|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
15.5.2010 16:08:06   
Jessy
Sem pozabila povedat, da se tako trudim samo s pisanim perilom. Če ima belo oblečeno, pa sperem, malo na roko operem, dam v varekino in potem v stroj. Je belo kot suza! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
15.5.2010 20:17:13   
lunka1
Kako umivate vaše dojenčke - ali uporabljate milo? Jaz Julio umivam samo v vodi, v katero kapnem nekaj kapljic mandeljevega olja. Nekako mi ne gre skupaj, da bi jo v banjici namilila... kako jo potem splaknit, da milo ne ostane na koži? user posted image user posted image

Drugače mi napredujemo sto na uro. Danes je imela že 6,2kg, ko sem jo pred kopanjem tehtala. Raste kot konoplja user posted image . Je ati včeraj pogruntal, da ne raste samo v širino, ampak tudi v dolžino,ker sva jo že komaj "stlačila" v lupinico. Je že precej čez 60cm se mi zdi...

Včeraj smo bili v šopingu, smo šli v LJ,v Rutar, kjer smo Julii kupili dve luštni lučki za v sobico, potem smo šli še v Leclerka. Drugače pa punce - avgusta se poročim.. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
15.5.2010 20:51:25   
Tjasa27
o lunka ČESTITAM!!!!!!!!!! Kakšna lepa novica!!!

Drugače pa jaz urbana namilim enkrat na teden, drugače dam pa v vodo tako kot ti par kaplic mandljevega olja.

hm urban je zaspal ob 18 in še kar spi, sem ga prestavila v zibko sem bila prepričana da se bo zbudil pa se ni user posted image  tko da dons se je očitno odločil da se ne bo kopal. upam da to ne pomeni da bo že ob 4 pokonc????

NM bravo za cepljenje, mi imamo to drug teden (med ostalimi zdravniki) samo ne vem še a ga bom cepila proti rota virusu, se bolj nagibam k ne....

nočka

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
15.5.2010 21:37:35   
Zvezdici
Jaz zdajle končno uživam v tišini.
Se je mala jokala celo uro in pol zdajle histerično preden je zaspala. Mi še vedno takoo v ušesih piska, ker ima res močen in prodorn glas. user posted image

Glede mleka.. si spumpam vsakič po dojenju.. upam, da bo kmalu kaj bolje. user posted image
Sem ji pa danes poleg, da je pri meni jedla, mogla dodato 90ml user posted image user posted image , S tem, da ponavadi po flaši komaj poje toliko.
sem malo spremenila svoje mišljenje in postala optimist, da bo mleka kmalu spet dovolj. user posted image user posted image user posted image zame, hehe.

sonček
- jaz sem tudi že videla to reklamo za flašo.. sem jo hotela kupit, pa je nisem najdla v baby centru user posted image . Bom šla sedaj še v city park pogledat. Pa se ti zdi da je ok flaška?
zoey - aveš, da nisi edina. S tem, da jaz pogrešam cel zadnji mesec, kljub temu, da me je vse bolelo. Imam še kar nekaj nosečih prijateljic in sem jim po malem kar malo fouš user posted image . Najbolj pogrešam, ko sem se zvečer ulegla in me je mala prebrcala do konca . No zdaj.. mi pa ušesa trga. user posted image

