|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
16.2.2010 19:57:29   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, a je možno, da je ostala v ZD? ali pa da si jo nekam 'zataknila'? ker meni se to non stop dogaja user posted image

sicer angina ni prenosljiva, ampak jaz ga vseeno ne bi peljala

user posted image je rekla P, da naj dvadni nima direktnega kontakta s sestricama, da se ne nalezeta. pa zobarca je direkt tam not v ustih

za kartico sem pa tudi v zd spraševala pa ni, v naše kaosu se pakomot še kaj večjega izgubi. Še dobro, da otroci kričijo, da jih sploh najdem.

spet pišem z levo v temi, tako da - ikskjuzmi

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 851
16.2.2010 20:03:54   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, a je možno, da je ostala v ZD? ali pa da si jo nekam 'zataknila'? ker meni se to non stop dogaja user posted image

sicer angina ni prenosljiva, ampak jaz ga vseeno ne bi peljala

user posted image je rekla P, da naj dvadni nima direktnega kontakta s sestricama, da se ne nalezeta. pa zobarca je direkt tam not v ustih

za kartico sem pa tudi v zd spraševala pa ni, v naše kaosu se pakomot še kaj večjega izgubi. Še dobro, da otroci kričijo, da jih sploh najdem.

spet pišem z levo v temi, tako da - ikskjuzmi

huh, meni je moja zdravnica rekla da pa ni nalezljiva user posted image kr neki

držim pesti da jo kdo najde in vam jo vrne

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 852
16.2.2010 20:03:57   
šivilja
FLASKA - jutri bo še bolje, ker imam vsetri doma. danes je bila vsaj he. v vrtcu, jutri ima pa tudi ona zobarja, mož tadolg šiht, proti večeru pa še jaz zobarja- Se že veselim- Pa K. je treba po vsakem lulanju lulček umit- drgaqč je že čist samostojen, zdaj je sper kot da bi ga previjala. pol pa še obkladki vsaj 6x na dan, pa AB na osem ur.....žurka do poznih nočnih ur

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 853
16.2.2010 20:05:11   
šivilja
a me kdo razume k tko fajn pišem?????

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 854
16.2.2010 20:05:28   
majana79
flaska, ti kar pošlji, da bom zdrava in debela user posted image  user posted image

ampak res, Kati bi očitno rada zbolela, ker tako fehta user posted image jaz prinesem viruse dihalnih poti

sej ne vem kolk nas je takih k nimajo ali otroka bolnega, ali pa same niso bolne

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 855
16.2.2010 20:06:09   
majana79

a me kdo razume k tko fajn pišem?????

vse te zastopmo user posted image

sam jutrišnjega dne ti pa nisem fouš user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 856
16.2.2010 20:08:49   
KatMat
flaska....sej ves da obozujemo tebe in tvoje bacileuser posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 857
16.2.2010 20:15:34   
Tanja_
kati kdaj pa sploh gresta na pico?A danes?Men gre v Jurmanu na živce, k nimajo dobre ventilacije in zmer tok po hrani smrdim k ven pridem.

šivilja angina je prenosljiva s slino, ni pa tko k viroze- kapljično. Se pravi, če bi se lupčkala z nekom, ki ima angino, bi jo dobila. Zato je najbrž rekla, naj se ga hčeri izogibata, v bistvu bolj njegove sline.Samo bris je pri marsikom pozitiven, veš, tudi pri takih, ki nimajo izraženih znakov bolezni. Eni ljudje so stalni nosilci te bakterije. A ima tudi kaj vročine?Ker sicer je kar malo nenavadno, da mu je dala antibiotik.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 858
16.2.2010 20:22:58   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

kati kdaj pa sploh gresta na pico?A danes?Men gre v Jurmanu na živce, k nimajo dobre ventilacije in zmer tok po hrani smrdim k ven pridem.

