|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
27.5.2010 23:03:22   
NM
Pa sej sem ti že razlagala zaradi menjave telefona.
dej no, bom user posted image user posted image user posted image . Pa komi sem k sebi pršla.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
27.5.2010 23:04:31   
NM
Kako je pa s tvojim glasom? pa vidim, da si zlo leteča. Se mormo res videt.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.5.2010 23:05:59   
NM
Drgač pa jst tud malo čakam, da se do polnoči enkrat zbudi. Je zaspala ob 9.00.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.5.2010 23:06:31   
zoey
Joj, nikar, bom še jaz user posted image user posted image user posted image Sem takoj prižgala moblna in ti poslala sms user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
27.5.2010 23:09:55   
zoey
Glasek je nazaj, vse rcnije so pomagale. Ne morem še peti, ampak v govoru sem pa že konkurenčna user posted image Ja, dajmo se vidit user posted image user posted image user posted image Se nekaj menimo za sredo za Logatec. Ti je to predaleč? Drugače pa prišibava mi2 1x do Po.
Huh, moj junak je spregledal user posted image Zdaj pa akcija user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
27.5.2010 23:14:41   
NM
Ne, itak vožnjo super prenaša. V sredo mamo zjutri pregled kolkov, pol pa še ne vem, kakšni bodo plani. Še mormo za moj rojstni dan nekam it, ker sem bla zdej čist fraj. Bomo na vezi.
Šibaj, da ne bo prehudo.
Jst pa tud pod tuš in v pižamo, pol bomo pa vidli, kdaj bo cmokljanje.
LN

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.5.2010 9:54:31   
lorelaj*
Me dolgo ni bilo, ker smo imeli grozne kolobocije pri hranjenju. Mala je bila čisto boga, med vsakim hranjenjem jo je ful ampak res ful bolelo. Sem bila že čisto obupana. Ker je naše srčke res grozno gledati, ko jih nekaj tako boli. Pri pediatru so rekli, da so krčki in dajemo daj bio gaia kapljice in čajček. Pa najprej ni bilo nič bolje, potem sem pa popizdila in sem začela menjati hrano. Zdaj je bilo tri dni super. Upam, da tako tudi ostane.

Je pa mene vse skupaj blazno zdelalo in še mojega ni doma, tako da se me nekaj fino loteva. Menda ne bom zdaj zbolela, ko bi bila kar ves čas zunaj ali na balkonu. user posted image

Lunka, glede miganja po CR: malo že zaostajam, ker sem šele zdaj prebrala za nazaj. Jaz sem začela malo z vajami za hrbet in trebuh, ker me že ful hrbet boli. Pa počasi podaljšujem sprehode, čeprav še zdaleč nimam take kondicije kot prej. Mi je pa ful težko kaj težjega nesti. Zdaj mojega ni bilo in sem morala sama voziček nositi po stopnicah oz. dati v avto in iz njega in ti povem, da me kar bolijo šivi (no, pa hrbet tudi). Sem se včeraj kar malo ustrašila, ker me je zvečer ful bolelo. Bom morala zgleda vseeno še malo paziti.

Kile: sem še na +2 od +13. Se mi zdi, da je vse na trebuhu.

Pikapolonica, a ti pa kar šibaš na morje? user posted image user posted image user posted image Kje ste zdaj dobili (saj mogoče si že kje napisala, samo sem spregledala)?

Čajček: jaz ji dajem po žlički, ampak se mi zdi, da zelo malo popije. Bom poskusila še po steklenički, ampak to me pa skrbi, da bo vse zbruhala. Če bo spoloh pila. Bom videla.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 11:23:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.5.2010 13:20:57   
3Sonček3
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8753/ockova-puncka.html
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8761/mala-zaspanka.html
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8786/lepa.html

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.5.2010 15:11:11   
Tjasa27
a na vaše mulčke tud luna vpliva? urban je danes na vrhuncu svoje tečnobe user posted image

drugače pa urbanček miljon cmokcev za 4 mini rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.5.2010 19:18:30   
Tjasa27
valen - probaj fizioterapija breznik, kontakt na netu, jo ful hvalijo, samo pa ne vem a je za vaju ok.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.5.2010 19:25:18   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

a na vaše mulčke tud luna vpliva? urban je danes na vrhuncu svoje tečnobe user posted image

drugače pa urbanček miljon cmokcev za 4 mini rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Alji tud na polno dogajauser posted image  Niti približno dobrovoljček kot ponavadi....

