Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa mary ona poskrbi za vse?In za kaj ona poskrbi?? Zakaj ima potem doma oblačila,ki jih on kupuje otrokom??In potem sika za oblačila da jih ne bo zraven dajala je tu kje logika? A otroka pri njemu stradata ,sta zapostavljena-žejna .... ? Torej on doma ko sta otroka poskrbi za njiju tebi je sramota 160 e za oba otroka?? če dobi minimalno plačo verjemi draga moja ni sramota.če ti komaj sfolgaš s svojo plačo ,on verjetno živi kot princ kajne :) Nima nobenih stroškov. In ženske nehajte že enkrat,sram je lahko samo vas. kdo je rekel,da mora ona kaj požirat?Kaj pa on požira zaradi nje?verjetno nič kajne ja ,ja bivši je bastard,ona pa pravi lepi sonček A je s tabo vse v redu? tebi se 80 eur zdi polovica za preživljanje otroka? Ne, nisi ne trezna ne resna ne nič od tega sploh. Par dni nazaj sem spraševala ljudi na čveku, koliko po osebi potrošijo. NIti ena sama samcata ni napisala, da lahko pride skozi z 200eur po osebi, ne glede na število članov. Niti ena. Realna cifra za kolikor toliko normalno preživljanje otroka se giblje med 300 in 500eur na mesec po osebi!!! Za neko za silo dostojno preživljanje brez preseravanja. Jaz bi na tvojem mestu od sramu rajši zginila, kot nekaj takega blebetala in to še javno po netu, ker sramotiš vse otroke slovenije z izjavami, da so vredni samo 160 eur na mesec in naj s tem preživijo. Pojdi na cesto, brez mame, očeta in prijateljev, pa preživi s 160euri. Daj, če si tolk sposobna. Jaz nisem. Še socialne denarne pomoči dobiš več. Še država za vzdrževanje enega družinskega člana plačuje več rejnikom, pa plačuje bizarni minimum od minimuma. Še celo nadomestilo za preživnino je višje. Ma daj, skrij se od hudobije rajši. Aja, če boš navrgla, da sta dva sposobna živet z 2x 180eur, lahko tudi to probaš. Živi brez stanovanja, avta in samo s toliko dohodka, če si upaš. Ma si ne, ker tolk ****.jena pa tudi ti nisi. Samo otrok mora živeti s tako malo???? Matr, saj nisi pri sebi, res ne. Druga stvar - njen ex daje za svoje lastna dva otroka 80 - iz tega niti vrtca ne pokriješ, kaj šele vsega ostalega od elektrike, vode, plina, oblek, kozarcev, cunj, telefonov, taborov, rolerjev, koles, najemnine, svinčnikov, papirja, šamponov, plenic.... Kako ti na kraj pameti pride reči, da je to veliko?? Če pa socialca tolče, potem naj se pa v roke vzame, pa naj si začne iskat službo. Služb je dovolj, samo če človek hoče delat, če pa je len, pa naj najde denar kjer hoče. Otroke ima, dolžen jih je preživet, če hoče al pa noče, tako to je, sicer ga bo država a tožila za preživnino, ker bo država njej več kot teh 80 na mesec dajala namesto njega. Z 80eur si jih skor da lahko nekam zatakne. Istih 80eur dobi pri olajšavi za vzdrževane otroke tudi nazaj in to prav isti mesec - zato se strinjam, država je na podnu, da si to dovoljuje privoščit. Sramota našega pravnega sistema.
|