plamen
|
čmrlika - sej če ne veš kako grozno lahko izgleda polivanje oz refluks in še davljenje na račun tega, potem res ne morejo razumeti, da je lahko tako hudo. Že meni se je pri našem zdelo hudo, potem pa sem imela za cimro zelo hud primer, sem si rekla, še dobr da mamo tako "malo". Je pa zdaj bolje ko je zrasel in se ne davi več oz. tudi skozi nosek ne gre več ven. V sredo pa srečno, boš videla, da boš pomirjena, ko bodo znani rezultati. Midva imava septembra kontrolo, sva ravno danes datum dobila. Sva bila zunaj, loviva vreme brez dežja. Mi je pa uspelo narediti skutine palačinke, še dragija počakam, da jih spečeva, že komaj čakam . tjaša - saj ima skoraj vsaka od nas kakšen tak dan, zato se pa mamo, da nam je dovoljeno pojamati in če to naredimo še ne pomeni, da nismo pogumne, da ne razmišljamo pozitivno. Kakšen dan je pač tak, ali pa kakšna ura, minuta. Važno da je potem 10 dni, ko smo samo vesele, srečne in brezskrbne Vidva z Urbančkom sta itak carja, se moramo spet kaj videti! Naš je po AM AR zgleda zaprt. Pa mu dajem samo en obrok dnevno, pred spanjem, pa se ob 3h zbudi in se napenja pa mal prdka, pa malo ven pride. Zdaj 2 dni slabo kaka, prej pa po vsakem obroku. Bova probala še Novolac AR, pa bio gaia kapljice bom šla iskat,m ker je res bogi. Ga moram na jošk dat, da mine ali pa ga razviti. Potem pa sem 3h spala, 2,5h budna in potem še 2,5h spala. Čez dan pa kar ne morem it spat, bo že . Jutri pa Lord of the dance, prvič po porodu spet en večer v dvoje .
|