Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 19:57:29
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, a je možno, da je ostala v ZD? ali pa da si jo nekam 'zataknila'? ker meni se to non stop dogaja sicer angina ni prenosljiva, ampak jaz ga vseeno ne bi peljala je rekla P, da naj dvadni nima direktnega kontakta s sestricama, da se ne nalezeta. pa zobarca je direkt tam not v ustih za kartico sem pa tudi v zd spraševala pa ni, v naše kaosu se pakomot še kaj večjega izgubi. Še dobro, da otroci kričijo, da jih sploh najdem. spet pišem z levo v temi, tako da - ikskjuzmi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:03:54
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, a je možno, da je ostala v ZD? ali pa da si jo nekam 'zataknila'? ker meni se to non stop dogaja sicer angina ni prenosljiva, ampak jaz ga vseeno ne bi peljala je rekla P, da naj dvadni nima direktnega kontakta s sestricama, da se ne nalezeta. pa zobarca je direkt tam not v ustih za kartico sem pa tudi v zd spraševala pa ni, v naše kaosu se pakomot še kaj večjega izgubi. Še dobro, da otroci kričijo, da jih sploh najdem. spet pišem z levo v temi, tako da - ikskjuzmi huh, meni je moja zdravnica rekla da pa ni nalezljiva kr neki držim pesti da jo kdo najde in vam jo vrne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:03:57
|
|
|
|
šivilja
|
FLASKA - jutri bo še bolje, ker imam vsetri doma. danes je bila vsaj he. v vrtcu, jutri ima pa tudi ona zobarja, mož tadolg šiht, proti večeru pa še jaz zobarja- Se že veselim- Pa K. je treba po vsakem lulanju lulček umit- drgaqč je že čist samostojen, zdaj je sper kot da bi ga previjala. pol pa še obkladki vsaj 6x na dan, pa AB na osem ur.....žurka do poznih nočnih ur
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:05:11
|
|
|
|
šivilja
|
a me kdo razume k tko fajn pišem?????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:05:28
|
|
|
|
majana79
|
flaska, ti kar pošlji, da bom zdrava in debela ampak res, Kati bi očitno rada zbolela, ker tako fehta jaz prinesem viruse dihalnih poti sej ne vem kolk nas je takih k nimajo ali otroka bolnega, ali pa same niso bolne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:06:09
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja a me kdo razume k tko fajn pišem????? vse te zastopmo sam jutrišnjega dne ti pa nisem fouš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:08:49
|
|
|
|
KatMat
|
flaska....sej ves da obozujemo tebe in tvoje bacile
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:15:34
|
|
|
|
Tanja_
|
kati kdaj pa sploh gresta na pico?A danes?Men gre v Jurmanu na živce, k nimajo dobre ventilacije in zmer tok po hrani smrdim k ven pridem. šivilja angina je prenosljiva s slino, ni pa tko k viroze- kapljično. Se pravi, če bi se lupčkala z nekom, ki ima angino, bi jo dobila. Zato je najbrž rekla, naj se ga hčeri izogibata, v bistvu bolj njegove sline.Samo bris je pri marsikom pozitiven, veš, tudi pri takih, ki nimajo izraženih znakov bolezni. Eni ljudje so stalni nosilci te bakterije. A ima tudi kaj vročine?Ker sicer je kar malo nenavadno, da mu je dala antibiotik.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:22:58
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ kati kdaj pa sploh gresta na pico?A danes?Men gre v Jurmanu na živce, k nimajo dobre ventilacije in zmer tok po hrani smrdim k ven pridem. šivilja angina je prenosljiva s slino, ni pa tko k viroze- kapljično. Se pravi, če bi se lupčkala z nekom, ki ima angino, bi jo dobila. Zato je najbrž rekla, naj se ga hčeri izogibata, v bistvu bolj njegove sline.Samo bris je pri marsikom pozitiven, veš, tudi pri takih, ki nimajo izraženih znakov bolezni. Eni ljudje so stalni nosilci te bakterije. A ima tudi kaj vročine?Ker sicer je kar malo nenavadno, da mu je dala antibiotik. v petek...lahko gremo pa na mehiško
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:25:25
|
|
|
|
ledenka
|
M. še kar neki čivka v postelji mene pa tud neki grlo boli. a ne bo še konec tega??? šivilja preživi jutrišnji dan! sem vam FAUŠ za večerjo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:25:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja FLASKA - jutri bo še bolje, ker imam vsetri doma. danes je bila vsaj he. v vrtcu, jutri ima pa tudi ona zobarja, mož tadolg šiht, proti večeru pa še jaz zobarja- Se že veselim- Pa K. je treba po vsakem lulanju lulček umit- drgaqč je že čist samostojen, zdaj je sper kot da bi ga previjala. pol pa še obkladki vsaj 6x na dan, pa AB na osem ur.....žurka do poznih nočnih ur Mater, kva boš žurala! Višek tvojega dneva je zobar zvečer vidim IZVIRNO SPOROČILO: KatMat flaska....sej ves da obozujemo tebe in tvoje bacile Lovjutu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:27:03
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska in vsi bolančki in bolančkice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:47:25
|
|
|
|
ledenka
|
wah, M. se je naučil, kako sleči spalno vrečo sej lepo, ampak kako bom pa zdaj zagotovila, da ga ne bo zeblo ponoči? spi pa še ne.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:48:26
|
|
|
|
Dudica1
|
Grem spat!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:50:20
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka wah, M. se je naučil, kako sleči spalno vrečo sej lepo, ampak kako bom pa zdaj zagotovila, da ga ne bo zeblo ponoči? spi pa še ne. smeško mali hudini
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:50:42
|
|
|
|
ledenka
|
nočko, dudi! jaz pa si grem večerjo naredit. bi mlečni riž, pa se predolgo kuha
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 20:52:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nočko, dudi! jaz pa si grem večerjo naredit. bi mlečni riž, pa se predolgo kuha a ne ješ to že cel teden?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 21:02:28
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nočko, dudi! jaz pa si grem večerjo naredit. bi mlečni riž, pa se predolgo kuha a ne ješ to že cel teden? neeeeeee ta teden sem sam enkrat. no, je pa res, da je šele torek
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 21:09:14
|
|
|
|
ledenka
|
mam samogovore
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 21:12:32
|
|
|
|
majana79
|
House time
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 21:14:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nočko, dudi! jaz pa si grem večerjo naredit. bi mlečni riž, pa se predolgo kuha a ne ješ to že cel teden? neeeeeee ta teden sem sam enkrat. no, je pa res, da je šele torek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 21:22:10
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nočko, dudi! jaz pa si grem večerjo naredit. bi mlečni riž, pa se predolgo kuha a ne ješ to že cel teden? neeeeeee ta teden sem sam enkrat. no, je pa res, da je šele torek Pol si pa v petek al pa v soboto tut. Imam v spominu, da si 2x o tej večerji govorila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 21:23:34
|
|
|
|
maja1488
|
Nč hausa zame. Je moj spet prklopu mašino na televizijo Itak pa morm delat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 21:28:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Nč hausa zame. Je moj spet prklopu mašino na televizijo Itak pa morm delat. rabite še eno tv, definitivno delo krepa človeka, a ti še niso tega povedal?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
ali ste prevarali svojega partnerjaSparkda (
17%)
ne (
61%)
to je nekaj najgršega (
6%)
nikoli ne bi to naredil (
14%)
razmišljam o tem (
2%)
Število vseh glasov: 355Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!