šivilja angina je prenosljiva s slino, ni pa tko k viroze- kapljično. Se pravi, če bi se lupčkala z nekom, ki ima angino, bi jo dobila. Zato je najbrž rekla, naj se ga hčeri izogibata, v bistvu bolj njegove sline.Samo bris je pri marsikom pozitiven, veš, tudi pri takih, ki nimajo izraženih znakov bolezni. Eni ljudje so stalni nosilci te bakterije. A ima tudi kaj vročine?Ker sicer je kar malo nenavadno, da mu je dala antibiotik.
v petek...lahko gremo pa na mehiško

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 859
16.2.2010 20:25:25   
ledenka
M. še kar neki čivka v postelji user posted image mene pa tud neki grlo boli. a ne bo še konec tega???

šivilja user posted image user posted image user posted image preživi jutrišnji dan!

sem vam FAUŠ za večerjo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 860
16.2.2010 20:25:32   
FLASK_A

FLASKA - jutri bo še bolje, ker imam vsetri doma. danes je bila vsaj he. v vrtcu, jutri ima pa tudi ona zobarja, mož tadolg šiht, proti večeru pa še jaz zobarja- Se že veselim- Pa K. je treba po vsakem lulanju lulček umit- drgaqč je že čist samostojen, zdaj je sper kot da bi ga previjala. pol pa še obkladki vsaj 6x na dan, pa AB na osem ur.....žurka do poznih nočnih ur

Mater, kva boš žurala! Višek tvojega dneva je zobar zvečer vidimuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
flaska....sej ves da obozujemo tebe in tvoje bacile

user posted image Lovjutu!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 861
16.2.2010 20:27:03   
Dudica1
flaska in vsi bolančki in bolančkice user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 862
16.2.2010 20:47:25   
ledenka
wah, M. se je naučil, kako sleči spalno vrečo user posted image sej lepo, ampak kako bom pa zdaj zagotovila, da ga ne bo zeblo ponoči? spi pa še ne.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 863
16.2.2010 20:48:26   
Dudica1
user posted image

Grem spat!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
16.2.2010 20:50:20   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

wah, M. se je naučil, kako sleči spalno vrečo user posted image sej lepo, ampak kako bom pa zdaj zagotovila, da ga ne bo zeblo ponoči? spi pa še ne.

smeško
mali hudini user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
16.2.2010 20:50:42   
ledenka
nočko, dudi!

jaz pa si grem večerjo naredit. bi mlečni riž, pa se predolgo kuha user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 866
16.2.2010 20:52:02   
maja1488

nočko, dudi!

jaz pa si grem večerjo naredit. bi mlečni riž, pa se predolgo kuha user posted image

user posted image user posted image user posted image  a ne ješ to že cel teden?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 867
16.2.2010 21:02:28   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

nočko, dudi!

user posted image user posted image user posted image  a ne ješ to že cel teden?

neeeeeee user posted image user posted image user posted image ta teden sem sam enkrat. no, je pa res, da je šele torek user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 868
16.2.2010 21:06:25   
ledenka
a ste brale tole http://www.ringaraja.net/forum/prebujanje_pono%C4%8Di-pomaga_kvas/m_4926824/tm.htm user posted image moram kupit kvas pa probat... user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 869
16.2.2010 21:09:14   
ledenka
mam samogovore user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 870
16.2.2010 21:12:32   
majana79
House time user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 871
16.2.2010 21:14:46   
FLASK_A
nočko, dudi!

neeeeeee user posted image user posted image user posted image ta teden sem sam enkrat. no, je pa res, da je šele torek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
16.2.2010 21:22:10   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

nočko, dudi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol si pa v petek al pa v soboto tut. Imam v spominu, da si 2x o tej večerji govorila user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 873
16.2.2010 21:23:34   
maja1488
Nč hausa zame. Je moj spet prklopu mašino na televizijo user posted image

Itak pa morm delat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 874
16.2.2010 21:28:33   
majana79

Nč hausa zame. Je moj spet prklopu mašino na televizijo user posted image

Itak pa morm delat.

rabite še eno tv, definitivno

delo krepa človeka, a ti še niso tega povedal? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ali ste prevarali svojega partnerja
Spark

da (17%)

ne (61%)

to je nekaj najgršega (6%)

nikoli ne bi to naredil (14%)

razmišljam o tem (2%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!