Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:43:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 sam g. dudek je očitno iz tretjega ha ha ...tud mene kdaj razpizdi ampak da bi tkole kar spal al pa da ga ni iz službe domov...to pa nikoli,in če kam grem rečem da naj pride ker moram it pride brez da bi kaj rekel.Čez to nimam kaj rečt mam zlatega moža!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:44:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj pol nobene druge ne bo na pico z nama z blue?! SEM REKLA DA ODVISNO KAM VAJU BO ZANESLO!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:44:40
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Bolani otroci je nič ne brigajo. In kao da bi morala jaz spodbujat moža na taki poziciji in da bi morala vedet da ne more kar tko domov hodit Ja itak, nima sploh kaj domov hodit. Se bo še česa nalezel,pa sploh ne bo mogel v službo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 ja pa kaj delajo tvoji sosedje da že 14 dni vrtajo, a so našli nafto al kaj..... Renovirajo tri leta staro stanovanje-so prej eni drugi živeli notri, pa so prodal. Zdej pa teli zgleda vse na novo postavljajo Baje naj bi do konca meseca trajalo. Se mi ravno zmeša do takrat. Sej če ne bi blo malega, mi niti ne bi bla panika, tkole pa lih zaspi, pol pa vrtat začnejo (prej pa po možnosti tri ure nič). Ma ja, radosti življenja v bloku Jim vrnem čez par let, ko bo treba steno med sobama podreti Se je pa zdele mami najavla, da flancate prinese Naredi tiste krhke flancate, res dobre. ojej to pa ni fajn, sam maš prov tud pr nas je sosed ( beri tast) delal takrat k so otroc šli spat prej pa nič in ker smo v pritličju mi zmerom dela glih pod oknom sobe HB ni to vsak dan sam takrat ko pa je ga bi pa najraje aja to ponavadi dela od 7h zvečer do 11h zvečer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:49:28
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Bolani otroci je nič ne brigajo. In kao da bi morala jaz spodbujat moža na taki poziciji in da bi morala vedet da ne more kar tko domov hodit Ja itak, nima sploh kaj domov hodit. Se bo še česa nalezel,pa sploh ne bo mogel v službo to bi moj reku
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:49:28
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana a si ti kej boljš?? Berem da sta oba obležala. pa danes je za ene 10% boljše... sux tole
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:50:50
|
|
|
|
Anonimen
|
mi je tamala mal prej ful bruhnila ven sluzi za izvoz in zdej je vidno bolje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:51:11
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Moj je pa dobričina in dela miljon stvari naenkrat. Družina pa itak čaka. Me ma da bi ga kar nagnala nekam drugam spat pri nas pravijo... kdor je dober, je oslu podoben v takih firma pa iz izkušenj vem, da se pretrgaš na pol, na koncu te po možnosti vržejo ven kr tko, pa še hvala ti noben ne reče... nobena služba ni vredna mojih popoldnevov, razen če delam zase in vem zakaj sem popoldne ampak še to je izjemoma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:52:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 mi je tamala mal prej ful bruhnila ven sluzi za izvoz in zdej je vidno bolje o super bo vsaj revčka spala boljše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:53:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 nobena služba ni vredna mojih popoldnevov, razen če delam zase in vem zakaj sem popoldne PODPIS...jaz tud nočem delat popoldne če le ne bo treba!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:54:04
|
|
|
|
maja1488
|
Sem bla na govorilnih. Imam zlatega otroka Pol sm si pa prvoščla it še po plenice v dm. Razočarama...upam, da ni astma! Poštimajte se. A T ima pa še kar laringitise? A naj nebi nekje po tretjem letu izzveneli? M je imela dva meseca nazaj nazadnje. Jih ima pa Z zdaj skoz.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:54:55
|
|
|
|
majana79
|
maja, a ti ni to že oče povedal ti se pa skor neki pritožuješ
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 mi je tamala mal prej ful bruhnila ven sluzi za izvoz in zdej je vidno bolje o super bo vsaj revčka spala boljše ja upam bomo videl, se kar bojim noči,kaj če bo.....in take črne misli maja: ja T. ga ima še vedno sam ne tojk izrazitega, je imel 3 tedne nazaj zadnega sam ful suh kašelj drugo pa ne HB. ojej, to pa nobenim ne privoščim k sva z možem vedno skočila pokonc k je mal zakašljal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:02:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Sem bla na govorilnih. Imam zlatega otroka Pol sm si pa prvoščla it še po plenice v dm. si šla v lajf čas za večerjo...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:03:11
