Jessy
|
Zoey, sem mislila, da je tvoj Joško zato, ker ima rad joško! Drgač pa upam, da nimaš tetra plenic za podlogo, ko ga previjaš, ker jih je enostavno škoda! Jaz imam kar podloge za enkratno uporabo in ko se zapacka ali polula (kar mu že res dolgo ni uspelo), roma kar v smeti. Sem prepričana, da bosta tudi s slikami zadovoljna, če sta bila že brez slik. Kljukec bi bil zame idealen od 16h naprej, ker prej je absolutno prevroče (še ob 16h je). Drugače pa je iz moje strani fizično izvedljivo od 14.30 dalje. 3Soncek3, hvala za recept! Sem mislila, da si kaj novega pogruntala, pa vidim, da nisi. Bom sprobala tudi jaz! Tjasa27, joj, kako jaz vedno, ko preberem, da pišeš o baniju, pomislim na zajčka. Upam, da ne zameriš! V bistvu sem najprej mislila, da mu je Bani ime, kar mi je bilo čudno, saj sem vedno mislila, da je Urban. No, potem sem pomislila, da ga kličeš ljubkovalno bani, kot zajček, no in kot se za blondinko spodobi, da rabi zelooooo dolgo časa, da pride do rešitve, če sploh, sem ugotovila, da je okrajšano ljubkovalno ime Urban. ....in zdaj je blondinka pametna.... To o taščinem pametovanju mi je še kako znano. Sicer se je moja umirila, ker je vso svojo modrost izlila name že pri Neji, se ji pa kljub temu še kdaj utrne kaka zamisel, ki jo modro preslišim ali vljudno obrazložim. Moj dečko je že v mižulah enih 15 minut. Je prej celo namakal nožice v Nejinem bazenu. Bi šel kar plavat z njo.
< Sporočilo je popravil Jessy -- 5.7.2010 20:38:47 >