|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
16.2.2010 16:15:22   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Mene je pa včeri razp*****, ko sem se ful matrala (Z je bla sitna) in pripravim vse za kosilo, ga kličem 15 prred tretjo in mi reče, da je pico user posted image

tud poznam

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.2.2010 16:19:46   
Leela
razočarana user posted image user posted image user posted image  upam, da ni astma.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 802
16.2.2010 16:23:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ni da ni ane?

Flaska te razumem, kar spucaj se. Ti tukaj kar pošinfaj. No zdaj si pa predstavljej, da ko pride domov ti reče, da če nisi imela tri minute časa, da bi stroj spraznila. A si predstavlaš user posted image ?!?!? majke mile.
Od septembra je bil en dan na dopustu in en dan na bolniški, ostalo v službi. Ne veš a bi se smejal al jokal.

user posted image user posted image

Hvala punceuser posted image

Razočarana, pa ne astmauser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 803
16.2.2010 16:35:27   
ledenka
flaska, je že doma?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 804
16.2.2010 16:41:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

flaska, je že doma?

ravno je prišeluser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 805
16.2.2010 16:46:27   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

flaska, je že doma?

ravno je prišeluser posted image

go get him!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 806
16.2.2010 17:18:04   
Anonimen
hvala za pikepoke....

ja jz upam da ni, sam kašla tako kot jaz ko imam napad, tak sam upam lahko da ni fasala bronhialne astmeuser posted image , k pol bom pa živčenga fasala, že tako spimo slabo zarad T. k ima laringitis, zdej se bom pa še bala da bo nika težko dihala pa to je še hujš kot ima T. njemu je vsaj izvenelo ( vsaj upamo) nika bo pa mela to celo življenje in se bo vmes samo potuhnilouser posted image

zdaj pa verjamem ko mi je na ORL rekel DR. da otroci skoraj vedno poberejo tanajslabše od staršev in starih starševuser posted image

ampak mi je čudno k je 3/4 otrok bolnih in kašlajo sam baje ne tojkuser posted image

mah upam da se bojo vsi naši bolančki pozdravili, in da bomo vse normalno zadihale,
prej nikoli ne veš kako je k je nekdo bolan ko pa zboli pa moliš in čakaš spet tiste dni ko bojo spet zdravi....

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
16.2.2010 17:19:59   
PapuaNG
Midva z malim sva pa zdej odspala eno kitico, je pasalo user posted image Se vidi, da je bila noč bolj kratka, so se mi oči kar zapirale. K sreči ta čas niso vrtali...so začeli ravno, ko sem malega spat dajala, mi je kar pritisk narasel, ampak je bilo hitro konec...vedno, ko ga dajemo spat, začnejo vrtatuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
16.2.2010 17:23:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Midva z malim sva pa zdej odspala eno kitico, je pasalo user posted image Se vidi, da je bila noč bolj kratka, so se mi oči kar zapirale. K sreči ta čas niso vrtali...so začeli ravno, ko sem malega spat dajala, mi je kar pritisk narasel, ampak je bilo hitro konec...vedno, ko ga dajemo spat, začnejo vrtatuser posted image

ja pa kaj delajo tvoji sosedje da že 14 dni vrtajo, a so našli nafto al kaj.....user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
16.2.2010 18:00:32   
majana79
oh ja, vidim da je res pestro s temi boleznimi user posted image

razočarana user posted image user posted image user posted image user posted image

moški so pa itak iz drugega planeta... smo že ugotovile user posted image

sam g. dudek je očitno iz tretjega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
16.2.2010 18:06:49   
Tanja_
Uf, vidim da sem ravno na pravo debato naletela- na šimfanje moških. Sem šla danes voluntirat in je imel še 1 dan dopusta in je bil doma z malo, zdej pa spi, k ga je tok zmatralouser posted image A k jst rečem, da sem utrujena, mu je pa tok čudno. S tem da je imel vse skuhano in pripravljeno-jaz še vse to nardim, ko sem sama.Mah k...jih gleda.

user posted image user posted image Kaj naj naredim s sladko smetano?Ji rok poteče danes, pa ne vem, kaj naj...user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 811
16.2.2010 18:14:25   
KatMat
kaj pol nobene druge ne bo na pico z nama z blue?!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 812
16.2.2010 18:15:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Uf, vidim da sem ravno na pravo debato naletela- na šimfanje moških. Sem šla danes voluntirat in je imel še 1 dan dopusta in je bil doma z malo, zdej pa spi, k ga je tok zmatralouser posted image A k jst rečem, da sem utrujena, mu je pa tok čudno. S tem da je imel vse skuhano in pripravljeno-jaz še vse to nardim, ko sem sama.Mah k...jih gleda.

