|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
17.5.2010 11:21:51   
girl79
pikapolonica- kopanje- jaz je tudi ne kopam vsak dan, ampak približno 2x ali 3x na teden, 1x z milom, drugače pa samo z vodo...sicer jo pa zjutraj ponavadi samo po obrazu pa pod vratom umijem, pa rokice ji umijem...

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.5.2010 11:24:43   
girl79
Sicer je pa naša končno začela kazat zanimanje za igrače user posted image user posted image , tako da jo zdaj lahko že za nekaj časa pustim samo v ležalniku ali pa igralnem centru in se sama malo zabava, ko gleda igračke...je prav fajn, da je ne rabim skoz jaz animirat user posted image user posted image user posted image

Kravic pa nič kaj še noče pasti, je očitno bolj pri lenuščkihuser posted image user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.5.2010 11:26:54   
Pikapolonica80
Ja pa še nekaj, a vaši dojenčki tudi kaj hropejo user posted image  moja skoz kej, pa je to kej narobe user posted image ?

Pa še tole - dojenje časovno - naša se naje v max. 10 min tud manj ?? najprej sem mislila da tako malo poje, ampak poje v tem času ogromno in če je včasih dlje, potem bruha ker je preveč napokana...a ma še katera takega požeruhca? ker tudi včasi je kot en pujs user posted image user posted image user posted image  in jo moram umirjat, čeprav dostikrat ne gre, še vseeno je in hlasta ko da ji bom naslednjič dala za jest šele čez 3 dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.5.2010 11:29:02   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

pikapolonica- kopanje- jaz je tudi ne kopam vsak dan, ampak približno 2x ali 3x na teden, 1x z milom, drugače pa samo z vodo...sicer jo pa zjutraj ponavadi samo po obrazu pa pod vratom umijem, pa rokice ji umijem...

Rokice in brazek ji tudi jaz zjutraj pa zvečer, ker roke zdaj že na polno tlači povsod user posted image . Palček včasi tolko da skoraj mislim da se bo zadušila user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.5.2010 11:30:52   
zoey
Pikapolonica - ful hvala za info, sem že pisala Urši, pa še biznis mi rihtaš. Ti si res ena fejst user posted image
Jaz bi se tudi kaj dobila z vami, Ljubljančankami in okoličankami. Drug teden imamo v sredo zdravniške servise, ostalo pa sva frej. Katera bo zrihtala vreme??? user posted image
Škratek se je seveda takoj potem zbudil, tako da mati še niso bili pod tušem. Bova imela pa pižama party dans, itak nimam energije za kake pohode user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.5.2010 11:35:42   
Pikapolonica80
Zoey - ni za kej, kar se pa biznisa tiče računam na procente user posted image . Super boš prišla v LJ? Vreme pa menda bo že enkrat mal letnemu času podobnouser posted image  jz bi že papučke nosila.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.5.2010 11:39:26   
lenčy
lunka najprej tebi čestitke za napovedano poroko!!! medva bi se tud poročla, pa sva se odločila, da dava ta denar raje za stanovanje, da greva končno na svoje, ker ne morva več mojih staršev prebavljat...

flekcov mi Alekks ne dela, tako da priden Aleksuser posted image

nosečnost tudi sama kdaj pogrešam, še posebej ko zdaj vidim polno nosečnic okol mene... sj one so pa meni fouš, ko že imam dojenčkauser posted image

ursa_p glede dekica sva to tudi midva pogruntala, ker se mi je zdel kouterček kar hladen. in res od takrat lepo zaspi...

nosečka kako je šlo na krstu? me zanima, če mogoče veste, kolk botrov mora imeti otrok? ker js bi imela samo enega, al pa mogoče dva, nikakor pa ne morm imeti para...

strumf moj Aleks je trenutno mal tečen, pa se bližava 8. tednu. včeraj je kar nekaj jokal in sam ni vedel al bi jedel al sitnaril. poje pa tudi zlo veliko, najraje pa vsake dve uri...

zoey js bi ga kljub zamašenemu nosku vn pelala, ker mu bo zrak zihr pomagal, ker je bolj svež pa to. pa kupi mu STERIMAR razpršilo za nosek pa pol to vn posesej in bo kmalu bolše...