lunka - ooo, tvoja pa res lepoo raste user posted image user posted image user posted image .
Drugače jaz tudi tijo namilim.. sperem jo pa tudi čisto brez problema.
tjaša - jaz tudi še vedno sem v dilemi ja ali ne cepit. Pa se tudi tako kot ti, bolj nagibam  k ne.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
15.5.2010 21:43:34   
zoey
Čer!
Hvala za vse nasvete za flekce. Upam, da jih bom spravila dol, ju3 bo akcija user posted image Je pa res, da nisem takoj drgnila, ker je do sedaj ratalo, da sem samo sprala, namočila in potem oprala, ko pač sem. Perem s pralnimi kroglami in je bilo ok, so bile dobre podpiralke lenobe user posted image
Drugače pa spanje prej ni uspelo user posted image Se zguzim zraven in začne mali takoj cmokat user posted image user posted image In kmalu še jokat, pa je bila akcija hranjenja, ne pa maminega spanja. No, tudi očkovega potem ni bilo user posted image Sem bila še kregana, ker sem pokvarila popoldansko idilo user posted image Mali me zavoha in potem je konec user posted image Zato se mi zdi, da tudi očkom lažje uspe jih umirit ali uspavat, od mame bi raje dobili za jest user posted image
Sva šla pa prej z malim na 10-letnico koncerta od Stinga. Smo šli takrat 4 in smo se imeli tako fajn, da kar obletnice praznujemo user posted image Tokrat smo se dobili kar pri prijateljici doma, da sem lahko tudi jaz prišla in je naštimala mal sirčkov in paradižnika in lososa in pršutka za piknit. Jaz sem spila en pir (vse za mleko), mali pa par kapljic proti krčem, ker ga je kar dajalo. Stingova glasba ga ni nič pomirila user posted image Zdaj pa že pančka, če bo do 2h, bom super zadovoljna.
Lunka - user posted image user posted image user posted image čestitam!!! user posted image user posted image user posted image
Milim ga tudi jaz samo 1x na teden, drugače pa ga samo namočim v vodi z mandljevim oljem. Tega nisem vedela, da je mandljevo olje lahko alergeno, ampak zgleda, da naš škratek nima težav. Namilim ga pa na previjalni mizici, sproti pokrivam s pleničko, potem pa s pleničko pikira v vodo, kjer ga sperem. Tako mi je pokazala patronažna in mi je ok.

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
15.5.2010 21:52:22   
zoey
Zvezdici - ne moreš verjet, od kje tak glas spravijo, a ne. Svaka jim čast user posted image Moj se na srečo še nikoli ni toliko časa skupaj drl, si pa predstavljam, kako ti potem še piska, meni včasih že po mnogo krajšem intervalu še kar odzvanja po glavi. Pa še hudo ti je, ker jim takrat nič kaj dosti ne pomaga. Jaz mu ponavadi kar kako kapljico od lekarne Deteljica dam na dudko (so njami sladke user posted image ), pa ga pomiri za nekaj časa, vsaj da se nadiha možakar in malo k sebi pride.
Glede mleka si pa pridna user posted image Zgleda, da trenutno več potrebuje, zato se nikar ne sekiraj. Pač dodaš, glavno da je dete sito. Pojej kaj polente, kak deci pivca spij, mogoče pomaga, mogoče ne, škodi pa sigurno ne. Samo s pivcem pa ne pretiravat! user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.5.2010 22:41:21   
Tjasa27
zoey in zvezdici jz tud pogrešam nosečnost, še posebej ker sem bila prikrajšana za zadnji mesec brcanjauser posted image

sem mojmu včeri omenila da bi lahko že začela delat na bratcu oz. sestrici pa dons prinese iz lekarne kondome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  halo???? moški!!!!!

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
15.5.2010 23:33:43   
ursa_p
Ojla punce!

Zadnjji cas, da vas pridem mal pozdravit.

No, brala vas res nisem od moje porodne zgodbe naprej, ker mi ne znese oziroma si za to ne vzamem dovolj casa.

Da na hitro (ce se bo dalo) povem kako smo kaj.

Gal je nasega novega clana odlicno sprejel in nimamo nobenih tezav. Zelo lepo skrbi zanj, ce se slucajno joka ga tolazi ali mu hitro prinese dudo ... ce pa nic ne pomaga pa "mami, Lan je lacen" ... v glavnem imamo res strasno prijaznega in super velikega bratca. Nobene pripombe kar se odnosa do svojega bratca tice. Tudi mu ni problem pocakat, ce na primer hranim Lana. Res super. Upam, da bo tako tudi ostalo.