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.5.2010 20:42:14   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: valen

zoey.. kaj ti je pediatrinja dala št. od fizioterapevtov al nevrofizioterapevtov? ker če ti je dala št. od zasebnih nevrofizioterapevtov, se toplo priporočam, da mi kako tel. št. od teh posreduješ :).

Ne, žal mi ni dala kontaktov, je samo 'svetovala', naj si poiščemo kakega privat, ker bodo dopusti itd. user posted image
Mi je pa predlagala še masažo za malega in povedala za Mojco Kurent. Sem poguglala in ji pisala, samo še ne vem, če se bova odločila za to. Pride 2x na dom, 1. pokaže, naslednjič ti masiraš, ona kontrolira pa še malo nadgradi. Za Lj je cena 150, za ostale kraje se pač poveča za potne stroške.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.5.2010 20:53:53   
zoey
Čestitke Urbanu, je že pravi senior med našimi mladiči user posted image
Naš škratek že pančka. Danes sva s pikonogavičko izvedli 5,5 urni pohod z dojenjem, previjanjem, kavico, svetovno je bilo user posted image Seveda je njen junak skoz spal, moj pa minimalno user posted image Sem pa zdaj precej crknjena, notri je bila tudi stalno akcija. Bo treba kmalu v mižale, ju3 fotkava in bo spet en naporen dan. Se mi pa zdi, da imam manj mleka in da mali premalo je, samo mogoče se je le uravnalo nastajanje user posted image Definitivno premalo jem, ker sem čist zdivjana, pa še to potem bolj nekvalitetno, pijem pa dovolj. Bomo videli, saj bo šef hitro povedal user posted image Sem mu prejle malo aptamilčka pripravila, pa ni šel v promet. Se je pa v 14 dneh zredil samo za 300g, je pa tudi manj zrasel, samo 1 cm, prej je poganjal kot konoplja.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
29.5.2010 11:55:05   
lunka1
No, mi smo danes dopoldan preživeli v bolnici in hvala bogu je vse ok. Je Julia že zvečer postala malo razdražljiva, pa sva mislila, da zato, ker ni toliko kakala tisti dan in smo prespali noč kot ponavadi. Zjutraj sva ji pomerila temperaturo in je imela 38,2... Smo šli v ZD k dežurnemu in dobili napotnico za bolnico. Letimo tja, nas zdravnica prav "lepo pozdravi za dobrojutro" - češ, da je šele prišla v službo (ura je bila malo pred 8) in naj kar zunaj počakamo, da bo začela. Je pa pila kavo in rekla, da pride čez pol ure... Sem mislila, da me bo kap... Kaj, a če bi se mi otrok davil, a bi tudi čakala na hodniku??? A je kaj čudnega, da se dogajajo primeri ala Nekrep?!?!? Smo obrnili z vozkom, jaz sem še zagodrnjala "kakšna prijaznost...", smo šli na hodnik, jaz valda v jok... No, pa le pride čez 5 minut in vsa prijazna, da se to nonstop dogaja, da jih takole pošiljajo iz ZD pa bla bla bla... Pa kaj to mene briga, kaj imajo oni, to naj se med sabo zmenijo... skratka, totalna neprofesionalnost!! Sem tako paf in šokirana... Sramota res za naše zdravstvo!!!

No, Julii so vzeli vodo in kri (so naju poslali ven - spet na tisti hodnik, češ, da starši težko gledajo to...) in sva jo slišala do hodnika, mami spet valda v jok... Kako je to težko, si nisem predstavljala... No, izvidi so pokazali, da je malo viroze, nič hujšega.

Zdaj spi, malo je pojedla, upam, da bo... Vročila je že padla na 37 (že v bolnici). Zdaj jo imam v košku v kratkih rokavčih, pokrito s kovtrčkom.

Punce, dajte mi še povedat - kolikokrat kakajo vaši dojenčki na dan? Predvsem dojeni dojenčki? Naša je včeraj samo 3x, danes 1x, opnavadi pa skoraj vedno oziroma 70% pleničk je pokakanih...

