|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
30.5.2010 11:17:13   
Zvezdici
Hmm bom res morala povprašat.
Me pa še zanima, sem prej pozabila napisat, kaj naredite ko ima vaš malček bolj trd kakec. Moja  je prav boga , se napenja da je že čisto rdeča. Ji dajem več tekočine, pa se mi ne zdi kaj boljše.user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
30.5.2010 12:13:45   
Jessy
Našemu se še ni zgodilo, da bi imel trd kakec. Še vedno je kašast.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
30.5.2010 12:43:56   
lunka1
No, moja Juli že veselo sedi v stolčku in gleda okoli user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
30.5.2010 21:12:55   
Tjasa27
ne boste verjele punce, urbanu je danes uspel veliki podvig!!! obrnil oziroma prevalil se je iz bušija na hrbet user posted image user posted image user posted image user posted image  in men je celo to ratal posnet!!! sem ga ene 6 krat dala na trebuh, da bi se prepričala da ni bilo samo naključno!!!!

jessy - jz bi tud rada vidla da bi podnev še kej spal ampak kaj čmo. se boji da ne bi kej zamudil. pa vsaj ponoč spi od 20 do 6 brez da se zbudi, kar je pa tud neki, ne user posted image

plamen - dons sem cel dan mislila nate, kako je uspel krst?

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
30.5.2010 21:56:45   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

plamen - dons sem cel dan mislila nate, kako je uspel krst?

lp

tjaša, hvalauser posted image . Naš sonček je bil priden. Sicer buden, a tiho. Prav tako Ela od rožce, sta se še slikala skupiuser posted image .
Sem pa kaput. Včer zvečer delala torto in pekla pecivo. Po krstu smo šli v gostilno (to je prespaluser posted image ), potem smo meli pa še za par sorodnikov doma in sva full pripravila, pa je full hrane ostalo.
Če je katera jutri sama naj pride na kosilo, tudi torta se dobi, skutino pecivo, šamrolceuser posted image .
God imamo pa 15. septembrauser posted image

Kdaj ta teden bi se oglasila na našem koncu, da gremo na sprehod preden odideva na morčka? Pa če še kera, komotuser posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
30.5.2010 22:04:58   
plamen
Kakci - naš ima na ene 10 dni dan ko ne kaka, drugače pa vsak dan, do sedaj pa še ni imel trdega kakca.

lunka user posted image te čisto razumem. Ko sem jaz z mojim na pediatrično prišla je una na sprejemu rekla, joj tale pediatrinja iz DOmžal nam spet refluks pošilja. Kaj naj nardim - pa tam pogleda eno, pa z očmi zavije. Jaz pa tut že čist fertik, nisem spala 24h, strah me je blo, bi jo kar user posted image .

Joj punce, komi čakam morčkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jutr mam še full za pospravit po krstu, k smo mel mal pojedine, so taka tla, poln hladilnik,.... Ah saj bo, sam moj bo cel dan v službi. Upam da bo vreme da grem kalorije pokurituser posted image , pa če bom zunaj še videla ne bom, da imam umazanouser posted image .

Zadnjič ko ste o polni luni pisale - hvalauser posted image , zdaj vem kaj je mučilo našega. Sploh nisem pomislila. Sem prvič ponoči 3x vstala, pa še čez dan je bil bolj sitkan in sploh nisem vedela kaj mu je. Ker drugače se full smejčka, joka zelo malo. Tako kot tvoja pikapolonicauser posted image .

Je pa ta teden ugotovil da voziček ni samo za spanje in je vedno bolj buden. Bojim se, da se bo začel dolgočasiti. No saj še malo manj kot 2 meseca pa ga bom dala v športni del.

To je to, bodte lepo!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
30.5.2010 22:10:53   
Tjasa27
oj

plamen user posted image user posted image user posted image  za krst, pa tudi

rožci user posted image user posted image user posted image  rožca jz te prov pogrešam, javi se kaj,

super da sta bila pridna!!!

drugače mam jz čas v četrtek tam okol 11 30, ker prej peljem psa k frizerju, da ji ne bo vroče al pa v petek. ostalo mam pa razvojno in fizioterapijo. upam da bo vse ok

polna luna - urban je bil obupen, celo kavo v lokalu se mi je huronsko drl, tako da sm jo zlila vase, pol mi pa dve teti na izhodu rečeta, ja vaš je pa živahen user posted image user posted image user posted image  

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
30.5.2010 22:35:04   
pikanogavička
Sem naštimala nov avatar, tako da lahko vidite mojga najmlajšega člana - Jureta. Upam, da mi je uspelo...

