Jassika
|
Čer, najprej čestitke vsem enoletnikom Upam, da ste lepo praznovali, tako kot mi. Mami se je potrudila in celo sama spekla torto, ki je bila užitna in pripravila kosilo za žlahto. Samo da je nas že v najožjem krogu kar nekaj Skratka jst sem bila bolj zmatrana zvečer kot mali, ki je pa maximalno užival in bil zvezda dneva. Seveda je pokazal vse kar zna in tako veselo zabaval goste, da je mami vmes malo počila. Drugače sem pa tudi jest začela delat v torek, morem priznat, da mi je bilo kar hudo bit brez malega toliko časa. mali se pa kot zanalašč zjutraj tudi zbudil ni, ko sem odhajala, tako da mi ej bilo še bolj hudo Ampak smo preživeli, ni kej navadit se bo treba. Saj danes je bilo že malo boljše. Ja, da ne pozabim čestitam vsem za končano šolo in diplome. Go girls, svaka čast, pridne ste. Čestitam vsem Upam, da dobim malo vašega elana, da končno spackam tole diplomo skupej, ker stoji odkar sem bila v 3 mesecu . Upam, da me na šihtu hitro zdražijo, da dobim motivacijo in diplomiram v najkrajšem času. Drugače smo mi kar zdravi, mali že veselo hodi, čeprav bi bil skoz v copatah (hvala tisti, ki je dala gor link za hoferjeve copatke - naš jih obožuje), čevlji so mu čist odveč. Zato ima zunaj namesto veliko dela s hojo, veliko dela s pospravljanjem vseh stvari, ki jih anjde na tleh, samo da ni treba hodit Ampak sej bo počas, ker le še redko zaspi v vozičku in to kmal ne bo več opcija. Zato pa komi čakam, da bo bolj toplo, da ga fliknem na tricikel in gasa. No, lepo bodite, uživajte še zadnje dneve porodnišk in čestitke vsem, ki boste še praznovali in upihnili prvo svečko. Aja pa še p.s. - kdaj se selimo na forum otrok? Konec marca? Naš pikec ni več dojenček
|