Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: noseče študentke 2010 18.2.2010 16:35:56
|
|
|
|
nimanorwen
|
ojla punce! sm vs šele dons najdla, nism vedla, da je prou študentovski forum kle, ful zakon no drugač sm pa pavzerka na FF, v 4. letnik grem oktobra (upam), pdp mam pa 15.8. ... ne veva še, kaj bo, ni se vidl žal ... drugač sm pa poročena, 19.9. sva se poročla. zanosila sm praktično takoj, k sm nehala tablete jemat in to na neplodn dan mi pa fax mori 100 na uro, kumej čakam, da rodim sm prebrala komplet temo in zdej če zastopim - mamici študentki pripada 1. nadomestilo za porodniško 2. otroški dodatek in vse skp nanese cerka 200 eur. je tako? lp vsem
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 18.2.2010 17:03:37
|
|
|
|
zinchy
|
hej hej evo še ena študentka se vam pridružuje sem v 2. letniku višje šole za gost. in tur...upam,da mi bo zneslo narediti vse izpite do oktobra,da mi potem ostane samo se diploma lep dam vam želim
|
|
RE: noseče študentke 2010 18.2.2010 23:30:57
|
|
|
|
bcljka
|
MAREC 24.3. Zvezdici (2.letnik ŽIVILSTVO IN PREHRANA) APRIL 10.4. nax05 (absolventka EKONOMIJA) 13.4. Getreal (4.letnik ARHITEKTURA) 15.4. *m*o*j*c*a* (1.l magisterij LOGISTIKA) 16.4. katy83 (absolventka PEDAGOŠKA MB) 17.4. tanika (absolventka MEDICINA) MAJ 6.5. julka8 (4.letnik SOCIALNO DELO) 15.5. j.b. (absolventka EKONOMIJA) 26.5. nanny.girll (1.letnik PEDAGOŠKA FAKULTETA) 29.5. izalina (4.letnik) 30.5. jolcica ( 2.l - zadnji EKONOMIJA) 31.5. biba88 (3.letnik ZOOTEHNIKA) JUNIJ 8.6. ninkica (1.letnik) 18.6. bcljka (3.letnik FAKULTETA ZA ŠPORT) 23.6. honey* (2.letnik ZDRAVSTVENA FAKULTETA) JULIJ 21.7. tix (2.letnik) 29.7. naja7 (2.letnik METEOROLOGIJA FMF) AVGUST 3.8. Aisha86 (zadnji letnik VIŠJA POSLOVNA ŠOLA) 10.8. ooooo (3.letnik SOCIALNO DELO) 15.8. nimanorwen (4.letnik FILOFAKS) ? pikica84 (absolventka) jana84 (absolventka ZGODOVINA IN GEOGRAFIJA FF MB) zinchy (2.letnik VIŠJA ŠOLA ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM) SKUPAJ NAS JE 22
< Sporočilo je popravil bcljka -- 18.2.2010 23:32:20 >
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 19.2.2010 23:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
o, koliko vas je študentk! ful lepo jst sm pa wannabe ful me matra, da bi mela , res ful si ga želim sm pa študentka 3. letnika, zato se kr ne morm odločit a bi počakala da pridm vsaj do polovice 4.letnika-torej bližje konca študija ali bi imela že kar sedaj... kaj bi ve naredile?
