zoey -> RE: Marčevke 2010 (21.4.2010 22:20:15)
|
Čer mamke! Ata in sine že meditirata v postelji, sine sicer še nekaj brunda, ampak upam, da ga bo zmanjkalo. Sem ga nafilala s 3 vrstami kapljic, ima da pomaga [sm=jezicek.gif] Ga je ful krčilo zdaj 2 uri, fant ima močan glas, tako da je tale skoraj tišina prav boža boža za ušeska [sm=smiley36.gif] Hvala Plamen še za 4., jih bo Rožca ju3 dostavila [sm=smiley1.gif] Mi2 sva šla danes 1. na izlet v Ljubljano, huh je to enega pakiranja in poln avto robe [sm=jezicek.gif] Jaz sem imela pregled pri G, spet je blestel, tako da upam, da sva zaključila [sm=smiley29.gif] Niti pogledal ni odpustnega lista. Vzel mi je bris, ker mi ga je pač moral, zaradi slabih izvidov prej, to je bilo pa to. Ga vprašam glede bolečin v maternici, a je to še krčenje ali že priprava na M (srčno upam, da ne!), pa je rekel, da težko reče ... Pol ga pa JAZ vprašam, kaj pa kontracepcija ( a ni to ena od točk tega pregleda?!?), pa reče - a jo rabite? Ja za nekaj časa pa že, a ne, razen če mi zagotovi, da je dojenje 100%. Ampak je samo rekel, da bi bilo fajn kako leto počakati z naslednjim, in me odpokal ven. Nič o možnostih, predlogih. J.A.O. Pa se mi sploh ni dal še karkoli rečt, je pa res poden od podna. Arne je imel ta čas sprehajalko, se je imel fajn, potem nas je šlo pa 5 bab, 2 dojenčka in 1 nerojenček na kofi in je bil dan spet lep. Sem pa stradala sina do doma, je na koncu začel jokat, pa se mi res ni joške ven metalo, grda mama [sm=jezicek.gif] No, saj v avtu je zaspal, tako da ni bilo prehudih travm, po moje [sm=smiley36.gif] Jessy - jaz sem tudi že kar nasolirana, bo treba mal na naš konc prit [sm=smiley36.gif] Al pa kar direktivca na Štajersko [sm=smiley36.gif] Če bo nočka OK, pa če bo vreme, pa greva s prijateljico in njenim tamaučkom ju3 na morje. Tam pa obljubim, da ga ne bom stradala do doma [sm=jezicek.gif] Mirno nočko vsem
|
|
|
|