*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86 hojla! No, zdej bi pa jst neki prašla tiste punce k ste rodile že. Jst mam diplomo za nardit do konc tega šol. leta...se pravi do konc septembra. In zdej me zanima, če jo napišem do poroda (PDP imam 3.8.) in mi je slučajno ne rata zagovarjat...ali je res potem ko bom enkrat doma mela novorojenčka to nemogoče, da za dve urici skočim na fax? Pa to ni 7. stopnja ampak šesta (višja poslovna šola) in diploma ni večmesečni projekt ampak kukr bl obširna seminarska. Ne rečem zdej d je ta diploma neki na hojladri sam želim povedat, da je dosti manj zahtevna kot če bi delal dipl. za visoko ali UN šolo. Doma mi težijo, da če je ne bom zagovarjala še pred porodom, da ko bom enx rodila, da bo "konc veselja" in nej kr pozabim, da mi bo to uspelo??? Mislite da je res to tako neizvedljivo? tut js sem mnenja, da se vse da, če se hoče..tk da kr pogumno! js sem pisala diplomo, ko je bila hčerka stara 5 mesecev, zagovarjala sem jo, ko je bila stara 9 mesecev..se naprej vpisala v magisterij, vse delam brez pavziranja, sedaj imam še 1 mesec starega sina, vse izpite delam sproti, spustila sem samo enega, ki je bil teden dni po porodu in ta izpit imam sedaj kot zadnji izpit 1. letnika magisterija naslednji mesec..kljub temu, da imam dva mala otročka, mi vse ratuje, tk kot sem si želela..še pri ocenah sem sama sebe presenetila.. in ob 16 mesečni hčerki in enomesečnem sinu se dogovarjam za naslov in začetek pisanja magistrskega dela, za katerega bo le potrebno malo več časa in vsega dela.. še posebaj zato, ker bom rabila še malo več organizacije, da bom našla čas za pisanje ipd. tako da, držim pesti da ti uspe, tako kot si želiš, in če imaš voljo, boš videla, da se bo vse izteklo po tvojih pričakovanjih..