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 20.2.2010 0:28:29
|
|
|
|
bcljka
|
midva sva mela namen počakat do konca študija pa naju je prehitel... ubistvu je pa brezveze planirat... k pride pride, se že znajdš
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 20.2.2010 10:31:44
|
|
|
|
julka8
|
ja res je brezveze planirat, k vrjetn nisi nikol čist prpravlen, če nimaš dnarja, službe,....bla bla...ampak ko pa to pride, se pa že znajdeš in se vse poštima , tko je tut pr nama na faxu se pa tko zmeri najdejo eni prfoksi k so ful razumevajoči pa prilagodljivi in pa eni k so trmasti k biki, pa tut to se enkrat prej al slej opravi lp
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 20.2.2010 14:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ampak kako brez planiranja... jst bi bla ful srečna če bi se kr zgodilo, ampak jemljem kt, tko da na to skorej ne morm upat... d bi jih kr tko nehala jest al pa pozabla se mi zdi pa tud hudobno... a ve ste metodo "pazi" uporabljale al kaj? če ma katera kakšen recept kako se naj "po nesreči zgodi" kr na plan z njim
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 20.2.2010 14:49:50
|
|
|
|
julka8
|
ja če jemlješ kt je res bol težko po nesreči.. pr men je blo več dejavnikov, kt nism jemala že kr dolg k sm mela en cajt težave zarad visokega pritiska, pol je blo pa malo mešano metoda "pazi" vs metoda kondom pa še to da nimam rednga menstrualnega ciklusa...da bi pa tut js pozabla al pa nehala jest kt pa tut men ni...pa se pogovorta kake so kej želje...
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 20.2.2010 20:16:52
|
|
|
|
pikapoka01
|
Evo, še ena nosečka študentka. Sem pa na pedagoški v mb, 4. letnik. Rok mam pa 4.6. Zanosila sem totalno nepredvidljivo, čisto presenečenje! Če bo ali se pustimo zaenkrat presenetit, naj bo otroček zdrav! Je pa te dni gibanje postalo še bolj pestro in občutnjejše, vsaka brcika je zame mali čudež. Sem pa tudi med sveže poročenimi (točno teden dni)...!! 2010 bo res neverjetno leto! Me zdaj nekaj zanima- glede štipendije (republiška). Do nje do zdaj nikoli nisem bila upravičena, pa ne bi rada kaj pobrkala- a je kaj možnosti, da mi sedaj pripada? Pa koliko časa prej se naj grem pozanimat za te zadeve na CSD? Lep večer vsem nosečkam!
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 21.2.2010 9:38:54
|
|
|
|
j.b.
|
Živjo, Anonimna, po nesreči se lahko zgodi, če svojmu lepo razložiš, da je tvoja G ugotovila da ti te teblete delajo previsok prtisk (al pa kej podobnga), in da je s tvojga zdravstvenga vidika boljš da jih nehaš jest za kkšn let . Pol bo pa že ratal "po nesreč" kej . Sicer pa je nama uspelo 8 mescev po tem ko sem jih nehala jest. Seveda odvisno od posameznic ... Res je pa, da za otroka skor nkol ni taprav čas: izpiti, dokončat študij, dobiš službo nemorš takoj na porodniško,ker te ne bojo uzel za stalno ... Če pa ne planiraš se pa zmerej vse čist lepo poide. Se že znajdemo Pikapoka, dobrodošla! Glede štipendijen nevem, vem pa, da se lahko greš na CSD pozanimat že zdaj. Papirje pa boš lahko že začela urejat okol 60 dni pred PDPjem? Nej me popravi katera če se motim ...
