Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 16:15:22
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mene je pa včeri razp*****, ko sem se ful matrala (Z je bla sitna) in pripravim vse za kosilo, ga kličem 15 prred tretjo in mi reče, da je pico tud poznam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 16:19:46
|
|
|
|
Leela
|
razočarana upam, da ni astma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 16:23:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ni da ni ane? Flaska te razumem, kar spucaj se. Ti tukaj kar pošinfaj. No zdaj si pa predstavljej, da ko pride domov ti reče, da če nisi imela tri minute časa, da bi stroj spraznila. A si predstavlaš ?!?!? majke mile. Od septembra je bil en dan na dopustu in en dan na bolniški, ostalo v službi. Ne veš a bi se smejal al jokal. Hvala punce Razočarana, pa ne astma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 16:35:27
|
|
|
|
ledenka
|
flaska, je že doma?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 16:41:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka flaska, je že doma? ravno je prišel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 16:46:27
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka flaska, je že doma? ravno je prišel go get him!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 17:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za pikepoke.... ja jz upam da ni, sam kašla tako kot jaz ko imam napad, tak sam upam lahko da ni fasala bronhialne astme , k pol bom pa živčenga fasala, že tako spimo slabo zarad T. k ima laringitis, zdej se bom pa še bala da bo nika težko dihala pa to je še hujš kot ima T. njemu je vsaj izvenelo ( vsaj upamo) nika bo pa mela to celo življenje in se bo vmes samo potuhnilo zdaj pa verjamem ko mi je na ORL rekel DR. da otroci skoraj vedno poberejo tanajslabše od staršev in starih staršev ampak mi je čudno k je 3/4 otrok bolnih in kašlajo sam baje ne tojk mah upam da se bojo vsi naši bolančki pozdravili, in da bomo vse normalno zadihale, prej nikoli ne veš kako je k je nekdo bolan ko pa zboli pa moliš in čakaš spet tiste dni ko bojo spet zdravi....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 17:19:59
|
|
|
|
PapuaNG
|
Midva z malim sva pa zdej odspala eno kitico, je pasalo Se vidi, da je bila noč bolj kratka, so se mi oči kar zapirale. K sreči ta čas niso vrtali...so začeli ravno, ko sem malega spat dajala, mi je kar pritisk narasel, ampak je bilo hitro konec...vedno, ko ga dajemo spat, začnejo vrtat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 17:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Midva z malim sva pa zdej odspala eno kitico, je pasalo Se vidi, da je bila noč bolj kratka, so se mi oči kar zapirale. K sreči ta čas niso vrtali...so začeli ravno, ko sem malega spat dajala, mi je kar pritisk narasel, ampak je bilo hitro konec...vedno, ko ga dajemo spat, začnejo vrtat ja pa kaj delajo tvoji sosedje da že 14 dni vrtajo, a so našli nafto al kaj.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:00:32
|
|
|
|
majana79
|
oh ja, vidim da je res pestro s temi boleznimi razočarana moški so pa itak iz drugega planeta... smo že ugotovile sam g. dudek je očitno iz tretjega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:06:49
|
|
|
|
Tanja_
|
Uf, vidim da sem ravno na pravo debato naletela- na šimfanje moških. Sem šla danes voluntirat in je imel še 1 dan dopusta in je bil doma z malo, zdej pa spi, k ga je tok zmatralo A k jst rečem, da sem utrujena, mu je pa tok čudno. S tem da je imel vse skuhano in pripravljeno-jaz še vse to nardim, ko sem sama.Mah k...jih gleda. Kaj naj naredim s sladko smetano?Ji rok poteče danes, pa ne vem, kaj naj...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:14:25
|
|
|
|
KatMat
|
kaj pol nobene druge ne bo na pico z nama z blue?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Uf, vidim da sem ravno na pravo debato naletela- na šimfanje moških. Sem šla danes voluntirat in je imel še 1 dan dopusta in je bil doma z malo, zdej pa spi, k ga je tok zmatralo A k jst rečem, da sem utrujena, mu je pa tok čudno. S tem da je imel vse skuhano in pripravljeno-jaz še vse to nardim, ko sem sama.Mah k...jih gleda. Kaj naj naredim s sladko smetano?Ji rok poteče danes, pa ne vem, kaj naj... sadno kupo s smetano, al pa jutri za južno skuhaj gobovo omakcos piščancem in daj notri sladko smetano
