|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
13.5.2010 14:31:12   
Anonimen
NM: hvalauser posted image

Zdej je pa pri nas nehalo deževatiuser posted image user posted image user posted image , tako da upam da spakirava z malim ven, samo še jest mora prej, pa zbudit se mora sevedauser posted image

Čmrlika, tud jaz držim pesti, da bodo kaj pogruntali na pediatrični in predvsem da mu bodo pomagali, da ne bo tak revček bogi-sej tam so majstri, ga bodo že zrihtal, vsaj našega so pregledali od nog do glave.

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
13.5.2010 14:31:52   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

čmrlika veliko sreče vama želimuser posted image user posted image user posted image
hvala! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
13.5.2010 14:35:04   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

NM: hvalauser posted image

Zdej je pa pri nas nehalo deževatiuser posted image user posted image user posted image , tako da upam da spakirava z malim ven, samo še jest mora prej, pa zbudit se mora sevedauser posted image

Čmrlika, tud jaz držim pesti, da bodo kaj pogruntali na pediatrični in predvsem da mu bodo pomagali, da ne bo tak revček bogi-sej tam so majstri, ga bodo že zrihtal, vsaj našega so pregledali od nog do glave.

upam ja...cel kup preiskav, dnevi tečejo, datumi ki jih dobivaš katastrofauser posted image user posted image  vmes pa še nič s čemer bi mu lahko pomagalauser posted image  ful sem žalostna, sem se itak že sprijaznila, pa mali zgleda tudi, da bo minilo, in morMO POTRPET. prvi datum za gastrenteorologa sem dobila 19.7.lahko verjameš? sem prvič v življenju poiskala zveze in bila na vrsti v desetih dneh...potem pa---

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
13.5.2010 14:47:18   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

joj, ne bom več o polivanju oziroma refluksu, ki ga ima naš lukauser posted image   verjetno ne beremo vsi vsega in pol mene zdaj ko sem malo občutljiva kr malo kaj užalosti, ko berem na to temo. Lucika, pri nas ni panike, sploh ne, glede polivanja oz refluksa,tudi moja prva ga je imela..pa je pri obeh to daleč od tega kar si opisala ti....razen, če sem jaz, pa tisti ki me poznajo verjetno tega ne bi potrdili, mevža in me pač gledanje vsega drugega kar še povzroča ta refluks mojemu sinu,tako prizadene in tebi če ste mogoče tudi to imeli pač ni bil problem...kaj pa vem, ...boli mene ko ga gledam kako trpi in njega tudi...žal.user posted image user posted image user posted image  in kdaj vemo če je preveč...? verjetno vsakaa zna ocenit koliko je dala otroku za spit, koliko pa je ven pritrklo...ali se zbruhalo pod silo. ne vem...kaj bi jaz dala da bi lukecu samo teklo po vsakem borku, ker se dogaja vsakemu dojenčku in je normalno ..in se imenuje polivanje.

Muren sreča da je bilo s polivanjem samo tako, če boš imela čas pa še ti prebere zakaj na primer mene pa malo skrbi, prosim...žal taki preprosti ukrepi kot je gostenje hrane(luka recimo poliva tudi AR formulo, moje mleko je vlival, oziroma sploh ni ostalo vnjemuser posted image )...in čakanje da mine, ne pride v poštev pri čem malo hujšem  drugačnem...kar ni navadno polivanje, kot sem pisala zgoraj ampak je ..eh...ne bom več. 

glej nima veze, če si občutljiva ali pa mevža ali pa kompliciraš. Jaz se strinjam s teboj. Jaz tudi ne morem gledat kako mi bruha, pa se muči, pa ko včasih sapo lovi, pa tiste očke potem ko pride k sebi. user posted image  Mogoče bo izvenelo samo od sebe, mogoče ne. Ne mislim pa čakat kaj bo.
ti priporočam da res ne...po tem kar opisuješ...zato so tam...in ja res nima veze,...itsk mi je vseeno kako me kdo vidi, vem kakšna sem,..to je glavno. za otroke pa vse...seveda po zdravi pameti in razumu sodeč.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
13.5.2010 15:23:51   
plamen
čmrlika - sej če ne veš kako grozno lahko izgleda polivanje oz refluks in še davljenje na račun tega, potem res ne morejo razumeti, da je lahko tako hudo. Že meni se je pri našem zdelo hudo, potem pa sem imela za cimro zelo hud primer, sem si rekla, še dobr da mamo tako "malo". Je pa zdaj bolje ko je zrasel in se ne davi več oz. tudi skozi nosek ne gre več ven. V sredo pa srečno, boš videla, da boš pomirjena, ko bodo znani rezultati. Midva imava septembra kontrolo, sva ravno danes datum dobila.