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 21.2.2010 10:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: j.b. Živjo, Anonimna, po nesreči se lahko zgodi, če svojmu lepo razložiš, da je tvoja G ugotovila da ti te teblete delajo previsok prtisk (al pa kej podobnga), in da je s tvojga zdravstvenga vidika boljš da jih nehaš jest za kkšn let . Pol bo pa že ratal "po nesreč" kej . o hudo, kjra dobra ideja bom premisnla če bi tole res izvedla
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 21.2.2010 19:26:47
|
|
|
|
ooooo
|
bcljka - si zvedela pol za spol? če ni skrivnost
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 21.2.2010 19:36:24
|
|
|
|
bcljka
|
ni skrivnost, itak da ne nej bi bla... je pa rekla ginekologinja, da preden pobarvamo vse v roza nej počakava raj še na 1 potrditev... čist za vsak slučaj... čez 14dni mam itak 3D tko da bomo vedl za zihr
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 21.2.2010 19:43:44
|
|
|
|
ooooo
|
ste pa druge imele že kar nekaj ultrazvokov... jaz sem imela do sedaj samo enega in seveda nuhalno... pa vse kaže, da bo moj naslendji šele morfologoija... in nekako imam občutek, da bo to tudi zadnji je že tudi mene začel mantrat spol... čeprav sem na začetku nameravala ne vprašat
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 21.2.2010 19:54:37
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ooooo ste pa druge imele že kar nekaj ultrazvokov... jaz sem imela do sedaj samo enega in seveda nuhalno... pa vse kaže, da bo moj naslendji šele morfologoija... in nekako imam občutek, da bo to tudi zadnji je že tudi mene začel mantrat spol... čeprav sem na začetku nameravala ne vprašat pol še maš 2..morfologijo pa še enega ko boš tam okol 32.tedna..ta je plačljiv..no lahk pa se še vmes mislim da odločiš za kakega, sam bi ga pa mislim da morala tudi plačati..in na ostalih pregledih ti samo posluša ali kako? pri meni zmeri pogleda s tisto napravo po trebuhu ( ) sam če ti ne premeri babya to ne smatrajo kot ultrazvok kao..
|
|
RE: noseče študentke 2010 21.2.2010 20:37:31
|
|
|
|
bcljka
|
po zakonu maš tko ja... drgač je pa odvisno od ginekologa do ginekologa... jst mam na vsakem pregledu ultrazvok pa na vsakem dobim najmanj 2 slikci... jih mam že za cel album... zdele nazadne sm jih 6 dubla
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 21.2.2010 21:35:20
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka po zakonu maš tko ja... drgač je pa odvisno od ginekologa do ginekologa... jst mam na vsakem pregledu ultrazvok pa na vsakem dobim najmanj 2 slikci... jih mam že za cel album... zdele nazadne sm jih 6 dubla ja js mam tut v bistvu na vsakem pregledu "ultrazvok"..lahk tut zmeri dobim slikco pa to..sam zdej pol naslednji pregled mi bo premerila in takrat je za plačat..smo že ugotavljale v čem je fora.. ponekod vem da posluša g. samo srček in nimajo vedno možnosti da bi videle svoje ..
|
|
RE: noseče študentke 2010 22.2.2010 7:38:38
|
|
|
|
tix
|
JAz imam ultrazvoke ravno tko kot je treba - čez 14 dni morfologija - drugi no ja, ampak se ne bomo sekiral Danes pa po pol leta končno spet malo na fax lepo želim vsem
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 22.2.2010 9:48:24
|
|
|
|
izalina
|
Ojla, ja jaz sem do zdaj imela pri svoji G 3 UZ in še NS. Na vsakem pregledu mi ne naredi UZ, vedno posluša srček. Tko da sva se odloočila, da greva še na 3D UZ, naslednji petek :) komaj čakamo. Greva pa v Postojno, da si spotomo ogledava še porodnišnico in da se malo pozanimava glede poroda.....joj kako čas beži, samo še 3 mesece.
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 22.2.2010 12:53:53
|
|
|
|
pikapoka01
|
jap, točno to mene zadeva zadnje dni, odkar sme malo "prišla k sebi po poroki"... še SAMO 3 meseceeeee!!! midva nimava še nič nabavljenega... bi morala pohiteti?
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 22.2.2010 13:06:47
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
hej! ja punce, čas beži..počas se bo treba pripravit na .. js še mam manj kot 2 meseca, in je včeri popoldne ena kolegica rodila svojega drugega , 11 dni prej, tk da me je kr mal panika.. mam občutek da bom tut js šla predčasno po našo štručko..ker še tamalo full nosim po stopnicah pa to in ne verjamem da bom zdržala do pdp-ja.. čeprav si želim da bi..tk da moram počas dat še kak pralni stroj cotk prat pa zlikat to..pa najdit seznam kaj še rabim..zibelko mora ati sestavit itd..še mamo neki dela.. drugač se mi pa ta teden spet začnejo predavanja in vaje.. moram mal urnik pregledat pa nardit načrt, kaj vse lahk izpustim.. na vse že ne bom hodila, ker če ne lahk skoz na faxu čepim..ker mamo predavanja ob pol 11h do 1h npr. pol pa vaje zvečer od pol 5h do 7h.. verjetno bom šla kr na prva predavnaja povsod, pol bodo pa vaje v igri..bom mela čist dost..itak že to zdržat tam na stolih bo pestro..
