t_anja -> RE: Marčevke 2010 (13.6.2013 9:33:36)
|
Oh - moja druga punca je včeraj pihnila 1. svečko! Kok je šel cajt hitro. Ne morem verjet, da je že tolk stara. Moja druga nosečnost je bla podobna prvi. Mogoče sem bla bolj utrujena...verjetno tud zato, ker sem mela 18 mesečno navihanko zraven. Slabost je bla pa tako kot v prvo, sam da v drugo nit nisem mela cajt na to mislt. Je pa hitro minilo...tako kot zdaj leto.[sm=smiley13.gif] Jeseni naj bi šle v vrtec. Upam, da dobim za obe po možnosti boste v drugem kraju, ker sta dva oddelka najmlajših v podružnični šoli. Pa problem je še...ha dobit službo. Bljak kar gami se mi spet to...odločitev kako naprej, če ne bo službe. Delovne dobe nimam, doma sem še 4 leta...rajš ne razmišljam kako bo penzija - saj jo itak ne bo! Missy26 - Nejc bo bejbija lepo sprejel. Sploh, ko bo že tolk velik. Pa tud dolgčas mu ne bo. Ti bo pleničke nosil itd. Naj ti hitro mine slabost. Sprobaj kakšne zadeve - men se je gabijo, ko sem južno kuhala, sploh meso...in sem zraven kakšen požirk cocte ali coca cole nardila in je pomagalo. Al pa kakšen požirk vode. Pomoje pomaga tud radenska. Je pa zoprno, ker bo najhujš glih na vročino in te pol še ta vročina zdela. Jst sm Laro tak cajt rodila in sem komaj čakala, ker me je vročina zdelala. 3Sonček3 - čestitke...naj ti bo sedaj najlepše. Tako kot v prvo! Lepe sončen dan in še lepši vikend, ki bo kmalu.
|
|
|
|