Tjasa27Čestitke Urbanu za suverene obrate iz trebuščka na hrbet user posted image user posted image user posted image
Mojmu malemu je to uspelo parkrat in še to samo prvi mesec. Takrat sem ga še široko povijala in imam na sumu, da je to botrovalo prvim naključnim obratom, ki sem se jih prezgodaj veselila...

lunka1 glede kakanja se ti res ni treba obremenjevat. Tako kot sta ti že sanosan in Jessy napisali: dojeni otroci lahko bolj redko kakajo oz. kakšen dan ne kakajo. Drugače pa super, da je z malo vse ok. Res je, da si lahko samo to želimo, da so naši mali zdravi. Okrog zdravnikov hodit nikoli ni luštno...

Jest sem pa ugotovila, da je Juretu samo še par majčk št.62 prav, zato sem malo spraznila predale in dala prat cunjce št. 68 in 74. Mali raste s svetlobno hitrostjo...Zadnje čase imam občutek, da bi samo še shopingirala. Zase sem že nekaj kosov kupila, ker razen trenirk, ki jih pač ne morem nonstop gulit, nič drugega ne spravim na rit. Garderobo za tamala2 pa morem še dopolnit - nekaj hlačk, nekaj majčk, pa bo.user posted image

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki uporabljate čebriček - kako držite svoje cukrčke, ko jih kopate v njem? Glede na to, da bom letošnje poletje kar nekaj časa preživela na morju, sem ugotovila, da bi mi zelo prav prišel.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
31.5.2010 8:42:36   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Punce, dajte mi še povedat - kolikokrat kakajo vaši dojenčki na dan? Predvsem dojeni dojenčki? Naša je včeraj samo 3x, danes 1x, opnavadi pa skoraj vedno oziroma 70% pleničk je pokakanih...

mi2 se dojiva 6x na dan. kaka pa 2x zjutraj in 2x popoldne. pa še kak gosti prdec je vmes.. user posted image   kaka pa dokaj tekoče. 
je pa za dojene otroke normalno, da tud do 10dni ne kakajo. ne se sekirat - ven gre itak samo tisto,kar viška hodi.če kaka manj, pač vse porabi.. user posted image

do pred par dni je imel kakih 10 dni fuuuul željo jest na 2 do 2,5h ( zgleda da smo imeli tisti poskok rasti o katerem smo govorile..) potem pa je na 1x začel spuščat obroke in zdaj jeva na 3 - 4h. pa čez dan spijeva do 150ml čaja - odvisno od vročine zunaj.

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 31.5.2010 8:43:40 >

Lin@

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
31.5.2010 9:41:34   
lorelaj*
Tjaša, user posted image user posted image user posted image za obrate!!! Vidiš, vse bodo pogruntali naši srčki.

Plamen in Rožca user posted image user posted image user posted image za krst. Vsi ste že pridni, midva se pa sploh še nisva zmenila, če jo bova krstila. user posted image

Lina, a toliko čaja spije? Joj, Mina pride nekje na 30 ml na dan. Mogoče ji pa premalokrat ponudim.user posted image

Pikanogavička, hihihi, Mini še št. 62 ni prav. Je res mini.