Popek mu je odpadel ze v porodnisnici, vendar smo se zaradi nenehnega odpiranja zaceli kopati sele pri 3-eh tednih. Pa mu najprej ni bila voda nekaj strasno lusnega, ampak zdej se pocasi navaja in ze uziva. Ampak cebricka pa se vedno nisem prinesla iz kleti in ga sprobala ... se moram. user posted image

Se dojiva in se redi kot en mali pujsek, kljub temu, da smo imeli hude tezave z bruhanjem, ki pa so sedaj v "mejah normale". Dojila sva se 10 na eni in 10 na drugi strani, on pa je bruhal in bruhal. Se po 2 urah je kar lilo iz njega. Potem pa smo sli sposodili tehtnico in ugotovili, da poje za dva, tako da smo hranjenje skrajsali na 5 minut na eni in 5 al pa najvec do 8 na drugi strani, pa ima cisto dovolj (ze v tem casu poje pomoje zdej ze cez 200 - je pri enem mesecu v tem casu jedel od 150 do 180 g). Vmes redno podirava kupcke - se najbolje, da najprej po 3-eh minutah, potem pa po koncanju na vsaki strani, pa je kar znosno. Sicer skoraj vedno malo polije, ampak res ni krize. Pa tudi potem se tece iz njega, ampak smo se ze navadili, da ga po hranjenju je vsaj pol ure drzimo pokonci. Posteljico imamo dvignjeno, prav tako previjalno mizico in vozicek, na kavcu ne lezi vec, edino se lezanik, kjer je dvignjen. Pa hranjenje razen zvecer (zadnjo rundo po kopanju) ne sme biti prej kot na 3 ure.
Drugace pa je samo se od 5x do 6x na dan in imamo ze kar nek priblizen ritem.

Je zelo priden otrocek in skoraj ne joka ... razen kadar je lacen ali zaspan. Takrat mu pa ni pomoci. user posted image user posted image user posted image  Imel je res cisto malo krckov oz ga je malo zvijalo, ampak je tudi to minilo.

Spanje ... imeli smo ze 2 noci cisto prespanih ... enkrat do sedmih in enkrat do osmih zjutraj, sedaj pa spet je ponoci - ampak se zbudi nekje okoli 4-ih, 5-ih in potem spi do 7-ih, 8-ih al pa 9-ih - cist super. Je imel eno virozico z drisko in ga je ocitno to tako utrudilo, da je celo noc prespal. Se vedno upam, da se bo to (ne driska, samo spanje) kmalu ponovilo in da bomo spali cele noci.
Cez dan spi vecinoma v vozicku, le redko v lezalniku, v narocju pa tudi bolj malo casa, ker ga vedno odlozimo, ce ze zaspi v narocju. Je pa res, da se najbolje spi v vozicku. Danes sem ga dala kar doma v kosaro in je notri spal.

Zunaj je vsak dan, ne glede na vreme, saj imamo pred vrati en mini balkoncek, tako da ga dam pa tja spat, ce ze na sprehod ne moreva. Danes sva bila po rahlem dezju zunaj eno uro ... sva bila sama in sva mogla kuze na sprehod peljat. user posted image

Ene ste sprasevale kako je z dvema in oba zrihtat. Men je kr problem, ce sem zvecer sama ... pa sem bila prvi mesec brez Matica, ampak sem tasco al pa mami prosila, da sta prisle, da sta medtem, ko sem rihtala Gala, imele Lana. Ker pri nas kar traja, da Gala zrihtam (tusiranje, umivanje zob, oblacenje, branje pravljic, ... ), tako da Lan ta cas ni mogel biti sam, pa se buden je med tem casom. In ko je bil Gal v postelji, je bil cas za urejanje Lana. Da sem ga potem lahko umiru podojila in da je tudi v miru zaspal. In se danes je tako, da gre Gal v posteljo pred Lanom.
Mamo tud sobo tako narejeno, da je najina spalnica v kateri je Lan prehodna do Galove sobe in bi bil sam hrup, ce bi sel Gal kasneje spat.

