|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
4.3.2011 9:28:15   
nosecka26
hmmm...naš mali že ima tricikel, čeveljčke sva mu kupila že kak mesec nazaj, gugalnice ne bomo kupovali, ker ne vem kam se bomo selili, copatke sem mu kupila prejšnji tedem dvoje (ene nove za v vrtec in še ene za doma), tko da ne vem spljohuser posted image
Jutri dopoldan gremo v ikeo, ker že dlje časa razmišljam da bi mu kupila tisti tunelček, da se čez plazi, pa mogoče še kakšno idejo gor dobim.
Drugače sem pa gledala tele poganjalčke :
http://www.chebeltza.com/poganjalci/zuzelke_in_zivalice/pikapolonica_-_mala.html

Samo ne vem kolk bi bil tamal stabilen na tem- so pa fletniuser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
4.3.2011 12:27:52   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: branka81

brez ograjice,naša čist lepo sedi gor

uf mene je kar malo strah, da ne bi padeluser posted image  a vaša ima nogice že na tleh?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
4.3.2011 12:52:09   
branka81
Naša je čist stabilna na njem,še nogice dvigne da jo lahko vozim hehe....sam imamo unga iz baby centra za 19 e,pa je super

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
4.3.2011 13:26:28   
lunka1
mi imamo poganjalca že 4 mesece... in je že od začetka stabilno sedela gor in se držala volana in je fuuuuuuuuuul uživala, če si jo peljal po stanovanju, zadnji mesec se tudi sama že pelje. imamo tistega iz BC za 10€, brez ograjice.

za božička je dobila gugalnega konjička - pikapolonico in se je tudi takoj začela gugat, čisto nagonsko.

za RD bo dobila mizico in stolček za v sobico. smo bili zadnjič v ikei in poskusili, kako ji je sedeti (tudi v vrtcu lepo sedi pri malici za mizo), pa smo kar kupili, tako da ima zdaj celotno sobico v kompletu. ko gremo naslednjič spet v ikeo, bomo pa vzeli še en stolček, da ga bo imela za svojo punčko..

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
4.3.2011 13:27:44   
lunka1
drugače pa smo bili cel teden bolani, jaz sem vzela 2 dni bolniško, ker je mala driskala nonstop... no, tudi sama sem na račun bruhanja dol udarila 2kg...

danes smo šli na prvi krajši sprehod po snegcu okoli bloka. jo že kar maha v svojih čeveljcih user posted image user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
4.3.2011 16:10:23   
lenčy
in jo že mahauser posted image  lepo se sliši. js ga dam tudi učasih vn na sprehod, ampak mi mu moramo še pomagat oz. držat za rokice.
konjička imamo tudi mi in ga ima zelo rad. ga kar lepo zajaši, premika nogice, kot bi bil na pravemu konjičku, ne vem od kod mu touser posted image
js ga dam tudi sedet na en mali stolček ob klubsko mizico in mu prav paše. pa tako bereva knjigice in zgleda že pravi veliki fant (mama se pa čudi, kdaj je tako zraseluser posted image )

Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
4.3.2011 16:10:53   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

drugače pa smo bili cel teden bolani, jaz sem vzela 2 dni bolniško, ker je mala driskala nonstop... no, tudi sama sem na račun bruhanja dol udarila 2kg...

danes smo šli na prvi krajši sprehod po snegcu okoli bloka. jo že kar maha v svojih čeveljcih user posted image user posted image

pošiljam user posted image user posted image , da bo bolše!

Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
5.3.2011 20:39:16   
branka81
Danes je bil pa tko lep dan,na obisk so prišli moji dve tetki,stara mama in mala sestrična,tko da smo se imel prau fajn.Alina je bila seveda navdušena nad darili jaz pa nad gosti.Jutri pa bo končno naša punčka praznovala,že dopoldan pridejo moji domači na Gorenjsko,potem pa še njegovi in gremo na kosilo v restavracijo,potem pa še mal nazaj k nam,da zapijemo še moje zaključne.Lepo se imejte,jaz grem tud počasi v posteljo....