Drugače je bil pa včeraj tok lep dan. Lubi je bil končno doma in še Mine ni čisto nič bolelo in je vse obroke prav krasno pojedla, ob 21.30 zaspala in spala s kratkimi prekinitvami, ko je hotela dudo, do 4.45. Potem pa spet papica in še do 8h. Pa čez dan smo se tko fino igrali. Sem čisto srečna, ko ni bogica. Zadnji mesec je bilo res ubitačno. Grozno je gledati pikce, ko jokajo, jokajo in jim ne moreš oz. ne znaš pomagati. Potem so pa še stare babe v bloku pametne, kaj naj narediš, ker tvoj otroček pa res veliko joka. Za ****. Kot da ne probam čisto vsega in kot da se ne sekiram že sama dovolj! user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
31.5.2010 9:50:06   
Anonimen
uf dons je pa naš tamali do 7h potegnil in to od pol 11h zvečer. Res se je okoli 4h zbudil, mu parkrat dam dudo notr, ampak je potem do 7h zaspal nazajuser posted image , ga previjem in spet nazaj spi...zdle se naj bi počasi zbudil za papico. Ga pa zdej vsak dan "umetno" ohranjam budnega od tam nekje 5h, pa do 10h in potem spi kot ubit.

Se moram pa jst tudi pohvalit, da se mi je včerej na previjalni iz hrbta na trebuh obrnil, pa še rokice je naštelal v položaj za kravce past- pa mu do treh mesecev manjkata še cela dva tedna. Pa kužka ki je zraven na previjalni je začel za ušesa vlečt, pa z njim se pogovarja-samo kaj ko mu pliškoti ne odgovarjajo nazaj in je prav zanimivo opazovat kako se mali jezi na njih ker ga ne ogovarjajo nazaj hahahauser posted image user posted image user posted image

Pediatrična...mi smo bli z malim ko je bil 13 dni star zaradi trebušnih krčev, pa smo prišli tja nekje ob 11h zvečer in nas sprejme zdravnica kateri nebi nikoli pripisala da je pediatrinja ker se je do Nejca tko obnašala kot bi bil en hlod tam. Grobo ga je prijemala s čisto nič občutka za otroka, potem pa tamali seveda začne jokat in se zadere sestri.. "dejte mi saharozo, da bo tih!"
Midva z mojim sva se samo spogledala...tam jih samo da malo začnejo jokcat kr s saharozo začnejo nalivati, jo kapajo na dudo in take fore-za vsak mali jokec-sem bila čist paf ko sem to vidla-cuker na cuker-pediatrija pa taka! Naju so sicer tako gledali, češ kaj vlačita otroka sem, če mu pa nič ni. HB res niso nič odkrili, ampak doma je imel grozne prebavne motnje, jokal se je non stop, prav slišali so se mu premiki v želodčku in da ga boli, pa itak da sva ga k zdravniku peljala! Potem pa še šok da sva ga morala tam samega pustiti ker niso imeli postelje zameuser posted image sem mislila da me bo pobralo...nova pediatrična ogromne brezvezne avle vse v marmorju in z najnovejšo tehnologijo, pa imajo za mamice samo par postelj!!! Edino sestre na oddelku za najmlajše so bile prijazne in super.

Kopanje: Naš mali je prerastel banjico in ga niti pod razno ne morem notr več kopat, ker niti brcat ne more normalno (imamo banjico iz ikee). Zdej sem ga že 2x kopala v pravi banji, tako da sem natočila vodo in šla noter skupaj s tamalim, pa je lahko čofotal kolikor mu je pasalo, brez da bi špricalo okoli, ali da bi bil omejen. Sploh ne morem povedat kako je bil zadovoljen. Najbolj zanimivo ga je bilo pa opazovati, kako nogice nastavlja pod curek vode in kako mu je bilo to všeč. Pozitivna stvar tavelke banje pa je ta, da se voda ne shladi, ker jo lahko vseskozi dotakaš, dokler malemu paše bit noter.

pa še eno vprašanje za mislim da zoey: sem zasledila da slikaš poroke? Midva se drugo leto ženiva, pa me tako okvirno zanima cena. Lahko na ZS...

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1411
31.5.2010 10:03:34   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Kakci - naš ima na ene 10 dni dan ko ne kaka, drugače pa vsak dan, do sedaj pa še ni imel trdega kakca.

lunka user posted image te čisto razumem. Ko sem jaz z mojim na pediatrično prišla je una na sprejemu rekla, joj tale pediatrinja iz DOmžal nam spet refluks pošilja. Kaj naj nardim - pa tam pogleda eno, pa z očmi zavije. Jaz pa tut že čist fertik, nisem spala 24h, strah me je blo, bi jo kar user posted image .