Drugace pa brez problema rihtam se psa zraven - samo moram prej vse zrihtat, preden se zacne vecerno urejanje in spravljanje spat. Gremo lepo skupaj na sprehod in nimamo tezav. Tudi Gal je ze tako velik, da gremo komot vsi skupaj. Edino problem je, ker ne moremo hodit tu pri nas cez cesto na travnike, ker je makadam in Lan po takem tresenju cist prevec bruha. Tako da se sprehajamo po Kaslju.

Hmmm ... sem ze tko cist prevec napisala, pa verjetno sem se pol stvari pozabila.

Aja ... ene par nasvetov, ce ima se katera tezave z:

- ce vam otroci med dojenjem spijo oz zaspijo, baje pomaga, da jim slecete hlacke, da jih malenkost zebe in baje ne zaspijo.
- kar se tice spanja ponoci ... Lan je ze v porodnisnici lepo spal, potem pa sva prisla domov, pa cela stala ... prvo noc se je zbujal na eno uro in hotel jest ... jaz sem bila cist konc ... povem patronazni in vprasam, ce je mozno, da mojega sinka zebe in mi je svetovala, da ga zvecer zavijem v dekico in sele potem pokrijem s kovtrckom ... od takrat dalje spi kot polhek user posted image  ... in ga se danes dajem tako v posteljo. Je pa res, da zivimo v hisi in da je precej bolj hladno kot v blokih.

Se to moram povedat ... med pocitnicami smo si privoscili dan v Gardalandu ... Lan je ostal pri tasci, jaz pa sem si s seboj odnesla pumpico. Lan je bil ful priden, moj ta velik sinko je uzival, da ga je bilo tako lepo gledat, mama je uzivala se bolj (en dan je zame premalo user posted image  ), v glavnem super. Tako da je Lan en dan prezivel sam brez mamice (flasko smo ze prej sprobali in Aptamil, pa je kar lepo jedel), tasca je bila pa tud zadovoljna. Edino moja mami je bila cist uzaljenja, ker Lana nisem njej pustila ... ampak, ce se ji ne da dopovedat, da Lan prej kot na 3 ure ne sme jest, ji pac otrocka ne morem zaupat. Cim bi mal zajokal, bi mu ze flaso dala. Mi skoz govori ... ja, Urban (brat) je tud skoz bruhal ... pa kaj pol ce je bil tolk lacen ... no, pa sem ji rekla, da moj pa ne bo ... v glavnem ji ni bilo nic prav. user posted image
Sem imela pa potem celo sranje zaradi pumpanja ... je bil Lan se 2 dneva na Aptamilu, ker sem imela premalo mleka.

Ok, mislim, da je to vse ... zaenkrat ... zdej pa upam, da se bom bolj pogosto oglasala.

Lahko noc. Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 15.5.2010 23:41:21 >

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
15.5.2010 23:35:43   
ursa_p
Itak da sem se nekej pozabila povedat. Mati narava me je ocitno bogato obdarila in ze lahko zacnemo delat na novem clanu ... no, ze slab mesec nazaj bi lahko ... katastrofa ... komaj sem se znebila cisce, ze je bila tu menstra. No, ampak je bilo pri Galu cist mal kasnej, tako da sem to tud pricakovala ... edino upala sem, da bo mal kasnej, ne mal prej.
Tako da ze imam mireno. user posted image

Lp

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
16.5.2010 7:21:44   
Tjasa27
Urša lepo da si se javila! sem te kr pogrešala!

no naš je danes udaril maraton v spanju - je spal od 18 do 6 user posted image  zdej me pa kr mal skrbi, da ni to preveč?????

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
16.5.2010 9:23:28   
Jessy
O, Urša, kako lepo te je bilo prebrati!!! user posted image
Vidim, da ste se šli zabavat v Gardaland! Mi smo bili lani, poleti, ko sem že imela Tobijo v trebuščku. Neja bi rada šla tudi letos, a smo ji dopovedali, da bomo šli naslednje leto, ker jaz pa še ne zaupam toliko ne tašči ne svoji mami, da bi ga jima pustila za ves dan, s seboj bi bilo pa premučno ga vzet. Tako, da naslednje leto, če bo prav.