jessy bravo za pridna otročkauser posted image  jaz pa osebno komaj čakam, ko bo imel moj Aleks svoje nastope, bom kr jokala od srečeuser posted image

no zdaj pa lahko pohvalim še svojga miška...res da je bil včeraj zvečer ful siten in je jokal ko norc, ker bi najrajši skos jedel, je pa potem spal od 22h do 4h in po hranjenju do 8huser posted image  zjutraj sm ga po previjanju dala v nov ležalnik in se neki časa igra z njim pol bi se pa kr pri meni crkljal, mora se še malo navadit nanj. js pa tud, ker bom pogrešala njegvo crkljanjeuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.5.2010 11:44:00   
zoey
Jaz ga načeloma vsak dan kopam oz. namočim v čebričku, milim pa ga 1x na teden. Ful uživa, pa se mi zdi tak fajn večerni ritual. Seveda, če je ata doma, da vodo pripravi user posted image
Naje se tudi Arne zdaj precej hitro, tudi v manj kot 10 minutah, edino včasih malo sanja zraven, takrat traja dlje. Ko ima dovolj, parkrat obrne glavo levo desno, se še malo potiška ob joško, se ornk pretegne, potem naredi Supermana za kako minutko (samo 1 roko drži stegnjeno) in to je to. Se mu ful nareživa. Nima pa točnega ritma, če pač hoče jest po uri pa pol ali 2, ga pristavim in se napoka ponovno. Bruhne mi pa ponavadi 1x na dan, bolj proti večeru, drugače je pa spet priden s kupčki.
Zdaj pa še eno ?, danes sem jih polna user posted image A vaši user posted image kdaj smrdljivo prdajo? Naš je že kdaj, včeraj jih je pa na veliko pohal. Pa nisem nič kaj takega jedla, niti ni mene nič napenjalo user posted image Pa pokakal se je tudi precej smrdeče ... Tudi danes niso rožice letele iz pleničke, ampak upam, da je to izjema, ne pravilo user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.5.2010 11:54:14   
Pikapolonica80
[color=#000000 size=3]Pa še tole o čemer sem govorila, če katero zanima...
[color=#000000 size=3]OSEM RAZVOJIH ZAGONOV
[color=#000000 size=3]Raziskovalci so ugotovili, da gre človek skozi različne faze ravoja. Dojenček doživi  v prvem letu približno 8 obdobij imenovanih razvojni zagoni. Tak zagon lahko traja od enega do petih tednov in v tem obdobju se otrok svet postavi na glavo. Otrok bčuti, da dožilja neko prelomnico in da se z njegovim telesom in v njem nekaj dogaja. Res je – raste! In prav v teh obdobjih je dojenček zelo negotov. To se pozna naprimer v pogostem sitnarjenju, joku, strahu pred neznanimi obrazi in silni navezanosti na ljubljeno osebo in znano okolje; največkrat sta to mamino naročje ali prsi. Številebn matere so v obdobju razvojnega zagona tudi same razdražljive in pogosto prepričane, da nimajo dovolj mleka. Vendar to nikakor ne sme biti razlog za dodajanje mleka po steklenički ali celo opuščanje dojenja. Dojenček potrebuje le malce dodatne pozornosti.
[color=#000000 size=3]4-5.teden
[color=#000000 size=3]Nova življenska skupnost se je komaj dobro oblikovala, pa se svet staršev in novega družinskega člana že zamaje: okrog 5. Tedna doječek doživi prvi razvojni zagon. Morda ste že sami opazili, da si otrok pogosteje in bolj natančno ogleduje stvari in ljudi ter pozorneje prisluhne glasovom iz okolice. S tem so povezani tudi prvi nasmeh in prvi vzkliki veselja. Številni dojenčki v tej starosti jasno pokažejo, ali jim kaj ugaja ali pa se dolgočasijo. In po ličkih že tečejo prve solze.
[color=#000000 size=3]7-9.teden
[color=#000000 size=3]Spet se kažejo znaki nove faze razvojnega zagona: obseg otrokove glavice se v zelo kratkem času močno poveča- rastejo mu možgani. Razvijajo se tudi vsi čuti in nenadoma postane to, kar mu je bilo do sedaj znano in domače, novo. Spet se veliko nauči: kadar leži na trebuščku, zna za trenutek dvigniti ali obrniti glavo in sledi zvoku iz okolice. Ker zdaj vidi že precej bolje, odkrije svoje roke in noge. Zelo rad prisluhne zvokom in spušča prve glasove.
[color=#000000 size=3]11-12.teden
[color=#000000 size=3]Najprej dobra novica: ta faza je nekoliko krajša od prejšnje – nekateri dojenčki se že po enem dnevu, drugi pa po enem tednu priklopijo nazaj na normalen program. To da se je dojenček spremenil ni nič nenavadnega, saj z danes na jutri bolje sliši, vidi razmišlja in se premika. Večini dojenčkov skorajda ni potrebno več podpirati glavice. Z očmi sledi predmetu, ki se premika ali poskušajo z obema rokama poseči po njem. Predvsem pa otrok v tem razvojnem z. odkriva, kako čudovite zvoke lahko ustvarja s svojim glasom.
[color=#000000 size=3]….
[color=#000000 size=3]Dlje pa ni še nobena ne user posted image . Tako naslednjih 5 lahko tudi še enkrat kasneje napišem, zdajle sem se malo utrudilauser posted image .
[color=#000000 size=3] 

