zoey
|
Oj! Sopara še kar vztraja, bljak. Se kuhamo na polno. Tamali se ima še najboljš, ko ima kopalnico na balkonu in šprica na polno. Drugače ima pa že 4 dni driskico Sem takrat pojedla malo več marelic in breskev in od takrat fešta, saj ne vem, če je od tega, ampak to je bila največja sprememba. Drugače pa si itak stlači v usta vse kar pride mimo, tako da je možno tudi od tega. Sicer sračka do 5x na dan, zelo tekoče, tako da hitro steče na hrbtu ven, če leži in ful dobro, to se mu je 2x na najini postelji zgodilo A je bilo to enega preoblačenja, pucanja in pranja. Danes je bilo pa že bolj želejasto vmes Pa rita se mu je ful vnela, pa ga res takoj preoblečem. Zdaj po prvem zvoku že tečem k previjalni Poraba plenic je skokovito narasla, ampak itak imam še tolk 3, da jih je treba v promet spravit, ker mu dajem že 4 in so mu ok. Ima pa ful rdečo, mal že izbočeno, ampak bolj ozek pas po dolžini, na obe strani. Sudocrem in Bepanten ne pomagata. Rito luftava, kolikor se da. Bom ju3 namazala še z Riboderminom, pol bom pa popoldne poklicala k P, če ne bo nič bolje. Sicer je dobre volje, zgleda zadovoljen, normalno je, danes je tudi spil 50 ml čajčka, tako da (mislim da) ni dehidriran, samo nič se ne izboljšuje. A moram jaz kaj bolj pazit, da česa ne jem? Obljubim, da se bom/sem se že odrekla grmadam Danes je imel vriskalni dan in kar zahripa, mu zmanjka glasu, je tko smešen Ja za Star maln pa ne vem, a rečemo četrtek ali petek? Če se prav spomnim bi Tjaša takrat lahko. Kako ste ostale? Sicer če bo lubo dobil dopust, bi mi takrat en dan skočili na morčka, tk da se hitro zmenimo Naš pa nima potrebe po trebušnjakih, je po mami in očiju Pa tudi nad košaro se še ne pritožuje med vožnjo, drugače ga imamo pa več v naročju, ker firbca na polno. Mama preveč po kofetkih visi, tako da barčke že obvlada