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 mi je tamala mal prej ful bruhnila ven sluzi za izvoz in zdej je vidno bolje o super bo vsaj revčka spala boljše ja upam bomo videl, se kar bojim noči,kaj če bo.....in take črne misli ah ne no... ne smeš tko razmišljat pripraviš se na najslabše, pričakuješ najboljše, pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 mi je tamala mal prej ful bruhnila ven sluzi za izvoz in zdej je vidno bolje o super bo vsaj revčka spala boljše ja upam bomo videl, se kar bojim noči,kaj če bo.....in take črne misli ah ne no... ne smeš tko razmišljat pripraviš se na najslabše, pričakuješ najboljše, pa bo mah sej vem sam, mal me je vseeno šokerala novica da ima mogoče bronhialno astmo, ker jo imam jaz in vem kako je k imam napad astme, jutri bo bolje k bom lepše gledala v svet sam da se sprijaznim, šok je pač šok...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem pod tuš in mal pred TV pol pa spat .... jutri pa v LJ. k logopedu pol pa v mullerja po plenice in papico za niko.... nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:13:55
|
|
|
|
šivilja
|
Danes je en dan od hudiča - očitno sem še K. zdravstveno kartico zgubila. K sreči sem dobila antibiotik brez tega - sem pa pol Šiške okol obrnila, kjer sem dopoldan hodila, pa nisem našla. Zdaj počakam, če mi jo kdo pošlje, drugače pa naročim novo. Pa še dva sta se mi skor zaletela v avto - danes vozijo kot usekani. Če ima otrok angino ga ne pelješ k zobozdravniku, a ne? - K. bi ga moral jutri imet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:46:30
|
|
|
|
Dudica1
|
šivilja jaz ga ne bi no že zarad drugih.Pa tud zarad njega,najbrž se slabo počuti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:50:25
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj pol nobene druge ne bo na pico z nama z blue?! SEM REKLA DA ODVISNO KAM VAJU BO ZANESLO! jurman....mogoce se tubby pride (me vsaj ena pošmirgla)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:50:40
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, a je možno, da je ostala v ZD? ali pa da si jo nekam 'zataknila'? ker meni se to non stop dogaja sicer angina ni prenosljiva, ampak jaz ga vseeno ne bi peljala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:52:54
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 šivilja jaz ga ne bi no že zarad drugih.Pa tud zarad njega,najbrž se slabo počuti. Jaz ga ne bi zaradi zobarce- Počuti se pa ok. Ko svabila pri P zaradi lulčka, sem omenila da ga je dva dni zjutraj grlo bolelo, pa je vzela bris in je bil pozitiven. D...., pa ješel dopust
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:52:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj pol nobene druge ne bo na pico z nama z blue?! SEM REKLA DA ODVISNO KAM VAJU BO ZANESLO! jurman....mogoce se tubby pride (me vsaj ena pošmirgla) tnx ma mi je predaleč...pa drugič ( )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:53:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Bolani otroci je nič ne brigajo. In kao da bi morala jaz spodbujat moža na taki poziciji in da bi morala vedet da ne more kar tko domov hodit Ja itak, nima sploh kaj domov hodit. Se bo še česa nalezel,pa sploh ne bo mogel v službo točno IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Moj je pa dobričina in dela miljon stvari naenkrat. Družina pa itak čaka. Me ma da bi ga kar nagnala nekam drugam spat pri nas pravijo... kdor je dober, je oslu podoben v takih firma pa iz izkušenj vem, da se pretrgaš na pol, na koncu te po možnosti vržejo ven kr tko, pa še hvala ti noben ne reče... nobena služba ni vredna mojih popoldnevov, razen če delam zase in vem zakaj sem popoldne ampak še to je izjemoma ma tko smo sposobne samo me razmišljat Pa če je 10% boljš... A ti še en vagon čokolad pošljem Pol boš ziher zdrava IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, a ti ni to že oče povedal ti se pa skor neki pritožuješ O fak IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pol sm si pa prvoščla it še po plenice v dm. si šla v lajf O fak fak fak Šivilja, ti si imela pa pester dan Zobozdravniku pa tudi jaz ne bi peljala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:54:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj pol nobene druge ne bo na pico z nama z blue?! SEM REKLA DA ODVISNO KAM VAJU BO ZANESLO! jurman....mogoce se tubby pride (me vsaj ena pošmirgla) Ok, pridem ko že tko fehtaš! Prinesem zvrhan koš rotavirusa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok shodil?uršula83pred 9. mesecem (
12%)
pri 10. mesecih (
15%)
pri 11. mesecih (
15%)
pri 12. mesecih (
22%)
pri 13. mesecih (
15%)
kasneje (
21%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!