Tjaša, jaz bi bila samo vesela, če bi mi toliko spal. V bistvu rabijo enih 12 ur na noč, kar je tvoj tudi dosegel. user posted image

Moj je bil zjutraj spet takooooo pokakan, da res ne vem, kako naj se ga lotim umivat. Ma, to se naserje za enga velikega otroka in nemogoče je, da ostane pod plenico, ker je blato že bolj gosto in plenica nima kaj popiti, tista "merda" pa lepo začne lezti izpod plenice po nogah in hrbtu. Bljak! Neja mi kaj takega nikoli ni proizvedla in do zdaj nisem vedela, kaj pomeni, če je otrok pokakan do vratu. user posted image
Je pa tudi danes lepo spal, približno tako kot včeraj, da sva jedla le 2x do jutra, kar mi je bilo čisto prelepo! Saj, zato me je pa s kakico razveselil, da ne bi bilo preveč lepo.user posted image

Danes zvečer nas čaka en orng preizkus. Hči ima nastop s plesno šolo. V dvorani moramo biti že ob 18.40, nastopi pa se začnejo šele ob 20h in bo zagotovo vsaj uro in pol trajalo - vsega skupaj okrog 3 ure. Seveda moram Tamavčka vzeti s seboj, ker ga nima kdo paziti (tašča in tast sta na dopustu, moji pa pridejo gledat nastop). Se bom zmenila, da bom nastope gledala od strani, kjer so vrata, da če bo prehudo, da lahko grem v garderobe. Bomo videli. Malce me skrbi.user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 16.5.2010 9:24:14 >

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
16.5.2010 9:49:41   
Anonimen
no mi imamo pa danes krst, tko da držite pesti, da ga naš mali ne bo kej sračkal ravno v cerkviuser posted image ...nekak imam slab filinguser posted image , ne morem verjet,da sem vsa živčna, zvija me, na wc sem šla že 3x v pol ure...skratka trema me daje že za en krst, kaj šele za kej drugega.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1187
16.5.2010 17:30:42   
3Sonček3
lunka1 čestitam za poroko user posted image  user posted image  user posted image tut js sm včerej zvedla da se bom poročila...ko bo dnar user posted image  user posted image  user posted image ,tko da že pridno šparam.
zvezdici glede flaške...men je ful dobra. In tut se pozna razlika, ne joka več tako kot zadnje dni, čeprou js ta jok predpisujem slabemu vremenu user posted image user posted image user posted image . Sm pa danes ponoči eno štorjo nrdila, tašča mi je oprala flaške zvečer in mi je cucelj namonterala na obroč, ok use lepo in prou če bi ga tut potegnla čez ne pa samo tko...in js moji dami ob 2eh zutrej nrdim 100ml ji ponudm flašo in ji 50 ml mleka zlijem za vrat user posted image user posted image user posted image to je blo fajn k sm mogla it pol še eno flašo nrdit pa še preoblečt sm jo mogla namest da bi 2.15 že spala sm se šele ob treh ulegla ... jah se zgodi
Tjasa28 ... kondome user posted image user posted image user posted image sej se je hecou ane user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
16.5.2010 19:36:30   
Tjasa27
nosečka kako je bilo na krstu? jz sem bila tud ful živčna, sem celo dopoldne hodila na wc kot pred kakšnim pomembnim izpitom. in me je bilo kr mal strah da ne bo tud urban zarad tega nervozen. no pa je bilo pol vse kul. upam da tudi pri tebi.

