lunka1
|
No, mi smo danes dopoldan preživeli v bolnici in hvala bogu je vse ok. Je Julia že zvečer postala malo razdražljiva, pa sva mislila, da zato, ker ni toliko kakala tisti dan in smo prespali noč kot ponavadi. Zjutraj sva ji pomerila temperaturo in je imela 38,2... Smo šli v ZD k dežurnemu in dobili napotnico za bolnico. Letimo tja, nas zdravnica prav "lepo pozdravi za dobrojutro" - češ, da je šele prišla v službo (ura je bila malo pred 8) in naj kar zunaj počakamo, da bo začela. Je pa pila kavo in rekla, da pride čez pol ure... Sem mislila, da me bo kap... Kaj, a če bi se mi otrok davil, a bi tudi čakala na hodniku??? A je kaj čudnega, da se dogajajo primeri ala Nekrep?!?!? Smo obrnili z vozkom, jaz sem še zagodrnjala "kakšna prijaznost...", smo šli na hodnik, jaz valda v jok... No, pa le pride čez 5 minut in vsa prijazna, da se to nonstop dogaja, da jih takole pošiljajo iz ZD pa bla bla bla... Pa kaj to mene briga, kaj imajo oni, to naj se med sabo zmenijo... skratka, totalna neprofesionalnost!! Sem tako paf in šokirana... Sramota res za naše zdravstvo!!! No, Julii so vzeli vodo in kri (so naju poslali ven - spet na tisti hodnik, češ, da starši težko gledajo to...) in sva jo slišala do hodnika, mami spet valda v jok... Kako je to težko, si nisem predstavljala... No, izvidi so pokazali, da je malo viroze, nič hujšega. Zdaj spi, malo je pojedla, upam, da bo... Vročila je že padla na 37 (že v bolnici). Zdaj jo imam v košku v kratkih rokavčih, pokrito s kovtrčkom. Punce, dajte mi še povedat - kolikokrat kakajo vaši dojenčki na dan? Predvsem dojeni dojenčki? Naša je včeraj samo 3x, danes 1x, opnavadi pa skoraj vedno oziroma 70% pleničk je pokakanih...
|