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
8.3.2011 11:19:08   
branka81
Pa smo upihnli prvo svečko v nedeljouser posted image user posted image .Rojstni dan je uspel,tortica je bila super,mala je navdušena nad darili,še najbolj nad telefončkom...
Kok je bila prej smešna,jz se šminkam,ona pa men vzame maskaro in se začne tko kao mazat po očkah,pol vzame gobico za puder in se začne po obrazeku pudrat hehe,joj sej ne morm verjet da so otročki tok pametni pr enmu letu,kaj še bo...Aja da se pohvalim,tud naša Alina je včeraj naredila prva dva koraka samostojnouser posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM VAM PA ŽELIM VSE NAJLEPŠE ZA 8.MAREC,PA UPAM DA DOBITE KAKŠNO ROŽICO!!user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
8.3.2011 11:30:22   
t_anja
Evo nas, smo šli spet malo v vrtec pogledat...

Vsem vse naj naj za rojstni dan in vsem mamicam vse lepo za 8. marec. user posted image user posted image user posted image

Mi smo sedaj še zdravi, vendar je menda sedaj spet nekaj v vrtcu - gnojni učki (vsaj tako mi je tam vzgojiteljica rekla). tako,da lahko spet pričakujemo porcijo bolezni. Ji pa sedaj že dober teden dajem Imunoglukan in upam, da ji bo kaj pomagalo. je bla ravno akcija na jabučke v lekarni in je bil znižan iz 18 na 14€ - tako, da smo vsaj nekaj prišparali.

Rojsni dan - namen imava kupit tricikel, ker bo kmalu čas da se bomo na veliko vozili z njim. Poganjalec pa so v BC po 15€, sam ni še to zanjo, ker se kar prevrne iz njega (sprobali pri nekačinji in nečaku). Tako, da bo dobila kar lepo darila. Razmišljava pa še, da bi ji kupila eno punčko. Sva ji pa včeraj kupila v BC ene gumaste kocke, ki jih majo tud v vrtcu in jih skoz čika.
Za slavjenko pa nameravam narest eno sadno tortico (jagode, banane)...kakšne oblike in krema še študiram. obožuje balone zato ji bova napihnila balone, da ji bo dan bolj zabaven. Povabljenci pa bodo domači - nobenga pretiravanja.

Uživajte v maškarcah...mi gremo na pustno rajanje za malčke.user posted image user posted image user posted image

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
9.3.2011 12:08:57   
lenčy
lep dan!

nosečka26 sm mislna zvečer nate, tko da te moram neki vprašatuser posted image  tvoj Nejc ima tudi visoko nogico kajne? katere čeveljce si mu kupila? js ne morm skor nobenih gor dobituser posted image  smo cicibanke sprobali, pa so tko trde...

no jutri oddam diplomsko, potem pa v akcijo za naše praznovanje. moram nardit vabila, izbrat tortico, pol mormo kupit čeveljčke-kot da se gremo ženituser posted image

lepo se imejte, tudi danes je sonček, mi smo skos zunaj...

Rada te imava!!

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
9.3.2011 20:22:42   
nosecka26
lenčy mi imamo cicibanke in so res kr malo trde, ampak prav so mu pa čist-kot ulite. Jst sem vseskozi mislila da ima visoko nogico, pa mi je prodajalka v cicibanu rekla da niti ne, ima pa menda veliko (21,5). Sem pa dobila par namigov da so zelo kvalitetni čeveljčki od elefanten mislim da iz Daichmana, tako da jih bomo potem spomladi probali.
Aja, pa vso srečo z diplomo-da bo kmalu zagovor in boš frejuser posted image

tanja jst mu tudi dajem imunoglukan od tiste bolezni naprej ki jo je fasal prvi teden v vrtcu. Pediatrinja je rekla da naj mu ga dajem 2 meseca. Zaenkrat smo sedaj dva tedna v vrtcu brez bolezni, itak je smrkav (to so baje vsi), pa na vsake svete cajte mal pokašlja (pred spanjem ga po prsnem košu namažem z justovo materino dušico), drugega pa zaenkrat moram potrkat ni na obzorju-upam da bo še naprej tako.