Sva bila zunaj, loviva vreme brez dežja. Mi je pa uspelo narediti skutine palačinke, še dragija počakam, da jih spečeva, že komaj čakamuser posted image .

tjaša - saj ima skoraj vsaka od nas kakšen tak dan, zato se pa mamo, da nam je dovoljeno pojamati in če to naredimo še ne pomeni, da nismo pogumne, da ne razmišljamo pozitivno. Kakšen dan je pač tak, ali pa kakšna ura, minuta. Važno da je potem 10 dni, ko smo samo vesele, srečne in brezskrbneuser posted image user posted image
Vidva z Urbančkom sta itak carja, se moramo spet kaj videti!

Naš je po AM AR zgleda zaprt. Pa mu dajem samo en obrok dnevno, pred spanjem, pa se ob 3h zbudi in se napenja pa mal prdka, pa malo ven pride. Zdaj 2 dni slabo kaka, prej pa po vsakem obroku. Bova probala še Novolac AR, pa bio gaia kapljice bom šla iskat,m ker je res bogi. Ga moram na jošk dat, da mine ali pa ga razviti. Potem pa sem 3h spala, 2,5h budna in potem še 2,5h spala. Čez dan pa kar ne morem it spat, bo žeuser posted image .

Jutri pa Lord of the dance, prvič po porodu spet en večer v dvojeuser posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
14.5.2010 8:52:29   
Zvezdici
Midve imava vedno večje probleme z dojenjem. Očitno nimam mleka dovolj, ji moram vedno vsaj 30 dodat ali še več. In danes zjutraj sploh ni hotela pri meni jest user posted image user posted image user posted image . Sem že čisto obupana.
je bilo zadnje dneve vedno slabše. Vmes sem ji že samo zvečer dodajala, potem je bilo treba spet 2x, nato 3x in včeraj že pri skoraj vsakem obroku user posted image .
Si bom probala še več pumpat in upam, da mi uspe spet dobiti nazaj količino. Samo kaj pa če je premalo hranljiv, kako bom to vedela user posted image , da bi bila recimo tudi zaradi tega lačna?
Ker res bi jo rada dojila še dolgo user posted image .

Ali sploh lahko kje pogledajo če je mleko dobro, oziroma zadosti hranljivo?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
14.5.2010 9:34:31   
lucika
otroci imajo poskoke rasti in v tistem obdobju tudi več ali večkrat rabijo hrano. so neki okviri kdaj bi to naj bilo, ne vem zdaj na pamet, malo pobrskaj. nekje pri treh tednih, treh mesecih, šestih mesecih...in pol zaokrožiš malo gor ali malo dol in si tam nekje:)
tak da jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala. lepo jo doji še naprej, dodajaj, če je treba in uživaj. brez skrbi, vse bo ok, boš videla.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
14.5.2010 10:13:03   
lenčy
joj medva pa sva pri zadnjem obroku orng polivala, zraven pa skutkauser posted image  vmes joka, rad bi jedel pa ne more. si sčrpam, dam v flaško, zagrabi cucelj pa spet v jokuser posted image  in od vsega hudega zaspi, hraniva pa se že od včeraj na dve uri, kar po moje pomeni, da se dovolj ne naje, ker očitne ne more jesti. vedno bolj sumim to kislinouser posted image  pa je vedno pokonci po obroku, pa včasih kar poliva oz. bruhne. ne vem več kaj naredit, da bo jedel. pa ravno danes pediatrinja ne dela, tko da res ne vem kaj najuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
14.5.2010 10:14:43   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Midve imava vedno večje probleme z dojenjem. Očitno nimam mleka dovolj, ji moram vedno vsaj 30 dodat ali še več. In danes zjutraj sploh ni hotela pri meni jest user posted image user posted image user posted image . Sem že čisto obupana.
je bilo zadnje dneve vedno slabše. Vmes sem ji že samo zvečer dodajala, potem je bilo treba spet 2x, nato 3x in včeraj že pri skoraj vsakem obroku user posted image .
Si bom probala še več pumpat in upam, da mi uspe spet dobiti nazaj količino. Samo kaj pa če je premalo hranljiv, kako bom to vedela user posted image , da bi bila recimo tudi zaradi tega lačna?