lp

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
16.5.2010 22:25:52   
zoey
Čer!
Eko, dans sem se oborožila s protimadežnimi preparati, tudi Vanish milom, in zmagala nad flekci user posted image No, popoldne smo pa lahko sprobali še na svežih user posted image user posted image Takoj obdelano user posted image Se je model dojil in je bil po dolgem času hkraten input in output user posted image Je šlo čez dvoje (tanke) hlačke in po robovih obeh bodijev. Pa še malo po hrbtu .. In to s pleničkami, ki do sedaj niso zatajile user posted image Ko se loti dela, se ga ornk!
Jessy, vidiš, tudi moj se ga zna orto nasračkat user posted image Na srečo pa ne kaka ponoči. Upam, da je šlo danes Neji super na nastopu, da je bil Tobija priden kot cukrčk in mama noro zadovoljna!
Punce, jaz drugače ne pogrešam nosečnosti, ker sem se samo zadnji mesec ok počutila, mi je bila ful naporna, pogrešam pa to, da me končno ni zeblo user posted image No, izgleda, da bom do naslednje spet zmrznjena user posted image
Sonček - user posted image user posted image user posted image čestitke tudi tebi!!! Moj user posted image pa še nič user posted image user posted image Mogoče se bo opogumil, ko bova pofotkala 100 porok user posted image user posted image
Nosečka - upam, da ste imeli čudovit krst
Tjaša - he he, tvoji lubi ga pa pihne. Kako moški to 'elegantno' izvedejo, brez da bi se direkt pogovorili user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
17.5.2010 9:49:43   
strumf
čav punce. evo mene po dolgem času. vidim da ste vse zelo pridne s pisanjem.

naš Matevž je sedaj že konkretno buden, se nam je ritem malo spremenil. drugače pa je zelo priden fantek-če ima vse pogoje (tukaj spada tudi lepo vreme). se mi zdi da je ob tem dežu zelo nemiren. ponoči se nama zbudi enkrat okoli 3-5 potem pa spi do pol osmih, osmih. saj je priden s spanjem, ampak mami bi še spalauser posted image user posted image user posted image .

danes sem ga dala prvič v ležalnik in gor obesila igračke. pa se tako lepo igra, pa vmes malo zaspi, pa malo polije user posted image user posted image , je očitno čisto not padu, ker dude sploh ne rabi. user posted image user posted image user posted image Matevž.

drugače me pa zanima, če ste tudi vi opazile da so bili vaši mali razdraženi okoli 7-9 tedna. naš je dopolnil 7 tednov in ga je začel sračkati pri hranjenju, najedel bi se v 15 min-prej celo uro, potem pa mi začne jokati. prima šele duda nič drugega. pa kljub naglici zdrži potem 2-3 ure brez hrane. s tem da še na vmes nekaj ven vrže. to hlastanje pri hranjenju mi ni prav nič všeč. kako pa vaši jedo???

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
17.5.2010 9:54:31   
strumf
kar pa se tiče kakanja. sem jedla sirup za železo in seveda ugotovila, da če mene to železo zapre, zapre tudi njegauser posted image user posted image . tako da ni kakal štiri dni. jaz seveda vsa panična, ker prej pa skoraj za vsako. no ko sem nehala železo jemat, pa se je četrti dan tako konktretno, da sta šla dva bodi in pajacek, ter dve tetra planici direktno v kuhanje, on pa umazan po celen hrbtu. nič kaj prijeten pogled. smrdelo pa tudi user posted image user posted image . in od takrat se mi vsaki dan enkrat konkteno pokaka, pa ne pomaga da dam planičko zelo visoko po hrbtu. vedno pride ven. HB da to obavi zvečer pa greva potem samo še konketno na kopanje user posted image user posted image .

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
17.5.2010 10:26:27   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: strumf

drugače me pa zanima, če ste tudi vi opazile da so bili vaši mali razdraženi okoli 7-9 tedna. naš je dopolnil 7 tednov in ga je začel sračkati pri hranjenju, najedel bi se v 15 min-prej celo uro, potem pa mi začne jokati. prima šele duda nič drugega. pa kljub naglici zdrži potem 2-3 ure brez hrane. s tem da še na vmes nekaj ven vrže. to hlastanje pri hranjenju mi ni prav nič všeč. kako pa vaši jedo???