Mi praznujemo naslednji torek. Sama bom spekla torto, praznovali bomo pa v zelo ožjem družinskem krogu.

(odgovor članu nosecka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
9.3.2011 21:03:54   
Jassika
Čer,
najprej čestitke vsem enoletnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ste lepo praznovali, tako kot mi. Mami se je potrudila in celo sama spekla torto, ki je bila užitna user posted image in pripravila kosilo za žlahto. Samo da je nas že v najožjem krogu kar nekaj user posted image Skratka jst sem bila bolj zmatrana zvečer kot mali, ki je pa maximalno užival in bil zvezda dneva. Seveda je pokazal vse kar zna in tako veselo zabaval goste, da je mami vmes malo počila.

Drugače sem pa tudi jest začela delat v torek, morem priznat, da mi je bilo kar hudo bit brez malega toliko časa. mali se pa kot zanalašč zjutraj tudi zbudil ni, ko sem odhajala, tako da mi ej bilo še bolj hudo user posted image Ampak smo preživeli, ni kej navadit se bo treba. Saj danes je bilo že malo boljše.

Ja, da ne pozabim čestitam vsem za končano šolo in diplome. Go girls, svaka čast, pridne ste. Čestitam vsem user posted image user posted image Upam, da dobim malo vašega elana, da končno spackam tole diplomo skupej, ker stoji odkar sem bila v 3 mesecu user posted image . Upam, da me na šihtu hitro zdražijo, da dobim motivacijo in diplomiram v najkrajšem času.

Drugače smo mi kar zdravi, mali že veselo hodi, čeprav bi bil skoz v copatah (hvala tisti, ki je dala gor link za hoferjeve copatke - naš jih obožuje), čevlji so mu čist odveč. Zato ima zunaj namesto veliko dela s hojo, veliko dela s pospravljanjem vseh stvari, ki jih anjde na tleh, samo da ni treba hodit user posted image Ampak sej bo počas, ker le še redko zaspi v vozičku in to kmal ne bo več opcija. Zato pa komi čakam, da bo bolj toplo, da ga fliknem na tricikel in gasa.

No, lepo bodite, uživajte še zadnje dneve porodnišk in čestitke vsem, ki boste še praznovali in upihnili prvo svečko.
Aja pa še p.s. - kdaj se selimo na forum otrok? Konec marca?  Naš pikec ni več dojenček user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
10.3.2011 12:00:20   
pinakolada
Živjo

No toliko da se tudi jaz malo javim. Moja Neja tudi že naredi cca. 5 korakov sama. user posted image

Drugače pa sva imela 21.2. na pediatrični gastroskopijo (izvide biopsije še čakam, delajo pod anastezijo) in ponovno ph-metrijo (še vedno je imela okol 280 refluksnih epizod v 24 urah)user posted image . Sedaj ima še večjo dozo zdravila Controloc in upam, da bo kmalu začela bolje papcat....user posted image

Neja ima 30.3.rojstni dan, pa ima 7.200 g. user posted image Drobižek mali.

Naj povem še to, da sem oddala vlogo za podaljšanje porodniške in so mi odobrilli za 3 mesece. Tako da se mi pododniška uradno zaključi 30.05.2011 user posted image Sem prov happy...user posted image

Čestitam vsem ki ste že praznovali s svojimi malčki....user posted image . user posted image

lep dan vsem!

30.03.2010 je prijokala na svet moja princeska Neja.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
11.3.2011 9:24:18   
lenčy
pinakolada tudi tvoja bo zrasla, ne se sekirat. samo, da ni kaj hujšega z njo, tko da ms vesela za obe.

no mi smo v BC našli ene lepe čeveljčke, ki so mehkejši od cicibank. smo jih zaenkrat samo gledali, naslednjič jih gremo pa še sprobat.

ja tudi naš ni več dojenček in mi je kar hudo zaradi tega, to leto je tko hitro minilo...