Midve sva imeli že v porpdnišnici podobne težave, mleka ni blo in ni.
So rekle sestre, da naj jo čimveč pristavljam, da se bo mleko naredilo.
No ja po treh dneh je res nastalo mleko, ampak sem ga imela samo en mesec, res sma se trudile ni pa bilo "haska".
Malecka je bila nonstop lačna, jezila se je na zizko, zato sem pričela z dodatkom 3 krat na dan po 30 ml, nato 60 ml plus dojenje.
Sedaj pa se več ne dojima sma samo na AM 90 ml na obrok razen, ko se hoče cartat na ziziki.

Tudi meni je zelo hudo, da ne morem dojiti,user posted image user posted image ker sem prvo hčer dojila do 2 leta.user posted image
Samo ne moremo nič, brezveze se sekiramo,čeprav je hudouser posted image user posted image , ampak naši otroci bodo kljub AM zrastli.user posted image

L.p.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
14.5.2010 10:17:16   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

če misliš, da nimaš dovolj mleka, naredi tko kot sem jaz.... po vskem obroku sm si do konca sčrpala, to sm delala kak teden, zdj mam pa spet dovolj mleka. HB se mi dela že na dve uri, ker zdaj tako je (ker ga nekaj muči), poje pa že skor 200ml kar je zame preveč, predvidevam pa da zato, ker včasih dost polijeuser posted image  tko da vztrajaj! js sm sicer pesimistična pa mi je vseen ratal, potem bo tudi tebi. glede hranljivosti sm se sekirala tudi jaz, pa še vedno ne vem, kako je s tem. ker ne pojem nič zelenjave in sadja...pomislila sm celo, da imam več vode kot mleka...

Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
14.5.2010 10:19:44   
3Sonček3
punce, tiste k nimate več mleka...a useeno date svoje otročke k prsim, čeprou nebo nč prteklo (tko da se pač mal pocrkla)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
14.5.2010 12:23:34   
girl79
čao mamice user posted image ,

jaz sem tudi v klubu tistih, ki imamjo težave s polivanjem, včeraj me je moja princeska kar 7x pobruhala user posted image user posted image , ja enkrat celo v babycentru...pa taaaaak luškan body sem ji kupila, ona me gre pa pobruhatuser posted image user posted image ...ima body gor napisano...."If I don`t sleep, NOBODY sleeps!! user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem ga mogla kupituser posted image user posted image

glede polivanja pa je tako, da glede na to da se Neža ne pritožuje kaj dosti glede polivanja, pa raste in se lepo redi, pa plenička je vedno mokra in pokakana, mislim da torej dobi dovolj mleka in zaenkrat ne bom hodila k pediatru zaradi tega, itak ji kaj dosti ne morejo pomagat se mi zdi...če bo pa hujše bomo pa že ukrepali....

zvezdici- jaz mislim da se sploh ne more zgoditi, da mamino mleko ne bi bilo dovolj hranljivo, tako da ti se kar trudi in razmišljaj o tem da imaš dovolj mleka...jaz vedno pravim, da če verjameš v nekaj lahko že samo to zelo pomaga.... mogoče ima res kak skok rasti in trenutno rabi malo več....

čmrlika- za tvojega sončka pa user posted image user posted image da bo uspešno prestal vse preiskave

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
14.5.2010 13:01:55   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

otroci imajo poskoke rasti in v tistem obdobju tudi več ali večkrat rabijo hrano. so neki okviri kdaj bi to naj bilo, ne vem zdaj na pamet, malo pobrskaj. nekje pri treh tednih, treh mesecih, šestih mesecih...in pol zaokrožiš malo gor ali malo dol in si tam nekje:)
tak da jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala. lepo jo doji še naprej, dodajaj, če je treba in uživaj. brez skrbi, vse bo ok, boš videla.

Doma imam knjigo o dojenčku, v kateri piše malo o teh zagonih rasti, ki jih je 8 do 1. rojstnega dne. Časovni okviri pa so nekje : 4-5.teden, 7-9.teden, 11-12.teden, 18-20.teden, 25-27.teden, 36-40.teden, 44-48.teden, 53-57.teden. Takrat so veliko bolj razdražljivi, jokajo, mamo potrebujejo še bolj in so ponavadi tudi bolj lačni. Jaz sem pri naši to zelo lepo opazila in tako kot je prišlo je tudi minilo...vsaj zaenkrat dva kratka obdobja sta bila do sedaj.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
14.5.2010 13:15:29   
NM

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Doma imam knjigo o dojenčku, v kateri piše malo o teh zagonih rasti, ki jih je 8 do 1. rojstnega dne. Časovni okviri pa so nekje : 4-5.teden, 7-9.teden, 11-12.teden, 18-20.teden, 25-27.teden, 36-40.teden, 44-48.teden, 53-57.teden. Takrat so veliko bolj razdražljivi, jokajo, mamo potrebujejo še bolj in so ponavadi tudi bolj lačni. Jaz sem pri naši to zelo lepo opazila in tako kot je prišlo je tudi minilo...vsaj zaenkrat dva kratka obdobja sta bila do sedaj.

