nosecka26
|
Ojla še od mene po dolgem času. No, mi smo bili prejšnji teden 5 dni v bolnici, ker je naš mali zbolel za pljučnico, gor je dobival AB v žilo, potem so naju odpustili domov in mora še doma ospen jemat en teden. Tudi naslednji teden bo še doma, potem pa upam da gre lahko nazaj v vrtec. Odpadla nam je posvetovalnice ker sva bila v bolnici, ampak so ga gor vagali in namerili, tko da najnovejše mere ima 10,9kg in pa 81cm je velik. Sej ko je en dan dobival AB v bolnici je bilo potem hitro bolje, prej je pa kuhal na 40,5. Prejšnji torek je tudi praznoval svoj 1. RD, ampak na žalost bolan, za v soboto smo nameravali imet žurko, pa sva bila v bolnici, tko da bomo zdaj danes nadoknadili Kaj naj še rečem...jst sem preden je mali zbolel ravno delat začela, pa sem že na bolniški, pa še luksuz ker je neplačana (delam preko SP in sem plačana samo po uri), tko da bo drugi teden ati vzel bolniško in bo še on mal z malim doma. Se nama bolj splača da je on doma z njim, kot jaz, ker ima on vsaj 70% plačano, jaz pa nič. Aja, hodimo še ne, naredi pa par korakov samostojno, če ga lih najdeš pri volji, drugače se kr na rito zvrne in po vseh štirih naprej , zaenkrat mu je to očitno še zmeraj najbolj sigurno. lunka, kako pa to, da imate šele tretje cepljenje? Mi smo imeli vsa tri cepljenja do pol leta po rojstvu. Naš ga je pa nekaj začel pri hrani srat, sploh pri kosilih. Mi ful ven pljuva, tudi najmanjši koščki ga kr naenkrat zelo motijo, tko da poje samo če je kašasto, pa še to če ni po njegovem okusu ven spljuva-pa čist vse je jedel, pa nič ni bil izbirčen, zdej pa obrat za 200 stopinj , zelenjavo mu dam recimo brokoli ali korenček, pa lih tolk da v usta dobi potem pa kr ven pljune. hmm, dobil je za RD nove spomladanske čeveljčke od pediped-a in moram rečt da so ena A-čist kontra kot cicibanke, tudi raje hodi v njih, v tistih cicibankah je bil kot prikovan na tla in se je okorno premikal, zdej pa veselo šiba, če mu oba podava rokico. Nč, to je to, zdej grem pa mal pogledat kaj mi še manjka za žurko popoldne
|