Joj punce, komi čakam morčkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jutr mam še full za pospravit po krstu, k smo mel mal pojedine, so taka tla, poln hladilnik,.... Ah saj bo, sam moj bo cel dan v službi. Upam da bo vreme da grem kalorije pokurituser posted image , pa če bom zunaj še videla ne bom, da imam umazanouser posted image .

Zadnjič ko ste o polni luni pisale - hvalauser posted image , zdaj vem kaj je mučilo našega. Sploh nisem pomislila. Sem prvič ponoči 3x vstala, pa še čez dan je bil bolj sitkan in sploh nisem vedela kaj mu je. Ker drugače se full smejčka, joka zelo malo. Tako kot tvoja pikapolonicauser posted image .

Je pa ta teden ugotovil da voziček ni samo za spanje in je vedno bolj buden. Bojim se, da se bo začel dolgočasiti. No saj še malo manj kot 2 meseca pa ga bom dala v športni del.

To je to, bodte lepo!

Tristan pa Alja se sploh še ne poznata user posted image , no na daleč ja sam takrat so ble še dve stene vmes user posted image . Bi bil zadnji čas, drug teden?? Jutri šibava do vikenda na morčka, oči pa na službeno pot...

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
31.5.2010 10:07:27   
Pikapolonica80
Kar se pa tiče košare pri vozičku, joj včasih me tako pogleda ko jo dam notri da mam kr slabo vest user posted image , pa kr rokice vn, kot bi hotla vstat pa jz bi tud vidla kaj je zunaj user posted image . Tko pa revčka not, tak firbček, pa še ne sme v športni...sicer ima Mutsy najnižji naklon 10st. , se malo podloži pa je prav tako ravna hrbtenička...čez kak mesec bom že probala.
A drugače katera ve od kdaj naprej se lahko že vozi na tako majhnem nakolnu???

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
31.5.2010 11:00:48   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

pa še eno vprašanje za mislim da zoey: sem zasledila da slikaš poroke? Midva se drugo leto ženiva, pa me tako okvirno zanima cena. Lahko na ZS...

Se pridružujem user posted image  Midva se ženiva že avgusta, ampak ne bova delala "scene"... magistrat v sredo in to je to user posted image  Pa v soboto piknik za domače in kolege

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
31.5.2010 11:10:34   
girl79
čao mamice user posted image

Evo, danes sem poiskusila novo metodo uspavanja Neže, ki je čez dan sicer obvezno nekje 5-15 minut full tečna vsakič preden zaspi, kar pomeni da jo moraš nosit po rokah, ona se dere, no na koncu pa vendarle zaspi, ampak ponavadi se zbudi takoj ko jo daš z rokuser posted image user posted image user posted image user posted image , kar pomeni da jo moraš cele 20-30 minut, kolikor pač spi, držat na rokah.... no danes pa ko sem videla da postaja zaspana sem jo dala lepo v voziček in ga malo vozila tu po stanovanju, je bilo sicer spet potem ene 5 minut joka, ampak je potem zaspala in zdaj lepo spi v vozičku, jaz pa imam proste roke user posted image user posted image user posted image

jessy- tvoj Tobija pa fuuuuul spi čez dan, naša spi ene 4x po 20-30 minut....je že cel čudež če kdaj spi 45 minut skupaj.... no je pa res da je ponoči full pridna in spi tudi 8 ur skupaj včasih, potem dojenje in potem še kaki 2-3 ure...user posted image user posted image

tjaša27- čestitke urbanu za prve obrate user posted image

plamen in rožca- čestitke za krstuser posted image user posted image

pikapolonica80- naša je tudi že full firbčna in sem večkrat ugotovila da v vozičku joka, ko pa sem voziček malce postavila na zadnji dve kolesi, da je malo več videla ven pa je nehala jokat, tako sem zdaj celotno košaro montirala tako da stoji male dvignjena in se mi zdi da je bolj zadovoljna...sicer pa tudi če dojenčki polivajo svetujejo nekoliko dvignjeno ležišče, tako da se mi zdi da ne bi smelo biti nič narobe če sem malo košaro dvignila pri glavi...

