tem alarmom zbudila tudi Tobijo. No, pa nič zato! Sem se potem zrihtala, nahranila Tobijo in zletela k zobarju, kjer sem opravila v pičle pol urce! Moram povedat, da se mi je PRVIČ zgodilo, da me menjava plombe ni popolnoma nič bolela!!! Sem bila čisto fascinirana, saj se kaj takega res še ni zgodilo. No, zdaj sem pa doma! Tobija že spi prvo rundo , Neja si je uspela že priščipniti prst , jaz pa imam misel na kavo, ki bo padla v vsakem trenutku ! Popoldne grem naročiti torto za Nejin roj. dan, saj ob Tobiji je ne upam delat, ker me skoraj non stop rabi. Bom naslednje leto spet sama ustvarjala. Rožca, si mi bila že malce sumljiva, ker se tako dolgo nisi javila! Sem mislila, da nimaš časa za javljanje, pa vidim, da si le uživala v tem času! zobki: Ravno včeraj sem pisala, da so Neji zgoraj najprej trojke pokukale ven in je bila ena mala drakula kar nekaj časa. Glede uvajanja hrane se strinjam s teboj. Meni so sicer rekli, da se eno hrano uvaja 1 teden, nato 1 teden drugo, ampak če se tega lotim, mi v enem letu ne bo še vsega sprobal, ker tega je ogromno. Sem pa opazila, da mu bolj tekne hrana, ki jo mi jemo, kot tista, ki je pripravljena izključno zanj, pa čeprav našo hrano zredčim z vodo, da je pol - pol. Zoey, tebi se vsak dan na polno dogaja! A ne, da ti ni nikoli dolgčas, razen, ko Arne predolgo spi? Strumf, upam, da je danes z zdravjem že kaj bolje!!! Božček! Morda je bil le pregret od nošnje po rokah? Lakaya, ne se obremenjevat, če z GH ne napredujeta količinsko! Važno, da sprejema različne okuse!!! Saj meni tudi največkrat poje od 50 ml pa tja do 80 ml, izjemoma 100 ml, pa hrano papca že tri tedne. Ti lepo vztrajaj, pa magari 5 mesecev, pa boš videla, da bo kmalu več pojedla! Tudi Tobija že loči pri komu je v naročju. Včasih skoraj živčnega faše, če samo gleda druge, kaj šele, če bi ga hoteli prijeti v naročje. Lepo praznujte v nedeljo!