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:27:20
|
|
|
|
Tanja_
|
Hvala za ideje, ampak cele smetane pa ne morem porabit za sadno kupo za dva, ali pa za zrezke v omaki. Pa tudi ne maram jih preveč, ker mi je to vse premastno. Sem mislila, da bo katera dala predlog za kak biskvit v katerega se da sladko smetano...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:30:11
|
|
|
|
majana79
|
v krhke flancate se da sladka smetana za biskvite pa ne vem... Kati, mene ne bo, sem preveč bolna, žal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:32:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, tukaj so recepti: KLIK Mater, da si je UPAL zaspat!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:32:59
|
|
|
|
majana79
|
flaska a je možno da je dejansko pozabil kaj je obljubil? in se zdej obnaša kot da ni nič? al si ga preveč 'izčrpala' s pogovorom?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:35:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a je možno da je dejansko pozabil kaj je obljubil? in se zdej obnaša kot da ni nič? al si ga preveč 'izčrpala' s pogovorom? Ne, ni možno. Pravi da si ni upal rečt v službi da gre prej ker imajo 'lih gužvo' Me zanima kdaj je nimajo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:35:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
Sej ni mirno spal. Sem ga u rit brcnila Nima kej da čori!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:36:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Hvala za ideje, ampak cele smetane pa ne morem porabit za sadno kupo za dva, ali pa za zrezke v omaki. Pa tudi ne maram jih preveč, ker mi je to vse premastno. Sem mislila, da bo katera dala predlog za kak biskvit v katerega se da sladko smetano... http://www.mojirecepti.com/recept/bananine-rezine.html a kej tazga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:36:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a je možno da je dejansko pozabil kaj je obljubil? in se zdej obnaša kot da ni nič? al si ga preveč 'izčrpala' s pogovorom? Ne, ni možno. Pravi da si ni upal rečt v službi da gre prej ker imajo 'lih gužvo' Me zanima kdaj je nimajo a ni on tko, 'the boss'? IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Sej ni mirno spal. Sem ga u rit brcnila Nima kej da čori!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:36:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana a si ti kej boljš?? Berem da sta oba obležala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:40:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a je možno da je dejansko pozabil kaj je obljubil? in se zdej obnaša kot da ni nič? al si ga preveč 'izčrpala' s pogovorom? Ne, ni možno. Pravi da si ni upal rečt v službi da gre prej ker imajo 'lih gužvo' Me zanima kdaj je nimajo a ni on tko, 'the boss'? IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Sej ni mirno spal. Sem ga u rit brcnila Nima kej da čori!!! Ja, the boss... Tale lady prihaja ob 10h v službo, dela nič (ok, s svojim nagravžnim parfumom meša zrak) in komandira kdaj more kdo domov hodit. Če bi blo po njeno bi bli vsi do 6h zvečer v službi. Babura. Bolani otroci je nič ne brigajo. In kao da bi morala jaz spodbujat moža na taki poziciji in da bi morala vedet da ne more kar tko domov hodit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:41:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
Moj je pa dobričina in dela miljon stvari naenkrat. Družina pa itak čaka. Me ma da bi ga kar nagnala nekam drugam spat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 16.2.2010 18:43:14
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 ja pa kaj delajo tvoji sosedje da že 14 dni vrtajo, a so našli nafto al kaj..... Renovirajo tri leta staro stanovanje-so prej eni drugi živeli notri, pa so prodal. Zdej pa teli zgleda vse na novo postavljajo Baje naj bi do konca meseca trajalo. Se mi ravno zmeša do takrat. Sej če ne bi blo malega, mi niti ne bi bla panika, tkole pa lih zaspi, pol pa vrtat začnejo (prej pa po možnosti tri ure nič). Ma ja, radosti življenja v bloku Jim vrnem čez par let, ko bo treba steno med sobama podreti Se je pa zdele mami najavla, da flancate prinese Naredi tiste krhke flancate, res dobre.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?