Joj danes je pa zadnji dan za plačat dohodnino, hočejo od mene kar 83 evrčkov met user posted image user posted image user posted image , jah nič bo treba it plačat, kaj hočeš....

tjaša27 in plamen
(in morebitne ostaleuser posted image )- če se bosta dogovorili za sprehod v Domažalah se vama z veseljem pridružim user posted image , upam samo da bo tudi vreme držalo z namiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1415
31.5.2010 11:14:06   
girl79
pikanogavička- jaz imam tudi čebriček in jo včasih kopam tam noter, jo pa ni potrebno zdaj nič kaj več držat, ker glavico že drži sama, hrbtenico ji pa itak čebriček podpira, jaz samo pazim za vsak slučaj da vseeno ne bi glavica padla v vodo....samo jaz osebno jo veliko raje kopam v banjici, se mi zdi v čebričku tako stiščana skupaj....

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
31.5.2010 11:35:29   
Pikapolonica80
Lorelaj - Ja vsi že opravljajo krste, midva se tud še nisva nič zmenila...no gotovo jo bova, ampak jaz bi jo potem septembra.

Drugače pa trenutno naša mala gleda televizijouser posted image user posted image , muzika ful žive barve in kr skače in vpije hehehe.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
31.5.2010 12:31:15   
pikanogavička
girl79 hvala za odgovor glede čebrička. Si predstavljam nekako takole: z eno roko držiš dojenčka pod brado, da podpiraš glavico (če je še sam ne drži), z drugo roko ga pa umiješ.
Kako ga pa vzameš iz čebrička? A primeš otročka z obema rokama pod pazduho in ga vzdigneš, ali kako drugače?

Neposredna povezava do sporočila: 1418
31.5.2010 12:37:37   
Anonimen
lunka1...midva se bova civil tud v sredo poročila, da ne bo potem na soboto tooolk enih scen, pa enga letanja, samo cerkvena poroka in potem žurka. Sicer pa imava oba ogromno sorodstvo, tako da nas bo  okoli 100 (ožja družina, strici,tete z partnerji, ter bratranci in sestrične nekateri že s partnerji), pa še ne veva kje bi naredila žurko. Najina želja je, da bi imela na prostem-oz. v primeru dežja pod šotorom, pa je finančno to še večji zalogaj kot pri ohceti v gostilni, tako da bova še vidla-je še celo leto pred nama. Rabiva pa dobrega fotografa ja, pa kkšnega snemalca-za gorenjskouser posted image

(odgovor članu pikanogavička)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
31.5.2010 13:08:05   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

lunka1...midva se bova civil tud v sredo poročila, da ne bo potem na soboto tooolk enih scen, pa enga letanja, samo cerkvena poroka in potem žurka. Sicer pa imava oba ogromno sorodstvo, tako da nas bo  okoli 100 (ožja družina, strici,tete z partnerji, ter bratranci in sestrične nekateri že s partnerji), pa še ne veva kje bi naredila žurko. Najina želja je, da bi imela na prostem-oz. v primeru dežja pod šotorom, pa je finančno to še večji zalogaj kot pri ohceti v gostilni, tako da bova še vidla-je še celo leto pred nama. Rabiva pa dobrega fotografa ja, pa kkšnega snemalca-za gorenjskouser posted image

Midva sva se zmer želela poročit v tujini, prav zaradi tega, ker ima on ful sorodstva, jaz pa ful malo... No, zdaj naju je mala prehitela user posted image . Pa ker obnavljava stanovanje, sva finančno malo na slabem stanju tako, da sva se odločila na tak način.. Saj konec koncev, če dobro pomisliš, je to le tvoj dan, ti si ves zmatran in nervozen, drugi se pa zabavajo na tvoj račun. Ma ne vem no, midva sva že tolko stara (al pa zakamrana, kaj pa veš user posted image user posted image ), da se nama to ne da več. Se je brat njegov predlani tako poročil in je bilo super. Za hišo zadaj se pečejo čevapčiči, malo muzike, vinčeka, samo tisti ljudje, ki jih imaš resnično rad... super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
31.5.2010 13:10:50   
girl79
pikanogavička- ja noter in ven jo dam kar tako da jo z obema rokama primem pod pazduho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
31.5.2010 13:25:20   
rožca26