Oj!

O tem sem že jaz enkrat pisala in vas spraševala, če ste kaj opazile. No, zdaj ko sem vse natipkala, si me pa prehitela.

Jaz sem opazla razliko v prvem, saj bi non stop jedla, mela pa sem občutek, da ni več mleka.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
14.5.2010 13:55:32   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: NM

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Oj!

O tem sem že jaz enkrat pisala in vas spraševala, če ste kaj opazile. No, zdaj ko sem vse natipkala, si me pa prehitela.

Jaz sem opazla razliko v prvem, saj bi non stop jedla, mela pa sem občutek, da ni več mleka.

Ta tvoj post sem pa zgrešila, ker sem tud jaz že hotla vprašat če ste kej opazila. Jz sem pri obeh (prvih ki sta mimo) in to zelo, si ni bila sploh podobna, ker je drugače zelo pridna, takrat pa je bil samo jok, jedla je tudi na 1 uro,...tako da Zvezdici tudi jaz sm se sekirala če se revica pri meni ne naje, ker tako joka in bi tako jedla, amapk je bilo samo obdobje takšno očitno.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
14.5.2010 14:00:49   
Pikapolonica80
Polivanje - tud naša veliko poliva, redko je sploh da mine hranjenje brez tega...tako da me je tudi že bilo strah, ampak sem potem veliko prebrala na netu in sedaj vem kakšna je razlika med polivanjem in bruhanjem in sem pomirjena, ker polivajo vsi dojenčki. Edino enkrat sem se pa zelo ustrašila je revica jedla, jedla in močno bruhnila vame, skoraj vse kar je pojedla user posted image  je blo grozno videt, revica se je tako davila...tako da čmrlika in plamen user posted image user posted image user posted image za vaju in za oba fantka, ker to šele mora biti grozno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1141
14.5.2010 14:20:06   
NM
A se vaši malči tudi radi cartajo na vaših trebuhih oz. prsnem košu?
Naša potem najraje glavico zatlači za vrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1142
14.5.2010 14:22:24   
NM

Zdej je pa končno posijal sonček, da bova šle ven. Jaz sem že dva dni ful slaba, vse me boli, mal mam zvišano temperaturo in da ne govorim o glavobolu. _Za zjokatuser posted image , pa še do večera bom sama.
user posted image user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
14.5.2010 14:45:40   
lucika
naš je pravi cartek ja. sploh na meni, ko sem taka mehka:) ati ga ima pa na pojštru in imata seanse cartanja ob večerih...

a vaši tudi tako rastejo=? meni se zdi da kr nekaj prekopavam med cotami in prestavljam in škatel v omaro in nazaj v škatle. krat dva, da ne govorim, da se mi zdi da tud sama nimam kaj oblečt... da se pa o kopalnici in pralnem stroju sploh ne pogovarjam...

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.5.2010 14:56:41   
lenčy
a zato je Aleks tako lačenuser posted image  ker sm si včeraj za foro sčrpala mleko in ga je blo za nekje 160 pa še bi jedel, men je to ogromno. potem je le poskok v rasti, js bi rekla, da kar velikuser posted image  
glede polivanja se pa ful trudimo, ležišče ima dvignjeno, po obroku je okoli 20min pokonci...edino kar bi rada dosegla je še to, da bi malo bolj pokonci jedel pa ne vem kako bi to izvedla, ker ga dojim leže....

hja pri cotkah se pa res pozna, da otroci rastejo... pri mojih cunjah pa isto, se tudi vidi da sm marsikje zrsla med nosečnostjo, tko da tudi jaz nimam kaj oblečtuser posted image  edino dvoje kril sm si kupila sm zgledam groznouser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
14.5.2010 15:02:44   
3Sonček3
ojla