Rada te imava!!

(odgovor članu pinakolada)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
12.3.2011 0:52:57   
NM
Jutro user posted image !

Sem zaspala, ko sem dala malo o osmih spat. Zdaj pa se malo javim. Vsem čestitke za opravljene izpite, oddane diplome in pikcem za prvo svečko. Lepo praznujte in uživajte še naprej z njimi.
Mi smo zdaj že dva tedna v drugem ritmu. Nika se lepo drži, le da je zdaj zadnje dva dni imela visoko vročino brez dodatnih znakov, jutri sem namerava it k pediatrinji, če bi še trajala in je zdaj dobila izpuščaje. Sklepamo, da gre za šesto bolezen. Je pa ta teden tudi napredovala v hoji. Se že kar veselo spušča na daljše pohode, samo sva rekla, da bo morala še več kot kake tri metre narest, da ji "priznava", da hodi.
Sicer pa jaz zdaj trepetam pred torkovo NS. V službo pa hodim sumljivo široko oblečena. So se malo začeli spraševat, jaz pa le, da delamo na novem user posted image .

Imejte se lepo in še kakšen žarek med vikendom vam privoščim.

LN

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
13.3.2011 19:12:49   
t_anja
Bli tri dni v vrtcu in ponovno zboleli. Mala je bila že iz četrtka na petek slaba ponoči in smo slabo spali, tako da je šla v vrtec šele ob 10, da je z njimi pojedla kosilo in so jo probali dat spat pa ni hotla. Ima pa zamašen nosek, boli jo grlo (ko zazeha potem začne jokat) in malo vročince. V petek se ji je potem poslabšalo in je po popoldanskem spanju jokala celo uro in smo šli k zdravniku in je samo prehlad - na srečo. Je pa prav boga in nč ne spavi vase. Sreča, morem trkat, vsaj nekaj popije.

Tako, da bomo sedaj vsaj še dva dni doma, če ne še dlje. user posted image Nimamo kaj...je pa res, da so tam vsi smrkavi, ampak z vročino jo pa tud ne morem dat v vrtec.

Zdaj z očitom papata jogurta in kar gre...ko ji med jogurt skrije drobtino kruha pa dobimo vse skupaj vn...user posted image saj bo, je vsak dan bolš. zdaj sem ji dala kar med čajček med (naj ne bi smela menda dat meda??) sam se bo začela tako izkašljevat in bo grlo boljše.

Šibam se zdaj igrat z mojima sončkoma!

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
13.3.2011 19:39:29   
branka81
Ojla,moja princeska je ravnokar zaspala,jo morm pohvalt,da se je zadnje čase lepo navadila hodit spat okrog 20h,sam kaj ko se zjutraj že zbudi ob 7h,jaz bi pa še tok spalauser posted image .Ponoči se pa še vedno zbudi dvakrat in hoče joško.Medve se še vedno dojiva,obvezno zjutraj in zvečer,pa pop pred spanjem,razen če zaspi zun v vozičku.Drugače pa že sama naredi po par korakov,zadnjič je celo celo dnevno počez prehodila.

Lep večer

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
14.3.2011 16:15:59   
hillmagic
dan punce..se opravičujenm ker skačem v temo..
....sama sem Majčica 2011 pa me zanima če je katera uporabljala na začetku Sleepy wrap in če ga ima še katera mogoče za posoditi ali pa ga proda po ugodni ceni. Imam BabaSling pa uni pleteni trak Wrap pa se govori da je na začetku Sleepy wrap še najboljši. No če ga ima katera pa da ga več ne uporablja bi si ga res sposodila za prve tri mesece
Lahko mi kar na zs pišete
Hvala in vse dobro še naprejuser posted image

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
14.3.2011 22:14:24   
nosecka26
No, mi smo tudi po dveh tednih zdravja spet bolni. Zaenkrat mi še ne kuha tolk kot ponavadi ko zboli, živahen je še vedno na ful, ampak vročine ima pa 37,9, tko da že danes ni šel v vrtec, jutri tudi ne grem, potem bomo pa videli kakšno bo stanje. Ima pa tud grozno smrkav nosek, ma če ga brišem na minuto ma vseen no stop svečke iz njega.
Pucava ga z fiziološko, tudi z baby vacom probava, ampak ne spraviva nič ven, sliši se pa da ima tega smrklja notri boga in pol.