punce, ki nimate sušilca, a še likate cunjice za user posted image
jz počasi opuščam, se mi ne da več

cunjce sem zlikala le 1x - to je bilo prvič, predno smo jih začeli uporabljati pol pa nič več likanja. No, če bi mela kej časa, bi mogoče kakšne bodije še, ker ga pa nimam pa tega ne delam že od začetka. V primeru, da pa bi se kazale kake pikice bi pa pač mogla - na srečo tega ni bilo. Kaj čmo - lena sem ko ****s user posted image user posted image user posted image
Aja, pa jest tudi nimam sušilca.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
31.5.2010 13:34:56   
Anonimen
lunka1...sej midva tudi stanovanje šele delava, pa nimava nekej vlik financ, tko da bo treba ornk našparat za ohcet,čeprav me malo mika, da bi se šla kar na mauricius oženit. Moja sestrična se je dva tedna nazaj tako poročila in ko sem gledala fotke me je kr zagrablouser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1423
31.5.2010 13:37:50   
rožca26

plamen user posted image user posted image user posted image  za krst, pa tudi

rožci user posted image user posted image user posted image  rožca jz te prov pogrešam, javi se kaj,

super da sta bila pridna!!!

Hvala Tjaša user posted image  
Veš, glede oglašanja pa ti je pri meni jasno zakaj me ni - bi, pa ni časa. Naš mulo je zdej takoooooooooo aktiven, da je groza, tak da smo tudi 3x na dan zunaj - notri smo samo takrat ko je čas za dop. spanec in kosilo user posted image  Jest sem čisto izmozgana, ampak bo. Danes sem izkoristila rač., ker je Videk pri tašči. Sva imeli z Elo pregled - UZ kolkov - pa je pol tašča Videka vzela, da se mi ni bilo treba pri dr. še z njim ukvarjat.
Mi je kr prov prišlo, ker sem veliko stvari lahko opravila - dala delat Eli potni list in še v Lj. sem šla odpret varčevalni račun za našo lepotičko user posted image user posted image user posted image

Ja, smo pa res meli včeraj krst in je bilo prov super. No, uradni del se mi je vlekel, pa ostalim 4 otrokom tudi, ker je za njih 1 ura kr mal preveč. Moram pa rečt, da je bilo sploh super, ker mi je ratalo zbobnati celo družino skupaj - vsi dedki in babice s svojimi partnerji user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa na srečo še noben ni imel kakšnih izpadov user posted image  Pa to kosilo je tudi prov prišlo, ker je še moja sestra svojega dragega najinemu očetu predstavila. Skratka, bilo je super user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
31.5.2010 13:43:43   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Plamen in Rožca user posted image user posted image user posted image za krst. Vsi ste že pridni, midva se pa sploh še nisva zmenila, če jo bova krstila. user posted image

Drugače je bil pa včeraj tok lep dan. Lubi je bil končno doma in še Mine ni čisto nič bolelo in je vse obroke prav krasno pojedla, ob 21.30 zaspala in spala s kratkimi prekinitvami, ko je hotela dudo, do 4.45. Potem pa spet papica in še do 8h. Pa čez dan smo se tko fino igrali. Sem čisto srečna, ko ni bogica. Zadnji mesec je bilo res ubitačno. Grozno je gledati pikce, ko jokajo, jokajo in jim ne moreš oz. ne znaš pomagati. Potem so pa še stare babe v bloku pametne, kaj naj narediš, ker tvoj otroček pa res veliko joka. Za ****. Kot da ne probam čisto vsega in kot da se ne sekiram že sama dovolj! user posted image

Hvala. Glede krsta pa se še nikamor ne modi. Če se pa ne bosta odločila pa tudi ni nič narobe user posted image

Ja, stare mame znajo bit res "pametne". Pol je pa najhujš to, k majo svoje otroke ful zafurane, pa tebe učijo kak je prav. Ti kar po metodi skozi eno uho not, čez drugo ven, pa bo user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?