Nekaj postov nazaj smo razgrabljale o zagonih rasti pri naši malčkih...tako da ja tudi jaz in še nekatere smo to opazile...ampak k sreči kar hitro mineuser posted image  vsaj pri naši je.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
17.5.2010 10:32:31   
Jessy
Pozdravljene!

Včeraj smo preživeli hčerkin nastop. Super so plesali, pa tudi vsi ostali nastopajoči so kar jemali dih. Tobija pa je bil noro priden. Jedel je ob 17.30, nato pa do 22h nič. Res pa je, da sem ga imela ves čas na rokah in si je zadnjo uro cuzal palček, da ga je imel čisto belega. Tudi moje roke so trpele kot hudič, ampak sem potrpela in ga držala, ker če bi ga dala možu, bi začel jokat, tako pa je bil kot cukr.

zoey, enkrat mi boš dala nekaj napotkov za fotografiranje. user posted image  Vidim, da si pravi profi!

Strumf, tudi naš je bil razdražljiv. Se mi zdi, da je v večernih urah še vedno, ampak ne tako intenzivno. Je pa tudi res, da sem ga šele pred kratkim pogruntala, kaj on rabi, da je priden, pa na koliko časa mora spat če zdan in če vsemu temu zadovoljim, je potem tudi zvečer bolj priden in skoraj nič ne joka.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
17.5.2010 10:33:41   
girl79
čao mamice user posted image ,

Naša Neža je spet imela lepo noč...spat ob 21.30 do 5.30, potem na joško in nato je spet spala do 8.45...mamica pa z njo user posted image user posted image

zoey- glede flekcov od drekca- jaz sem ugotovila da je veliko boljši kot Venish, odstranjevalec madežov od Ariela (literska zelena flaša), jaz samo namažem gor (nič drgnjenja) in potem dam v pralni stroj na 90 stopinj in gre vse dol...

lunka1- čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1195
17.5.2010 10:42:52   
Pikapolonica80
Drugače pa naša Alja že šiba proti 9 tednu starosti user posted image  včeraj sm stopila na tehtnico z in brez nje, zgleda ima okoli 5200 g, bravo, pridno je naša punca. Velika je pa tud že kakih 60 cm se mi zdi, bomo videli točno drug teden ko imamo kontrolo teže.

Spanje - je sedaj kar konstantno prva runda 6 ur, torej odvisno kdaj gre v mižule nekje 4-5 potem pa še do 7-8, ponavadi še zadrema malo jo preoblečem, potem je precej prej kot po 3 urah ker v času 7-8 ure je samo 2-3 min in zaspi nazaj tako da je lakota za zajtrk velikauser posted image . Potem pa še malo zaspi ponavadi tako da mami v miru poje zajtrk, spije kavico in pogleda novičke user posted image .

Kopanje - zaenkrat samo 2x na teden, 1x z milom drugič samo manljevo olje v vodo, ostalo jo pa umivam kot že od vsega začetka...mam občutek da vse ostale svoje otročke kopate vsak dan??

Pri pranju mam pa tud jz kr nekaj problemov kakce vn spravit, sem mam vanish doma pa se mi ne da še to, ampak očitno bo treba zavihat rokave pa se lotit še namakanja...spiram z vodo že vsakič ko se mi mala do vratu gor pokaka, eh to pa ni malokrat user posted image , pa sm že premišljevala al hudiča ne znam planice prav gor dat user posted image , ampak pomoje ni to to....

Drugače se pa že obrne z hrbta na bok, pa kr še kej bi pa ne gre, pol je pa jezna pa vpije user posted image user posted image , pa kravice luštno pase ampak ne tko lepo, ampak zraven jamra pa prsti na nogi hoče kr kam it a ne gre...spetuser posted image . Čist je divja.

Drugače pa zelo dobrovoljen otrok, kar me res veseli. Tudi joka kdaj pa kdaj, ampak jo malo pocrkljamo, pohecamo če ni drugega damo zizo pa je rešeno user posted image . Duda je pa tud zakon, ko bi kej rada naredila da se mal zamoti v svoji sitnobi.

