Anonimen
|
Pozdravček novim Ojla, dekleta neka dni sem čisto odmislila skrbi in forum. Sem se zelo pomirila, ker sem veliko mojih primerov spoznala in ugotovila, da DHT test je čisto odveč bil narejen pri meni. Ker imam zelo čudovito razmerje NS brez DHTja, tako da je resnično strah odveč. Ker sem izvedela, da ima skoraj 80% žensk, ki nima težo po jusu pač nižje hormone (jaz imam tok, da mam ponižano), jaz nimam povečanih, kar je zelo dobro, sem pa podvržena prejšnjemu rojstvu otrok in SS (to se nam je sedaj zelo znižalo prvo trimesečje je šlo skos). Tudi nadomestna G me je zelo pomirila, se je pa nad strahovo zelooo razjezila, še dodatno, ko je videla v 2 dneh poslane tri izvide. V tem času sem dobila 3 izvide od strahove, vsakokrat drugačni podatki. Hmm obedve z G sva si zamislili, kaj bi si mislili. Tako, da je rekla, glede na prakso, ko je NS bp, pa da nebi delala dodatnih stresov sebi in otroku, sem se čisto prav odločila, da ne grem delati AC. Sliši se kruto, če bi bilo kar kol narobe bi morala do 20 tedna splaviti, prav tako bi šele do takrat izvedela preko morf. stanje otroka oziroma AC. AC je pa riziko splava, to pa ne bom izivala. Tako, da me je podprla, da čakam morf. Tudi mi je podrobno pregledala otročiča in tudi G je rekla, da je čisto BP. Šla sem tudi do Pušenjaka, tudi on je videl 3 izvide, se je prijel za glavo. Potem mi je tudi sam izračunal verjetnost, da bi bilo kar kol narobe (ponovna nuhalna), me je zelo lepo potolažil, ker me je spravlo tam v jok, ko sem mu razložila situacijo... hormoni delajo svoje. Je rekel strah je odveč. Je rekel NS je super, srček bije idealno, rast super, nosna kost vidna in vse ostalo. Skratka ni bilo potrebe za DHT in moj stres. Potem mi je tudi on zatrdil, da se na DHT ponudi tistim , ki imajo povečano nuhalno nad 3 to je tista meja, kjer pade meja pod 1:300 in se napoti na dht ali takoj AC. Tako, da sem res pomirjena in sem zadovoljna, da sem šla iskatu drugo mnenje. Vse tri rezultate oz. izvide NS od dr. Strahove sem obdržala Jaz brez zamere, k njej ne grem več Po tazadnjem izvidu, je 98,9% možnosti, ki ga je dala dr. Strahova. Po ponovni nuhalni se je dr. Pušenjak zasmejal in rekel uživajte v nosečnosti. Saj se mi je povečalo razmerje pako, da je sedaj možnosti, da je otrok zdrav 99.98%, da ni pa 0,02%. Mi je pa rekel, da nosečke moramo to pogledati kot presejalni test ne pa kot sveto, če ima katera slabo razmerje je še vedno lahko velika možnost, da je BP, razen če nosne kosti ni vidne. Tako, da gledam na to pozitivno in komaj čakam morfo., da vidimo spol pa upam, da bo srček BP. Pušenjaku, smo imeli skakača tako, da spola ni moral določiti (se ga ni upal). Pa če popravici povem, me ni zanimal spol ampak, a je zdrav. Sedaj pa dosti jamranja Res hvala za mi veliko pomeni! Tako, da imam lepo možnost, da sem prepričana, da je moja melonca zdrava to mi pa največ pomeni.
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 14.8.2010 18:12:56 >
|