Neposredna povezava do sporočila: 1209
17.5.2010 11:55:25   
Pikapolonica80
ups user posted image , kopirano z worda, pa je mal pomeštrano, se opravičujem, upam da bpo vseeno zanimivo za prebrat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1210
17.5.2010 12:17:19   
Anonimen
krst: je minil super. Nejc je spal, dokler ga ni z vodo poliluser posted image , potem se je zbudil, ampak ni jokal. Navijat je začel malo kasneje, ko je videl, da ni doma, ampak je bila duda naša zaveznica.

lenčy: botra sta bila moj bratec in sestra od mojega

Potem smo imeli kosilo v gostilni in je mali samo opazoval iz vozička, vmes sem ga nahranila, potem pa je spet spal, tko da priden do konca.
Je bila pa ponoči druga pesem. Ga dam spat ob 11h, se zbudi ob polnoči, se joka in joka, mu dam dudo, se joka...ga vzamem k sebi pa zaspi. Ga premaknem v posteljico nazaj malo spi potem pa spet jok...do pol 5h zjutraj...sem vsa zblojenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
17.5.2010 12:35:13   
lakaya
DOBRO JUTRO MAMIKE user posted image

Sm čist presrečna, k majo bejbika že 2 noči panča od 22h do pol 7h pa po potegne še do 10.30 dopovdan. PREKRASNO, sm čist prerojena user posted image user posted image user posted image

Kopanje js Taro kopam vsak večer in ji tud glavo umijem, mila še ne uporabljam, ampak le vodo, včasih vodo+olje in včasih kamilce. Pa se morm pohvalt, da nimava temenc user posted image , sm pri Julii prakticirala enako pa jih tud nisva imeli.

Čestitke Lunki in Sončku za napovedano poroko, mi2 bova pa 6.6. praznovala 1 leto user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
17.5.2010 14:42:43   
lucika
pikapolonica80, mislim, da sem tebi dolžna odgovor za bulice pod pazduho (btw, baje se tak reče lenuhom, da imaojo bule pod pazduho:))) so se mi vsi režali, ko sem kje povedala, pa men ni glih smešno).
v glavnem, to sem imela že v prvo, takrat sem 2x antibiotike dobila. tokrat sem dobila bulico že med nosečnostjo in že takrat je g napovedal, da bo samo še huje po porodu. in res, že v porodnišnici dobim za en grahec veliko bulico. boli, pokažem dr ki me odpušča domov, in me zabije, to je čist normalno, kaj me je strah, a raka al kaj? sem kr brez besed ostala. in pol mi pride sestra predat njegova navodila, če bo raslo, naj si dajem hladne obhladke. zdaj imam na ven kot mali oreh veliko, takrat ko me boli, navznoter pa ziher enih 5 cm premera občutim. in to čisto gor zgoraj, pri roki. pravi moj g, da imam mlečne žleze pač zelo visoko speljane in se pač to vneme. čez dva tedna imam končno pregled, bom poročala, kaj zrihtam.

mali je čez vikend 2x spal do štirih in enkrat do petih...mmmm je pasalo. danes pa spet do pol enih...

kolk imate kaj cotke. ma, gledam albume od prvega in je nosil pri 4 mesecih cotke, ki jih sedaj pospravljam. sem mu nategovala gor 56, ne vem zakaj, zato, da bom zdaj 62 pospravila, pa ni nosil skoraj nič. tak da smo že na 68...