Ja zvezdici tvoje mleko je dovolj hranljivo, če se ti prehranjuješ z raznoliko prehrano (če ješ usak dan piščanca na 1001 način potem tvoje mleko ni kakovostno in dovolj hranljivo) tko da js mislm da se glede tega nimaš kej sekerat, samo ne popusti, men je tko žal da ne morm dojit. Pikica je bla na začetku prešvoh da bi vlekla, kasneje pa mi je še tašča tolk živcev popila da mi je zaradi tega količina močno upadla (iz 140 ml na 30ml) potem sem nekej časa še 20 ml črpala potem pa prenehala user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 14.5.2010 15:08:03 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
14.5.2010 15:06:54   
3Sonček3

Punce moje, danes grem kupit stekleničko proti kolikam in me res zanima če bo pomagala, vam javm. Probala sm že use, čaj iz kumine in janeža, kapljice sab simplex, mleko zamenjala, pa so kolike še vedno tukej, če pa še ta steklenička neo pomagala pol pa naj gre use k user posted image . Bomo pa mogli pač zdržat še kak mesec pol pa naj bi se itak samo porihtalo.

Aja pa ta steklenička naj bi zmanjšala spahovanje, bruhanje in kolike, zadržuje pa vitamine C, A in E v mleku, izdelana je pa iz materialov brez BPA, PVC, svinca in ftalatov. Fora te stekleničke pa naj bi bla v ventilu in obročku, no vam javm

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 14.5.2010 15:08:26 >

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
14.5.2010 15:09:32   
lucika
saj če gledate, da zrastejo po 4 cm ali še več na mesec, je to pol cm na teden, skoraj milimeter na dan. to bi pa lahko že "zraven gledal" kako se raste. in so mi ti poskoki kr logični in s tem lakota...

jaz sem pa tako hvaležna svoji prijateljici, da me je prepričala že pri prvem. ravno takrat je hodila na šolanje za svetovalko za dojenje. in so njo našolali, ona pa mene. pri prvem sem imela grozne težave in sem se v drugo res pripravila...psihično je veliko pomembno. vodeno mleko ne obstaja, mamino mleko popolnoma zadostuje za njenega otroka, lahko se počaka nekaj dni in se zadeva vzpostavi..in vsi strahovi glede tega odpadejo. se pač preprosto ne sprašujem, če je kaj narobe, jooj, kaj pa sedaj, če hoče jest čez pol ure...pa naj. mali raste in se razvija, to je glavno. sama sicer nisem brez problemov, čakam na pregled pri g, ker imam vedno več in na trenutke zelo boleče bule pod pazduho, mlečni vodi zamašeni, bomo že sanirali in upam, da bo šlo brez rezanja. čeprav malo dvomim, ker mi je že po prvem dojenju obljubljal, da se bodo morali odstraniti, če sami ne zginejo. pa niso zginili, sam potuhnil se je hudič, ker jih imam zdaj na istem mestu kot takrat...

v glavnem, upam, da me spet katera ne razume narobe. samo hotla sem povdarit, da sem hvaležna, kaj mi je kolegica vbila v glavo, ker sem o zadevah glede dojenja prepričana in tudi če se kdaj vprašam, joooj, kaj je to...se hitro pomirim in najdem razlog za nepaniko. in tudi take zadeve bi lahko malo "naučili" v materinski šoli ali v porodnišnici...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
14.5.2010 15:09:41   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Punce moje, danes grem kupit stekleničko proti kolikam in me res zanima če bo pomagala, vam javm. Probala sm že use, čaj iz kumine in janeža, kapljice sab simplex, mleko zamenjala, pa so kolike še vedno tukej, če pa še ta steklenička neo pomagala pol pa naj gre use k user posted image . Bomo pa mogli pač zdržat še kak mesec pol pa naj bi se itak samo porihtalo.

Aja pa ta steklenička naj bi zmanjšala spahovanje, bruhanje in kolike, zadržuje pa vitamine C, A in E v mleku, izdelana je pa iz materialov brez BPA, PVC, svinca in ftalatov. Fora te stekleničke pa naj bi bla v ventilu in obročku, no vam javm

kako se pa imenuje ta steklenička oz. od katerega prozvajalca je? kje jo boš pa kupila? me pa res zanima, če bo pomagala...

Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
14.5.2010 15:13:12   
lenčy
lucika blagor tebi za takšno kolegico, tudi jaz bi potrebovala takšnouser posted image  sama se ves čas sekiram al bo mleko al ne, pa sj mi vsi govorijo, d je vse na psihi pa se še kar ne morm odvadit...se pa trudim, ker želim le najboljše za svojega Aleksa

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.