|
|
RE: noseče študentke 2010 22.2.2010 13:35:58
|
|
|
|
patella
|
Helou, študentke, bodoče mamice! Naj se vam še jaz pridružim. Sem študentka 6.letnika medicine (torej sva s Taniko kolegice ). Rok imam 18.5.2010, pričakujemo pa . V aprilu naju z dragim čaka še skok v zakonski jarem , tko da bo res pestro. Do konca študija mi manjkajo še 4 izpiti pa še nekaj vaj. Sm mislila vsaj vaje narediti do poroda, pa je ta nova gripa razsajala po KCju in so mi ukazal bit doma , tko da me čaka še veliko dela. NAnnnyGirl: Sm vidla, da si spraševala nekaj glede mirovanja statusa: Jaz sem danes šla vprašat v naš referat - une babe tam so me kar mal z viška gledale, češ kaj nism najprej faksa pošlihtala pol pa šele pridejo otroc. No, kukrkoli, rekla mi je,, da moram za mirovanje statusta zaprositi na CSD, in sicer pred porodom in pol naj se zglasim tam na referatu. Pol sem jo pa vprašala, če je vseeno, če si bom sam absolventa podaljšala, pa je rekla, da bohve, kaj bo drugo leto glede podaljševanja. Mah, bomo vidl. Nič, lep dan!
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 22.2.2010 13:41:18
|
|
|
|
tanika1
|
dobrodošla patella! Še ena medicinka, lepo. Kar se pa podaljševanja statusa tiče, ti pa itak za vsakega otroka pripada dodatno študijsko leto, tko da pomoje ni panike, jst si tut nameravam absolventa podaljšat.
|
|
|
|
RE: noseče študentke 2010 22.2.2010 13:45:47
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
glede tega absolventa, je nam tudi zadnjič en profesor, ko smo meli predavanja za magistrsko delo, rekel, da bo to ukinjeno..zdej ne vem al mi ga še bomo meli ali kako..itak bom probala brez tega sfurat vse, sam ne vem..kolikor je blo rečeno, naj bi bil absolventski staž ukinjen..vsaj za podiplomce..za dodiplomce še ne vem..u glavnem spet rihtajo ene zakone, ki bodo spet vse neki spremenili..kdove al bo kej dobrega sploh za študente..
|
|
RE: noseče študentke 2010 22.2.2010 15:07:50
|
|
|
|
jana84
|
haha, vidim da sem v vsej svoji veseloti pozabla napisat, da upamo da bomo dvugega otročička dobili OKTOBRA! Drgač pa sem fajn, se pripravljam za izpit (en tako fajn zafrnkjen, da ne vem kdaj ga bom skozi spravla). Sicer pa upam, da bom zdej dobila kej več volje za učenje kot prej ko smo na delali in sem vsaki mesec razmišljala kako in kaj je ratalo če je ratalo in pol ko ni sem bla mal zamorjena in sploh brez učne volje...Ah kaj bi razlagala. Tako, pridne bodte še naprej, jaz grem počasi do mame, ki kuha kosilo (je ta teden na dopustu, tako da sem tud jaz na dopustu, kar se tiče kuhanja , ker drugač kuham jaz - živimo v isti hiši, pa se malo "žrtvujem" in namesto za 3 skuham za 5, grozno težko, kaj?!), pa da ji mal pod prste pogledam...In kaj prigriznem, ker sem že lačna...Le zakaj?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?