Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 18:58:28
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ali se motim? ni nujno..
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 18:59:23
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam pa še verjetno ste pametnejše,tako jaz mislim,in vredne zaupanja,saj v končni fazi ste ženske z otroci,kar pomeni zrelejše in bolj razumne ter ljubeznive Si opisal tipično RR-jevko lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:01:51
|
|
|
|
baguSka
|
jst ne vem ce sem karkoli od nastetega..
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:02:27
|
|
|
|
rija
|
jaz vem, da nisem ljubezniva
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:05:01
|
|
|
|
baguSka
|
sej ce si vse ostalo, pol si KUL!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:05:11
|
|
|
|
vednosam
|
Ja ni nujno ampak v večini mislim,da je tako kot mislim,res pa je tudi da ste ne pomoje premalo spoštovane doma,sklepam po moji okolici od znancev do prijateljev,s tem da ne se ozirat name to je le moje mišlenje. jaz pa še vedno sam ni mi vazen denar ne izgled mora bit neka simpatičnost in je to to tri največje stvari v živlenju zame so ljubezen,spoštovanje zdravje, družina in otrok,pa sex Tri največje stvari:):) sem človek z napakami kot vidite vendar tak pač sem to je le moja malenkost,močan karakter lahko bi popravil vendar,sem pač tak kot sem malo kdo me razume:):):):) sem tud kje drugje drugačen od večine,pri pisanju pa itak:) Rija ampak čutna pa si res bi te rad videl predstavljal sem si te drugačno sedaj opažam da si drugačna ampak to je tisto kar privlači vsaj mene tud jaz sem
< Sporočilo je popravil vednosam -- 21.2.2010 19:07:05 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:09:05
|
|
|
|
baguSka
|
Ooopa, Rija ma snubca!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:13:02
|
|
|
|
rija
|
isuse....ta me ziher ne pozna
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:16:40
|
|
|
|
baguSka
|
kaj kaj.. si pac drugacna in njemu privlacna!!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:18:45
|
|
|
|
rija
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:19:35
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ja ni nujno ampak v večini mislim,da je tako kot mislim,res pa je tudi da ste ne pomoje premalo spoštovane doma,sklepam po moji okolici od znancev do prijateljev,s tem da ne se ozirat name to je le moje mišlenje. jaz pa še vedno sam ni mi vazen denar ne izgled mora bit neka simpatičnost in je to to tri največje stvari v živlenju zame so ljubezen,spoštovanje zdravje, družina in otrok,pa sex Tri največje stvari:):) sem človek z napakami kot vidite vendar tak pač sem to je le moja malenkost,močan karakter lahko bi popravil vendar,sem pač tak kot sem malo kdo me razume:):):):) sem tud kje drugje drugačen od večine,pri pisanju pa itak:) Rija ampak čutna pa si res bi te rad videl predstavljal sem si te drugačno sedaj opažam da si drugačna ampak to je tisto kar privlači vsaj mene tud jaz sem Ampak zdej si me pa ful spomnil na mojega kolega, ki s svojim mehkim pristopom snubi vedno in nove, ki seveda podležejo. On s svojimi sladkimi besedami premami prav vsako Pa saj v končni fazi je super met takega frenda, ampak kot partner je . AMpak recimo da res iščeš samo kolegico za pogovor - a mora to biti nujno v živo ali...? Ker mam občutek, da bi ti ta pogovor hitro dokončal kje drugje Ampak kako zdržiš 8 mesecev, če ti sex toliko pomeni? Uf, si ne predstavljam. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2010 19:27:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:28:48
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ____________________________________ ne mi pošiljat zs....pošljite mail na creativa700@yahoo.com grem stavit da si ze mail dobila... sploh pa na te vrocopekoce ustnice!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:35:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: rija ____________________________________ ne mi pošiljat zs....pošljite mail na creativa700@yahoo.com grem stavit da si ze mail dobila... sploh pa na te vrocopekoce ustnice! ce bo v kratkem nova tema na DIPO-tu pod anonimno----> kaj naj naredim in ali 1x res ni nobenkrat? vemo kok je ura
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 21.2.2010 19:37:01 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:43:51
|
|
|
|
baguSka
|
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:54:29
|
|
|
|
ivao1
|
vednosam, jz ko sem osamljena al pa ko mi je res dolgšas al pokličem prijateljico in čvekama do onemoglosti če ma le čas :) ali pa tukaj na rr zabijam čas tko da če nimaš prijateljice, pridi na rr tukaj je ogromno uporabnikov in mogoče spoznaš prijateljico, pa še to : skor same mamice smo tukaj gor tako da lahko še to izkoristiš kar se tiče vzgoje otroka, partnerstva, gospodinjstva itd. lp pa srečno
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 19:59:12
|
|
|
|
vednosam
|
Mojcaziga ne vrjetno je tvoj prijatelj tak mapak jaz zaenkrat nisem tak,res pa je da zenske lahko nasedejo nekaterim,vendar jaz to dokazem z dejanji ne samo z govorom
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:01:25
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Mojcaziga ne vrjetno je tvoj prijatelj tak mapak jaz zaenkrat nisem tak,res pa je da zenske lahko nasedejo nekaterim,vendar jaz to dokazem z dejanji ne samo z govorom za1x ja!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:02:59
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz vem, da nisem ljubezniva Jaz pa vem da nisem ženska. Okej razen za Janjo morda....okej osamljeni, kje leti ''tvoja'' no? Medcelinski al kako? Mal poznam te scene...
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Mojcaziga ne vrjetno je tvoj prijatelj tak mapak jaz zaenkrat nisem tak,res pa je da zenske lahko nasedejo nekaterim,vendar jaz to dokazem z dejanji ne samo z govorom za1x ja! pol pa IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Mojcaziga ne vrjetno je tvoj prijatelj tak mapak jaz zaenkrat nisem tak,res pa je da zenske lahko nasedejo nekaterim,vendar jaz to dokazem z dejanji ne samo z govorom
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:04:10
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt okej osamljeni, kje leti ''tvoja'' no? Medcelinski al kako? Mal poznam te scene... aahhha! zdej bomo pa zvedl kje pes taco moli in zakaj njegova zenka ne zeli pustit te sluzbe!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:04:26
|
|
|
|
mateyka
|
vendar jaz to dokazem z dejanji ne samo z govorom I bet u would WANT to
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Colt okej osamljeni, kje leti ''tvoja'' no? Medcelinski al kako? Mal poznam te scene... aahhha! zdej bomo pa zvedl kje pes taco moli in zakaj njegova zenka ne zeli pustit te sluzbe!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:06:46
|
|
|
|
baguSka
|
sej je hec... ampak jst mam pa filing da tale osamljenec sploh se polnoleten ni... ne vem zakaj!? filing mam da je full mlado se tole... in glede na pisanje sodec, mi je jasno zakaj partnerka (ce jo sploh ima) dela tako sluzbo, da zasluzi dovolj za oba!? dedec je pomoje kar doma (ce ni se pri starsih).. edin rijo od nekje pozna!? mogoce je kaksen sosedov mulec..
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 20:20:26
|
|
|
|
vednosam
|
Ja če ti res zgledam kot mulc ok;):):) daleč od tega star sem 34. Glede letenja bi rekel le to da leti v Francoski letalski druzbi imena nebom govoril kajti izpostavljal se nebom o sebi recimo povem vse. To je to še kaj vprašajte
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?