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
17.5.2010 15:04:02   
Tjasa27
Pikapolonca mene si pa popolnoma zanemarila user posted image  midva sva že čez 15 teden, zato me res zanima kaj je naprej. sem se s takim zagonom lotila branja in na konc ugotovila, da zame nič prov ne pride user posted image  a lahko prosim objaviš še naprej

kopanje jz ga tud kopam vsak večer. mali ful uživa, pa s kopanjem vsaj prekinemo njegove večerne kričalne urice

zoey - jz tud upam da bo vreme pa da se po dolgem času spet vidimo. jz drug teden nimam nobenega zdravnika tako da mi je vseen kater dan.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
17.5.2010 15:10:10   
Tjasa27
... je pa res, naš gospod je v 12 tednu ugotovil da zna kričat in zdej nič več ne joka ampak KRIČI in začne ob 6 zjutraj - au moja ušesa......

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 15:35:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
17.5.2010 15:44:46   
plamen
Aloha

najprej čestitke bodočima nevestamauser posted image user posted image !
nosečka bravo za krst in da je bil tako priden. Upam da bo naš oponašal tvojega in od Tjašeuser posted image , imamo čez 14 dni.

Mi smo zgleda premagali zaprtost in sedaj spali že 2x do 5.30, pa potem do 9h potegneva. Bila sva že zunaj, mali še spi in čaka na naslednji obrok, jaz pa kuham.

Mi se kopamo 2x do 3x na teden zvečer, zjutraj pa ga vsak dan umijem. Prav uživa nagec, več kot pol ure se crkljava. SIcer sem vmes polulana, ker se mami seveda sklanjam nad njim in ga zabavam, pol pa sam vodometuser posted image . Sicer ima gazico čez, ampak ne pomaga vedno. Zvečer je naš ponavadi itak koma, ga skor ne morem zbudit včasih za jest. Drgač je pa zelo priden, malo joka, se veliko smeji in še vedno dosti spi. Se pa tudi že zanima za igrače, ko pojem je ves navdušen, kravice že lepo pase, sam k je preveč se pa čist razpeniuser posted image .

Sicer pa ne morte verjet kaj se mi je zgodil. Dobila sem žulj... ja žulj na joškuuser posted image user posted image user posted image . K je zagrabu sem vidla vse zvezde in pogledam pa mehurček. Groza. Kličem G in je bila lih svetovalka za dojenje tam in je rekla, da je to pogost pojav in da se res reče žulj na dojki... (sem pozabla vprašat zakaj rata) in samo kamiličine obhladke, pa bo počil. In je počil in sedaj veliko manj boli ko je. Tako da svašta se dogajauser posted image .

Ta teden se greva slikati za osebno. Verjetno jutri. Gremo čez tri tedne na morčka, že komaj čakamuser posted image .

Tjaška - tkole ti je tvoj zagodel, jah nič, šivanko pa bouser posted image . Drugač oa čestitke za odločitev, pa da tvojega tut prime. Pri nas je pa zdele hiška v igri, ko se mal umiri, pa nikol se ne ve... Se javim za kak dan da gremo na Rožnik, k ti si že ekspert v temuser posted image , jaz pa ne vem kje bi šla z vozkom gor. Lahko tut kak vikend.
Drugače pa se vam naslednji teden tudi midva z veseljem pridruživa, samo javite lokacijo in uro. Pa da je parking veeeelikuser posted image

Bila sem danes v knjižnici, vzela 3 knjigice o bejbijih in če bo kaj pametnega vam napišem. Gre predvsem za razvoj. Drugače pa imava midva knjigo Igrajmo se z dojenčkom in je notri lepo razvoj opisan in primerne vaje za user posted image po mesecih oz. glede na njegovo razvojno stopnjo. Imajo jo tudi v knjižnicah, samo je veliko izposojena. Če bi katera rada pogledala lahko prinesem, ko se vidimo.