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
29.5.2010 12:08:22   
sanosan
Lunka1 - Kar se kakanja tiče, te lahko pomirim, saj moj fantič, ki je tudi samo dojen, kaka na dva dni ali pa vsak dan malo. Ni pa pravila in mislim da se ne rabiš sekirat zaradi kakanja. Ti pa priporočam, da jo sedaj, ko ima vročino, čim večkrat dojiš, da ti ne bo dehidrirala, pa še protitelesa bo dobila. Upam, da se čimprej pozdravite user posted image

Kar se pa našega zdravstva tiče, pa lahko rečem samo user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
29.5.2010 12:15:32   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: sanosan

Lunka1 - Kar se kakanja tiče, te lahko pomirim, saj moj fantič, ki je tudi samo dojen, kaka na dva dni ali pa vsak dan malo. Ni pa pravila in mislim da se ne rabiš sekirat zaradi kakanja. Ti pa priporočam, da jo sedaj, ko ima vročino, čim večkrat dojiš, da ti ne bo dehidrirala, pa še protitelesa bo dobila. Upam, da se čimprej pozdravite user posted image

Kar se pa našega zdravstva tiče, pa lahko rečem samo user posted image

Ja, upam, da jo bom lahko čimpogosteje... Kriza bo edino, če bo spala, ker jo bo težko zbudit... Midve se že tako dojiva na dve uri, a je pametno, da še na pogosteje?

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
29.5.2010 12:38:08   
sanosan
Mislim, da če se na dve uri dojita je dovolj, sicer boš pa videla, če bo zahtevala pogosteje. Jaz je mogoče edino ne bi puščala spat več, kot običajno, če se sama ne bi zbudila za hranjenje. Pomoje pa tako ne bo hujšega, če so ti rekli, da je samo virozica.

Moja starejša hčerka je pri letu in pol zbolela za angino in virozo hkrati in je imela 7 dni vročino nad 37 in kljub temu, da je takrat že zelo dosti jedla, sma tisti teden pristale samo na dojenju. Ker ni hotela ničesar jest in tudi ničesar pit, razen mojega mleka, sma se tako dojile na njeno željo in preprečile dehidracijo.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
29.5.2010 17:56:15   
Jessy
Lunka1, dobro te razumem, kaj si prestajala ob "prijaznosti" zdravnikov ter poznejšemu joku, ko vzamejo kri. Res je bolje, da nisi bila zraven, verjemi! Jaz sem bila 3x in je bilo še huje.

Moj kaka ene 2x na teden, včasih tudi 1x na teden. Se ne sekiram, ker je to za dojenega otroka normalno!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
30.5.2010 8:07:30   
Tjasa27
punce, ki nimate sušilca, a še likate cunjice za user posted image
jz počasi opuščam, se mi ne da več

lunka user posted image user posted image  zate in za julio

lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
30.5.2010 8:16:58   
Jessy
Dobro jutro!

Tjasa27, jaz imam sušilca, pa cunj sploh nikoli nisem likala. Zlikana je bila samo prva runda cunj, potem pa nič več. Še plenic ne likam, ker jih rabim samo pri dojenju in ker se hitro napackajo z mlekom, so stalno v pranju. Škoda elektrike še za likanje. user posted image

Naš Tobija se vsako jutri zbudi ob 5h! user posted image  Običajno vstaneva za 1,5 ure, ko zaspi nazaj, danes pa nisem hotela vstati in je nekako le zaspal nazaj. joj, groza me je, če mu ta ura pride v kri.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
30.5.2010 8:28:46   
Tjasa27
jessy - urban vstane vsako jutro ob 6:00 in ne zaspi nazaj do večera. včasih ima vmes 10 min mrkič al pa v vozku mogoče tud zaspi ampak ne vedno, samo če ga po makedamu voziš user posted image
tko da sem na trenutke kar mal zmatrana in si vsak večer rečem, da bom šla prej spat, pa pol kr bluzim okol

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
30.5.2010 9:27:34   
Jessy
Tjaša, a res al kaj!?!?! Men se zmeša, da bi morala že ob 6h vstajat!!! Pa, da mi čez dan ne bi spal!!! Jao, tebi!
Moj je priden glede spanja. Prvo spanje, po tem, ko vstane, je dolgo 1 uro, naslednje 3 ure, nato 2,5 ure in še enkrat 1 uro, nato je že čas za nočno spanje. user posted image  

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
30.5.2010 9:35:34   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Moj kaka ene 2x na teden, včasih tudi 1x na teden. Se ne sekiram, ker je to za dojenega otroka normalno!

Kaj pa če ni dojena?
To sem se ravno včeraj spraševala. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
30.5.2010 9:46:49   
Jessy
Zvezdici, za nedojene otroke pa ne vem. To bi bilo dobro vprašati pediatra. Jaz sem že prvič dojila in sem se le za to varianto zanimala.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?