Sicer pa jutri praznujemo prvo svečko..takle čas lani sem bila že od jutra v porodnišnici, tam okoli 11h zvečer so me pa začeli popadki grabit....ma se spomnim kot bi bilo včerajuser posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.3.2011 14:44:21   
branka28
Ojla!

Čestitke vsem za prvo svečkouser posted image user posted image , naša Žanet jo bo upihnila v nedeljo user posted image .

Čestitke tudi za ponovno user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naša že tudi zelo lepo hodi, sama je ker je mala gospodična in zelo rada se pelje s poganjalčkom.

Skratka pestro user posted image

No naj še vam povem, da sem začela delati kot premoženjska svetovalka za podjetje Proficio d.o.o., tako da če bo katera potrebovala informacije o avto zavarovanju, dodatnem zavarovanju, nezgodnem, življenskem, nepremičnine, otroci itd. sem vam vsekakor na voljo.user posted image

Lepo se imejte !user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu nosecka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.3.2011 21:16:31   
NM
Ojla,

danes je tudi Nika upihnila prvo svečko. Že v nedeljo se je basala stortico, danes pa spet - borovničevo miki miško: Se vidi, da smo jo šparali na sladko, da so se ji kar sline cedile. Sem naredila manj sladko in dala notri zgolj borovnice. Od sobote tudi pogumno hodimo.
Drgač smo imeli pa tudi NS in naša mala pikica je zelo živahna in je vse ok.

Vsem user posted image user posted image user posted image za zdravje in user posted image vsem slavljencem.

Lep pozdrav

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.3.2011 22:48:15   
branka81
Vse najboljše malim princem in malim princeskamuser posted image user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
17.3.2011 9:04:06   
lenčy
dober dan od naju!

smo bili danes pri pediatru ob enem letu, čeprav mu manjka še en teden. dobili pikico, bilo kar hudo. sicer sm pa js bolj občutljivauser posted image
v treh mesecih se je zredu samo za dobrih 100guser posted image  sm bla kr mal v šoku, a je to sploh možno? je pa zrasel za 5 cm... tako da je zdj težak 9350g in velik 76cm. ni ne suh, ne debeluškastuser posted image
včeraj je od naju dobil že rojstnodnevno darilo-mercedezauser posted image

sj sm vprašala pediatrinjo, katere ribe mu lhk dam, pa se je glih takrat cepil in nisem nič slišala. k mi lhk ve poveste? mislm, da je rekla sardele pa skušo...

lep dan vam želim, js se moram učit, mam v pondelk zagovor diplomske...

Rada te imava!!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
19.3.2011 16:01:55   
branka81
Ojla,nikak da se spravim kej napisat.Naša pikica je že par dni prehlajena,danes ima celo še malo vročine,mal prej je pa še bruhala,tko da je kar bogauser posted image .Včeraj smo imeli prvič zobozdravnika,pa še to je komaj kaj usta odprla,da bi pokazala svoja dva zobka...so pa na poti zgornji zobki in zato tud najbrž mal vročine,pa sitnobe.Drugače pa že lepo hodi,no vsake toliko časa še zgrne na ritko ampak napreduje.Kok je smešna k mala račka user posted image .Je pa tud začela z odpiranjem omar,najbolj zanimiva je omara od atija,zmeče velki kup njegovih majc vn,mami pa pol pospravljauser posted image .Uživajte,jz pa grem likat,dokler še spančka pikica.

čaoo

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?