zoey -> RE: Marčevke 2010 (18.4.2010 14:24:25)
|
Ooj! Imam pisalni lenoritis, berem sproti, pol pa itak pozabim, kaj sem hotela kateri napisat [sm=zmeden.gif] Se mi zdi, da sem malo neprespana [sm=smiley36.gif] in tudi to vpliva na spomin [sm=smiley36.gif] V sredo sem šla sama v šoping na Rudnik in sem bila ena velika zmeda, parkirala slabš kot 1. v avtošoli, v štacunah stala vsa izgubljena z listkom v roki, ampak mi je vseen uspel velik evrčkov zapravit [sm=smiley36.gif] Sem kupila tudi Pamperske active baby in mi smrdijo za popenit, kot Dixi sekreti 3. dan na Rock Otočcu [sm=smiley29.gif]. Ampak jih bomo že ponucal, sej se kar previjamo [sm=smiley1.gif] Ni pa več čisto vsakič pokakan, zdaj pa ne vem, a je to napredek ali ne. Pa kupila sem tudi tiste prsne školjke, o katerih me je Girl informirala in so prav fajn, za doma [sm=smiley36.gif] Mi izgledata precej špičasti in kot da sta skregani [sm=jezicek.gif] Ampak je pa fajn, če si črpam, dolijem zraven še kar se pri sosedi nabere, čez noč jih imam do 1. dojenja, pa potem stran zlijem, sem pa manj oz. včasih nič zalita in se ne rabim ponoči preoblačit [sm=bravo.gif] PA če sem doma, imam tiste pokrovčke, ki dihajo in si tudi bradavice malo spočijejo. Drugače vse po starem, čez dan spimo v vozičku, drugače malo poflikamo kako minutko po hranjenju, pa kdaj kake pol urce, to je pa to. Ponoči se še vedno doji na uro pa pol, včasih pa tudi na 2 ... nebeško [sm=jezicek.gif] No, prvo rundo mogoče zdrži tudi 3, da mu ne bom krivice delala, je pa ja tok lušn [sm=jezicek.gif] Je pa tudi kar cmerast, ga zavija, pol pa še on zavija [sm=smiley36.gif] So mi ful dobri mulci do 5 let, ker si vsi pokrijejo ušesa, kadar Arne joka [sm=jezicek.gif] Raste pa res kot bambus (kot se je izrazil pediater [sm=smiley36.gif]), se bojim da bo 62 samo za dober teden dovolj velika, vsak dan je daljši [sm=zmeden.gif] in mu je glih za glih [sm=smiley1.gif] Tako da že sortiram nazaj male cunje in delam plac za večje. Kapljice iz lekarne Deteljica sem naročila kake 14 dni nazaj prek spleta, ne vem koliko mu pomagajo, za minutko pa le utihne, ker so fajn sladke [sm=smiley36.gif] Čaja absolutno ne mara, razen kako žličko mi uspe mu uturit, tako da se še vedno samo jaz nacejam z njim. A bo šla katera v kratkem v Avstrijo in bi mi lahko prinesla Lefaxin ali Antiflat kapljice in potem poslala? Ja, v petek smo pa imele na Vrhniki ornk expedicijo - 6 mamic z vozički na kavi, 5 potem na dolgem sprehodu, je bilo ful fajn. Za ponovit. Ju3 mi pa ne bo uspelo prit v Domžale, se vam pa ob priliki z veseljem pridružim. Kile mi ne grejo nič dol [sm=smiley19.gif], tako da predlagam eno tolaženje v Kljukcu proti koncu tedna [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|