user posted image user posted image Kaj naj naredim s sladko smetano?Ji rok poteče danes, pa ne vem, kaj naj...user posted image

sadno kupo s smetano, al pa jutri za južno skuhaj gobovo omakcos piščancem in daj notri sladko smetanouser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
16.2.2010 18:27:20   
Tanja_
Hvala za ideje, ampak cele smetane pa ne morem porabit za sadno kupo za dva, ali pa za zrezke v omaki. Pa tudi ne maram jih preveč, ker mi je to vse premastno. Sem mislila, da bo katera dala predlog za kak biskvit v katerega se da sladko smetano...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 814
16.2.2010 18:30:11   
majana79
v krhke flancate se da sladka smetana

za biskvite pa ne vem...

Kati, mene ne bo, sem preveč bolna, žal

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 815
16.2.2010 18:32:01   
FLASK_A
Tanja, tukaj so recepti: KLIK

Mater, da si je UPAL zaspat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 816
16.2.2010 18:32:59   
majana79
flaska user posted image

a je možno da je dejansko pozabil kaj je obljubil? user posted image in se zdej obnaša kot da ni nič? al si ga preveč 'izčrpala' s pogovorom?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 817
16.2.2010 18:35:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
a je možno da je dejansko pozabil kaj je obljubil? user posted image in se zdej obnaša kot da ni nič? al si ga preveč 'izčrpala' s pogovorom?

Ne, ni možno. Pravi da si ni upal rečt v službi da gre prej ker imajo 'lih gužvo' user posted image Me zanima kdaj je nimajouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 818
16.2.2010 18:35:35   
FLASK_A
Sej ni mirno spal. Sem ga u rit brcnilauser posted image Nima kej da čori!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 819
16.2.2010 18:36:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Hvala za ideje, ampak cele smetane pa ne morem porabit za sadno kupo za dva, ali pa za zrezke v omaki. Pa tudi ne maram jih preveč, ker mi je to vse premastno. Sem mislila, da bo katera dala predlog za kak biskvit v katerega se da sladko smetano...

http://www.mojirecepti.com/recept/bananine-rezine.html

a kej tazga

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
16.2.2010 18:36:33   
majana79

Ne, ni možno. Pravi da si ni upal rečt v službi da gre prej ker imajo 'lih gužvo' user posted image Me zanima kdaj je nimajouser posted image

a ni on tko, 'the boss'? user posted image

Sej ni mirno spal. Sem ga u rit brcnila Nima kej da čori!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 821
16.2.2010 18:36:43   
FLASK_A
Majana a si ti kej boljš?? Berem da sta oba obležala. user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 822
16.2.2010 18:40:28   
FLASK_A

a ni on tko, 'the boss'? user posted image
Sej ni mirno spal. Sem ga u rit brcnila Nima kej da čori!!!

Ja, the boss... Tale lady prihaja ob 10h v službo, dela nič (ok, s svojim nagravžnim parfumom meša zrak) in komandira kdaj more kdo domov hodit. Če bi blo po njeno bi bli vsi do 6h zvečer v službi. Babura. Bolani otroci je nič ne brigajo. In kao da bi morala jaz spodbujat moža na taki poziciji in da bi morala vedet da ne more kar tko domov hodituser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 823
16.2.2010 18:41:47   
FLASK_A
Moj je pa dobričina in dela miljon stvari naenkrat. Družina pa itak čaka.user posted image Me ma da bi ga kar nagnala nekam drugam spatuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 824
16.2.2010 18:43:14   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

ja pa kaj delajo tvoji sosedje da že 14 dni vrtajo, a so našli nafto al kaj.....user posted image

Renovirajo tri leta staro stanovanje-so prej eni drugi živeli notri, pa so prodal. Zdej pa teli zgleda vse na novo postavljajo user posted image Baje naj bi do konca meseca trajalo. Se mi ravno zmeša do takrat. Sej če ne bi blo malega, mi niti ne bi bla panika, tkole pa lih zaspi, pol pa vrtat začnejo (prej pa po možnosti tri ure nič). Ma ja, radosti življenja v bloku user posted image
Jim vrnem čez par let, ko bo treba steno med sobama podreti user posted image

Se je pa zdele mami najavla, da flancate prinese user posted image Naredi tiste krhke flancate, res dobre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?