Jassika
|
No, pa da vas še jaz po dolgem času pozdravim. Saj berem vas redno (kar je sploh za prebrat ), pisat se mi neki ne da. No, ko sem prebrala, da NM pričakuje, sem si pa rekla, da to pa morem voščit...Torej čestitke za nov naraščaj . Lepo nosečnost in predvsem zdravega vam želim . Zdaj pa so na vrsti čestitke za 1 svečko . Sem še malo pozna, Urbanu, Sanji in vsem ostalim, ki se sicer niso javili, so pa že praznovali. Kolk lepo a ne in kako čas beži Za tiste ki že delate, vam želim čim več lepih trenutkov na delovnem mestu, tiste ki pa še uživate na porodniški, pa da lepo izkosristite zadnje dneve s svojimi malčki. Mi bomo skupaj še do 8 marca, potem pa babi servis prevzame našega škratka. In tudi pri nas je pestro, ker mali od konca januarja že veselo hodi, na noge se je postavil in odkorakal 2-3 korake takoj po novem letu. Je bilo smeha zdaj ko smo bili v toplicah in je mali šibal okoli bazena, mi pa za njim, drselo pa enemu bolj kot drugemu . Mali je užival maximalno, ker je pravi ljubitelj vode. Če bi bilo po njegovo sploh ne bi šel ven, če pa že pa takoj nazaj pa magari brez obroča, lumpek . na sploh moram rečt da je zelo priden otrok, povsod ga lahko vzamemo sabo, nič ne komplicira in ne tečnari, samo ponoči pa še kar ni miru. Ne vem, kdaj se bom naspala in kako bo potel to izgledalo ko bom šla delat? Upam, da se čim prej odvadi kalit nočni res in mir. Ja, razmišljam, da ga bom nehala dojit, ker se itak samo še crklja, ne pa naje. Evo, na kratko (no ja) je to vse, lepo bodite, lepo praznujte, tudi naš škrat bo v sredo star 1 leto . Komej čakam da pihnem prvo - eno svečko
|