Zdaj pa konec, grem za štedilnikuser posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 15:55:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu plamen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
17.5.2010 16:24:54   
Anonimen
no ko ste lih pri ta rdeči...jst sem jo dobila že prejšnji mesec, torej en mesec po porodu. Jo sploh nisem pričakovala, ker vse moje kolegice so jo dobile med 5. in 9. mesecem nekje. Tko da zdej imam že cerazette tabletke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
17.5.2010 17:47:43   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Pikapolonca mene si pa popolnoma zanemarila user posted image  midva sva že čez 15 teden, zato me res zanima kaj je naprej. sem se s takim zagonom lotila branja in na konc ugotovila, da zame nič prov ne pride user posted image  a lahko prosim objaviš še naprej

kopanje jz ga tud kopam vsak večer. mali ful uživa, pa s kopanjem vsaj prekinemo njegove večerne kričalne urice

zoey - jz tud upam da bo vreme pa da se po dolgem času spet vidimo. jz drug teden nimam nobenega zdravnika tako da mi je vseen kater dan.

lp

Hm Tjaša, pomoje moraš ti gledati na korigirano starost glede njegovega razvoja? Mislim da je tako...sicer pa, bom še naprej napisala, no problem, mislim da do nekje 20.tedna potem nič ne dogaja drastičnega. Bom jutri zdej sm preveč utrujenauser posted image , sva s pikico dali skozi cel bežigrad user posted image .

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
17.5.2010 18:15:29   
Jessy
Mi smo bili danes celo popoldne zunaj. Je prav pasalo po vseh teh deževnih dnevih!!! user posted image

Naš jih tudi poha! Konkretne! Glasne! Smrdeče!!! user posted image  Danes je bila moja sestra na obisku in se ni mogla načuditi, kako mali prdi, ko ga je imela v naročju, da bi podrl kupčka. Je rekla, da kupčka ni podrl, naprdel se je pa. user posted image
Zanimivo mi je to, da mene nič ne napenja, mali pa prdi kot da bi želel, da ga slišijo v sosednjo vas. user posted image

Ta rdeče ŠE nimam, a jo prav kmalu pričakujem. Prvič sem jo dobila po treh mesecih in mislim, da bo zdaj isto, čeprav polno dojim in tudi prvič sem. Pa naj, če že hoče spet na plan. user posted image  Se mi pa fajn zdi, ker je nimam. user posted image

Ekola...mali sirenček se oglaša....

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Neposredna povezava do sporočila: 1221
17.5.2010 19:17:27   
Tjasa27
Plamen - jz sem mojmu isto rekla, če ga  misli s kondomi srat, da jih bom luknjala user posted image , no sva se pa pol vseen pomenila in odločila, da bova še mejčkn počakala, ker si nekak ne predstavljam, da bi ob urbanu 15 krat na dan bruhala tri mesece tako kot sem to nosečnost. ampak če povem po resnici bi šla kr iz porodniške v bolniško (baje da bom naslednjo nosečnost imela tretirano kot rizično) in pa v porodniško. se mi nekak ne ljubi it v službo user posted image  pa niti ne vem a mi bodo sploh podaljšali pogodbo, ki se mi konec leta izteče.

bom držala pesti, da bo tud tristanček priden med krstom user posted image

a ti maš drugač tud med vikendom čas? jz ga mam dostkrat ker moj al dela al gre komu kej pomagat pa imam cajt, tako da se lahko slišiva, tudi za na rožnik user posted image

ljubljančanke in ostale a se dobimo kar v ponedeljek, če bo vreme? a gremo v tivoli?

pikapolonica maš mogoče prav, ampak mene vseen zanima kaj sledi. dej prosim ko boš imela voljo (se nič ne mudi) napiši. user posted image  za prehojen bežigrad! mi smo pa danes odkljukali prvega zdravnika - ta je bil zame - in je vse ok, zdej pa še dva ta teden za urbančka, razvojno so nam pa prestavili.

valen jz upam da se vseen kaj dobimo, bi te prov rada spoznala in seveda malo princesko tudi.

temenca mam spet vprašanje - zdej sem kupila ta šampon pa me zanima a pol s krtačo spraskam dol al pustim da samo odpade al kako? jz se bojim da mu bom do krvi s tisto ščetko, zdej pa ne vem. če pa nič ne drgnem ne gre pa nič dol?????

nosečka in jessy super, da so bili otroci pridni med krstom in nastopom user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
17.5.2010 19:40:19   
katy83
pozdravček.

jaz sem bila danes zjutraj na faksu, sem mentorju za diplomo nesla anketo pokazat, tako da zdaj resnično lahko začnem. Bom mogla po šolah hodit, kar mi bi kar malo težava, ker potrebujem učiteljice popoldanskega bivanja, kar pomeni da bodo na šolah po 12.uri pa do nekje 16.ure, takrat pa moj dragi večinoma dela, malega pa tudi ne bi rada zraven nosila, že zaradi polno otrok, pa valda ga bodo vsi hoteli videt, pa... Ah, bomo že kako porihtali.

