zoey -> RE: Marčevke 2010 (22.4.2010 21:15:59)
|
Ojla! Naš junak je včeraj 1. spal 4 ure, potem še 3, mal pred 6 je bilo pa konec veselja, ampak sem bila že naspana [sm=smiley36.gif] Kako se organizem hitro prilagodi, glede na prejšnji režim na uro pa pol, je tole milina [sm=smiley36.gif] Sva bila danes na izletku na morje in je bilo ful lušno. Pri nas je bila prava zima, tam pa prijetnih 22 stopinj. Sprehodek, kosilo, kavica, super dan je bil, otroka pridna, moj mali je mal jokcal, ampak ni bilo sile. Zdaj pa že spi kot angelček, ga je zdelal morski zrak [sm=smiley1.gif] Sem ga pa 1. previjala v vozičku in ga je model mali markiral [sm=jezicek.gif] Se je že prijateljček pred njim polulal med previjanjem po klopi, pa naš ni smel zaostajati [sm=jezicek.gif] Oooo, jagode. Jaz se jih še nisem upala jest, ampak jih bom počasi uvedla. V bistvu nisem še nobenega svežega sadja jedla, razen 2 banan [sm=smiley13.gif] Počasi bom začela, sploh zdaj, ko bom imela še 4. kapljice, hvala Plamen [sm=smiley1.gif] Jih še nisem uspela it iskat k Rožcini mami. Dans je itak tolk prerukan od vozičkanja, da ga je minimalno krčilo [sm=smiley1.gif] [sm=love.gif] pa ful zdeluje alergija in je čist neuporaben, pride domov, pa samo spi [sm=smiley13.gif] Ful je revček. Pa je dal bioresonanco lani jeseni skoz, pa ni nič bolje. Ampak vsaj nima želje po [sm=sloncek.gif], zdaj ko je 6 tednov mimo in bo treba začet migat [sm=jezicek.gif] Jaz bom zdaj poskusila ostat pokonci do naslednjega hranjenje, potem pa upam, da bomo spali. Mirno nočko vsem.
|
|
|
|