Edino mormo jo še naučit da ne bo med vsakimi obiski spala, pol so pa vsi razočarani, a vaša tamala samo spi kako je to fajn...hehe, ko odidejo ona oči odpre in čaka animacijo če je n,i so takoj pritožbe user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1196
17.5.2010 10:53:29   
zoey
Aaaaaaa, kolk sem bogaaaaaaa ... no v bistvu je mali bolj user posted image Že včeraj popoldne se mu je začelo ful sluzi nabirati in potem ni mogel dihat, pa davil se je, pa pokašljeval in do noči se je samo stopnjevalo. Spala sem od polnoči do 1h in to je bilo nekako to. Še dobro, da sem utrjena od nočnih user posted image Sem ga imela potem pri sebi in ga filala s fiziološko in vlekla ven, zjutraj sem še sesalec zalaufala, potem sva zaspala še 2x po 1 urco, zdaj piškotek spi, jaz pa se usklajujem z ženskami glede praznovanja, ker bi one kar ju3, ko ima lubo otvoritev razstave in nekako ne morem bit na 2 koncih, a ne.
Zdaj pa eno amatersko vprašanje - če ima gostejšo sluz in jo je več, a to pomeni, da je prehlajen? Je bolje, da ne greva ven? Da ne bom preveč pogumna, ker ne kompliciram drugače dosti. Kaj lahko še naredim, poleg da mu čistim nos? A je grdo, da mu med dojenjem tudi stiskam fiziološko v nos, da potem to požira? Se mi zdi, da je imela Zvezdici take težave, samo nimam energije iskat nazaj, kaj točno je bilo ... Če ima katera kak nasvet, nič šparat z njim user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
17.5.2010 11:01:26   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Aaaaaaa, kolk sem bogaaaaaaa ... no v bistvu je mali bolj user posted image Že včeraj popoldne se mu je začelo ful sluzi nabirati in potem ni mogel dihat, pa davil se je, pa pokašljeval in do noči se je samo stopnjevalo. Spala sem od polnoči do 1h in to je bilo nekako to. Še dobro, da sem utrjena od nočnih user posted image Sem ga imela potem pri sebi in ga filala s fiziološko in vlekla ven, zjutraj sem še sesalec zalaufala, potem sva zaspala še 2x po 1 urco, zdaj piškotek spi, jaz pa se usklajujem z ženskami glede praznovanja, ker bi one kar ju3, ko ima lubo otvoritev razstave in nekako ne morem bit na 2 koncih, a ne.
Zdaj pa eno amatersko vprašanje - če ima gostejšo sluz in jo je več, a to pomeni, da je prehlajen? Je bolje, da ne greva ven? Da ne bom preveč pogumna, ker ne kompliciram drugače dosti. Kaj lahko še naredim, poleg da mu čistim nos? A je grdo, da mu med dojenjem tudi stiskam fiziološko v nos, da potem to požira? Se mi zdi, da je imela Zvezdici take težave, samo nimam energije iskat nazaj, kaj točno je bilo ... Če ima katera kak nasvet, nič šparat z njim user posted image

Zoey, vprašaj Uršo_p je mel Lan te probleme tudi, ti bo ona zagotov znala svetovat. Mislim pa da lahko greš z njim ven, je tudi ona bla takrat tu pri meni in sta hodila naokoli, kolikor vem pa potem tudi ni bilo hujšega...Drugače pa s pumpico mu fajn ven vleči pa fiziološko notri, kar pa itak že delaš...

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
17.5.2010 11:03:21   
Pikapolonica80
pozabila....Lunka1 čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image , boš videla kako je to en prečudovit dan... slika vaju pa lahko kar zoey user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1199
17.5.2010 11:05:38   
Pikapolonica80
Valen - s tvojo Valentinčico kmalu prideta tu v LJ na sočo? Jaz živim tu 1 km stran, tako da kadarkoli boš želela kaj družbe, me lahko na kavico in sprehod povabiš user posted image .  Mi je pa Tjaša že rekla, da sta se dogovorile da bi se videla z ljubljančankami.

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.