Timotej je danes prvič noč "prespal". V bistvu je bilo nekak tak: ob 23.uri je jedel, potem ko koma zaspal v svoji postelji, ob 2-eh zjutraj pa se je zbudil. pa mi je bilo full čudno kako to, da je lačen že, če je pojedel pred spanjem 140ml.
Pa sem ga samo vzela k sebi, brez hranjenja in je nazaj zaspal do 5-ih. user posted image  Saj sem full vesela, ampak malo me moti, da spi pri meni. Me je strah kako ga bom tega odvadla? user posted image  Je pa fajn. user posted image  Tiste, ki ste že mamice od prej? Ste imele s tem kakšne težave? Sem čez dan tudi opazila, da če sam spi, spi mogoče pol ure do uro, če pa greva skupaj pančat pa zna tudi do 3 ure potegnit.

aja, pa nekaj me full muči. Mogoče sem zmešana, ampak malo me je strah. Kaj vaši user posted image  se že obračajo za glasom? Zvokom? Meni se zdi, da se Timotej ne. Mater ta user posted image  streptokok. So mu ga našli v sluhovodu, zdaj pa imam same črne scenarije v glavi. user posted image  Grozna sem, saj vem.
Po drugi strani pa se skušam tolažit, da se je rodil 1 mesec prej in da verjetno ne morem od njega še vsega tega pričakovat. ajajajaj. user posted image

smo pa jutri stari že 2 mesecauser posted image  in imamo 2.posvetovalnico. Me prav zanima koliko smo zrastli. saj nekaj sem improvizirala z metrom in ga merila, pa bi po mojem merjenju naj v zadnjem mesecu zrastel za 7cm. Hm, bom raje na pravi meter počakala. user posted image

Drugač pa:

Lunka1- čestitke za porokouser posted image
Nosečka24, jessy -user posted image  za uspešno izpeljan krst. mi bomo krst imeli oktobra nekje. Kaj je nujno, da sta 2 botra? jaz sem mislil, da je lahko samo 1?

Tjaša27 - he, he tvoj je šel po kondome, midva pa sva ravno kontra debato imela. Sem rekla, da malo brcike pogrešam, pa je rekel, ja nič vrži tablete stran pa gremo v akcijo. user posted image  ne še, bom še čakala kakšna 4 leta. Moram najprej diplomirat letos, pa službo dobit, potem pa mogoče.

tako, roman napisanuser posted image , lepo se imejte

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
17.5.2010 19:54:11   
Tjasa27
katy - ne ni nujno da sta dva botra. jz sem hotla da je en iz naše pa en iz moževe familije.
dugač pa urban se VČASIH obrne za zvokom, ne vedno. me je zadnjič na fizioterapiji ko se ni obračal za zvokom vprašala če ok sliši. in jz seveda vsa panična doma preverjam in se mi ne obrača za zvokom. pol pa k sem imela uz kolkov takoj pediatrinjo napadem da se mi zdi da ne sliši. in je probala z eno piskajočo igračo in se je takoj obrnil. kaj so ti pa v P rekli glede sluha? sej so mu ga merili, ne? ker men je pediatrinja rekla, da so te naprave zelo natančne.

lp

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
17.5.2010 20:49:48   
plamen
katy - tudi jaz imam eno botrco tako da je lahko samo eden.

tjaša - vikende sem redko sama, a sedaj ko bo delo na hiši pa jaz še ne bom mogla bit kaj aktivna pri ceveh in to, bom pa tut kak vikend verjetn "samska", pa se zmeniva. Drgač pa loh tut skupi gor rinemo. Mi pa ponedeljek odgovarja, tut lokacija je OK. Saj ponavadi je parking tam še frej a ne?
Temenca - jaz samo z brisačo obrišem po kopanju, morda malo bolj pritisnem kot drugje po telesu, ampak vseeno nežno. Pa gre dol. Potem pa s krtačko počešem v kontra smer, se tudi hitreje posušijo. Nam gredo lepo dol.

Grem večerjat, možek pa sprehaja sineka, ki se nekaj pritožuje. No, dokler hodita je vse tihouser posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.