Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:23:06
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ja če ti res zgledam kot mulc ok;):):) daleč od tega star sem 34. ja po stilu pisanja bi rekla da si mulec ja! kok jih mas v resnici, pa ves samo ti.. al pa se to ne, ce so ti rojstne podatke spremenili!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:24:09
|
|
|
|
mojcaziga
|
SE pravi iščeš frendico za čvek, osebni ali internetni? si sicer potreben ko šus, ampak ostajaš zvest, kljub temu da fantaziraš o sodelavkah? A zaradi tega med njimi nimaš frendic? Žene 8 mesecev na leto ni doma in ti skrbiš za mulca. Po eni strani se bere kot da si idelani moški, zvest, družinski, priden,..... , po drugi strani pa ne vem če želim vedeti resnico Drugače pa za čvek nas je tu vsak dan ogromno , imaš lahko družbo 24h/dan lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:24:18
|
|
|
|
vednosam
|
Baguska pa ti dvomiš v mene to sem šele zdaj videl:):) ma smešno glede na to da sem pomagal pred leti na dobrodelnosti se ti zdim da sem mladoleten.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:24:47
|
|
|
|
vednosam
|
Ma glej ne iščem seksa
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:25:48
|
|
|
|
baguSka
|
jaz v vsakega cloveka na forumu in neforumu dvomim.. v nobenega nisem sto posto, se v sebe ne!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:25:58
|
|
|
|
mojcaziga
|
nisem niti rekla, da ga. Govorim, da je vse preveč idelano. Ma mojga si sploh ne predstavljam, da ga pustim za 8 mesecev samega Pa tudi sebe si ne lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:26:17
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma glej ne iščem seksa za1x se!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:27:09
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma glej ne iščem seksa za1x se! Ne išče sexa, išče žensko za pogovor , ki se zna oralno izražati
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:28:13
|
|
|
|
baguSka
|
za zacetek oralno ja, pol pa se vaginalno..
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:28:46
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka za zacetek oralno ja, pol pa se vaginalno.. se pred tem pa verbalno!!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:29:54
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka za zacetek oralno ja, pol pa se vaginalno.. Ma sva nesramni. Po dolgem času se najde en fin, iskren in zvest moški, ki išče samo žensko kolegico za klepet ob kavi ali čaju, midve imava pa v glavi same svinja je. lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:31:10
|
|
|
|
baguSka
|
ja sej res... madonca... on pri svojih 34ih je pa se totalno nedolzen!!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:31:18
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam kajti izpostavljal se nebom o sebi recimo povem vse. To je to še kaj vprašajte se mi zdiš kar brihten dečko. Zame je to čist dost kar rabim vedet.
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:33:41
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: vednosam kajti izpostavljal se nebom o sebi recimo povem vse. To je to še kaj vprašajte se mi zdiš kar brihten dečko. Zame je to čist dost kar rabim vedet.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 21:15:10
|
|
|
|
valči
|
joj,ga biksate babike,no Ja,ko ne veste,kako je to.Pomoje se je malo zatipkal. vednosam,to pomeni,da si ti doma gospodinja,ne hodiš v službo? Veš,enega otroka imet,to še gre,če bi imel tri take rakete,kot jih imava modva,pol bi ti videl...Bi si mogel spremenit nick v nikolinimammira Oprosti,ne mi zamerit,ampak mi je čudno,da obstaja mati,ki lahko 8 mesecev pusti otroka nekje.Meni se zrola,že če enega ni doma,mi je hiša tako nekako-prazna. Daj si lubico najdi,pol boš pa videkl,če te bo osamljenost minila,ali ne.
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 21:33:07
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma glej ne iščem seksa Yeah, the pigs fly Ej dečko, poznam enih 5 ''zračnih natakaric'' (rdeče fleke dobijo od jeze če jih tako imenuješ) in ene 20 linijskih pilotov, od tega jih tretjina leti za francosko družbo Predlagam da greš med pilote, morda bosta malo več skupaj z ženo oz ''ženo'' Grega
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 21:34:31
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma glej ne iščem seksa Yeah, the pigs fly Ej dečko, poznam enih 5 ''zračnih natakaric'' (rdeče fleke dobijo od jeze če jih tako imenuješ) in ene 20 linijskih pilotov, od tega jih tretjina leti za francosko družbo Predlagam da greš med pilote, morda bosta malo več skupaj z ženo oz ''ženo'' Grega Pa ti mu boš pa res zbil filing, no lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 21:47:50
|
|
|
|
Colt
|
Bolš da mu ga jaz, ki bom vsaj skušal biti ''politično korekten'', kot pa da pade v roke hordi jeznih žensk ki so tik pred/med/ravno po menstruaciji Dečko pač išče seks in prej ko si o priznal, bolš bo zanj. Zanikanje pa je vedno prvi znak resnih namer ane Jaz sem mu rekel....med pilote it in malo več skup z ženo bit
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 21:47:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma glej ne iščem seksa Yeah, the pigs fly Ej dečko, poznam enih 5 ''zračnih natakaric'' (rdeče fleke dobijo od jeze če jih tako imenuješ) in ene 20 linijskih pilotov, od tega jih tretjina leti za francosko družbo Predlagam da greš med pilote, morda bosta malo več skupaj z ženo oz ''ženo'' Grega se pravi, da poznaš cca 1 stevardeso, ki leti s Francozi in cca 6 pilotov. Koga brigajo piloti, kdo je ženska?
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 21.2.2010 21:48:25 >
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 21:49:16
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Yeah, the pigs fly yeah, with french airline
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 21:55:02
|
|
|
|
Colt
|
Tomika, kelnarce itak precej skačejo iz ene družbe v drugo
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 21:57:30
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Tomika, kelnarce itak precej skačejo iz ene družbe v drugo no ja...moja znanka kerlnari za Delto že 15 let....
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 22:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
a ma kdo kj proti kelnercam slucajno???
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 22:33:56
|
|
|
|
vednosam
|
Na ringaraji seksa resnično:):) nebi iskal sem tako da so za taksne stvari drugi portali ta je preresen,da bi iskal kaj takega
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 22:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Na ringaraji seksa resnično:):) nebi iskal sem tako da so za taksne stvari drugi portali ta je preresen,da bi iskal kaj takega
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?